Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Nero.
Llegenda del Barça

2017.04.22. 00:30:43

Az Atletico nem azért tesz csodát már negyedik éve mert klasszis játékosai lennének, hanem mert amit Simeone kitalál azt ilyen játékosok/harcosok tudják a legjobban megvalósítani. Valld be, hogy ahogy megnyertétek a 2 dontot ugyanúgy nyerhette volna oket az Atletico is, mert mindkétszer szószerint másodperceken és centiken múlt.

Idén szerintem azért lesz bajnok a Real (vagyis jóeséllyel), mert az elmúlt 7 évben egyszer nyertetek bajnokságot és már ti akarjátok jobban. Nyilván nem csak ez az oka, de szerintem fontos tényező.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
markionni
Capitá del Barça

2017.04.22. 00:28:53

Mondjuk oket eddig sem a klasszis kaliberek repitettek a bajnoki cimig vagy a ket BL dontoig, hanem a kokemeny csapatmunka, hajtas, kitartas es fegyelmezettseg.
IscoDisco
Barça B

2017.04.22. 00:06:46

Nero. írta:Annyira jó hogy az utóbbi 1-2 hónapban a madridisták oktatják itt a népet a eurobarcán
Én kérek elnézést, ha úgy jött le, hogy okítani szeretnék. Akkor legközelebb 4x is átgondolom, hogy hozzá szóljak-e, vagy ne.
Nero. írta:Arra gondoltam hogy 3 éven belül kétszer buktak ellenetek drámai módon döntőt, közben a negyeddöntőben is ellenetek buktak a 80. perc körül, most már itt az ideje hogy nekik jöjjön ki a lépés lásd pl. Hamilton-Rosberg párharc. De tudod mit, ti vagytok akkor az esélyesek mert "ti vagytok a Real Madrid", meg nektek 11 BL serlegetek van.
Azt nem tudom, hogy mire gondoltál, de azt írtad, hogy mostmár Simeonék már csak azért is odavernek nekik... Mintha az csak úgy menne... :) Ezért írtam, hogy akkor jövőre ti is 0 ponttal számoljatok ellenük a bajnokságban, mert idén vertétek őket... :) És nem azért vagyunk mi az esélyesek, mert mi vagyunk a Real Madrid, meg 11 BL-ünk van (azé' még leírni is jó azt a 11-et :mrgreen: ) hanem azért, mert mi is, meg ti is bőőőven jobb csapat vagyunk, mint ők. Már csak a klasszisok miatt is. Nálatok ott egy MSN, nálunk BBC, a k.pályán egy Iniesta, nálunk Modric, Kroos, Isco... Náluk ki van aki klasszis lehet? Egy Griezmann, esetleg egy Koke, Saúl, Carrasco... De nem az a szint.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.21. 23:54:56

de amúgy tényleg ők az esélyesebbek, eleve címvédők, lendületben vannak, idei két meccsükön is jobbak voltak összességében, két bukott döntő az pont gátakat szab az atmásoknál és görcsösséget. stb. szóval most mi a vita tárgya?
:D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2017.04.21. 23:41:28

Annyira jó hogy az utóbbi 1-2 hónapban a madridisták oktatják itt a népet a eurobarcán :D Arra gondoltam hogy 3 éven belül kétszer buktak ellenetek drámai módon döntőt, közben a negyeddöntőben is ellenetek buktak a 80. perc körül, most már itt az ideje hogy nekik jöjjön ki a lépés lásd pl. Hamilton-Rosberg párharc. De tudod mit, ti vagytok akkor az esélyesek mert "ti vagytok a Real Madrid", meg nektek 11 BL serlegetek van.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
IscoDisco
Barça B

2017.04.21. 23:25:07

Nero. írta: Simeonéék bosszúból biztos hogy odavernek nekik most már,
Persze Nero, mert az csak úgy megy, hogy gondolok egyet és akkor most megverem az ellent... :) Ennyi erővel akkor titeket a következő szezonban vernek a bajnokságban is, meg a BL-ben is. Mert nem nyertek ellenetek, miattatok maradnak le mindenről....

Szóval lényeg a lényeg... Csak ilyen krixkrax tudtok bele kapaszkodni a Real ellen, hogy az Atlétinek van mit törlesszen? :) Akkor ilyen alapon vasárnap 6:2-re nyerünk, mert nekünk is van mit törleszteni... közbe meg lehet kikapunk. Imádom az ilyen kapaszkodásokat, hogy mindenbe bele kapaszkodtok, csak hogy jusson tovább az Atlético, de objektíven nézve, mi vagyunk az esélyesek.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.04.21. 21:16:18

visca el barca írta:
etooka9 írta:Otthon játszák a visszavágót
első meccsen eldől a továbbjutás, szal a visszavágó már tökmind1 lesz
Jah mert mindig olyan sima meccseket játszik egymással a 2 csapat nem? Meg innentől kezdve 5% hogy nem a Real nyeri a BLt? Hagyjuk már ezt a negatív mentalitást! Simeonéék bosszúból biztos hogy odavernek nekik most már, ráadásul biztos hogy izzasztós meccseket jatszanak egymással szoval lehet bízni a szükséges Real vereségben.
D.i.N.h.O
Jugador del Barça

2017.04.21. 19:47:25

ferninho írta:Vidal, 55. Perc, egyből Lewa 11es gólja után.

link
Köszönjük Emese!
"Rengeteg pénz költöttem piára, nőkre és gyors autókra-a többit elpazaroltam."
etooka9
Capitá del Barça

2017.04.21. 19:27:56

visca el barca írta:
akkor jólvan.. :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.04.21. 16:37:40

Monacoban én érzem az erőt, valóban jó kis elemzés volt looka-tól, én is hozzátennék egy kicsit. :D Ne felejtsük a Monaco a legjobb csapat EU-ban pontrúgások terén (most az abban nem vagyok biztos, de egy 6-7 hete ők rúgták a legtöbb gólt beadás+szöglet,szabadból). Szóval akadhat ott babér, de a rutin valóban sokat jelenthet.

Másik meccs megjósolhatatlan, spanyol döntős biztosan lesz. :D Szerintem "előrehozott" döntőnek is beleillik, megint lehet hosszabbítás és még tizik is.
Kép
Kép
Kép
ericco
Barça B

2017.04.21. 15:59:20

palesz77 írta: Carlo szerintem nagyot bakizott azzal, hogy őt fent hagyta. Akiről amúgy elég kevés szó esik, pedig mind felkészítésben, mind meccs közbeni reagálásokban nagyon gyengét produkált..
Igen, szeirntem is a sok bírózás az edző és a vezetőség részéről a saját felelőség elrejtésére szolgált: egyrészt Carlo hibái, amiket Te is említettél, a vezetőség pedig hagyta kiöregedni a keretet.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.04.21. 15:55:56

Juve-Atletico döntőt várok. A Monaconak az olaszok túl nagy falat lesz, az Atletico meg oszlassa fel magát ha megint betliznek a Real ellen.
Palesz: Egyetértek. Vidal egy rendkívül ostoba jatekos akit marketing okok miatt vettek meg, Ancelotti meg abszolut túlértékelt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.04.21. 16:00:23-kor.
markionni
Capitá del Barça

2017.04.21. 15:49:44

looka jo kis elemzes viszont a Monaco-Juve parharchoz hozzatennem:
Hogy igaz amit irsz, viszont szerintem a Juventus megkapta azt a csapatot szemelyukben akik a legtobb borsot torhetik az orruk ala. A Juve felallt vedelemmel barmit levedekezik, viszont ha a Monaconak lesz lehetosege megfutni oket, marpedig oket ismerve bizony biztos kialakitanak 2-3 ilyen szituaciot meccsenkent, akkor mar csak azon mulhat a dolog hogy milyen a befejezesuk. Raadasul szvsz a Juve-Atma-Real harmasbol nekik a leggyengebb a tamadosoruk (Higuain, Mandzukic, Cuadrado jo lenne de eleg eretlen megoldasokat valaszt), ami szinten a Monaco malmara hajtja a vizet. En azt gondolom a Juventus jobban jart volna a Realal es megkapta a ra legveszelyesebb csapatot, meglatjuk hogy jatszanak immaron az eselyesseg terhe alatt. En nagyon fogok szurkolni a fiataloknak mert nagyon szimpatikus pl. Mbappe es Lemar de persze ha a Juve megy tovabb is abszolut megerdemelt lesz az utobbi evek alapjan. Nagyon varos ez a parharc az tuti. :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.04.21. 15:49:35

Most csak a link margójára, Vidalnál eszméletlen mennyire ostoba tud lenni a pályán.. :D Állítom nem láttam még olyan rangadót tőle, ahol nem lehetett volna nyugodt szívvel kiszórni. A Madrid ellen is már a 3. perctől csak idő kérdése volt, hogy mikor megy ki második sárgával. Mondjuk ironikus, hogy pont egy szabályos szerelés lett a veszte, de Carlo szerintem nagyot bakizott azzal, hogy őt fent hagyta. Akiről amúgy elég kevés szó esik, pedig mind felkészítésben, mind meccs közbeni reagálásokban nagyon gyengét produkált..
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.21. 15:41:56

Ezt nagyon be kellett ide linkelni, nem lenne teljes a napod.

Eltévesztetted a házszámot amúgy. :wink:
Messias2
Director del Fútbol

2017.04.21. 15:39:20

ferninho írta:Vidal, 55. Perc, egyből Lewa 11es gólja után.

link
:lol: :lol: :lol: :lol:

Most aztán odatetted.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
ferninho
Madridista

2017.04.21. 15:34:37

Vidal, 55. Perc, egyből Lewa 11es gólja után.

link
madridista
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.21. 15:28:06

Nem akartak spanyol házidöntőt! :mrgreen:

Én most azt érzem, hogy továbbmegy a Tico, szoros lesz szerintem. :)
looka
Capitá del Barça

2017.04.21. 13:52:17

A Monaco éppen azt a csapatot kapta, akik ellen a legkevésbé működőképes a játékuk. A Juve villámgyorsan zár vissza, így kontrázni nehéz ellenük, ha feláll a védelmük, akkor pedig gyakorlatilag lehetetlen gólt rúgni nekik. A Monaco focija a gyors, technikás játékosain és a kevés passzból kialakított helyzeteken alapszik, legalábbis a góljaikat ilyen szituációkból szerezték. Mind a City, mind a BVB ideális partnernek számított, hiszen birtokolták a labdát és kezdeményező szándékkal próbálták irányítani a meccset, de mindkettőnek ingatag védelme van, ráadásul rengeteg egyéni hibát is vétettek. A BVB ellen Piszczek 2x adott el úgy labdát, hogy abból rögtön gólt rúgott a Monaco... A Juventus nem fog tálcán kínálni sem ilyen lehetőséget, sem kontraesélyeket, mivel a legkevésbé sem nyitott a játékuk. Azt tippelem, hogy Monacóban játszanak egy eseménytelen meccset 0-0 vagy 0-1-es kimenetellel, ahol a franciák játékát teljesen megfojtja a Juventus, majd Torinóban szintén kevés gólos meccsen 1-0 vagy 2-0. Benne van, hogy elmegy a Monaco egy kontrával vagy egy egyéni hibát vét valamelyik zebra, de ha csak a két csapat tapasztalatát, játékát és erősségeit hasonlítjuk össze, szerintem egyértelműnek tűnik a párharc végkimenetele.

A másik meccsel kapcsolatban nincs ilyen határozott véleményem. Igazából úgy gondolom, hogy nem is a Real játéka lesz meghatározó, mert ők mindig ugyanúgy játszanak alapjáraton (gyors ellencsapások, felfutó szélső hátvédek, szélről érkező beadások, veszélyes pontrúgások), hanem az Atléticoé. Simneonénak 2 opciója van, vagy megpróbálja az idei, valamivel kreatívabb, több labdabirtokláson és kezdeményező felfogáson alapuló játékot játszatni, vagy visszanyúl a korábbi években jellemző, visszaállós, gyors kontrákkal és rengeteg futással, a játék tördelésével operáló focijához. Nehéz megmondani, melyik lehet a sikeresebb, mert az előbbivel idén már beleszaladtak egyszer a késbe (a 0-3 hazai pályán), de az kezdetleges volt a mostani szerkezethez képest, illetve jelenleg jobb formában is vannak, ugyanakkor a második variációval, ami kronológiailag az első volt, már felsültek 2 Bl-döntőben, meg egy negyeddöntőben is... Úgy gondolom, valahol a kettő közötti felfogásban fognak játszani: nem fogják annyira feltolni a védelmüket, mint a BM, megakadályozva vagy legalábbis ritkítva a létszámfölényes kontraakciók lehetőségét, de megpróbálnak kezdeni valamit a labdával, és sok passzal, helyváltoztatással, gyors támadókkal (Griezmann, Carrasco) igyekeznek majd helyzeteket kialakítani. A kulcs szerintem az lesz, hogy labdavesztések után hogyan tudnak majd visszarendeződni, illetve a pontrúgások terén melyik csapat kerül ki győztesen. Idén először találkozik olyan együttessel a Real, akik kifejezetten jók ebben a műfajban mind a támadás, mind a védekezés terén.

Összességében mindkét meccsen nagyrészt állófocit várok, kevés lehetőséggel, aztán simán előfordulhat ennek az ellenkezője is.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.04.21. 13:43:11

Ajax - Lyon
Celta - MU

Jobban örültem volna egy Lyon-MU párharcnak. Hátha a Celta el tudja őket kapni. Jó lenne egy Celta-Ajax döntő.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.21. 13:03:57

Ha valakik tudják lassítani a monacot az pont a juve lehet.
Meg meglátjuk Mbappe hogy teljesít elit védők között.

Atletico ha nem rúg gólt a Bernabeuban akkor vége.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messias2
Director del Fútbol

2017.04.21. 12:36:21

Az elmúlt 3 szezonban egyaránt kiütötte a Real az Atletit a BL-ből. Nagy számok törvénye alapján 1 párharcot csak nyer már az Atletico. :D
Monacot meg nem írnám le, bárki ellen halál matchupnak számítanak.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.21. 12:34:56

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
etooka9
Capitá del Barça

2017.04.21. 12:30:33

BarcafanTomee írta:Real - Atletico
Monaco - Juve

Én is ezt éreztem. Jósolni nehéz lenne.
Bíztató az atleti szezonvégi formája, mostanra javultak fel. Otthon játszák a visszavágót, minden adott, hogy revansot vegyenek szerintem.
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.04.21. 12:24:20

Real - Atletico
Monaco - Juve

Én is ezt éreztem. Jósolni nehéz lenne.
Válasz küldése