Bajnokok Ligája & Európa Liga
Nos, ez a Juve úgy érzem, hogy eléggé fel van készítve erre a bl kiírásra. Dybala határozottan nagyon jó irányító, Pjanic pedig szerintem szintekkel jobb mint Pogba. A védelmük pedig szerintem jelenleg Európa legjobbja. Nagyon érdekes Bl döntő lesz, de már előre látom, hogy Higu 10 évre előre mindent ki fog hagyni.
Sok minden eldőlt az első meccseken. Számomra,hogy sem Simeonét,sem a Monaco edzőjét nem látnám szívesen a Barca padján
,talán mindkettő felmerült,ha csak az említés szintjén is.
Azért én egy olasz csapat ellenében nem adnám oda rögtön a bl címet a margitnak. Az olaszok hajlamosak annyit focizni,amennyit éppen kell,a bl döntőben mást fognak játszani. Allegri tapasztalt, taktikailag felkészült edző,aki biztos,hogy nagyon összerakja majd a csapatát a döntőre, feladva majd a leckét Zizunak.

Azért én egy olasz csapat ellenében nem adnám oda rögtön a bl címet a margitnak. Az olaszok hajlamosak annyit focizni,amennyit éppen kell,a bl döntőben mást fognak játszani. Allegri tapasztalt, taktikailag felkészült edző,aki biztos,hogy nagyon összerakja majd a csapatát a döntőre, feladva majd a leckét Zizunak.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
A vártnál korábban eldőlt kik lesznek a BL-döntőben. Sajnos nem látom, miképpen nehezíthetné meg a Juve a Real dolgát, oké hátul rendben vannak nagyon, de a ziccerei meglesznek a Realnak (ahogy megvoltak nekünk vagy pl ma a franciáknak). Talán ha épp kijön a lépés, mint ellenünk a korai góllal.
Olyan döntőt várok mint a tegnapi meccs, Real csinálja majd a kellemetlen beívelgetős kapuhoz szegezős focit, a nyomás végig a Juve kapuján... Elől kb akkor képesek megtartani és levegőt venni, ha hagyják nekik, egyszerűen szintekkel gyengébbek kp-n és csatársorban, és addig nem fognak BL-t nyerni szerintem, míg ez nem változik. Ez amúgy Tico-ra dettó igaz.
Olyan döntőt várok mint a tegnapi meccs, Real csinálja majd a kellemetlen beívelgetős kapuhoz szegezős focit, a nyomás végig a Juve kapuján... Elől kb akkor képesek megtartani és levegőt venni, ha hagyják nekik, egyszerűen szintekkel gyengébbek kp-n és csatársorban, és addig nem fognak BL-t nyerni szerintem, míg ez nem változik. Ez amúgy Tico-ra dettó igaz.
Més que un club.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Rutinból okosan lehozták sajnos az olaszok, Monaco nem bírt velük mit kezdeni. Sajnálom mert jól indult, de Higuaín a továbbjutást is valószínűleg eldöntötte.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Akkor te lehet nem láttad a tavalyi City-Real oda-visszavágótLegendinho írta:Azért ez kicsit gáz, legalábbis szerintem, hogy ilyen minősíthetetlen "foci" megy egy BL elődöntőben... Ha nekem ezt kellene néznem hétvégenként, lehet leszoknék a meccsnézésről elég gyorsan. Ez a Monaco egy spanyol másodosztályos csapat benyomását kelti. A Juve meg úgy tűnik minden tudását ellőtte ellenünk... A Realnak ez egy álom döntő lesz. Bármelyik ellenfelet is kapja, átgázolnak rajtuk minden komolyabb gond nélkül, akár B csapattal is.

- Legendinho
- Jugador del Barça
Azért ez kicsit gáz, legalábbis szerintem, hogy ilyen minősíthetetlen "foci" megy egy BL elődöntőben... Ha nekem ezt kellene néznem hétvégenként, lehet leszoknék a meccsnézésről elég gyorsan. Ez a Monaco egy spanyol másodosztályos csapat benyomását kelti. A Juve meg úgy tűnik minden tudását ellőtte ellenünk... A Realnak ez egy álom döntő lesz. Bármelyik ellenfelet is kapja, átgázolnak rajtuk minden komolyabb gond nélkül, akár B csapattal is.
Bartomeu, OUT NOW!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Még mindig Alvest siratjátok? Megszépülnek az emlékek. Plusz 3-4 millió, hogyne, ez így megy, hogy a játékos fütyül, mi meg megadjuk neki. Valdesnek is meg kellett volna adni akkor.
Közben ez a párharc is eldőlni látszik, hacsak nem egyenlít ki valahogy a Monaco.
Közben ez a párharc is eldőlni látszik, hacsak nem egyenlít ki valahogy a Monaco.
Megint Alves...mondjuk nálunk sok homály beadása volt. A BL.t a real nyeri, higany majd ki fog hagyni mindent és Buffon sem fog parádézni (és úgyis eldöntött).
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nero. írta:El perszeMert nem kapta meg azt a plusz 3-4 milliót amit szeretett volna, de szerencsére arra volt 100 millio hogy középszerekkel felhigítsuk a keretet.
Ez egyértelmű..Nem kapta meg a pénzt és a bizalmat, nyilván utolsó nagy lehetősége egy komolyabb szerződés kiharcolásához, ki nem ment volna el pláne ilyen idősen ha azt érzi hogy nem bízik benne a vezetőség?
Nembaj, lényeg hogy tökéletesen pótoltuk és legalább minőségi JHV-et is hoztunk a helyére...Javárjunk...
El persze
Mert nem kapta meg azt a plusz 3-4 milliót amit szeretett volna, de szerencsére arra volt 100 millio hogy középszerekkel felhigítsuk a keretet.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Alves tündökléséhez hozzájön, hogy Sidibe baloldalt játszatása nem volt nagy ötlet. Lemar sokat behúzódik, hatalmas terület marad ott.
Gól után megzavarodtak sajnos a franciák, pedig addig jól kontrollálták a játékot és voltak lehetőségeik is. Mbappé fejese pl elég ziccer volt. Most a szünetben van idő rendezni a sorokat ez az 1:0 még nem világvége, esély még megmarad, de nagyon kéne egy gól.
Ez így lefőtt
Bakayoko rendesen elvesztette a labdát, Higuaín meg kíméletlen.
Gól után megzavarodtak sajnos a franciák, pedig addig jól kontrollálták a játékot és voltak lehetőségeik is. Mbappé fejese pl elég ziccer volt. Most a szünetben van idő rendezni a sorokat ez az 1:0 még nem világvége, esély még megmarad, de nagyon kéne egy gól.
Ez így lefőtt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2017.05.03. 22:00:41-kor.

-
- Capitá del Barça
Csak a mihez tartas vegett.. El akart menniNero. írta:Azért az nagy lenne ha a döntőbe a Higuain-Khedira páros elporolná őket.
Alves elengedésére csak azért nem írok semmit, mert akkor lehet kapnék egy véglegest. Már párszor üdvözöltem a vezetőséget más apropókból.

Amugy kar erte, itt meg elfert volna. Ez van.
Barça,Barça,Baaarça!!!
Azért az nagy lenne ha a döntőbe a Higuain-Khedira páros elporolná őket. 
Alves elengedésére csak azért nem írok semmit, mert akkor lehet kapnék egy véglegest. Már párszor üdvözöltem a vezetőséget más apropókból.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Ez mindig elmondjátok, de azért 2015 BL előtti évben konkrétan leszarta az egészet. 2015-ben mikor már a szerződés végén volt hirtelen újra tudott játszani és hajtott. Előtte csak úgy elvolt már már. Vagy nem is tudom. A hozzáállása miatt lehetett ez az 1+1 év, persze az átigazolási tilalom is sokat segített ebben, hogy ingyenes buliba belementünk.MessiNeymarSuarez írta:Áhh, el kell adni mert nincs pénz Gomes igazolásokra.![]()
Hihetetlen a pali...Tudtommal 2 éves szerződést akarta, de mi csak 1+1-et ajánlottunk...
Persze nyilván menni akart, de amennyire imádja a Barcát, ha azt látta volna hogy bíznak benne még évekig, akkor maradt volna.
Nem véletlen ostorolta többször is a vezetőséget.
Szerintem még mindig a világ legjobb jobb hátvédje, de el akart menni. Ez van. nem hiszem hogy többet keresne a Juve-ban mint nálunk.
Csak is Puyol
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
hady írta:..és ez az Alves, nem kellett....bosszantó
Áhh, el kell adni mert nincs pénz Gomes igazolásokra.

Hihetetlen a pali...Tudtommal 2 éves szerződést akarta, de mi csak 1+1-et ajánlottunk...
Persze nyilván menni akart, de amennyire imádja a Barcát, ha azt látta volna hogy bíznak benne még évekig, akkor maradt volna.
Nem véletlen ostorolta többször is a vezetőséget.
Szerintem a klubnak kellett volna. Elakart menni, akkor nem lehet mit csinalni.hady írta:..és ez az Alves, nem kellett....bosszantó
..és ez az Alves, nem kellett....bosszantó
Jovore VB dontoben ugyanigy 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kegyetlen jó csatár alapjában, de tétnél egyszerűen fejben nem bírja, viszont ezt sajnos nagyon higgadtan beverte......LG írta:Ezzel viszont meszeltek nekik... AlvesÉs most Higu sem kakált be a téttől. Jaj, de szép lenne, ha ő góljával vernék le a Realt a döntőbe.

Ezzel viszont meszeltek nekik... Alves
És most Higu sem kakált be a téttől. Jaj, de szép lenne, ha ő góljával vernék le a Realt a döntőbe. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hát ez nagyon nem kellett.....Sidibe azért okosan beduplázott a semmire és elcsúszott. Nem akarom őt ennyit bántani, de gyenge pont.

Azért az brutális, hogy a Monaco góljainak 59%-ban benne voltak a védők.
Mint a régi szép időkben nálunk, ahol folyamatosan jöttek szélről a labdák
Mint a régi szép időkben nálunk, ahol folyamatosan jöttek szélről a labdák
Fú, tényleg rég volt már, hogy az Ajax odakerült a tűz közelébe vmelyik európai kupasorozatban. Nem gondoltam volna, hogy igy leiskolázzák a Lyont! Ha már idáig eljutottak, jó lenne, ha behúznák.