Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ja, hihetetlen, hogy mennyire érezte, hogy hova fog hullani Casemiro eltört labdája.recrea írta: feltűnt Neked is, h valahogy, érdekes módon Ronci mindig ott van, ahova a labda érkezik....véletlenül![]()

ha mást nem is, ezt még nagyon tudja.recrea írta:
Nyilván ettől még nem lett a világ legjobbja vagy Messi előtt, de csak remélni tudom, h feltűnt Neked is, h valahogy, érdekes módon Ronci mindig ott van, ahova a labda érkezik....véletlenül
Erre szokták azt mondani, h ezt nem tanítják.
Nyilván ettől még nem lett a világ legjobbja vagy Messi előtt, de csak remélni tudom, h feltűnt Neked is, h valahogy, érdekes módon Ronci mindig ott van, ahova a labda érkezik....véletlenülMessias2 írta:Azért vicces ezt az össznépi "goatozást" olvasgatni az interneten Cével kapcsolatban.
Melyik gólja volt ma igazán az extra, a les szituációt követő, vagy a mákosan elépattanó, esetleg a 10 méterről becsorgó?
Gyakorlatilag "csak" bevágta a ziccereit, ennyi. Éles volt, meg minden, de azért messze van ez a földönkívüli teljesítményről.

Azért ez is erős túlzásNero. írta:Így van nagyon unalmas már ez a sírás. Ha hozzák a bajnokságot meg a BLt, akkor nem kérdés hogy ez a portugál éve volt.más poszt Ronci meg Messi, mit lovagolsz ezen, h több labdát kap?! Suarez is kap eleget, aztán a gólvonalon tökön rúgja magát.
Így van nagyon unalmas már ez a sírás. Ha hozzák a bajnokságot meg a BLt, akkor nem kérdés hogy ez a portugál éve volt.más poszt Ronci meg Messi, mit lovagolsz ezen, h több labdát kap?! Suarez is kap eleget, aztán a gólvonalon tökön rúgja magát.
S.Agüero írta:Mi BL-győzelmünk simább volt '11-ben és '15-ben is.
A Juve nagyon jó lenne, csak nincs csatáruk, Higuan mégha 90 milliós is nem szint oda. Monaconak kizárt, hogy esélye legyen. A Juvének is max 50 százalék. Azért, amikor kell a Real berúgja vagy talál egy góltStalkyard írta:Én amúgy sem vagyok biztos benne, hogy a Juve simán bejut a döntőbe... Sőt, az a 2.85-ös szorzó a Monacora hazai pályán elég csábító.... Szerintem koppanni fognak páran holnap. Egy Real-Monaco döntő meg nagy foci lehetne, de szerintem a Monaco össze is roppanna a teher alatt, meg rutinból be is darálnák őket sajnos.
Én is így gondolom, hogy fizikálisan és gyorsaságban csak a Monaco van velük egy szinten. Több gólt lőttek beadásból is, beton kemény kp-juk van és 90 percig bírják. A védelmük sebezhető főleg SIdibe.recrea írta:Mondjuk még nem nyerték meg. De ezen a csapaton lehet látni, h győzni akarnak, nálunk kettő sétál, kettő hisztizik, kettő meg a mezt dobja ki a pályára. Ordít a különbség, ezek nekimennek a Ticonak, minket meg hülyére ver egy Juve.
A kieséses szakaszban brutál jól játszanak, és még a cserék is löknek a csapaton. Nem vagyok benne biztos, h a Juvét akarom nekik, birkózásban ritkán kapnak ki az urak.
Más poszt Ronci meg Messi, mit lovagolsz ezen, h több labdát kap?! Suarez is kap eleget, aztán a gólvonalon tökön rúgja magát.

Azt komolyan irtad, hogy megerdemli az aranylabdat?Kovbal88 írta:Roberto bedarálta őket a classicon, de ez biztos, hogy az egyik erősségük, hogy végigbírják. Azért az a lesajnált Ronaldo mi gólmennyiséget vág megint. Simán megérdemli az aranylabdát.Bob_Marley írta:Nagy tanulság szerintem ebben az idényben, hogy az erőnléten nagyon javítanunk kell. Elképesztő, hogy a RM egy Atleticot is betud darálni, fizikálisan nagyon kemények. És egy hosszú szezonban ez rengeteget jelent. Szétfutják őket így a végére.
Roberto bedarálta őket a classicon, de ez biztos, hogy az egyik erősségük, hogy végigbírják. Azért az a lesajnált Ronaldo mi gólmennyiséget vág megint. Simán megérdemli az aranylabdát.Bob_Marley írta:Nagy tanulság szerintem ebben az idényben, hogy az erőnléten nagyon javítanunk kell. Elképesztő, hogy a RM egy Atleticot is betud darálni, fizikálisan nagyon kemények. És egy hosszú szezonban ez rengeteget jelent. Szétfutják őket így a végére.
Nekem erő hiányzik leginkább a kp-ról. Párharc, párharc, párharc. Ez a kulcs, viszont a többivel nem értek egyet. Suarez vagy Iniesta ziccereit a mostani Ronaldo kíméletlenül bevágja, ők kihagyták. Több helyzetünk volt a Juve ellen mint a PSG ellen és 0 rúgott gól és nem a kp miatt.MessiNeymarSuarez írta:Pontosan.Bob_Marley írta:Nagy tanulság szerintem ebben az idényben, hogy az erőnléten nagyon javítanunk kell. Elképesztő, hogy a RM egy Atleticot is betud darálni, fizikálisan nagyon kemények. És egy hosszú szezonban ez rengeteget jelent. Szétfutják őket így a végére.
Emellett mégnagyobb tanulság az is, hogy igen erőteljesen meg kell erősíteni a KP-t és a csapatjátékot... Míg az általunk szídott RM valahogy mindig képes a legnagyobb nyerőemberüket, Ronaldot kínálni elég labdával, addig mi meg a legnagyobb nyerőemberünket rákényszerítjük arra hogy a KP közepén játsszon, mert túl gyenge a KP...
És ez most nem Messi fanboyság, felőlem a szertáros is rúghatja a gólt, de ott azért eléggé bajok vannak ha a legnagyobb gólfelelősnek KP-n kell játszania hogy elbírja a csapat a KP hiányosságait..
Elég megnézni Ronaldo hány labdát kapott kapu előtt Bayern+Atleti ellen, és Messi hányat a Juve ellen...

Pontosan.Bob_Marley írta:Nagy tanulság szerintem ebben az idényben, hogy az erőnléten nagyon javítanunk kell. Elképesztő, hogy a RM egy Atleticot is betud darálni, fizikálisan nagyon kemények. És egy hosszú szezonban ez rengeteget jelent. Szétfutják őket így a végére.
Nem néztem a meccset, általánosságban beszéltem. Azért ha összevetjük a Pep-teammel a játék képépt, hát, ég meg a föld kis párhuzam. Ennek ellenére senki nem bírja őket nagyon még megszorongatni se a BL-ben két éve. Elismerésre méltó amit csinálnak, de akkor is kisebb wtf.recrea írta:Speciel ma igen jól fociznak.Stalkyard írta:Tudtam, hogy ez a töketlen Atletico semmire se lesz jó![]()
Hihetetlen amúgy, hogy ezeket senki nem bírja elkapni. Senki egyszerűen. De még ha űrfocit tolnának... De nulla. Pontrúgások meg ívelések. Ilyet még nem láttam b.meg.
Áhh, ha Ramos megint tolna egy olyat mint a Bayern ellen, akkor az atletisek saját lábbal rúgnák ki amilyen bénák...Kovbal88 írta:Még egy Atletico gól azért talán megkavarhatná a dolgokat, de hamarabb kapnak még egyet mint rúgnak.