Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2012.05.24. 12:29:55

ab1daL írta:Több alapember is távozik a Chelsea-től

Bosingwa, Kalou, Essien és Malouda is távozhat a Chelsea-től, a helyükre Hazard, Hulk vagy Doumbia érkezhet.
hazard azt mondta,hogy manchester kék felébe költözik
essient pedig sajnálom. emlékszem még,hogy régen mondták: olyan az izomzata,hogy gyakorlatilag nem tud lesérülni. aztán alig játszik. kár érte,mert az egyik legjobb volt a posztján. hulk nagy fogás lenne(a realnak is :roll: )
ab1daL
Director del Fútbol

2012.05.24. 12:25:20

Több alapember is távozik a Chelsea-től

Bosingwa, Kalou, Essien és Malouda is távozhat a Chelsea-től, a helyükre Hazard, Hulk vagy Doumbia érkezhet.

Itt a teljes cikk: http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ozhat.html

Azt írják, hogy Drogba, Kalou, Bosingwa, Malouda, Essien, Ferreira távozhat. Lesz itt bőven pénzköltés a nyáron...

Amúgy ha már Kalou, a SPORT-on olvastam, hogy elvileg közel van egy Arsenalos szerződéshez az elefántcsontparti.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
barca0417
Entrenador del Barça

2012.05.24. 08:49:28

pont olyan csapattal kötekedik ahol Balotelli, meg De Jong meg hasonlók vannak, még jó hogy levitték, mert agyon is verték volna. Amúgy el kéne meszelni az ilyet végleg. Pepével jól ellennének.
Kép
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.05.24. 04:54:33

bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... rt-2133485

Szó volt róla, h mennyi meccsre tiltják el... 12 lett!
Nem hiszem el,hogy ezt az embert még felengedik a pályára :shock: :evil: ekkor görényt még nem hordott a hátán a PremierLeague zöld gyepe,elborult elméjét pszichiáternek kellene kezelnie...remélem egyszer kap egy életfogytiglani börtönbüntetést ez a nyomorék..
Kép
miihii
KHAL

2012.05.24. 02:02:25

Kash írta:

Hárt ja, a 6három is lehozta(http://www.hatharom.hu/article/8e08b9-a ... az-fa?eb=1)
Láttam a videót az "elmebetegről", és azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem idegesit a megmozdulása. :?
Gondolom azért,mert nem ismered az előéletét...
Nem ritkán verekedik össze ezzel-azzal,legyen az csapattárs vagy sem.Aztán itt is elgurul a gyógyszere,a kiállítás után még egyet oda is rúg,meg kakashkodik tovább...
Az ilyen baltaarcú gyerekeknek nem sok keresgélni valója lenne sztem a pályák közelében. Max a B-középben :D

Am köszi az infókat,srácok ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.23. 23:06:25

Hárt ja, a 6három is lehozta(http://www.hatharom.hu/article/8e08b9-a ... az-fa?eb=1)
Láttam a videót az "elmebetegről", és azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem idegesit a megmozdulása. :?
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.23. 21:54:09

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... rt-2133485

ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.23. 16:06:01

Game90 írta:
Szerintem a legjobb videókat ez a srác készíti ->>>

English Premier League Review 2011/2012:
http://www.youtube.com/watch?v=Cz_ak-JiOGw
Mármint összességében? Vagy csak PLes vidik közül?

Mert a Barcás vidiket készítő Lebo Akatio se semmi...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2012.05.23. 15:58:44

Ez a két mez tényleg nagyon zsír!
miihii írta:Csak én maradtam le róla vagy még nem született döntés Barton ügyében?
Ugye a City elleni meccsen volt megint afférja az idényzárón és kíváncsi vagyok halmozottan visszaesőként hány meccset kap.

Talán lesz vagy 5 is... :roll:
Hivatalos döntés szerintem még nincs, de 8-12 meccses (több helyen is ennyit olvastam) eltiltásra tuti, hogy számíthat, mert visszaeső.

Szerk2.: 12 meccs lett belőle és kapott egy 75 ezer fontos büntetést is.

Szerintem a legjobb videókat ez a srác készíti ->>>

English Premier League Review 2011/2012:
http://www.youtube.com/watch?v=Cz_ak-JiOGw

Arsenal Season Review 2011/2012:
http://www.youtube.com/watch?v=8dErT0ymIbI

Fab-tól azért furcsa volt ezt olvasni:
"Mint Arsenal-drukker boldog lennék, ha Robin maradna Londonban, hogy segítsen trófeákat nyerni az Arsenalnak."

Szerk1.:
ozsimiki írta: Mármint összességében? Vagy csak PLes vidik közül?

Mert a Barcás vidiket készítő Lebo Akatio se semmi...
Róla el is feledkeztem, akkor inkább úgy mondom, hogy az egyik legjobb videókat ő készíti összességében :) :wink:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.05.23. 21:36:58-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
matador
Jugador d'estrella

2012.05.23. 15:54:59

kanty írta:
MessiFan írta:
Game90 írta: Német beszámolók szerint a Dortmund 20 millió eurót kér Kagawáért.
Egy ilyen jó játékosért a 20 millió édes kevés, szóval biztosan sok jelentkezője lesz majd. Szerintem bárhol megállná a helyét.
Szerintem 20 millió körül van a reális ára. Egyik legnagyobb tehetségnek tartom és hatalmas jövő áll előtte, de még "csak" Bundesligában bizonyított.
Csak az Arsenálba ne menjen. :P
Annyi a reális ára. Pont ez a gond.

Hogy egy év van hátra a szerződéséből, és nem hosszabbítja meg azt. A Dortmundnak mindenképp meg kell szabadulnia tőle. Így nekem ez az összeg sok, szerintem 15 körül lesz a végösszeg.
miihii
KHAL

2012.05.23. 01:13:11

Csak én maradtam le róla vagy még nem született döntés Barton ügyében?
Ugye a City elleni meccsen volt megint afférja az idényzárón és kíváncsi vagyok halmozottan visszaesőként hány meccset kap.

Talán lesz vagy 5 is... :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.22. 22:20:16

Nagyon el lett találva.
Stílusos és egyben elegáns.
Erről a sportszergyártóról még én sem hallottam, de végre valami újat is piacra dobnak. Nike/addidas kicsit befásult az elmúlt években. Igaz, h a nike az EB-re összehozott pár pofás mezt, de klubszinten elég sablonos évről-évre a felhozatal.

Kagawa témához:

Még mindig tartom, h 20 körül van a reális ára. Attól, h Neymarnak irreálisan magas az ára még minden játékos értéke nem ugrik az egekbe.
Csak Bundesligát idézőjelbe is tettem, a csak azért volt, mert nélam jelenleg két top liga van, a spanyol és az angol, utánuk pedig elég nagy az űr.
Mindenesetre egy MUba megnézném. Az Arsenal csak időpocséklás lenne, ha befut, akkor úgyis továbbáll pár év múlva, mert trófeákat akar, ha pedig nem elég jó, az egy MUba is elég hamar kiderül.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Varatrix
Director del Fútbol

2012.05.22. 21:53:46

Ha volt már elnézést!
Nekem nagyon bejövősek, egyszerűek, de jók.
Bár a szerződésről a sportszergyártóval nem tudom ki mit hallot de kíváncsi lennék a részletekre, mert az hogy jelenleg nincs európai kirendeltsége ennek a cégnek az szerintem nagyon gáz.

Kép

Kép
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
PCsabi
aka Game90

2012.05.22. 15:08:48

bence-barca írta: Kevés, de szerződését nem hosszabbította meg így nem nagyon verhetik magasra az árát... Azt nem tudom, h mikor járna le, sztem jövőre...
Igen, jövőre jár le és már ki is jelentette, hogy nem fog hosszabbítani. 15 millióért ajándék lenne bármelyik csapatnak.
messideco írta:Kis Arsenal:

Kellene egy hátvéd,de úgy néz ki Vertonghen ugrik. Az EB-n ki lehetne szúrni egy jó horvát/cseh/ukrán stb. noname játékost, ehhez Wengerék értenek.
Középpályára talán érkezik MVila, de lehetne válogatni, nekem Strootman lenne a legszimpatikusabb.
Podolski ott van ugye, ahogyan Csaba írta Giroud elférne még a csapatba.

Elvileg minden posztra meg lenne két ember, de ismerjük az Arsenalt...
Én csak azt írtam, hogy egy erősebb spanyol/angol/olasz csapatban eltudom őt képzelni, nem az Arsenal-ra gondoltam, hanem pl. Spurs/AMadrid/Juve.

Hátvédet én csak végső esetben igazolnék, ha mindenki egészséges (ilyen nincs), akkor szerintem hátul megvagyunk, de igaz, a balhátvéd poszt nem a legerősebb, de oda Wenger úgysem fog igazolni. Vertonghen hatalmas igazolás lenne, mivel univerzális, több posztot is megoldana, neki jobban is örülnék (/örültem volna, mivel valószínűleg -> Spurs), mint M'Vila-nak. A francia pedig még az EB előtt dönteni fog, hogy hova igazol. Kagawa jó lenne ide is, egy Song - Wilshere/Arteta - Kagawa/Rosicky középpálya már elég ütőképes lenne.
LG írta: Lukakut is agyon sztárolták, de úgy néz ki ő is marad egy be ne vált tehetség.
Még csak 19 éves, szóval ezzel még várnék. De én már ebben a szezonban is kölcsönadtam volna a PL-be/hagytam volna az Anderlecht-ben még fejlődni. Ha van egy kis eszük, akkor jövőre kölcsön is adják majd.

Sturridge se rossz, szerintem csere szélsőnek bőven jó. Abra helyében meg rámennék a Hulk, Modric kettősre.

A. Cole :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=hHjhk-Ixnyg

OFF: LG véleményét meg adom, szerintem is a Bundesliga a 3. legerősebb bajnokság, amit meg a Nemzetközi labdarúgás topikban írt, azt pedig én sem tudtam volna jobban megfogalmazni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messideco
Presidente del Barça

2012.05.22. 14:31:00

Lukaku jóformán még a padon sem volt. Szerintem marad ő is, és Romeu is.
Kép
"And my heart will leave you never."
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.22. 14:29:30

visca el barca írta:
messideco írta:Lesz ott buli ha Torres és Sturridge is távozik...
Sturridge nem tudja a szintet tartani, ki is fulladt év végére. Lukaku meg fiatal.
Fognak záporozni a nagy nevek idén a Chelseanél, a ruszki most belenyúl a pénztárcájába alaposan...
sturridge nem fulladt ki, hanem dimatteo nem játszatta. azért van különbség.
Miért Di Matteo előtt talán ontotta a gólokat? A Chelsea-nek szüksége lesz nyáron egy, de inkább kettő klasszis csatárra, ha jövőre akarnak vmit.

Lukakut is agyon sztárolták, de úgy néz ki ő is marad egy be ne vált tehetség.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.22. 13:38:07

messideco írta:Lesz ott buli ha Torres és Sturridge is távozik...
Sturridge nem tudja a szintet tartani, ki is fulladt év végére. Lukaku meg fiatal.
Fognak záporozni a nagy nevek idén a Chelseanél, a ruszki most belenyúl a pénztárcájába alaposan...
sturridge nem fulladt ki, hanem dimatteo nem játszatta. azért van különbség.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.05.22. 13:31:50

Lesz ott buli ha Torres és Sturridge is távozik...
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.05.22. 12:53:09

LG írta:Még így sincs kizárva, h jövőre magára talál, de túl valószínűnek nem tartom. Sztem ő is, és a Chelsea is jól járna a váltással.
Ezzel a "Torres üggyel" a Chelsea nem hiszem hogy nagyon jól járna. Ha eladnák, miután 50 millióért megvették, jó ha a felét megkapnák érte vagy még annyit sem. Persze Abramovicsnak ez meg sem kottyanna, de azért mégiscsak hatalmasat buknának vele. De az is igaz hogy rizikós abban bízni, hogy jövőre magára talál. De van egy olyan érzésem hogy ez fog történni, 1-2 sikerélmény összejönne neki az EB-n, mindjárt egy másik Torrest látnánk szerintem. Az önbizalom ami elveszett Torresből, nem a tudás.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.22. 12:41:10

Barcaman14 írta:Drogba döntése szerintem is érthető. Most már megnyert mindent a Chelsea-vel, nem is fiatal, új impulzusokra van szüksége neki és a csapatnak is. Az meg elég valószínű, hogy a pénz fogja motiválni és ez alapján fog válogatni az ajánlatokból.
Egyébként új csatárt nem kéne keresniük, ha megadnák a bizalmat Torresnek. Kétségtelen egy ilyen szezon után ez elég nehéz, de továbbra is világklasszis befejező csatár, aki egy pocsék idényen van túl, nulla önbizalommal. Szerintem ha az újjáépülő Chelseaben ő lenne az egyik alappillér, aki eddig Drogba volt, bizonyítana és megszolgálná az árát. Mindegy, csak ne kallódjon el teljesen, én mindig is csíptem. Ha az EB-n jól teljesít, visszatérhet az elitbe.

A MU szerintem jól járna a japánnal. Nem akárhol bizonyított, a Bundesliga igenis Európa egyik legerősebb bajnokságává nőtte ki magát. A MU-ban pedig Ferguson keze alatt tovább csiszolódva, sok örömet szerezhet a vöröseknek. Hatalmas potenciál rejlik benne, és amúgy is hiányzik onnan egy ilyen típusú játékos.

Az meg hatalmas érvágás és igazságtalanság a Tottenhammel szemben, hogy kiharcolták a BL indulást, erre egy meccs miatt lényegében semmibe nézik a munkájukat. :roll:
A 2. és a 3. bekezdéssel egyet értek. Amivel nem, az az amit Torres-ről írtál. Nem egy rossz szezon van mögötte, hanem legalább 3. Tavaly talán még gyengébb volt a Chelsea-ben, mint idén, de már az utolsó Pool-os szezonja, és a 2010-s VB-je is gyatra volt.
Még így sincs kizárva, h jövőre magára talál, de túl valószínűnek nem tartom. Sztem ő is, és a Chelsea is jól járna a váltással.
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.05.22. 12:31:51

Drogba döntése szerintem is érthető. Most már megnyert mindent a Chelsea-vel, nem is fiatal, új impulzusokra van szüksége neki és a csapatnak is. Az meg elég valószínű, hogy a pénz fogja motiválni és ez alapján fog válogatni az ajánlatokból.
Egyébként új csatárt nem kéne keresniük, ha megadnák a bizalmat Torresnek. Kétségtelen egy ilyen szezon után ez elég nehéz, de továbbra is világklasszis befejező csatár, aki egy pocsék idényen van túl, nulla önbizalommal. Szerintem ha az újjáépülő Chelseaben ő lenne az egyik alappillér, aki eddig Drogba volt, bizonyítana és megszolgálná az árát. Mindegy, csak ne kallódjon el teljesen, én mindig is csíptem. Ha az EB-n jól teljesít, visszatérhet az elitbe.

A MU szerintem jól járna a japánnal. Nem akárhol bizonyított, a Bundesliga igenis Európa egyik legerősebb bajnokságává nőtte ki magát. A MU-ban pedig Ferguson keze alatt tovább csiszolódva, sok örömet szerezhet a vöröseknek. Hatalmas potenciál rejlik benne, és amúgy is hiányzik onnan egy ilyen típusú játékos.

Az meg hatalmas érvágás és igazságtalanság a Tottenhammel szemben, hogy kiharcolták a BL indulást, erre egy meccs miatt lényegében semmibe nézik a munkájukat. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
geridoss
Director del Fútbol

2012.05.22. 12:00:25

lui1698 írta:
Dortmund, Leverkusen.... hmmm micsoda bl szezont produkáltak.

Nem a gyereket akarom én bántani (egy meccsen nem láttam, nincs is hozzá jogom), csak azért ez a 3. legerősebb nekem erős volt picit.
Dortmund, és Leverkusen. Összevetve mégis tovább jutottak, mint a MU, MC Angliából.

Arsenal addig jutott, mind a Leverkusen.

Bayern pedig mint a Chelsea (más kérdés, hogy kikaptak a döntőben).

Akkor ha az angol bajnok még a csoportkört sem élte túl, miről beszélünk?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.05.22. 11:57:14

lui1698 írta:
LG írta:Csak a Bundes Ligában? Jelenleg a 3. legerősebb bajnokság.
És ezt bizonyítják is a csapatok akik Európában képviselik őket.

Nem a gyereket akarom én bántani (egy meccsen nem láttam, nincs is hozzá jogom), csak azért ez a 3. legerősebb nekem erős volt picit.
És az olasz csapatok mégis miben teljesítettek túl? Napoli, Inter nyolcaddöntős bukta ugyanúgy mint a Leverkusen-nek, a Milan meg a negyeddöntőig bírta. Tény, hogy a Dortmund a legkönnyebb csoprtban bénázott, de a Bayern ezzel szemben döntőt játszott. Ez - akárhogy is nézem - minimum egál kategória.
barcaloki
Jugador del Barça

2012.05.22. 11:47:20

A német csapatok idei európai szereplésétől függetlenül is a német bajnokság a 3. legerősebb bajnokság. Az olaszokat már tavaly beelőzték, így nekik 4 BL-hely jut míg az olaszoknak csak 3.

http://hu.wikipedia.org/wiki/UEFA-egy%C3%BCtthat%C3%B3
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.05.22. 10:52:50

LG írta:Csak a Bundes Ligában? Jelenleg a 3. legerősebb bajnokság.
És ezt bizonyítják is a csapatok akik Európában képviselik őket.

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Válasz küldése