Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Bocsánat a tudatlanságomért.. mindenesetre ez így-is , úgy-is erőltetett.Varatrix írta:sjay írta:Fúú mekkora erőlködés folyik ezen a képenNelsen ez a vadállat itt elől ?
Parker!

sjay írta:Fúú mekkora erőlködés folyik ezen a képenNelsen ez a vadállat itt elől ?
Fúú mekkora erőlködés folyik ezen a képenVaratrix írta:
Nekem bejön. Szvsz idén a Premier League csapatok kitettek magukért mezek terén.
Akkor be kéne vezetni egy olyan szabályt, hogy csak az kap érmet, akit jelöltek aranylabdára.kurdt írta:Erre szerintem az általam említett Jarošik elég jó ellenpélda...fanbarca írta:Egyfelől ésszerű, mivel azok, akik érmet kapnak, tényleg kiveszik a részüket a győzelemből
Erre szerintem az általam említett Jarošik elég jó ellenpélda...fanbarca írta:Egyfelől ésszerű, mivel azok, akik érmet kapnak, tényleg kiveszik a részüket a győzelemből

Ez milyen szemétség! És ez máshol is van, vagy csak Angliában?fanbarca írta:Igen bizony. 10 meccsen kell pályára lépni az éremért. Kapusokra úgy gondolom, nem érvényes.kurdt írta:Komolyan létezik egy ilyen szabály, hogy ha a csapatod bajnok lesz, de nem léptél pályára elég meccsen, akkor nem kapsz érmet???

Igen bizony. 10 meccsen kell pályára lépni az éremért. Kapusokra úgy gondolom, nem érvényes.kurdt írta:Komolyan létezik egy ilyen szabály, hogy ha a csapatod bajnok lesz, de nem léptél pályára elég meccsen, akkor nem kapsz érmet???

Így van. A hazai ilyen lesz:bence-barca írta:Javítsatok ki, ha rosszul hiszem, de a lila-fekete az idegenbeli! A rózsaszín meg a kpusmez. Szóval a lila nem a hazai!
Javítsatok ki, ha rosszul hiszem, de a lila-fekete az idegenbeli! A rózsaszín meg a kpusmez. Szóval a lila nem a hazai!kanty írta:De ez a lila honnan jött? Tudtommal a klub színei között lila nem nagyon szerepel. Amúgy elég ocsmány. Mondjuk, ha összehasonlítom az idegenbelivel, akkor nem is annyira ronda.![]()
De ez a lila honnan jött? Tudtommal a klub színei között lila nem nagyon szerepel. Amúgy elég ocsmány. Mondjuk, ha összehasonlítom az idegenbelivel, akkor nem is annyira ronda.
Szerintem is karaj a lila fekete, és az is stimmel hogy a rozsaszínű mezeket törölhetnék a köztudatból.
Nini még egy Spurs színpatizáns.Gareth Tello írta:Király. Ebben meglesz a bajnoki cím, remélhetőleg.
szerk.: Az az Arsenal-mez... Borzalmas.
Az mondjuk szerintem sokatmondó, hogy Modric nincs ott a képen...Varatrix írta:
Nekem bejön. Szvsz idén a Premier League csapatok kitettek magukért mezek terén.

Király. Ebben meglesz a bajnoki cím, remélhetőleg.Varatrix írta:
Biztos vagy Te ebben?:Varatrix írta: Nekem bejön. Szvsz idén a Premier League csapatok kitettek magukért mezek terén.

ha megy,akkor kijelenthető az arany korszak fájának utolsó ágacskája is letörikGame90 írta:"My Heart is with Arsenal and I just can't picture myself in a different shirt." - Robin van Persie, 2009
A rohadt életbe(Egyébként a zene telitalálat.)
http://www.youtube.com/watch?v=IvCIo4jbl7o
U.i.: egyébként már lehet olyan híreket (kacsákat) is olvasni, hogy lehet, hogy mégis marad. Gerrard és Rooney is eljátszotta, hogy nem hosszabbít, aztán mégis maradtak. Mondjuk annyira nem reménykedek ebben...