Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.13. 16:00:18

Rajmó írta:Hrepka két góllal kezdett Hollandiában 8)
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... enben.html
Követte Hajnal példáját 8) Így tovább 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.13. 12:53:33

Rajmó írta:Hrepka két góllal kezdett Hollandiában 8)
Na, ez jó hír :)
Rajmó
Capitá del Barça

2007.08.13. 12:35:25

Hrepka két góllal kezdett Hollandiában 8)
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.08.12. 14:49:40

Igen csak bennük van minden reményünk, az itthon pallérozódó tehetségek nem tudják megállni a helyüket a válogatottban, így nehéz helyzetben a válogatott. Aztán Várhidi hozzányúl a már korosabb játékosokhoz, akik szintén nem tudják hozni a színvonalat...
el fuero
Entrenador del Barça

2007.08.12. 13:57:58

Mert számukra nem jelent semmit a válogatott mezt viselni. Meg van a magas fizetésük külföldön és nagy ívben sz.arnak bele. Na meg nem utolsó sorban nem akarnak lesérülni h elveszítsék a kezdő helyet a csapatukban.
Forza Lazio!
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.08.12. 13:19:28

Hát ez meg már Várhidi (és persze a szurkolók) baja. Persze azt sem szabad, hogy kivételezünk velük, nehogy átessenek a ló túloldalára. Tehetségekben nincs hiány, csak kérdés hogy ha hazajönnek a válogatottba, akkor miért vedlik át mindenki kiscicává, külföldön meg jobbnál jobb meccseket hoznak... :roll:
skadi
Capitá del Barça

2007.08.12. 12:54:46

Lionel85 írta:
ozsimiki írta:
bati1989 írta:Én azt olvastam vhol h Koman apja azt nyilatkozta h a fia Ukrán meghívóra vár...!Jah és h nagyon türelmesek lesznek!Megvárják még megkapja!
Erre számítani lehetett,és ezért még haragúdni sem tudok rá....

U.i.: azért ennyire nem vagyok elájúlva tőle személy szerint,h már napok óta azon "izgulunk",h vajon kit választ :roll: Vannak ilyen tehetségeink,simán ,mint Ő...meg azért hú de sokat nem bízonyított...(még)
Én meg azt olvastam, hogy valaki megkereste az egyik ukrán vezetőt és azt mondta, hogy még csak nem is hallottak Komanról.
aha,de ha valaki 18évesen kezdö az olasz elsö osztályban,meg kéne hívni a válogatottba...ehelyett német harmadosztálybeli megazseniket hívnak a padra
skadi
Capitá del Barça

2007.08.12. 12:52:04

én azt nem értem az egészben,hogy mindenhonnan azt hallom,hogy milyen tehetséges 17-19 éves srácok vannak (filkor,koman farkas,németh,simon,dudás stb) a magyar labdarugásban,mégsem csinálnak belölük egy viszonylag erös u21-es csapatot..
ezek a srácok míg kinövik az u21-t,addig összeszoknak ,és talán valami eredmény félét is elérnek...
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.08.12. 12:21:08

varga tamás írta:az kellene, hogy OV és GYF eltűnjön a politika színpadáról. De ebben nem hiszem, hogy reménykedhetünk.
Vagy legalább, hogy próbálnának meg együttműködni...
Csak úgy elég nehéz, hogy nem közösek a céljaik (mintpl. az, hogy az országnak jobbat kívánjanak, mint aguknak...)

Na de ez már tényleg nem a topicba vágó... OFF OFF!
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.12. 12:16:01

Mr. Master írta:Tamás,
nem akarok nagy mélységekben belemenni, de gondolkodj el azon, hogy Lengyelországban mióta indult el a fociban a fellendülés és mióta van politikai kaki az országban... Hogyha valahol MINDEN a pöcegödör legmélyén van, hogyan várhatjuk el, akár azt is, hogy kifelé induljon a foci szekere a slamasztikából?
Lengyelországban a politikai kaki 2004 táján indult el, aztán napjainkra soha nem látott mélyégeket sikerült elérni. Nálunk politikai értelemben véve kai úgy egy éve van, bár szerintem az idénre egy kicsit konszolidálódott a helyzet. Abban igazad van, hogy amíg a politikai élet vezetői nem állnak szóba egymással, egymást ellenségnek tekintik, addig sok jóra nem számíthatunk. Ehhez az kellene, hogy OV és GYF eltűnjön a politika színpadáról. De ebben nem hiszem, hogy reménykedhetünk.
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.08.12. 12:09:44

Tamás,
nem akarok nagy mélységekben belemenni, de gondolkodj el azon, hogy Lengyelországban mióta indult el a fociban a fellendülés és mióta van politikai kaki az országban... Hogyha valahol MINDEN a pöcegödör legmélyén van, hogyan várhatjuk el, akár azt is, hogy kifelé induljon a foci szekere a slamasztikából?

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.12. 11:58:46

Mr. Master!
Szerintem a politikai élet milyensége és a labdarúgásunk jelenlegi alacsony színvonala között semmilyen, vagy legalábbis minimális összefüggés van. Ott van pl. Lengyelország, ahol nálunk sokkal abnormálisabb a politikai helyzet, mégis kiválóan szuperál a foci. El kéne felejteni, hogy mindent az államtól várunk, hogy majd az állam bácsi minden problémát megold, nekünk pedig nem kell semmit se tennünk, csak karba tett kézzel várjuk, hogyan repül a szánkba a sült galamb. Nem, ez nem működik. Vagy talán a politikai élet jobb- vagy baloldala tehet arról, hogy nincs egy épkézláb játékosunk, hogy Gera egy egyeneset nem tud a labdába rúgni, hogy Hajnal úgy pattan le Szeitaridiszről, mint a gumilabda? Nem!
Sőt! Én továbbmegyek. A politikának távol kell magát tartania a sporttól, mert csak azt is megfertőzi, mint pl. az olimpiai mozgalmat Schmitt Pál politikai szerepvállalása. Mert azt ne várjuk el az ország kormányfőjétől, hogy szemet hunyjon afelett, hogy március 15-én Schmitt hazaárulónak, nemzetellenesnek titulálja, másnap jópofizzon vele, és egy tálból cseresznyézzenek. Tőlünk nyugatabbra és konszolidáltabb közéletben ilyen nem történhet meg. vagy ha megtörtént, az illető sportvezető veszi a kalapját. Szerintem.
Az pedig, hogy miért nincs rend a politikai élet magasabb polcain, az más téma, nem a sportfórum berkeibe tartozik.
Bízom benne, hogy én sem bántottam meg senkit. Schmitt Pált, mint sportvezetőt és sportolót tisztelem, de politikai szerepvállalását nem tartottam akkor sem jó ötletnek, s ma sem tartom. Ezt terjedelmes cikkekben nálam felkészültebb, okosabb sportvezetők is leírták, pl. Gallov Rezső, vagy Frenkl Róbert.
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.08.12. 11:43:38

Zozzy 5 írta:
gajeraro írta:Azért szerintem érdemes rápillantani hátha valami okoság is lesz benne!
Jah, okosság...És mit érünk vele :?: Semmit. Nem értem, hogy miért kell elmondani a nagy szakértőknek tizedszer is az okosságaikat. Nem érünk vele semmit. Arra jó, hogy otthon a nézők megint elmondják, hogy "ezeknek mennyire igazuk van", mintha már nem hallottuk vna 100szor. Amúgy meg egy óriási baj van, a kizsákmányolása ennek a sportnak. Innen kezdődik minden, de ezt a műsorban úgysem merik kimondani...
Ne haragudjatok, hogy egy kicsit a fórum keretei közé hozom a politikát, (messze nem áll szándékomban itt politizálni többet), scak én úgy érzem, hogy ameddig az ország felső vezetésében nem lesznek ismét teljesen rendben a dolgok, addig nem várhatjuk el, hogy a labdarúgásunk is fellendül.. Oké, az aranycsapat idején sem volt épp rózsás a helyzet, de azért akkor a foci más szerepet töltött be Magyarország életében, mint most...

Én sajnos ebben az országban szinte minden téren kilátástalannak látom a helyzetet, egész egyszerűen a amgyar ember mentalitása és butasága miatt...

u.i. remélem senkit nem sértettem meg a hozzászólásommal a fórumózók között, nagyon nem állt szándékomban...

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.12. 11:34:11

A tegnapi Vas Népe interjút közöl id. Koman Vladimirrel. Ezt ide bemásolom, olvassátok figyelemmel:
"Nagyon bánt minket az, ahogyan a magyar futball vezérkara bánik Volival. Ráadásul a sportsajtó is össze-vissza ír mindent, hazugságokkal bombázzák az embereket. Ebben a helyzetben a fiam úgy döntött, hogy nem akar a magyar válogatottban futballozni, inkább megvárja az ukrán szövetség meghívóját. Ha az ukránoknak nem kell a fiam, akkor a válogatott karrier kimarad a pályafutásából. Nem a dac munkál benne, tudomásul kell vennie mindenkinek, hogy a mi családunk Ukrajnából származik, az lenne a normális, ha a hazáját képviselné címeres mezben.
Ukrajnában igenis tudnak Voliról, foglalkozott vele a tévé, több újságban szerepelt. Nem tudom, kinek jó az, ha a magyar sajtó azt szajkózza, hogy Ukrajnában nem ismerik Koman Vladimirt. Az MLSZ, Kisteleki és Várhidi szerepéről pedig hadd ne nyilatkozzak. Szerencsére Volihoz a hazai híreknek csak a töredéke jut el. Tudatosan nem foglalkozik a körülötte kilakult helyzettel. Edz tovább, és várja az ukránok meghívóját. Nehéz elképzelnem, hogy Voli valaha is magára húzza a magyar nemzeti csapat mezét."
Szól eddig az idézet.
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.08.12. 11:21:01

ozsimiki írta:
bati1989 írta:Én azt olvastam vhol h Koman apja azt nyilatkozta h a fia Ukrán meghívóra vár...!Jah és h nagyon türelmesek lesznek!Megvárják még megkapja!

U.i.: azért ennyire nem vagyok elájúlva tőle személy szerint,h már napok óta azon "izgulunk",h vajon kit választ :roll: Vannak ilyen tehetségeink,simán ,mint Ő...meg azért hú de sokat nem bízonyított...(még)
Én meg azt olvastam, hogy valaki megkereste az egyik ukrán vezetőt és azt mondta, hogy még csak nem is hallottak Komanról.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.10. 16:17:05

bati1989 írta:A zuhanyhiradós témára visszatérve engem nagyon idegesít ez a Hegyi Iván!Olyan mint egy kétlábon járó lexikon!Mondja a tényeket, számokat!De attól nem lesz jobb semmi!Várhidi is egy makk!
Tegnap speciel sok igazság volt Hegyi Iván mondandójában, és engem a történelmi visszatekintései is érdekelnek, nekem érdekes volt. Jó tudni, hogy legalább egyszer volt egy csapatunk...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.10. 15:46:34

Kép
bati1989
Jugador del Barça

2007.08.10. 10:59:11

A zuhanyhiradós témára visszatérve engem nagyon idegesít ez a Hegyi Iván!Olyan mint egy kétlábon járó lexikon!Mondja a tényeket, számokat!De attól nem lesz jobb semmi!Várhidi is egy makk!
Kép
bati1989
Jugador del Barça

2007.08.10. 10:56:58

Én azt olvastam vhol h Koman apja azt nyilatkozta h a fia Ukrán meghívóra vár...!Jah és h nagyon türelmesek lesznek!Megvárják még megkapja!
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.10. 09:44:45

Én most nézem az ismétlést...Tényleg sok érdekes dolgot mondanak, van is benne igazság, de az a baj, hogy ezek csak egy műsor kereteiben hangzanak el.
Megemlítették többek között a grundokat, a lakótelepi pályákat. Hogy régen oda jártak az edzők és onnan nézték a tehetségeket. Ma meg...na mind1.
PCsabi
aka Game90

2007.08.09. 21:02:52

Nem a legnagyobb kedvencem Hegyi Iván, de most sok okosságot mondott Várhidivel együtt. Csak ami elhangzott, az nem fog megvalósulni... :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.09. 19:33:23

Game90 írta:Na, elkezdődött a Zuhanyhíradó :wink:

Faragó jobban látja a helyzetet, mint Várhidi :roll: Faragó szerint kellett volna küldeni Komannak egy meghívót, ha elfogadja, akkor magyar válogatott, ha nem, akkor ukrán. Várhidiék meg hezitálnak, hogy idő kell neki... :?
Hát ez általában itt így van,a műsorvezető jobban érti a témát mint a "szakértők" :?

Várhidi: Végh a legjobb magyar kapús :roll: :roll: :roll: 5-8 éve lehet az volt,de most :?: :?: :?: :idea:
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.08.09. 19:26:33

Na, elkezdődött a Zuhanyhíradó :wink:

Faragó jobban látja a helyzetet, mint Várhidi :roll: Faragó szerint kellett volna küldeni Komannak egy meghívót, ha elfogadja, akkor magyar válogatott, ha nem, akkor ukrán. Várhidiék meg hezitálnak, hogy idő kell neki... :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.09. 09:04:58

gajeraro írta:Azért szerintem érdemes rápillantani hátha valami okoság is lesz benne!
Jah, okosság...És mit érünk vele :?: Semmit. Nem értem, hogy miért kell elmondani a nagy szakértőknek tizedszer is az okosságaikat. Nem érünk vele semmit. Arra jó, hogy otthon a nézők megint elmondják, hogy "ezeknek mennyire igazuk van", mintha már nem hallottuk vna 100szor. Amúgy meg egy óriási baj van, a kizsákmányolása ennek a sportnak. Innen kezdődik minden, de ezt a műsorban úgysem merik kimondani...
gajeraro
Jugador d'estrella

2007.08.09. 00:15:16

Azért szerintem érdemes rápillantani hátha valami okoság is lesz benne!
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
Válasz küldése