2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Horti nem ért a focihoz.vaLe5 írta:Horti direkt mond hüjeségeket...Léderel véletlenül+azt hiszi hogy jót mond. Miatta nézem majd a meccset.Ahol az olaszok sétálgatni fognak , mi meg szenvedni.
Talán ez? Kisteleki döntöttZozzy 5 írta:Ki veszi észre először a hibát Scorpió írásában?![]()
Hát igen, jó öreg foci 24...
Maj nézed hang nélkül!Raziel írta:Sztem Léderer.barca99 írta:Ki közvetíti a mai meccset? Nem hiszem, hogy ráérek megnézni, de ha Léderer, vagy Világi fogja közvetíteni, erőfeszítéseket sem teszek, hogy meg tudjam nézni.
Maga a Real mez gáz, így igen!ultrasur írta:Az gáz lenne ha real mezben mennék a Magyar-Olaszra?
Végre nem Végh lesz a kezdő kapus
Bizony, válogatott meccsre Barca-mezben kell menniLa Pulga írta:Én is ott leszek,az új Barcás mezben az idegenbeliben majd nézzétek!Remélem mutatnak majd a tv-ben!
Szórol szóra igaz, teljesen egyetértek. Ez így szokott lenni.Boixos írta:nem fognak az olaszok megszakadni. akár egy x-re is jók lehetünk ellenük, max annyira teszik oda magukat, h azért meg ne égjenek, egyébként sztem magasról sz.rnak az egészre.
egy esetleges számunkra hízelgő eredmény után meg majd lehet ünnepelni, h milyen jó úton járunk.
egészen a következő tétmeccses zakóig.
Kazahsztán-tól kapunk egy sima 3-astBoixos írta:nem fognak az olaszok megszakadni. akár egy x-re is jók lehetünk ellenük, max annyira teszik oda magukat, h azért meg ne égjenek, egyébként sztem magasról sz.rnak az egészre.
egy esetleges számunkra hízelgő eredmény után meg majd lehet ünnepelni, h milyen jó úton járunk.
egészen a következő tétmeccses zakóig.
Horvátország ellen 0-3...bouba írta:bármennyire is [auto_cenzúra] a válogatott,ha jól emlékszem az erősebb válogatottaktól (pl.: olasz ,angol,brazil,német,svéd) nagyon sok góllal nem kaptunk ki! max a németek ellen 2-5 2001 ből!