Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Songot kivenném, mert nem az ő feladata irányítani. Itt most a Rosicky-Arteta duóra gondoltam, mint alibi. Nincs karmestere az Arsenalnak. Ott volt Cesc és Nasri, de most senki. Egyébként ugyanilyen irányító problémát érzek a MU-nál is,d e ott a szélsők rengeteget hozzátesznek, míg az Arsenalnál nem igazán. Én legalábbis mindenképp hoznék egy irányítót, mert középen gyengék. Wilshere meg már ember emlékezet óta nem játszott...barca99 írta:
Én egyébként nem látom ezt az alibi középpályát, Song és Arteta is jó, illetve Wilshere-t sem lehet leírni.
Torres amilyen játéktudással rendelkezik egy jó csapatban, jó formában 30 gól körül kéne termelnie. Emlékszem arra a bizonyos 2 szezonra, amikor a csúcson volt, nálam Rooney előtt van bőven (csak ugye jó formában). Azt az egyet sajnálom, hogy ebbe az undormányba ment, mint a Chelsea... Így azért nem tudok neki szurkolni, pedig mindig is bírtam ezt a palit.Game90 írta: Ill. látom, hogy Torres gólt lőtt. Már párszor leírtam, szerintem 15+ gólos PL szezont fog tolni.
Arsenal most játszott egy felkészülési meccset a Köln ellen 4-0. Podolski dupla, Cazorla már most látszik, hogy nagyon jó lesz ide, Giroud is jó volt, remélem nem lesz belőle Chamakh 2.0., viszont a védelem lehetne jobb is. Nem jelent semmit, de RvP is játszott, sőt, még csk is volt...
Kár, hogy nem is csatár és nem is gólerős...Gareth Tello írta: 2. Gastón Ramírezt (csatár) egyelőre nem sikerült elhozni a Bolognától.
Pedig jól jönne egy gólerős támadó.
Nem játszott jól. Nagyon megakarta mutatni, hogy mit tud, ami rendben is van, de túl görcsössé vált a játéka, legalábbis ahogy én láttam.Game90 írta:1. Hazard hogy játszott?
1. Hazard nulla volt, súlytalan volt teljesen.Game90 írta:Csak egy összefoglalót láttam, lenne két kérdésem:
1. Hazard hogy játszott?
2. ManCity milyen felállásban nyomta? Mert sok helyen olvastam, hogy Mancini bepróbálkozna egy 3-5-2-vel.
Rodwell-ről nekem annyi maradt meg, hogy nagy tehetségnek volt (/van) kikiáltva, nem is rossz játékos, néhány éve még a ManUnited is leakarta igazolni és tavaly sokat volt sérült. Padra jó lehet.ab1daL írta:Úgy néz ki Jack Rodwell lesz a Manchester City első igazolása a nyáron!
http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... eakingnews
Amúgy Adebayorral mi lesz? Arra emlékszem, hogy a Spurs szerette/szeretné megszerezni, de valami miatt még nem sikerült.
Az ilyen passzolási %-ok azért elég csalókák. Emlékszem, Denilson 93%-kal nyomta, szépen nézett ki ez a stat, de a legtöbb 3 méterre ment oldalra/hátra, előre nem igazán passzolt, hosszabb indítása nem is volt, gyakorlatilag alibizett. De gondolom Joe Allen ennél jobb azértGareth Tello írta:Britton: 93,5%. Allen: 91,2%.
Sajnos (még) nemGareth Tello írta: Hoppá, Game, az Arsenal titokos elnökségi tagja.
Így van, nagyon összeérett a keret, ami mellesleg bombaerős, minden posztra vannak minőségi cseréik. A bajnoki címért megint harcban lesznek, sőt talán a legnagyobb esélyesek is, de a BL-ben azért jóval nehezebb dolguk lesz. Ellenünk vagy a Real ellen közel sem lennének olyan jó esélyeik. De meglátjuk, mindenesetre remélem, hogy nem folytatják a sikereket.BritishKnight írta:Manchester City 3-1 el vezet a Chelsea ellen.Jól játszik a City,bajnokság esélyesei és a BL-ben is kell rájuk figyelni.
Neki is nagyon jó volt a mutatója, kb ugyanolyan.MessiFan91 írta: Az nem Leon Britton, akinek olyan jó a passzolási statisztikája?
Az nem Leon Britton, akinek olyan jó a passzolási statisztikája?matador írta:Nagyon nagy vétel volt sajnos...ab1daL írta: Valamint a Liverpool megvette a Swansea-től Joe Allent. A hírek szerint 15 millió fontért.
Hatalmas tehetség a srác. Ugye Xavi után neki volt a legjobb passzolási mutatója az 5 topbajnokságban, kb bárhova beférne.
Jobb, mint a Pool bármelyik eddigi középpályása.
Nagyon nagy vétel volt sajnos...ab1daL írta: Valamint a Liverpool megvette a Swansea-től Joe Allent. A hírek szerint 15 millió fontért.
Fantasy topikba nézz be. Már vagyunk egy páran. Olvass vissza és megtalálsz minden infót. Game, már külön is hívott téged ott.CFirpo3 írta:Srácok, lesz eurobarcás Fantasy Premier League bajnokság idén? Tavaly egész sokan összegyűltünk.
Bocs ha volt róla szó, akk lemaradtam.
Ez a Barry srác nekem nagyon gyengének tűnik ebben a csapatban.Hart-Richards-Kompany-?-Clichy-Yaya-Barry-Silva-Nasri-Tevez-Aguero.
Padon:Zabaleta,Kolarov,De Jong,A.Johnson,Milner,Dzseko,Balotelli.
Szerencsére nem szorul nagyon erősítésre a keret.Gareth Tello írta:Mi a helyzet a Cityvel? Nagyon csendben vannak, már ami az átigazolásokat illeti. Itt is beüt a krach, mint a Málagánál?