nem, néha csalással is megy, lásd cakir, vagy kassai méteres lesétmarkionni írta:Mert a Real csak szerencsevel nyerhet

nem, néha csalással is megy, lásd cakir, vagy kassai méteres lesétmarkionni írta:Mert a Real csak szerencsevel nyerhet
Pl a Bayernből Vidal belövi a 11-est eldől a továbbbjutás már az első félidőben. Ott kettő nullról nem jön vissza a csapat. Hát felé lőtte, vagy amikor a másik kiállíttatja magát.Nyiri81 írta:Szerintem senki nem vitatja, hogy aki átment a BM-n és átment az Atleticon az jó csapat és megérdemli. Csak most az egyszer lehetne szerencséje a másik félnekmarkionni írta:Mert a Real csak szerencsevel nyerhet, sosem azert mert esetleg jobb mint a masik csapat. Persze lehet önámítani magad ezzel, mert biztos igy konnyebb elfogadnod de nem sok ertelme van ahogy a kollega is irja.Szerintem az elmúlt 4 évben a BL-ben a Real kapott eléget fortunától (tavalyira szavak nincsenek).
Szerintem senki nem vitatja, hogy aki átment a BM-n és átment az Atleticon az jó csapat és megérdemli. Csak most az egyszer lehetne szerencséje a másik félnekmarkionni írta:Mert a Real csak szerencsevel nyerhet, sosem azert mert esetleg jobb mint a masik csapat. Persze lehet önámítani magad ezzel, mert biztos igy konnyebb elfogadnod de nem sok ertelme van ahogy a kollega is irja.
Hát van egy elborult elmélet ezzel kapcsolatban.Mert a Real csak szerencsevel nyerhet, sosem azert mert esetleg jobb mint a masik csapat. Persze lehet önámítani magad ezzel, mert biztos igy konnyebb elfogadnod de nem sok ertelme van ahogy a kollega is irja.
Mert a Real csak szerencsevel nyerhet, sosem azert mert esetleg jobb mint a masik csapat. Persze lehet önámítani magad ezzel, mert biztos igy konnyebb elfogadnod de nem sok ertelme van ahogy a kollega is irja.visca el barca írta:jah, ez a perverzióm. viszont általában igazam van. tuti h ez lesz a döntő, hiugain mindent kihagy, chiellini majd elcsúszik a döntő pillanatban, bonucci elfelejt felugrani ramossal, buffon meg majd minden labdának alászalad/mellévetődikrecrea írta:Hiszen számtalan bakit szokott bemutatni tétmeccseken a csávó.
Veb, ez nálad valami perverzió, h minden Real meccs előtt beírod, h sima 3-0, ha ennyire nyernek, ha épp kikapnak?!
jah, ez a perverzióm. viszont általában igazam van. tuti h ez lesz a döntő, hiugain mindent kihagy, chiellini majd elcsúszik a döntő pillanatban, bonucci elfelejt felugrani ramossal, buffon meg majd minden labdának alászalad/mellévetődikrecrea írta:Hiszen számtalan bakit szokott bemutatni tétmeccseken a csávó.visca el barca írta:buffon meg majd sorban mutatja be az év bakijait. sima 3-0 lesz.
Veb, ez nálad valami perverzió, h minden Real meccs előtt beírod, h sima 3-0, ha ennyire nyernek, ha épp kikapnak?!
Hiszen számtalan bakit szokott bemutatni tétmeccseken a csávó.visca el barca írta:buffon meg majd sorban mutatja be az év bakijait. sima 3-0 lesz.TripleH írta:Nos, ez a Juve úgy érzem, hogy eléggé fel van készítve erre a bl kiírásra. Dybala határozottan nagyon jó irányító, Pjanic pedig szerintem szintekkel jobb mint Pogba. A védelmük pedig szerintem jelenleg Európa legjobbja. Nagyon érdekes Bl döntő lesz, de már előre látom, hogy Higu 10 évre előre mindent ki fog hagyni.
Davinson gyerek engem megvett. Mondjuk volt egy 5 perces periódus, amikor a Lyon 22-ese csúnyán szívatta, de azon kívül szép és fontos mentések, jó passzjáték, jó fizikum. Ígéretes gyerek tényleg. Roberttel vannak bajok, de úgy tűnik kh-eket elég jól ki tudnak szúrni..Bob_Marley írta:Tiszta kilencvenes évek feeling, Ajax-Monaco menetel.Nem hiába nézegetünk mindkét csapatból játékosokat mi is.
buffon meg majd sorban mutatja be az év bakijait. sima 3-0 lesz.TripleH írta:Nos, ez a Juve úgy érzem, hogy eléggé fel van készítve erre a bl kiírásra. Dybala határozottan nagyon jó irányító, Pjanic pedig szerintem szintekkel jobb mint Pogba. A védelmük pedig szerintem jelenleg Európa legjobbja. Nagyon érdekes Bl döntő lesz, de már előre látom, hogy Higu 10 évre előre mindent ki fog hagyni.
Akkor te lehet nem láttad a tavalyi City-Real oda-visszavágótLegendinho írta:Azért ez kicsit gáz, legalábbis szerintem, hogy ilyen minősíthetetlen "foci" megy egy BL elődöntőben... Ha nekem ezt kellene néznem hétvégenként, lehet leszoknék a meccsnézésről elég gyorsan. Ez a Monaco egy spanyol másodosztályos csapat benyomását kelti. A Juve meg úgy tűnik minden tudását ellőtte ellenünk... A Realnak ez egy álom döntő lesz. Bármelyik ellenfelet is kapja, átgázolnak rajtuk minden komolyabb gond nélkül, akár B csapattal is.
Nero. írta:El perszeMert nem kapta meg azt a plusz 3-4 milliót amit szeretett volna, de szerencsére arra volt 100 millio hogy középszerekkel felhigítsuk a keretet.
Csak a mihez tartas vegett.. El akart menniNero. írta:Azért az nagy lenne ha a döntőbe a Higuain-Khedira páros elporolná őket.
Alves elengedésére csak azért nem írok semmit, mert akkor lehet kapnék egy véglegest. Már párszor üdvözöltem a vezetőséget más apropókból.
Ez mindig elmondjátok, de azért 2015 BL előtti évben konkrétan leszarta az egészet. 2015-ben mikor már a szerződés végén volt hirtelen újra tudott játszani és hajtott. Előtte csak úgy elvolt már már. Vagy nem is tudom. A hozzáállása miatt lehetett ez az 1+1 év, persze az átigazolási tilalom is sokat segített ebben, hogy ingyenes buliba belementünk.MessiNeymarSuarez írta:Áhh, el kell adni mert nincs pénz Gomes igazolásokra.![]()
Hihetetlen a pali...Tudtommal 2 éves szerződést akarta, de mi csak 1+1-et ajánlottunk...
Persze nyilván menni akart, de amennyire imádja a Barcát, ha azt látta volna hogy bíznak benne még évekig, akkor maradt volna.
Nem véletlen ostorolta többször is a vezetőséget.