Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De,egészenLG írta:Nem egészen. Tavaly pl. sokkal jobban le letettek írva, mint ahogy aztán teljesítettek, voltak, akik azt mondták, h a BL sem lesz meg.S.Agüero írta:Mindig így kezdődik, h nem lesz rossz ez az Arsenal, aztán a végén mindig kiesnek a BL-ben a negyeddöntőben, a bajnokságban meg a BL indulásért küzdenek.
Nem egészen. Tavaly pl. sokkal jobban le letettek írva, mint ahogy aztán teljesítettek, voltak, akik azt mondták, h a BL sem lesz meg.S.Agüero írta:Mindig így kezdődik, h nem lesz rossz ez az Arsenal, aztán a végén mindig kiesnek a BL-ben a negyeddöntőben, a bajnokságban meg a BL indulásért küzdenek.
Ez szinte már 100%, kifizetjük érte a kivásárlási árat (12 millió), az EB után már jöhet is az orvosira. Chamakh-nál és Park-nál csak jobb lehet, de neki is csak akkor van értelme, ha többet játszik, mint az előbb említett két úriember. De nálam már plusz ponttal indul, több csapat is érdeklődött iránta, de ő az Arsenal-ba akart igazolni, pedig máshol magasabb fizetést is kaphatott volna. Kicsit furcsa, hogy még csak június van, de már két új igazolás és egyikük sem ilyen 16 éves angolai tehetségvisca el barca írta:A France Football honlapjának beszámolója szerint Olivier Giroud, a Montpellier támadója, a francia labdarúgó-bajnokság legutóbbi gólkirálya az Arsenalban folytatja pályafutását.
jó fogás lesz ha tényleg így van. ha podolski vagy ő beválik, akkor már jol jarnak
Én is eléggé fázok tőle.LG írta:Én csak az EB-n láttam Dzagojevet, de engem nem győzött meg. Igaz, h lőtt 3 gólt, de játékban 0 volt. Még Gomez is többet mutatott mezőnyben, mint ő.
Az évszázad üzlete lenne. Mármint nekünk.lui1698 írta: Pool meg remélem leszurkolja a 9 misit Tello-ért.
Chamberlain-t azért nem hasonlítanám össze velük, Ox-ban több potenciál van, mint bennük összesen.socio66 írta:ha azt nézzük, hogy angliában egy oxlade-chamberlain, downing, vagy walcott a válogatottig is eljut, akkor simán elképzelhető az ajánlat, mert tello így húsz évesen a benne rejlő potenciállal együtt simán elérheti ezek szintjét, sőt.
Hodgson-nak szerintem hiába van több éves szerződése, simán elképzelhető, hogy az EB után Redknapp lesz a szövetségi kapitány. Spurs részéről meg Moyes hatalmas választás lenne, rajta kívül még ezt az ötöst emlegetik: Martínez, AVB, Capello, Klinsmann, Benítez.kamaj írta:Na ez engem meglepett:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... enham.html
Szerintetek jó döntés volt ez?
Én nem tudom, hogy a Tottenham számára lehet-e jobbat hozni az "öreg" Harrynél. Kíváncsi leszek ki váltja majd Őt, és mire lesz képes.
Nagyon szomorú vagyok. Redknapp kivételes ember és remek edző volt (illetve az még most is), nehéz lesz olyan edzőt találni, aki jól tudja Őt helyettesíteni.kamaj írta:Na ez engem meglepett:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... enham.html
Szerintetek jó döntés volt ez?
Én nem tudom, hogy a Tottenham számára lehet-e jobbat hozni az "öreg" Harrynél. Kíváncsi leszek ki váltja majd Őt, és mire lesz képes.
A védelem még nem az igazi, Gyepest kéne megvenni Juhász mellé. De a csatársor tényleg világszínvonalú lett így. Van Persie mehet a Macskahalálba.Game90 írta:Wenger és az új igazolások! A védelem így már okés lesz és a csatársorba is érkezett két klasszis, szóval így már RvP felesleges.
http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-sout ... s-18337392bence-barca írta: Ez honnan van?![]()
Az már kicsit erős, h a tradícióit megváltoztatja egyből új címerrel és színekkel...
Ne izgulj, rá fogGareth Tello írta: Jöhet a DVD, már ha ráfér egy darabra a rengeteg anyag.