Mert a Real csak szerencsevel nyerhet, sosem azert mert esetleg jobb mint a masik csapat. Persze lehet önámítani magad ezzel, mert biztos igy konnyebb elfogadnod de nem sok ertelme van ahogy a kollega is irja.
Hát van egy elborult elmélet ezzel kapcsolatban.
Az én véleményem szerint a Realt rajtunk kívül más nem nagyon tudja megfogni még 2 meccsen sem idén egyenes kieséses szakaszban, a Realnak túl nagy a mákfaktora ilyen szituációkban, óriási marhaságnak tűnik, de a Realnak folyton jól pattan a labda vagy nem is tudom, de ha azt nézzük, hogy vertétek a Bayernt, most az Atleticot, mi meg titeket, akkor nekünk van a helyünk a döntőben.
Szerintem még most is jobb csapat a Bayern, mint a Real, a Barca is, Juventus is...De nem tudnak mit kezdeni a real mmorpg játékba illő szerencse-faktorjával, amit az elmúlt években tökélyre fejlesztett...Igen, véleményem szerint az, hogy jelenleg a Real még áll mind2 fronton, csak a szerencsének köszönhető és nem annak, mert a Real egy űberkirály csapat

Engem a Classicon nem nyűgöztetek le annyira.
Véleményem szerint a Juventus képes lesz ezt a Realt is a szerencséjük ellenére megverni.