otthon nem igazán mumus a Depor. csak a Riazorban. az elmúlt években magabiztosan győztük le a Deportivot hazai pályán.ozsimiki írta:nekem spec azért kell szorítsak,h a csapat így folytassa, ilyen FELFOGÁSBAN,és akkor két real se érné beVaratrix írta:A Realon kívül senki nem jelent komoly fenyegetést!
Nekünk csak azért kell szorítani, hogy ma a Depor győzzön!
Az Atleticot pedig még nem írnám le, a lélektani előny nálluk van azzal hogy az első félidő, utolsó perceiben egyenlítettek!felőlem nyerhetik sorozatban a meccseiket, tudom,h a depor a mumusuk,de 2 lesz ma közte, real javára. de nagyon nem hoz lázba
La Liga / Copa del Rey
ez a Valencia így most hogy gondolja ezt? 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
nekem spec azért kell szorítsak,h a csapat így folytassa, ilyen FELFOGÁSBAN,és akkor két real se érné beVaratrix írta:A Realon kívül senki nem jelent komoly fenyegetést!
Az Atleticot pedig még nem írnám le, a lélektani előny nálluk van azzal hogy az első félidő, utolsó perceiben egyenlítettek!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Varatrix
- Director del Fútbol
A Realon kívül senki nem jelent komoly fenyegetést!
Az Atleticot pedig még nem írnám le, a lélektani előny nálluk van azzal hogy az első félidő, utolsó perceiben egyenlítettek!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- ozsimiki
- Adminisztrátor
hogy a lottó számokat miért nem tudom,és érzem meg úgy,ahogy biztos voltam abban,h itt BARCA, Real sorrend lesz,és a maradék 4 osztozik a bles helyekértlionelmessi19 írta:Na tegnap x-elt a Villareal, most fél óra után szívásra áll a Valencia meg az AtMad is...
A mi hétvégénk lesz ?A kezdés jó.

vicc a sárga tengeralattjáró, még talán a Valencia és a Sevilla akik 'ritkábban' botlanak akkor, amikor kötelező győzelmet kellene aratni,de az atma meg a villarreal..lol
persze valencia is bemutatta,h kell kikapni bilbaoban múlt héten, meg most,h kell nagyon kikapni majd mallorcán

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Na tegnap x-elt a Villareal, most fél óra után szívásra áll a Valencia meg az AtMad is...
A mi hétvégénk lesz ?
A kezdés jó.
Szerk.: félidő, Valencia 3mal nyal, valszeg kikapnak. Kismadrid egyenlőre 1-1.
A mi hétvégénk lesz ?

Szerk.: félidő, Valencia 3mal nyal, valszeg kikapnak. Kismadrid egyenlőre 1-1.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.01.25. 18:02:36-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- McLovin
- Capitá del Barça
Nálam is volt nagy öröm, mert a Bilbao verte le őket!!!Varga Tamás írta:Na, kikapott a Valencia 3-2-re.
Ez jó!
FORCA BARCA!

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

Barcelona144 írta:Vki meg tudná mondani h hol találom meg a Spanyol bajnokság góllövő listáját? Mostanit
http://soccernet.espn.go.com/stats/tops ... 1&&cc=5739
here you r maan
-
- Barça B
Vki meg tudná mondani h hol találom meg a Spanyol bajnokság góllövő listáját? Mostanit
angol focihoz hasonlito példás viselkedés végre a szövetség részéröl. Eltiltották a csaló játékvezetőt. GRAT csak igy tovább
Nekem mindegy, a többi csapat nem foglalkoztat, csak a Barca. Na jó, nem ejtenék könnyeken, ha a Madrid lejjebb végezne, de sztem tuti meglesz az a 2. hely nekik.kennyke04 írta:Én jobban örültem volna ha lihegnek a Madrid nyomában Sevillan kívül is!Varga Tamás írta:Na, kikapott a Valencia 3-2-re.
Ez jó!
FORCA BARCA!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na, kikapott a Valencia 3-2-re.
Ez jó!
FORCA BARCA!
Ez jó!
FORCA BARCA!

-
- Entrenador del Barça
Sőt! Pszichológiailag inkább jobb, hogy velünk játszanak előszőr. A kiscsapatoknak így módjukban áll felvenni egy-egy nagycsapat ritmusár, lelkileg rákészülni a következő meccsre. Ha nyerünk, akkor a kiscsapat megkettőzőtt erővel fog küzdeni a következő meccsen, mert senki sem szeret zsinórban vereséget szenvedni. Ez még inkább jól jön ki, mikor mi játszunk hazai pályán, utána pdig megy a real idegenbe...
Akkor a real rendszerint vérgőzös ellenféllel kerül szembe. Ha urambocsá veszítenénk, akkor pedig az önbizalmuk fog erősödni. Bár kétségkívül ez a variáció a rosszabb... 

VISCA EL BARCA!
-
- Entrenador del Barça
Hát nem tudom... Több ponton nem értek egyet ezzel a véleménnyel, vagyis lényegében egyáltalánSzerintem kicsit gáz, hogy A Barca előző ellenfelével játszik a Real. Megmondom miért. Ellenünk mindig bekkelnek a csapatok, és rengeteg lapot osztanak ki az ellenfeleknek a bírók, mert csak szabálytalanul tudják megfékezni a támadásokat. Emiatt sokan eltiltás miatt nem játszanak a Real ellen (pl. Luis Fabiano, Depor kapusa), emellett a Barca elleni meccs után fáradtabban érkeznek már Mardidba a riválisok.

Nem érzem azt, hogy a sorsolás miatt előnyben lenne a madrid.
1: szerintem semmivel sem kapnak az ellenfeleink több lapot ellenünk mint egy bármilyen más meccsen. Az meg, hogy éppen a mi meccsünkön kapják meg az 5iket, az megintcsak úgymond random.
2: Azt sem érzem úgy, hogy ellenünk jobban elfáradnának a játekosok, már csak amiatt se mert nem volt túl sok szoros meccsünk szerencsére.
Különben is, a legtöbb ellenfélnek csak 1 meccse van egy héten, ha mégis jobban elfáradnának amikor velünk játszanak, van egy hetük pihenni, szóval szerintem ez sem mérvadó..
Bilbao-Valencia 2-2! Ez sztem maradhat is így !! 

Szerintem kicsit gáz, hogy A Barca előző ellenfelével játszik a Real. Megmondom miért. Ellenünk mindig bekkelnek a csapatok, és rengeteg lapot osztanak ki az ellenfeleknek a bírók, mert csak szabálytalanul tudják megfékezni a támadásokat. Emiatt sokan eltiltás miatt nem játszanak a Real ellen (pl. Luis Fabiano, Depor kapusa), emellett a Barca elleni meccs után fáradtabban érkeznek már Mardidba a riválisok.
-
- Entrenador del Barça
Valóban teljesen jogos lett volna mind2 11-es, viszont mivel a biró mindkét esetben színészkedést látott, egyértelműen vonta magával a sárgalapokat.A Real nagyon örülhet,hogy nem kapott ki.
2büntetőt meg sem adtak az Osasunanak.
Arra még aztmondom,hogy előfordul ritkán.
De hogy 2sárgát kapjon a srác szinészkedésért még ezen felül...
Szánalom
amúgy nem tudom nézitek e a bilbao - valencia meccset, de nagyon élvezetes. Nagy iram van, helyzetek ide-oda, nyíltan támad mind2 csapat.
Most épp félidő: 2-2
A Real nagyon örülhet,hogy nem kapott ki.
Szánalom .

Szánalom .

Én félek belegondolni ki lépne a helyébe...Varga Tamás írta: Két eset lehetséges:
1. teljességgel alkalmatlan a játékvezetésre: mentálisan, szellemileg, emberileg, és biológiailag.
2. csúnyán elcsalta a meccset.
Mindkét esetben el kell takarítani a bírótestületből!
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Tamás, arra értem hogy év elején tévedtek ennyit a Madrid ellen is, és sose szerettem ha a bíróra fogjuk!Teljesen jogos volt mind a két tizenegyes, nem is vitattam! De azt h segítik, a Madrid az nagy nagy túlzás! Nem kell nekünk is felvenni ezt a "fekete-kéz" stílust! Törődjünk azzal, hogy mi csodálatos játékkal porrá törtük a Deport, míg a Madridnak hadd fájjon a feje hogy a tök utolsó jobb volt náluk! Szóval a játékvezetés 0 szerintem is! De ne feltételezzük h megvette a bírót a Margit, ilyet csak a Juve tudVarga Tamás írta:Kennyke!
Egyet kérdeznék Tőled, de őszintén: MELYIK BÜNTETŐ-SZITUÁCIÓ VOLT KÉTES?
Ennél egyértelműbb büntetőt érő szabálytalanságot ritkán látni. Ezt, hogyan lehet elnézni. Ha elnézte, két eset lehetséges:
1. teljességgel alkalmatlan a játékvezetésre: mentálisan, szellemileg, emberileg, és biológiailag.

-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Néztem a meccset, nincs szavam... Szánalmas... Felháborító... Madrid koszonetet mondhat a bírónak (na meg a potyázó kapusnak)! 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kennyke!kennyke04 írta:ezeket sztem hanyagoljuk! 1.nem segítik őket 2. nekünk is volt kétes szitu 3. játékban még mindig nullákCFirpo3 írta:Ami megnyugtat, hogy még úgy is simán mi vezetünk a bajnokságban, hogy őket a bírók segítik.
Egyet kérdeznék Tőled, de őszintén: MELYIK BÜNTETŐ-SZITUÁCIÓ VOLT KÉTES?
Ennél egyértelműbb büntetőt érő szabálytalanságot ritkán látni. Ezt, hogyan lehet elnézni. Ha elnézte, két eset lehetséges: