unzué majd elintézi, ráállítja albát vagy messit szögleteknél.csababarca írta:Ramost elég nehéz levédekezni, a pali vadássza a labdát a beadásoknál. brutális.
De amúgy, gól-gól, csak ha ellenünk csinálják, engem akkor bosszant. Illetve ha az embereknek fel sem kell ugraniuk fejelni, annyira hagyják őket 5 méteren.
Barça vs. Real - El Clásico
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ramost elég nehéz levédekezni, a pali vadássza a labdát a beadásoknál. brutális.
De amúgy, gól-gól, csak ha ellenünk csinálják, engem akkor bosszant. Illetve ha az embereknek fel sem kell ugraniuk fejelni, annyira hagyják őket 5 méteren.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk azt nem nagyon értem miért szégyen a többi csapatra nézve. Láthatóan nagyon erősek benne, persze hogy ezt erőltetik.
Amúgy meg nem olyan rég olvastam a Monaco rúgta a legtöbb gólt beadásból, úgy halkan megjegyzem.
Amúgy meg nem olyan rég olvastam a Monaco rúgta a legtöbb gólt beadásból, úgy halkan megjegyzem.

- visca el barca
- Presidente del Barça
mou meg majd leteszi a 100-at oblakértVeidt_madridista írta:Courtois kijelentette hogy biztos hogy nem fog távozni, ugyhogy sztem mar csak de Gea a reális opcio.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Én azt értelmezem alatta igen. Az mondjuk érdekelne, hogy mi alapján számolják. Minden beleszámít vagy csak az ami emberhez megy és kapura tudja fejelni. Mert ez azt jelentené, hogy meccsenként átlagban egyel több tiszta helyzetünk van, ami bíztató a hátralévő meccsekre. Egyébként idén sokszor érzem veletek kapcsolatban azt, hogy meddők vagytok és csak a passzolgatás megy. Guardiola alatt is ez ment de ott sokkal gyakrabban jött egy ritmusváltás amivel a "semmiből" jött a helyzet. (Azért idézőjel mert ez tudatos volt, de ezt gondolom nektek nem kell megmagyarázni)S.Agüero írta:Ez igaz, de én most nem is beszéltem rólunk.![]()
Egyébként ettől függetlenül még arányában marad ugyanaz. Nektek a beadásból van dupla annyi helyzet, mint az átlagnak, nekünk meg a védők mögé löbbölt labdákkal. Legalábbis, ha a through balls ezt jelenti.
Madridista.
- Veidt_madridista
- Madridista
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ez igaz, de én most nem is beszéltem rólunk.
Egyébként ettől függetlenül még arányában marad ugyanaz. Nektek a beadásból van dupla annyi helyzet, mint az átlagnak, nekünk meg a védők mögé löbbölt labdákkal. Legalábbis, ha a through balls ezt jelenti.

A számokat nem vitatom, de arra azért felhívnám a figyelmet,hogy a grafika rendkívül torz -nézzétek meg a skálázást. Vki belinkelhetné rendesen is. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nagyságrendileg ti nem lógtok ki annyira felfelé mint mi jobbra.S.Agüero írta:Hát igen, ez látható a meccseiken is. A kemény az, hogy mégis vezetik a bajnokságot, a többi csapat szégyene ez.Messias2 írta:Na ez a kemény.
Madridista.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Hát igen, ez látható a meccseiken is. A kemény az, hogy mégis vezetik a bajnokságot, a többi csapat szégyene ez.Messias2 írta:Na ez a kemény.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- csababarca
De Gea sanszosabb szerintem, vagy hát róla több hír van.
Chelsea bolond lenne eladni a belgát, főleg hogy jövőre bl-ben is mennek, szóval még hiányérzete sem lehet majd. De Gea meg ha lecsúszik a bl-ről, ami sanszos, akkor akár válthat is.
Chelsea bolond lenne eladni a belgát, főleg hogy jövőre bl-ben is mennek, szóval még hiányérzete sem lehet majd. De Gea meg ha lecsúszik a bl-ről, ami sanszos, akkor akár válthat is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Jaja, sztem nagyon adja magát nekik a Real.S.Agüero írta:Egyébként igen, könnyen lehet, hogy CR hiányzása az nekik csak jó hír.
Melyik két belga? Courtois és Hazard?
Jó lenne ismét látni, ahogy a végtelenül szerény Kurtoá megkapja a szokásos évi 5-6 gólját Messitől.
Sztem nekünk jó, ha Ronci meg Benzema egészséges, mert Isco, Asensio vagy Morata ezerszer jobb formában van mindkettőnél, ráadásul képesek meccseket eldönteni.S.Agüero írta:Elég tartalékos a RM kezdője. Kíváncsi vagyok, Morata vagy Ramos fejese fog-e dönteni.
Sztem a két belga is ott fog kikötni, ha igen, az nagy fogás.
Nagyon jó (jövő)állomány van Madridban, az említett hármas, Lucas, Kova...mindegyik használható tétmeccsen és még szimpatikusak, szerények is. Kedvelem őket, lehet holnaptól Real szurkoló leszek, alszom rá egyet.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Az a Xavi pörgés az 5. gólnál...Egész nap tudnám nézni
Táncversenyen is díjat nyerne szerintem
S.Agüero: Hát igen, mint ahogy Tata is szanaszét nyerte magát itt...
Lucho is folyton megkapja, hogy MSN-nel könnyű, de elfelejtik hogy nélkül lehet MSN sem lenne.
Amúgy durva nézni ezt a RM-ot, hogy mennyire másabb felfogású mint a Mourinho-féle..
Rég nem látott verést kapnak egy sorsdöntő meccsen, és nem ment a hatalmas nagy hentelés, nem úgy mint az utóbbinál, amikor talppal szálltak a másikba, és ment a Mourinho-féle bírózás ha pirosat ért.

Táncversenyen is díjat nyerne szerintem

S.Agüero: Hát igen, mint ahogy Tata is szanaszét nyerte magát itt...

Lucho is folyton megkapja, hogy MSN-nel könnyű, de elfelejtik hogy nélkül lehet MSN sem lenne.
Amúgy durva nézni ezt a RM-ot, hogy mennyire másabb felfogású mint a Mourinho-féle..
Rég nem látott verést kapnak egy sorsdöntő meccsen, és nem ment a hatalmas nagy hentelés, nem úgy mint az utóbbinál, amikor talppal szálltak a másikba, és ment a Mourinho-féle bírózás ha pirosat ért.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem csoda hogy unalmasnak tartották, ha azt se tudták hogy mi történik a pályán, úgy én is hamar elunnám magam...
Volt egy cikk arról, hogy hogyan álmodta meg Guardiola azt, hogy Messit hamis 9-esként játszatja.
Érdekes dolgokat írt le, milyen kár hogy az ilyen intézkedéseket Guardioláék számlájára nem írják fel az ellenzők, csak szídják hogy" ilyen kerettel bárki dagadtra nyerné magát", ehhez képest 2008-ban előtte semmit sem nyert a keret.
Ugyanúgy le van sajnálva és nagyon alulbecsülve, mint Luchoék.

Volt egy cikk arról, hogy hogyan álmodta meg Guardiola azt, hogy Messit hamis 9-esként játszatja.
Érdekes dolgokat írt le, milyen kár hogy az ilyen intézkedéseket Guardioláék számlájára nem írják fel az ellenzők, csak szídják hogy" ilyen kerettel bárki dagadtra nyerné magát", ehhez képest 2008-ban előtte semmit sem nyert a keret.
Ugyanúgy le van sajnálva és nagyon alulbecsülve, mint Luchoék.
Belenéztem:MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=vmt6wKfPeNU
Ha valakit érdekel egy szép meccs, akkor érdemes néznie, most vetítik a 2-6-os Clasicot, jelenleg a 24. percben járnak.
1. Messi akkoriban került be a szélről középre, láthatóan ezzel akkor még semmit nem tudtak kezdeni a védők, szinte mindig sikerült megtalálnia az üres területet a védelem és középpályás sor között.
2. A Realnak már akkor is a beadás és a fejes volt a legfőbb fegyvere.
3. Imádtam azt a sokak (elsősorban az ellenfelek) által unalmasnak tartott passzolgatást.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Atya ég, mekkora alázás volt itt.MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=vmt6wKfPeNU
Ha valakit érdekel egy szép meccs, akkor érdemes néznie, most vetítik a 2-6-os Clasicot, jelenleg a 24. percben járnak.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://www.youtube.com/watch?v=vmt6wKfPeNU" target="_blank

Ez nagyon sarkított így, minden játékosról találni ilyen képet (pláne akik ennyi gólt lőnek), pl Messiről is belinkelhetnéd amikor a 11es bl döntőn a gólja után szétrugja a mikrofonállványt, és Roncinak is biztos vagyok benne hogy van több olyan gólöröme is ahol beteg gyerekeknek/alapitványoknak üzen.
- csababarca
Mondjuk Cé is elég nagy adakozó/adományozó, ezt nem rónám fel neki.
Bár a pályán tőle nem emlékszem hasonlókra, Messi többször is üzent már így, de szerintem a lényegen nem változtat.
Dobják a pénzt és az arcot ezekre mindketten, van miből.
Simeone nagy harcos, gyűlöli a Realt, de nem ostoba. Nem fognak feltett kézzel kimenni, de ha úgy alakul nem fognak komoly erőket mozgósítani.
Mindegy, a klasszikust meg kell nyerni a maradék 8 fordulóban meg eggyel többször kell botlaniuk mint nekünk. Nem lehetetlen csak egyre kevesebb van hátra sajnos.
Mindegy, a klasszikust meg kell nyerni a maradék 8 fordulóban meg eggyel többször kell botlaniuk mint nekünk. Nem lehetetlen csak egyre kevesebb van hátra sajnos.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”