Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A következetesség akkor is elvárható lenne.Imperial írta:Szerintem ez még annyira nem is feltétlenül lenne gáz, hiszen mindenki a maga saját véleményét látja igaznak, és pont ez adja meg a viták értelmét.
Szerintem, az hogy továbbment a Madrid az elmondja, hogy igenis van bennük tartás. A Bayern meg saját magát verte meg, Robben se a régi önmaga, a legveszélyesebb támadója volt a Chelseanak.nagyatyesz írta:Nem szeretnék az ördög ügyvédje lenni, de Kassai rengeteg bakija jól jött a bajoroknak, mert nem a saját házuk táján kell bűnbakot keresni. Szerintem ugyanis ezt a párharcot Martinez, Vidal, Carlo triónak köszönhetik. Martinez 10 perc alatt összeszedett 2 jogos sárgát, és az addig partiban lévő csapat emberhátrányba került közel egy félidőre. Vidal kihagyta a tévesen befújt tizit, ami vélhetően megtörte volna a Madridot, itt már az 5. percben jogosan besárgult, és csak a magyar bíró következetlensége tartotta pályán. Tényleg vicc, de talán az egész meccsen mutatott legtisztább szerelése miatt kapta a sárgát, de már jóval korábban mennie kellett volna zuhanyozni. Carlo meg ugyanazt csinálta, amit anno Madridban...iszonyat rosszul cserélt! Az első meccsen túl óvatosan kezdtek, a kiállítás után meg nem tudott belenyúlni a meccsbe, ha a Madrid pontosabb, vagy nem Neuer véd, akkor az már kivégzés lett volna, a második meccsen meg életveszély volt egy idegileg labilis, már az 5. percben besárguló Vidalt pályán hagyni.
Összességében Kassai hibái az egész meccset átszőtték. A fent említettek mellett Casenek is mennie kellett volna zuhizni, járt volna nekik egy tizi, és Ronaldo maradt volna 1 gólos. A játékvezetői hibák a foci részei, bár ilyen mennyiségben tényleg sok (függetlenül melyik oldal mit kér számon). A két meccs alapján megérdemelte a Madrid, bár tegnap este bármi lehetett volna. Én már hangolódtam a tizenegyesekre, rég láttam egy jó tizenegyespárbajt. Hátha ma látunk egyet, az azt jelentené, hogy lőttünk 3at!
Annyit remélek amúgy, hogy ha nyernek bl-t ha nem, akkor sem adják oda Cr-nek a aranylasztit. Akkor már kapja Ramos, mert ő tényleg rengeteg pontot hozott a reálnak idén, míg Ronaldo góljai ellenére a leggyengébb a csapatban! Amúgy meg minden annyira nekik áll most,hogy szerintem bukják bl-t az Atleti, vagy a Juve deffenzív focija kinyírja őket! Vagy mi))
Nehéz nem jönni Case-val, mert kb kéz a kézben jártak Vidallal.markionni írta: Kassai megmondta neki a korábbi henteléseinél, hogy a következőnél bármilyen szabáltalanság lesz kiküldi zuhanyozni. Erre ez az őrült odacsúszik hátulról, méterekről kockáztosan lábat találva először.
Ez Carlo és az ő sara.
És kérlek ne gyertek Casemiroval, egyértelmű hogy neki is mennie kellett volna, én csak erről az esetről akartam beszélni.
Egyébként Carlo alatt komolyan visszafejlődött szvsz a Bayern. Az meg hatalmas luxus, hogy egy ilyen gárda nincs felkészítve a 10 emberes játékra, sok kiscsapat sokkal stabilabban viseli az ilyen helyzetet. Elővenném komolyan Münchenben őt.
Plusz itt mit is kellene látnom?S.Agüero írta:És ez sárgát ért?ferninho írta:A teljesen szabályos Vidal szerelés
Kassai megmondta neki a korábbi henteléseinél, hogy a következőnél bármilyen szabáltalanság lesz kiküldi zuhanyozni. Erre ez az őrült odacsúszik hátulról, méterekről kockáztosan lábat találva először.S.Agüero írta:És ez sárgát ért?ferninho írta:A teljesen szabályos Vidal szerelés
És ez sárgát ért?ferninho írta:A teljesen szabályos Vidal szerelés
Fújható, de semmiképpen sem sárga.ferninho írta:A teljesen szabályos Vidal szerelés
meleg volt a pite így is azért.S.Agüero írta: És nem kell nyomatni, hogy ki mit érdemelt, a BM 60 percet emberhátrányban játszott a 210-ből, viszont a maradék 150-ben nem voltak rosszabbak nálatok, sőt. Összességében megérdemelten jutottatok tovább, de ha nincsenek hibák, bőven meleg lehetett volna a pite.
ez akkor sem sárga, volt előtt 2 amiért megkaphatta volna, jelzem az első sárgáját az 5. percben kapta, első faultra....az is necces.ferninho írta:A teljesen szabályos Vidal szerelés
Az utolso mondattal maximalisan egyetertek, elhiheted hogy ugyanugy sajnalom en is hogy belenyult teljesen feleslegesen.S.Agüero írta:Ezt engedd már el. Előtte is voltak hibái Kassainak. Vidal sárgája, Casemiro elmaradt sárgája, Lewa 1v1-ben mehetett volna Navasra, ha nem fújják vissza "les" miatt. Ha azt belövi, borul az egész.na meg valoszinuleg hosszabbitasra se megyunk el ha a les szitua ongolt nem kapjak meg es nem lett volna lehetosege utana meg tobbet tevedni Kassainak.![]()
És nem kell nyomatni, hogy ki mit érdemelt, a BM 60 percet emberhátrányban játszott a 210-ből, viszont a maradék 150-ben nem voltak rosszabbak nálatok, sőt. Összességében megérdemelten jutottatok tovább, de ha nincsenek hibák, bőven meleg lehetett volna a pite.
Ezt engedd már el. Előtte is voltak hibái Kassainak. Vidal sárgája, Casemiro elmaradt sárgája, Lewa 1v1-ben mehetett volna Navasra, ha nem fújják vissza "les" miatt. Ha azt belövi, borul az egész.na meg valoszinuleg hosszabbitasra se megyunk el ha a les szitua ongolt nem kapjak meg es nem lett volna lehetosege utana meg tobbet tevedni Kassainak.
A Real a Barcaval volt osszehasonlitva es nem a Bayernnel.csababarca írta:Még az is különbség, hogy a psg ellen kaptunk egy kamut, amit be lehet húzni kamunak, aztán ennyi.
de világi csalás történt ugyebár.
Most megnéztem megint a meccset, a bm-nek is voltak helyzetei bőven, Robbennek az elején, meg amit végül Marcelo kifejelt. De gondolom ezek nem számítanak helyzetnek.
A tévedések sorozata meg azzal kezdődött, hogy Vidal az 5. percben megkapta az első sárgáját, Casemiro meg jóval később. EGyik az első belépőjére, másik a negyedikre kapta meg.
Innentől lehet boncolgatni az eseményeket.
mindegy, amúgy ha a két meccset veszem alapul, megérdemelte a real, a bm meg nem, de felesleges volt így belenyúlni, pláne a lesgólokkal. jött volna szabályos is valószínűleg mert hulla volt a münchen.
1. Faj, mi?visca el barca írta:vicces gyerek ez a markionni, este óta rajta röhögök(jaj lehet most nagyon beégek, de remélem ő volt az és nem más
) a 6-1 után láthatóan semmi más célja nem volt, csak hogy provokáljon, aztán a 10 hsz után benyögött vmi hasonlót, hogy "azért ti is érzitek a győzelmetek kapcsán, hogy magyarázkodnotok kell". erre idejön és ua. csinálja
![]()
![]()
mekkora láma vagy
![]()
![]()
![]()