Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Motaro
Jugador del Barça

2017.04.19. 15:10:31

Imperial írta:Szerintem ez még annyira nem is feltétlenül lenne gáz, hiszen mindenki a maga saját véleményét látja igaznak, és pont ez adja meg a viták értelmét.
A következetesség akkor is elvárható lenne.
Imperial
Jugador del Barça

2017.04.19. 15:01:34

Szerintem ez még annyira nem is feltétlenül lenne gáz, hiszen mindenki a maga saját véleményét látja igaznak, és pont ez adja meg a viták értelmét.
Inkább az a baj, hogy közben a farkas azért báránybőrbe bújik, és Barcelona szurkolónak adja ki magát.
Na ez már gáz! :D
Motaro
Jugador del Barça

2017.04.19. 14:40:44

ez a markionni gyerek tényleg, mit vergődik itt? A PSG meccs után is erőlködött, most is, persze más-más előjellel...Szánalmas
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.04.19. 14:01:52

nagyatyesz írta:Nem szeretnék az ördög ügyvédje lenni, de Kassai rengeteg bakija jól jött a bajoroknak, mert nem a saját házuk táján kell bűnbakot keresni. Szerintem ugyanis ezt a párharcot Martinez, Vidal, Carlo triónak köszönhetik. Martinez 10 perc alatt összeszedett 2 jogos sárgát, és az addig partiban lévő csapat emberhátrányba került közel egy félidőre. Vidal kihagyta a tévesen befújt tizit, ami vélhetően megtörte volna a Madridot, itt már az 5. percben jogosan besárgult, és csak a magyar bíró következetlensége tartotta pályán. Tényleg vicc, de talán az egész meccsen mutatott legtisztább szerelése miatt kapta a sárgát, de már jóval korábban mennie kellett volna zuhanyozni. Carlo meg ugyanazt csinálta, amit anno Madridban...iszonyat rosszul cserélt! Az első meccsen túl óvatosan kezdtek, a kiállítás után meg nem tudott belenyúlni a meccsbe, ha a Madrid pontosabb, vagy nem Neuer véd, akkor az már kivégzés lett volna, a második meccsen meg életveszély volt egy idegileg labilis, már az 5. percben besárguló Vidalt pályán hagyni.

Összességében Kassai hibái az egész meccset átszőtték. A fent említettek mellett Casenek is mennie kellett volna zuhizni, járt volna nekik egy tizi, és Ronaldo maradt volna 1 gólos. A játékvezetői hibák a foci részei, bár ilyen mennyiségben tényleg sok (függetlenül melyik oldal mit kér számon). A két meccs alapján megérdemelte a Madrid, bár tegnap este bármi lehetett volna. Én már hangolódtam a tizenegyesekre, rég láttam egy jó tizenegyespárbajt. Hátha ma látunk egyet, az azt jelentené, hogy lőttünk 3at! :-)

Annyit remélek amúgy, hogy ha nyernek bl-t ha nem, akkor sem adják oda Cr-nek a aranylasztit. Akkor már kapja Ramos, mert ő tényleg rengeteg pontot hozott a reálnak idén, míg Ronaldo góljai ellenére a leggyengébb a csapatban! Amúgy meg minden annyira nekik áll most,hogy szerintem bukják bl-t az Atleti, vagy a Juve deffenzív focija kinyírja őket! Vagy mi :-)))
Szerintem, az hogy továbbment a Madrid az elmondja, hogy igenis van bennük tartás. A Bayern meg saját magát verte meg, Robben se a régi önmaga, a legveszélyesebb támadója volt a Chelseanak.
Amit írsz az szerintem is igaz, simán meglehetett volna a Bayernek, ha ügyesen hozzák az első meccset. Ez van. Birói tévedések is mindig vannak, és lesznek is. Érdekes lenne videobírózni minden leshelyzetnél...
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.04.19. 13:41:22

Gondolom a 3 Kassai öltözőjébe rohanó játékost még el is tiltják. Remélem is. RENDNEK KELL LENNI. :D
Csak is Puyol
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2017.04.19. 12:52:50

Nem szeretnék az ördög ügyvédje lenni, de Kassai rengeteg bakija jól jött a bajoroknak, mert nem a saját házuk táján kell bűnbakot keresni. Szerintem ugyanis ezt a párharcot Martinez, Vidal, Carlo triónak köszönhetik. Martinez 10 perc alatt összeszedett 2 jogos sárgát, és az addig partiban lévő csapat emberhátrányba került közel egy félidőre. Vidal kihagyta a tévesen befújt tizit, ami vélhetően megtörte volna a Madridot, itt már az 5. percben jogosan besárgult, és csak a magyar bíró következetlensége tartotta pályán. Tényleg vicc, de talán az egész meccsen mutatott legtisztább szerelése miatt kapta a sárgát, de már jóval korábban mennie kellett volna zuhanyozni. Carlo meg ugyanazt csinálta, amit anno Madridban...iszonyat rosszul cserélt! Az első meccsen túl óvatosan kezdtek, a kiállítás után meg nem tudott belenyúlni a meccsbe, ha a Madrid pontosabb, vagy nem Neuer véd, akkor az már kivégzés lett volna, a második meccsen meg életveszély volt egy idegileg labilis, már az 5. percben besárguló Vidalt pályán hagyni.

Összességében Kassai hibái az egész meccset átszőtték. A fent említettek mellett Casenek is mennie kellett volna zuhizni, járt volna nekik egy tizi, és Ronaldo maradt volna 1 gólos. A játékvezetői hibák a foci részei, bár ilyen mennyiségben tényleg sok (függetlenül melyik oldal mit kér számon). A két meccs alapján megérdemelte a Madrid, bár tegnap este bármi lehetett volna. Én már hangolódtam a tizenegyesekre, rég láttam egy jó tizenegyespárbajt. Hátha ma látunk egyet, az azt jelentené, hogy lőttünk 3at! :-)

Annyit remélek amúgy, hogy ha nyernek bl-t ha nem, akkor sem adják oda Cr-nek a aranylasztit. Akkor már kapja Ramos, mert ő tényleg rengeteg pontot hozott a reálnak idén, míg Ronaldo góljai ellenére a leggyengébb a csapatban! Amúgy meg minden annyira nekik áll most,hogy szerintem bukják bl-t az Atleti, vagy a Juve deffenzív focija kinyírja őket! Vagy mi :-)))
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.19. 12:26:18

Belerúgnak egymás lábába, Vidal piros! :mrgreen:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.19. 12:25:24

markionni írta: Kassai megmondta neki a korábbi henteléseinél, hogy a következőnél bármilyen szabáltalanság lesz kiküldi zuhanyozni. Erre ez az őrült odacsúszik hátulról, méterekről kockáztosan lábat találva először.
Ez Carlo és az ő sara.
És kérlek ne gyertek Casemiroval, egyértelmű hogy neki is mennie kellett volna, én csak erről az esetről akartam beszélni.
Egyébként Carlo alatt komolyan visszafejlődött szvsz a Bayern. Az meg hatalmas luxus, hogy egy ilyen gárda nincs felkészítve a 10 emberes játékra, sok kiscsapat sokkal stabilabban viseli az ilyen helyzetet. Elővenném komolyan Münchenben őt.
Nehéz nem jönni Case-val, mert kb kéz a kézben jártak Vidallal.
de mindegy, ez van, nekem ez szúrta a szemem igazából, nem volt következetes Kassai.

Amit Carloról írsz adom, ezt ő taktikázta el, és ez a bm semmivel nem tűnt jobbnak, mint a Pep-féle. Még ha a pannonbayorok ezt is súlykolják erőteljesen.

De mint írtam lentebb, ha elengedjük Kassai ténykedését, és anélkül nézzük a kudarc okát müncheni nézőpontból, Vidal és Carlo volt a bukás fő letéteményese.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
recrea
Llegenda del Barça

2017.04.19. 12:22:16

S.Agüero írta:
És ez sárgát ért? :^o
Plusz itt mit is kellene látnom?

Egy normális, intelligens, jó spori mérlegelt volna Martinez meg Vidal esetében is, és nem nyúlt volna bele a meccsbe/továbbjutásba. Ennél nem kell tovább ragozni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2017.04.19. 12:41:50-kor.
markionni
Capitá del Barça

2017.04.19. 12:19:38

S.Agüero írta:
Kassai megmondta neki a korábbi henteléseinél, hogy a következőnél bármilyen szabáltalanság lesz kiküldi zuhanyozni. Erre ez az őrült odacsúszik hátulról, méterekről kockáztosan lábat találva először.
Ez Carlo és az ő sara.
És kérlek ne gyertek Casemiroval, egyértelmű hogy neki is mennie kellett volna, én csak erről az esetről akartam beszélni.
Egyébként Carlo alatt komolyan visszafejlődött szvsz a Bayern. Az meg hatalmas luxus, hogy egy ilyen gárda nincs felkészítve a 10 emberes játékra, sok kiscsapat sokkal stabilabban viseli az ilyen helyzetet. Elővenném komolyan Münchenben őt.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.19. 12:09:07

Messias2
Director del Fútbol

2017.04.19. 12:08:48

Fújható, de semmiképpen sem sárga.
Főleg úgy, hogy egész meccsen engedte Kassai a kemény játékot. Casemironak pl. volt 4-5 sárgás megmozdulása, amiért nem kapott semmit, de említhetném Vidal korábbi belépőit is.
Kassai nem is vezethette volna rosszabbul a meccset.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2017.04.19. 12:10:17-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.04.19. 12:04:35

Továbbra is úgy gondolom, hogy ezt nagyon elcseszték a bajorok. Ráadásul többször is a párharc folyamán. Lehet, elég lett volna, ha Vidal belövi a tizit. Vagy ha Martinez nem kap pirosat. Ekkora fórokat nem lehet adni az ellennek egy ilyen párharcban. Meggyőződésem, hogy jóval jobbak, de mindent "elkövettek", hogy nehogy továbbmenjenek. A játékvezetéstől most elvonatkoztatva. Tegnap egy magához képest gyengén játszó Bayern verte a magához képest jól játszó madridot a 90 perc alatt, sőt,egyenlő létszámnál jobbak is voltak minden szinten. De ilyen a foci. Pep ebben az évben járatta volna csúcsra őket, -kiindulva a tavalyi tavaszból-ebben biztos vagyok.
Rivaldo-A Legnagyobb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.19. 12:03:55

S.Agüero írta: És nem kell nyomatni, hogy ki mit érdemelt, a BM 60 percet emberhátrányban játszott a 210-ből, viszont a maradék 150-ben nem voltak rosszabbak nálatok, sőt. Összességében megérdemelten jutottatok tovább, de ha nincsenek hibák, bőven meleg lehetett volna a pite. :)
meleg volt a pite így is azért.

viszont annyiban védeném a madridot, hogy Münchenben 11v11 is jobbak voltak, legalábbis az ő akaratuk érvényesült.
a tegnapin is voltak a bm-nek ugyan periódusai, de nem játszott alárendelt szerepet a real szinte egy percig sem. kiegyenlített meccs volt a tegnapi, amit szétbarmolt Kassai.
Egyébként 0-1nél volt egy ordító Vidal helyzet pl, be kellett volna vernie.

Ha a bayern elengedi Kassai felelősségét, akkor itt két bűnbak volt a kiesésükben: Vidal az odavágón kihagyott tizi és az itt kihagyott ziccer miatt. Plusz Carlo, aki nem vette észre, hogy történhet bármi, a chileit ki fogják szórni előbb utóbb.

ez akkor sem sárga, volt előtt 2 amiért megkaphatta volna, jelzem az első sárgáját az 5. percben kapta, első faultra....az is necces.
de nem Vidal kiállítása a kérdéses (mert összességében kijárt neki a piros, ezt nm vitatom), hanem az, hogy nálatok a brazil fennmaradhatott...ilyen faultból volt neki 4-5. lap nélkül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2017.04.19. 12:06:00-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ferninho
Madridista

2017.04.19. 12:02:04

madridista
markionni
Capitá del Barça

2017.04.19. 12:01:25

S.Agüero írta:
na meg valoszinuleg hosszabbitasra se megyunk el ha a les szitua ongolt nem kapjak meg es nem lett volna lehetosege utana meg tobbet tevedni Kassainak.
Ezt engedd már el. Előtte is voltak hibái Kassainak. Vidal sárgája, Casemiro elmaradt sárgája, Lewa 1v1-ben mehetett volna Navasra, ha nem fújják vissza "les" miatt. Ha azt belövi, borul az egész. :wink:
És nem kell nyomatni, hogy ki mit érdemelt, a BM 60 percet emberhátrányban játszott a 210-ből, viszont a maradék 150-ben nem voltak rosszabbak nálatok, sőt. Összességében megérdemelten jutottatok tovább, de ha nincsenek hibák, bőven meleg lehetett volna a pite. :)
Az utolso mondattal maximalisan egyetertek, elhiheted hogy ugyanugy sajnalom en is hogy belenyult teljesen feleslegesen.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.19. 11:58:34

na meg valoszinuleg hosszabbitasra se megyunk el ha a les szitua ongolt nem kapjak meg es nem lett volna lehetosege utana meg tobbet tevedni Kassainak.
Ezt engedd már el. Előtte is voltak hibái Kassainak. Vidal sárgája, Casemiro elmaradt sárgája, Lewa 1v1-ben mehetett volna Navasra, ha nem fújják vissza "les" miatt. Ha azt belövi, borul az egész. :wink:
És nem kell nyomatni, hogy ki mit érdemelt, a BM 60 percet emberhátrányban játszott a 210-ből, viszont a maradék 150-ben nem voltak rosszabbak nálatok, sőt. Összességében megérdemelten jutottatok tovább, de ha nincsenek hibák, bőven meleg lehetett volna a pite. :)

A 2009-es Chelsea elleni párharcból sem emlékszik senki csak a minket segítő ítéletekre, ez mindig ilyen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2017.04.19. 12:04:02-kor.
markionni
Capitá del Barça

2017.04.19. 11:42:04

csababarca írta:Még az is különbség, hogy a psg ellen kaptunk egy kamut, amit be lehet húzni kamunak, aztán ennyi.
de világi csalás történt ugyebár.

Most megnéztem megint a meccset, a bm-nek is voltak helyzetei bőven, Robbennek az elején, meg amit végül Marcelo kifejelt. De gondolom ezek nem számítanak helyzetnek.
A tévedések sorozata meg azzal kezdődött, hogy Vidal az 5. percben megkapta az első sárgáját, Casemiro meg jóval később. EGyik az első belépőjére, másik a negyedikre kapta meg.
Innentől lehet boncolgatni az eseményeket.

mindegy, amúgy ha a két meccset veszem alapul, megérdemelte a real, a bm meg nem, de felesleges volt így belenyúlni, pláne a lesgólokkal. jött volna szabályos is valószínűleg mert hulla volt a münchen.
A Real a Barcaval volt osszehasonlitva es nem a Bayernnel.
Egyebkent ja volt ket db lehetoseguk 210 perc alatt, negyszer talaltak el a kaput, nulla akciogol. 84 percig ki tartotta vissza oket hogy tovabbjussanak? Senki.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.19. 11:39:07

Még az is különbség, hogy a psg ellen kaptunk egy kamut, amit be lehet húzni kamunak, aztán ennyi.
de világi csalás történt ugyebár.

Most megnéztem megint a meccset, a bm-nek is voltak helyzetei bőven, Robbennek az elején, meg amit végül Marcelo kifejelt. De gondolom ezek nem számítanak helyzetnek.
A tévedések sorozata meg azzal kezdődött, hogy Vidal az 5. percben megkapta az első sárgáját, Casemiro meg jóval később. EGyik az első belépőjére, másik a negyedikre kapta meg.
Innentől lehet boncolgatni az eseményeket.

mindegy, amúgy ha a két meccset veszem alapul, megérdemelte a real, a bm meg nem, de felesleges volt így belenyúlni, pláne a lesgólokkal. jött volna szabályos is valószínűleg mert hulla volt a münchen.
markionni
Capitá del Barça

2017.04.19. 11:34:53

visca el barca írta:vicces gyerek ez a markionni, este óta rajta röhögök :lol: (jaj lehet most nagyon beégek, de remélem ő volt az és nem más :oops: ) a 6-1 után láthatóan semmi más célja nem volt, csak hogy provokáljon, aztán a 10 hsz után benyögött vmi hasonlót, hogy "azért ti is érzitek a győzelmetek kapcsán, hogy magyarázkodnotok kell". erre idejön és ua. csinálja :lol: :lol: :lol: mekkora láma vagy :lol: :lol: :lol: :lol:
1. Faj, mi?
2. Jo szemelyeskedni, ha mar a csapatommal nem tudsz mit kezdeni. :D
3. Van kulonbseg a ket meccs kozt igen csak. A Barcanak kidolgozott helyzetere sem emlekszem, a Realnal futoszalagon jottek, na meg valoszinuleg hosszabbitasra se megyunk el ha a les szitua ongolt nem kapjak meg es nem lett volna lehetosege utana meg tobbet tevedni Kassainak.
Kash
Entrenador del Barça

2017.04.19. 11:12:25

Azért jó látni, hogy a Real-Bayern meccset is ha csak egy minimálisan is, de beárnyékolja a bírói tévedések hada, ennyi vígasz járjon már nekünk is.
Ronaldo meg hivatalosan is a világ legjobb játékosa lett, le a kalappal előtte, bemutatta nekünk, hogy hogyan legyél istekirályvilágcsászár 2 meccs után annak ellenére, hogy egész szezonban egy kalap lótúrót nem ért ez az ember, de perszeeeee milyen ironikus, hogy talán a szezon 2 legfontosabb meccsén megtalálták labdákkal a csatlósai.

Most egy Szerb futbalista jutott eszembe Ronciról, Darko Pancev, aki amig játszott szerbia legjobb játékosa volt, de meccsenként csak 2-3 alkalommal hallottad a nevét, amikor a 16-oson belül hozzákerült a labda...Sok gólt termelt, de a meccs többi szakaszához semmi köze nem volt.

Bayern is szégyellje magát, lesgólok ide vagy oda, nem sokon múlottak azok és szánalmas, hogy 1 épkézláb gólt sem tudtak összekaparni, 1 tizi meg egy öngól...Ennyit érnek, 20-30 ponttal nyerik a bajnokságukat, aztán a világ leggyöngébb bajnokságának a 2. legkétszínűbb csapatától mind2 meccsen kikap, szánalmas.

Messit rettentően sajnálom, ha többet pózolni és mutogatna magára góljai után, talán valahogy egálba tudná magát hozni Roncival...Akinek 5 éve fáj a térde.
Kép
Res
Jugador d'estrella

2017.04.19. 10:50:50

Talán nem off nagyon:

http://www.origo.hu/sport/futball/20170 ... oldon.html

Na ugye, ugye... Az a bizonyos Bayern-Barca meccs.... Végre feketén-fehéren leírva látom, hogy a 4 gólból - nem csak szerintem - volt három szabálytalan... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Keserédes elégtétel, főként, hogy a visszavágón is kikaptunk.

Minden esetre azóta imádkozom, hogy Kassai ne vezessen a Barcának több meccset...
Tobias88
Entrenador del Barça

2017.04.19. 10:25:40

Milyen, ha nem az M4 stúdióban próbálják elfedni Kassai hibáit (fenti videó):
http://www.espnfc.com/bayern-munich/sto ... roken-foot
94:39 6 - 1
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.19. 09:45:43

vicces gyerek ez a markionni, este óta rajta röhögök :lol: (jaj lehet most nagyon beégek, de remélem ő volt az és nem más :oops: ) a 6-1 után láthatóan semmi más célja nem volt, csak hogy provokáljon, aztán a 10 hsz után benyögött vmi hasonlót, hogy "azért ti is érzitek a győzelmetek kapcsán, hogy magyarázkodnotok kell". erre idejön és ua. csinálja :lol: :lol: :lol: mekkora láma vagy :lol: :lol: :lol: :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cestus
Director del Fútbol

2017.04.19. 09:38:14

Neuernek állítólag a meccs vége felé eltört valami a bal lábában.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Válasz küldése