lui1698 írta:
Pool meg remélem leszurkolja a 9 misit Tello-ért.

Az évszázad üzlete lenne. Mármint nekünk.
socio66 írta:ha azt nézzük, hogy angliában egy oxlade-chamberlain, downing, vagy walcott a válogatottig is eljut, akkor simán elképzelhető az ajánlat, mert tello így húsz évesen a benne rejlő potenciállal együtt simán elérheti ezek szintjét, sőt.
Chamberlain-t azért nem hasonlítanám össze velük, Ox-ban több potenciál van, mint bennük összesen.
Hodgson-nak szerintem hiába van több éves szerződése, simán elképzelhető, hogy az EB után Redknapp lesz a szövetségi kapitány. Spurs részéről meg Moyes hatalmas választás lenne, rajta kívül még ezt az ötöst emlegetik: Martínez, AVB, Capello, Klinsmann, Benítez.
Rég írtam az Arsenal-ról, bár biztos sok embert érdekel

:
Közel a megegyezés az Arsenal és a Zenit között Arshavinért. A Zenit most kifizetne 5m fontot és további 3m font járna a Zenit bajnoki címe esetén.
A Bild szerint Wengert meggyőzte Dzagoev játéka az Eb eddigi meccsein, s hajlandó lenne ajánlatot tenni érte.
A BBC is megerősítette, hogy nagyon közel a megállapodás az Arsenal és a Montpellier között Giroud-ért. Az ajánlatunk 12m font. A következő napokban bejelenthetik az üzletet.
Dzagoev-es pletykákat már vártam

Giroud meg csak akkor lenne erősítés, ha több játéklehetőséget kapna, mint Chamakh, havi 10 perc játékkal ő sem váltaná meg a világot.
+1, ami a PL-lel kapcsolatos:
Rekordösszegért, mintegy 3,018 milliárd angol fontért keltek el 2016-ig a Premier Liga közvetítési jogok, a Sky és a BT angol TV-társaságok lettek a befutók.