Mikaos írta:míg a spanyolban már a 10.fordulóban eldől, hogy csak 2csapatos lesz a bajnokság.
Inkább már a szezon előtt eldől
De szerintem is, PL > PD.
Initom írta:
Tájékozott vagyok de azért kíváncsi lennék ottani szurkolókra is. ...Ozsi, Game90 milyen igazolások várhatók?
(volt itt egy két törzsgyökeres City drukker is... rájuk is kíváncsi lennék

és a többiek se kíméljenek minket)
Vártam egy kicsit, hátha ír valaki a lehetséges Arsenal igazolásokról, mert én az utolsó forduló után terveztem, hogy írok a PL idei szezonjáról ill. a Senal-ról egy kisebb összefoglalót, de senki, szóval írok egy kicsit, hogy mi várható nyáron
1. aki már tuti: Podolski.
2. M'Vila idáig úgy tűnt, hogy 99%, hogy érkezik, de most 2-3 helyen is írták, hogy egyelőre semmi megállapodás sincs + Wenger is tagad.
3. de ha jön M'Vila, akkor én még 1 igazolást várok, egy támadó felfogású játékost, akikkel szóba hoztak már minket: Dempsey, Sessegnon, S. Kalou, Belhanda, Lewandowski.
4. nagyban dolgoznak azon, hogy RvP, Walcott és Song hosszabbítson, első kettőnek jövőre lejár a szerződése, Song-nak 2014-ig van, szóval ha van Persie és Hamilton nem hosszabbít augusztusig, akkor el lesznek adva. Bár ha meg lesz a 3. hely, akkor szerintem mindketten aláírnak.
5. akik távozhatnak: Almunia, Fabianski, Squillaci, Denilson, Benayoun, Park, Chamakh, Vela, Bendtner, Arshavin.
Best case scenario: Szczesny/új kapus - Sagna*/Jenkinson, Koscielny/Mertesacker/Bartley*, Vermaelen/Djourou, Gibbs/Santos - M'Vila/Arteta/Diaby/Lansbury*, Song/Coquelin/Frimpong, Wilshere/Ramsey - Walcott/Rosicky/Chamberlain, van Persie/*, Podolski/Gervinho.
*: Sagna 4-5-6 hónap off, attól függ, hogy hogyan sikerül a műtétje, Coquelin és Jenkinson bizonyíthat.
*: Bartley Arsenal nevelés, 20 éves, ezt a szezont a Rangers-nél tolta le.
*: Lansbury szintén Arsenal nevelés, 21 éves, idén a WestHam-ben játszott.
*: van Persie mögé nem tudom, hogy ki lenne az ideális, én azon sem lepődnék meg, ha Bendtner-t megtartanánk.
Bár valószínűleg a Bartley/Lansbury/Coquelin/Frimpong négyesből 1-2 kölcsön lesz adva, de én annak örülnék a legjobban, ha Diaby és Ramsey jövőre nem lenne a keret tagja.
És róla még nem is beszéltem, pedig ő is a mi játékosunk, hatalmas tehetség:
http://www.youtube.com/watch?v=bEJsuCE7T5k
Gyorsan 1-2 vélemény, mert a többi csapat szurkoló nem igazán aktívak: ManUnited-nek 1-2 belső középpályás (Gaitan? Kagawa? Modric?) és 1 csatár (Huntelaar? Ő szerintem tökéletes fit lenne Rooney mellé), Chelsea-nek 1 középpályás (Moutinho? Fellaini?) és 1-2 támadó (Hulk? Higuain? Cavani? Lavezzi?) kéne.
Kb. ennyi, de ha van valami kérdésed, akkor nyugodtan, szívesen írok az Arsenal-ról
Jövőre ez lesz az idegenbeli mezünk, 2007-2008-ban hasonló volt a 3. számú mezünk ill. Freddy Krueger-nek ugyanilyen felsője van: