Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.13. 21:55:13

MessiFan írta:
Deus írta:meg lehet nézni itt az agüero gólját...

nem kis gól volt az biztos :o

http://www.dailymotion.com/video/xqsvat ... gers_sport
Ezt picit úgy érzem, hogy lekéste a kapus.
Egyébként grat a Citynek, de én pontegyenlőségnél játszanék a 2 csapattal egy meccset, ahol ha döntetlen az állás akkor hosszabbítás majd büntetők.
Mert hát egyrészt azért, hogy ne legyen kitolás a szenvedő féllel, és legyen még 1 izgi meccs, és döntsék el végleg ki a jobb.
Bár ha az egymás elleni számít akkor egyértelmű ki a jobb.
Én a gólkülönbséget jónak tartom, mert 1 gólos, vagy 5 gólos győzelemért is csak 3 pont jár, de így legalább egy kicsit felértékelődik az utóbbi. Egymás elleni eredmények figyelembe vételében is van ráció, de én a gólarányt az előbbi okból kifolyólag még jobbnak tartom.
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.05.13. 19:53:06

A bajnoki cím igazából nem ezen a 2-3 percen múlt. Ez csak megadta a drámaiságát, valószínűleg egyhamar nem felejti el aki látta a végjátékot.(én sajnos nem tartozom közéjük... :? ) Ezt szerintem a MU bukta el, leadta az előnyét a City pedig ezt kihasználta. Egyáltalán nem örülök, hogy végül ők nyertek, de a gratuláció jár!

Hozzáteszem nem azért vagyok szomorú mert nem a MU nyert, mielőtt még valaki elvetemült United drukkernek hisz. :) Kb. "inkább MU mint City" elvet követtem az idei PL-ben. Jövőre remélem nem a 2 csapat között dől el, hanem bele tud szólni az Arsenal vagy a 'Pool, bár tudom erre az esély nagyon kevés.

Az ágyúsok 3. helye mindenesetre a keret függvényében jó, a szarkákat szívesebben néztem volna a BL-ben mint a Spurst, annak meg különösen örülök hogy a Chelsea-nek nem jött össze semmi, remélem a BL döntőben sem fog!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
elbandi
Capitá del Barça

2012.05.13. 19:38:47

Hát emberek nem tudom mit írjak ezután a meccs után.Tényleg nem tudom szavakba önteni amit érzek.Első félidőben azt gondoltam nem kell itt izgulni mert simán meglesz.Cissé gólja után is még magabiztosan álltam a dologhoz,a kiállítás után meg szinte biztos voltam hogy behúzzák a fiúk több góllal.

A második bekapott gól után elkezdtem kicsit aggódni.(igazából bevoltam szarva rendesen)Amikor x-re alakult az eredmény akkor csak legyintettem egyet hogy legalább nem kapunk ki utolsó meccsen,álmomba nem gondoltam volna hogy még lövünk egyet a végén...

Tényleg leírhatatlan érzés amit Agüero gólja után éreztem,kellett hozzá egy óra hogy rendbe jöjjek :lol:

összefoglalva,érdekes egy szezon volt,számomra egy kedvező végkimenetellel. :wink:

Gratulálok a Unitednek is ezért a szezonért,remélem jövőre is hasonló küzdelem lesz az aranyért :)

Szép volt fiúk \:D/
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
shawn
Jugador del Barça

2012.05.13. 19:22:31

Tényleg el is eshetett volna Agüero, de így biztosabb volt :D kicsit durva lett volna kihagyni ott egy bünetetőt :D féltem, h azt mondhatom majd a meccs után, h úgí tűnik ebben az évben ez a nyerő, 20 emberrel körbe állni a kaput, és az se baj ha 1 játékos közben elkövet 1 tajparasztságot és kimegy.. de hál'istennek csak azt, h a PL a legnagyobb :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.13. 19:07:23

Deus írta:meg lehet nézni itt az agüero gólját...

Ezt picit úgy érzem, hogy lekéste a kapus.
Egyébként grat a Citynek, de én pontegyenlőségnél játszanék a 2 csapattal egy meccset, ahol ha döntetlen az állás akkor hosszabbítás majd büntetők.
Mert hát egyrészt azért, hogy ne legyen kitolás a szenvedő féllel, és legyen még 1 izgi meccs, és döntsék el végleg ki a jobb.
Bár ha az egymás elleni számít akkor egyértelmű ki a jobb.
Deus
Boixos Nois

2012.05.13. 18:59:53

meg lehet nézni itt az agüero gólját...

KépKép
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.05.13. 18:57:19

Órákat lehet erről beszélni. De nem ér meg annyit. Kicsi együttérzést tanusított a kúpíerr a City iránt :D.

Legnagyobb pillanat : Cissé kacagva Nasri nyakába ugrik. :D Mindenki örül.
més que un club
miihii
KHAL

2012.05.13. 18:53:51

fanbarca írta:
argyelan írta:2-2nél a középkezdés után a QPR kezdte a játékot, és fogták és előreadták a labdát Hartnak, ott mi a [auto_cenzúra] akartak?? mért nem lehetett volna hátul passzolni, vagy valami?
Esetleg, nem akarták hogy probléme legyen a City ellentámadással. Így szépen be tudtak hátra rendezkedni. De ez mind nem számít. A city megdolgozott a sikerért, megérdemelték. És ez a lényeg!! :D
A visszajátszást nézve pont az volt az érdekes,h egyrészt valóban ha hátrajátsszák a kapusig és ő vágja előre,nyernek vele plusz másodperceket,másrészt meg visszarendeződésnek sem annyira nevezném a felállásukat. Nézd meg,ahogy jön fel a City,szanaszét vannak a védők,mégha a saját térfelükön is vannak. Bent vannak a 16-oson páran,előttük meg jó pár méterrel lézengenek páran.Uh még csak azt sem lehet mondani,h olyan nagyon megszállják a saját térfelüket.Olyan félúton voltak mindenfelé.A labdást sem támadták le,csak úgy tessék-lássék kimentek olyan 20-22 méterre,mögöttük hagyva egy jó nagy teret,amin keresztül be is játszották a labdát,majd a végén a 16oson belül sem voltak éppen rendezettek. Uh érdekes volt ez. Ha már előrevágják,akkor vagy menjenek feljebb,h nehezítsék a labdafelhozatalt,vagy teljesen álljanak vissza bunkóba.De ebből egyik sem lett,hanem egy szellős valami,amin be is mentek és meglett a kegyelemdöfés.
Voltak itt már meredek elméletek,ez sem másabb :P
socio66 írta: na nem mintha ezen múlt volna.
a mu-nak réges-régen el kellett volna döntenie ezt a bajnokságot, és akkor páholyból nézhették volna az utolsó fordulót.
ők cseszték el, ráadásul mindkétszer kikaptak az egymás elleniken, nincs miről beszélni.
Az előző résztől függetlenül ebben egyetértünk. 8 pont fórt leadni semmi perc alatt,oda-vissza kikapni a Citytől bőven elég volt önmagában is.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
socio66

2012.05.13. 18:48:06

argyelan írta:2-2nél a középkezdés után a QPR kezdte a játékot, és fogták és előreadták a labdát Hartnak, ott mi a [auto_cenzúra] akartak?? mért nem lehetett volna hátul passzolni, vagy valami?
na nem mintha ezen múlt volna.
a mu-nak réges-régen el kellett volna döntenie ezt a bajnokságot, és akkor páholyból nézhették volna az utolsó fordulót.
ők cseszték el, ráadásul mindkétszer kikaptak az egymás elleniken, nincs miről beszélni.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.13. 18:47:05

jo hogy nem a spanyol bajnokságban volt ekkora thriller a végére, nem bírtam volna idegekkel... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.05.13. 18:45:48

Esetleg, nem akarták hogy probléme legyen a City ellentámadással. Így szépen be tudtak hátra rendezkedni. De ez mind nem számít. A city megdolgozott a sikerért, megérdemelték. És ez a lényeg!! :D
més que un club
argyelan
Barça B

2012.05.13. 18:42:49

2-2nél a középkezdés után a QPR kezdte a játékot, és fogták és előreadták a labdát Hartnak, ott mi a [auto_cenzúra] akartak?? mért nem lehetett volna hátul passzolni, vagy valami?
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.05.13. 18:39:23

zsoltman írta:Véleményem:QPR bentmaradásra állt a 90.percben miután a Bolton a 3. kieső
miután 2-2 játszott a Stoke otthonában! A QPR menedzsere Mark Huges volt a City trénere Mancini előtt egész egyszerűen odaadták a 3 pontot a Citynek mert már bentmaradtak!!!!
Szerintem nem. Meg lehet figyelni Agüero gólját. A védő le akarta rúgni, hogy tizenegyesre mentsen. Nem adták ezt oda. A Bolton meccsnek még nem volt vége akkor.

Óriási hajrá volt, megérdemelt City győzelem. Yey :D

Szerk: Nagy kár Bogdánért. Remélem talál magának egy első osztályban szereplő csapatot.
més que un club
ab1daL
Director del Fútbol

2012.05.13. 18:31:21

zsoltman írta:Véleményem:QPR bentmaradásra állt a 90.percben miután a Bolton a 3. kieső
miután 2-2 játszott a Stoke otthonában! A QPR menedzsere Mark Huges volt a City trénere Mancini előtt egész egyszerűen odaadták a 3 pontot a Citynek mert már bentmaradtak!!!!
92. percig 1-2 volt az állás, nem úgy tűnt, hogy ezt odaadták...
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
zsoltman
Jugador d'estrella

2012.05.13. 18:28:24

Véleményem:QPR bentmaradásra állt a 90.percben miután a Bolton a 3. kieső
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.13. 18:15:55

Húú,de örültem Kun góljának :D
Régen szerettem a Unitedet,de nálam a Cé-féle csapat tönkretette a szimpátiát.
City megérdemelte,küzdöttek -8nál,oda vissza verték a MU-t,innentől kezdve nincs miről beszélni.
A MU pedig magát okolhatja főleg,mert leadták a nagy előnyt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2012.05.13. 18:13:08

Gratula a Citynek,megérdemelték. Ugyanannyira megérdemelte volna a másikhoz képest mindkét fél,mivel kilógtak idén a mezőnyből,meg ugyanannyira nem is a sok töketlenkedés miatt. Szal tök egálban voltak,ez most jobban alakult a kékeknek idén.

Közben fél szemmel néztem a többi eredményt és amikor elkezdődött a hosszabbítás a MC derbin,a többi eredmény függvényében kiderült,h a QPR bent marad bármilyen eredmény mellett,a Citynek meg csak a győzelem okés.

Amikor beszedték az egyenlítő gólt,majd kapásból a kezdőrúgást visszarúgták a Citynek,már biztos voltam benne,h meglesz a 3. is.

Tökmindegy,ez már történelem. Azért mekkora érzés lehet világoskék szurkolóknak,Ini góljánál élhettünk át hasonlót...

Emlékezetes csörte volt,drámai versenyfutást fejeltek meg ezzel a meccsel.Jövőre veletek ugyanitt :D

Bartonnak meg már kijárna egy örökös eltiltás,semmi keresnivalója ilyeneknek a pályákon... [-X
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ab1daL
Director del Fútbol

2012.05.13. 18:12:07

Ez hihetetlen. Mondom keresek egy linket, megnézem hogyan ünneplik a bajnokságot, erre 1-2. Aztán fordítanak. :D Barton remélem meg végleg el lesz tiltva, vagy majd a köv idény első meccsén, valaki a két lábát eltöri. Undoritó féreg az ilyen....

Össze vásárolt zsoldos csapatról meg csak annyit, hogy akkor remélem a Málaga, PSG kettős hasonló szimpátián áll egyeseknél, de sorolhatnám ide a Chelseat is. Bár ez annyira rossz duma amúgy..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2012.05.13. 18:18:01-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.13. 18:10:25

kanty írta: Drukkereket elnézve hatalmas buli lesz meccs után, ha behúzza a City. :)
Én szóltam. :)

Valami elképesztő meccs volt. Teljesen a hatása alatt vagyok. Nem vagyok City drukker, de drukkoltam nekik. Nagyon nem lett volna fair, ha úgy buják, h két fordulóval ezelőtt a MU-t verték. Úgy vagyok/voltam vele, h itt az utolsó fordulóban ne veszítsék el.

Agüeronak hatalmas pirospont 10-ből kb. 9 ember feldobta volna magát, ő továbbment és bevágta.
44 év 2 nap ennyi idő telt el az az Utolsó City bajnoki cím óta.

Itteni MU drukkereknek nem könnyű azért, kiesett a Barca a BL-ből, most pedig 1 percen múlott a bajnoki cím.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.13. 18:09:40

Jó meccs volt mind a City, mind a United meccse, ám mondjuk a City-é egy kicsit izgibb, és ugye több gólos is.
:)
Kép
socio66

2012.05.13. 18:08:58

egyáltalán nem örülök, hogy győzött a pénz, győzött a zsoldoshadsereg, egy semmirekellő sejk meg tudta venni a világ legerősebb bajnoki címét.
szomorú.
persze a régi szurkolóknak nagy élmény lehet, valószínűleg azzal kalkuláltak hogy soha nem fognak semmilyen címet ünnepelni, erre tessék.
de remélem a béelben mindig lesz egy nagy múltú csapat, aki nem engedi ezeket a címhez.
PCsabi
aka Game90

2012.05.13. 18:07:58

visca el barca írta: ezek ha reggelig játszanak se lőnek 2 gólt..
Classic jinx.

Úgy ordibáltam, mintha valami hardcore ManCity fan lennék :D Cissé is komoly volt a végén :lol: Csak azt sajnálom, hogy ez a cunt Nasri bajnok lett.

Arsenal vért izzadva nyert, utolsó 20 percben beszorított minket a WBA, Gibbs akkorát mentett a végén, hogy az nem igaz. MOM: Fülöp Marci, gyakorlatilag mindhárom gólunkban nyakig benne volt, köszi Marci, jár a sör! 3. hely \:D/

Epic volt ez az utolsó forduló, felejthetetlen.
ozsimiki írta: Azért remélem Csabi még az Arsenal BL szereplésének jobban örülsz
:wink:
Ez természetes, de ha már választani kell, hogy MU vagy MC, akkor inkább az utóbbi, nektek nem tudok szurkolni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.05.13. 18:15:58-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.05.13. 18:02:49

Ez mekkora meccs volt!!! :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.13. 18:01:45

Azért Grt a Citynek, első két 3adában megérdemelten vezettek,majd jött a hullámvölgy, M.U. 8pontra elhúzott. Onnan meg a M.U. vesztette el ezt az egészet. De a nagyon ingadozó teljesítmény miatt, nem is érdemeltük volna nagyon meg. Viszont egyszerűbben is elveszíthettük volna ennél...

QPR is vhol vicc, 1gólt kapnak 90percig, utána 4alatt 2őt.

Azért remélem Csabi még az Arsenal BL szereplésének jobban örülsz
:wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.13. 18:00:58

WOW!
Nem hittem el, amit láttam... :shock: :shock: :shock:
Igazából mindegy vt ki nyeri, ink kicsit City felé húztam, h megmutaássk jó csapat nem csak összevásárolt. De MU bajnoki cime után sm dőltem vna a kardomba.
Jó meccs vt és nem hittem el, amikor láttam, h Kun lövése bement.
Futball klasszikus lesz ez a meccs...
Válasz küldése