Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én kérek elnézést, ha úgy jött le, hogy okítani szeretnék. Akkor legközelebb 4x is átgondolom, hogy hozzá szóljak-e, vagy ne.Nero. írta:Annyira jó hogy az utóbbi 1-2 hónapban a madridisták oktatják itt a népet a eurobarcán
Azt nem tudom, hogy mire gondoltál, de azt írtad, hogy mostmár Simeonék már csak azért is odavernek nekik... Mintha az csak úgy menne...Nero. írta:Arra gondoltam hogy 3 éven belül kétszer buktak ellenetek drámai módon döntőt, közben a negyeddöntőben is ellenetek buktak a 80. perc körül, most már itt az ideje hogy nekik jöjjön ki a lépés lásd pl. Hamilton-Rosberg párharc. De tudod mit, ti vagytok akkor az esélyesek mert "ti vagytok a Real Madrid", meg nektek 11 BL serlegetek van.
Persze Nero, mert az csak úgy megy, hogy gondolok egyet és akkor most megverem az ellent...Nero. írta: Simeonéék bosszúból biztos hogy odavernek nekik most már,
Jah mert mindig olyan sima meccseket játszik egymással a 2 csapat nem? Meg innentől kezdve 5% hogy nem a Real nyeri a BLt? Hagyjuk már ezt a negatív mentalitást! Simeonéék bosszúból biztos hogy odavernek nekik most már, ráadásul biztos hogy izzasztós meccseket jatszanak egymással szoval lehet bízni a szükséges Real vereségben.visca el barca írta:első meccsen eldől a továbbjutás, szal a visszavágó már tökmind1 leszetooka9 írta:Otthon játszák a visszavágót
akkor jólvan..visca el barca írta:első meccsen eldől a továbbjutás, szal a visszavágó már tökmind1 leszetooka9 írta:Otthon játszák a visszavágót
Igen, szeirntem is a sok bírózás az edző és a vezetőség részéről a saját felelőség elrejtésére szolgált: egyrészt Carlo hibái, amiket Te is említettél, a vezetőség pedig hagyta kiöregedni a keretet.palesz77 írta: Carlo szerintem nagyot bakizott azzal, hogy őt fent hagyta. Akiről amúgy elég kevés szó esik, pedig mind felkészítésben, mind meccs közbeni reagálásokban nagyon gyengét produkált..
első meccsen eldől a továbbjutás, szal a visszavágó már tökmind1 leszetooka9 írta:Otthon játszák a visszavágót
Bíztató az atleti szezonvégi formája, mostanra javultak fel. Otthon játszák a visszavágót, minden adott, hogy revansot vegyenek szerintem.BarcafanTomee írta:Real - Atletico
Monaco - Juve
Én is ezt éreztem. Jósolni nehéz lenne.