bence-barca írta:
Kevés, de szerződését nem hosszabbította meg így nem nagyon verhetik magasra az árát... Azt nem tudom, h mikor járna le, sztem jövőre...
Igen, jövőre jár le és már ki is jelentette, hogy nem fog hosszabbítani. 15 millióért ajándék lenne bármelyik csapatnak.
messideco írta:Kis Arsenal:
Kellene egy hátvéd,de úgy néz ki Vertonghen ugrik. Az EB-n ki lehetne szúrni egy jó horvát/cseh/ukrán stb. noname játékost, ehhez Wengerék értenek.
Középpályára talán érkezik MVila, de lehetne válogatni, nekem Strootman lenne a legszimpatikusabb.
Podolski ott van ugye, ahogyan Csaba írta Giroud elférne még a csapatba.
Elvileg minden posztra meg lenne két ember, de ismerjük az Arsenalt...
Én csak azt írtam, hogy egy erősebb spanyol/angol/olasz csapatban eltudom őt képzelni, nem az Arsenal-ra gondoltam, hanem pl. Spurs/AMadrid/Juve.
Hátvédet én csak végső esetben igazolnék, ha mindenki egészséges (ilyen nincs), akkor szerintem hátul megvagyunk, de igaz, a balhátvéd poszt nem a legerősebb, de oda Wenger úgysem fog igazolni. Vertonghen hatalmas igazolás lenne, mivel univerzális, több posztot is megoldana, neki jobban is örülnék (/örültem volna, mivel valószínűleg -> Spurs), mint M'Vila-nak. A francia pedig még az EB előtt dönteni fog, hogy hova igazol. Kagawa jó lenne ide is, egy Song - Wilshere/Arteta - Kagawa/Rosicky középpálya már elég ütőképes lenne.
LG írta:
Lukakut is agyon sztárolták, de úgy néz ki ő is marad egy be ne vált tehetség.
Még csak 19 éves, szóval ezzel még várnék. De én már ebben a szezonban is kölcsönadtam volna a PL-be/hagytam volna az Anderlecht-ben még fejlődni. Ha van egy kis eszük, akkor jövőre kölcsön is adják majd.
Sturridge se rossz, szerintem csere szélsőnek bőven jó. Abra helyében meg rámennék a Hulk, Modric kettősre.
A. Cole

:
http://www.youtube.com/watch?v=hHjhk-Ixnyg
OFF: LG véleményét meg adom, szerintem is a Bundesliga a 3. legerősebb bajnokság, amit meg a Nemzetközi labdarúgás topikban írt, azt pedig én sem tudtam volna jobban megfogalmazni.