Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Követte Hajnal példájátRajmó írta:Hrepka két góllal kezdett Hollandiában![]()
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... enben.html
Na, ez jó hírRajmó írta:Hrepka két góllal kezdett Hollandiában![]()
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... enben.html
aha,de ha valaki 18évesen kezdö az olasz elsö osztályban,meg kéne hívni a válogatottba...ehelyett német harmadosztálybeli megazseniket hívnak a padraLionel85 írta:Én meg azt olvastam, hogy valaki megkereste az egyik ukrán vezetőt és azt mondta, hogy még csak nem is hallottak Komanról.ozsimiki írta:Erre számítani lehetett,és ezért még haragúdni sem tudok rá....bati1989 írta:Én azt olvastam vhol h Koman apja azt nyilatkozta h a fia Ukrán meghívóra vár...!Jah és h nagyon türelmesek lesznek!Megvárják még megkapja!
U.i.: azért ennyire nem vagyok elájúlva tőle személy szerint,h már napok óta azon "izgulunk",h vajon kit választVannak ilyen tehetségeink,simán ,mint Ő...meg azért hú de sokat nem bízonyított...(még)
Vagy legalább, hogy próbálnának meg együttműködni...varga tamás írta:az kellene, hogy OV és GYF eltűnjön a politika színpadáról. De ebben nem hiszem, hogy reménykedhetünk.
Lengyelországban a politikai kaki 2004 táján indult el, aztán napjainkra soha nem látott mélyégeket sikerült elérni. Nálunk politikai értelemben véve kai úgy egy éve van, bár szerintem az idénre egy kicsit konszolidálódott a helyzet. Abban igazad van, hogy amíg a politikai élet vezetői nem állnak szóba egymással, egymást ellenségnek tekintik, addig sok jóra nem számíthatunk. Ehhez az kellene, hogy OV és GYF eltűnjön a politika színpadáról. De ebben nem hiszem, hogy reménykedhetünk.Mr. Master írta:Tamás,
nem akarok nagy mélységekben belemenni, de gondolkodj el azon, hogy Lengyelországban mióta indult el a fociban a fellendülés és mióta van politikai kaki az országban... Hogyha valahol MINDEN a pöcegödör legmélyén van, hogyan várhatjuk el, akár azt is, hogy kifelé induljon a foci szekere a slamasztikából?
Ne haragudjatok, hogy egy kicsit a fórum keretei közé hozom a politikát, (messze nem áll szándékomban itt politizálni többet), scak én úgy érzem, hogy ameddig az ország felső vezetésében nem lesznek ismét teljesen rendben a dolgok, addig nem várhatjuk el, hogy a labdarúgásunk is fellendül.. Oké, az aranycsapat idején sem volt épp rózsás a helyzet, de azért akkor a foci más szerepet töltött be Magyarország életében, mint most...Zozzy 5 írta:Jah, okosság...És mit érünk velegajeraro írta:Azért szerintem érdemes rápillantani hátha valami okoság is lesz benne!Semmit. Nem értem, hogy miért kell elmondani a nagy szakértőknek tizedszer is az okosságaikat. Nem érünk vele semmit. Arra jó, hogy otthon a nézők megint elmondják, hogy "ezeknek mennyire igazuk van", mintha már nem hallottuk vna 100szor. Amúgy meg egy óriási baj van, a kizsákmányolása ennek a sportnak. Innen kezdődik minden, de ezt a műsorban úgysem merik kimondani...
Én meg azt olvastam, hogy valaki megkereste az egyik ukrán vezetőt és azt mondta, hogy még csak nem is hallottak Komanról.ozsimiki írta:Erre számítani lehetett,és ezért még haragúdni sem tudok rá....bati1989 írta:Én azt olvastam vhol h Koman apja azt nyilatkozta h a fia Ukrán meghívóra vár...!Jah és h nagyon türelmesek lesznek!Megvárják még megkapja!
U.i.: azért ennyire nem vagyok elájúlva tőle személy szerint,h már napok óta azon "izgulunk",h vajon kit választVannak ilyen tehetségeink,simán ,mint Ő...meg azért hú de sokat nem bízonyított...(még)
Tegnap speciel sok igazság volt Hegyi Iván mondandójában, és engem a történelmi visszatekintései is érdekelnek, nekem érdekes volt. Jó tudni, hogy legalább egyszer volt egy csapatunk...bati1989 írta:A zuhanyhiradós témára visszatérve engem nagyon idegesít ez a Hegyi Iván!Olyan mint egy kétlábon járó lexikon!Mondja a tényeket, számokat!De attól nem lesz jobb semmi!Várhidi is egy makk!
Erre számítani lehetett,és ezért még haragúdni sem tudok rá....bati1989 írta:Én azt olvastam vhol h Koman apja azt nyilatkozta h a fia Ukrán meghívóra vár...!Jah és h nagyon türelmesek lesznek!Megvárják még megkapja!
Hát ez általában itt így van,a műsorvezető jobban érti a témát mint a "szakértők"Game90 írta:Na, elkezdődött a Zuhanyhíradó![]()
Faragó jobban látja a helyzetet, mint VárhidiFaragó szerint kellett volna küldeni Komannak egy meghívót, ha elfogadja, akkor magyar válogatott, ha nem, akkor ukrán. Várhidiék meg hezitálnak, hogy idő kell neki...
Jah, okosság...És mit érünk velegajeraro írta:Azért szerintem érdemes rápillantani hátha valami okoság is lesz benne!