Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
PCsabi
aka Game90

2012.05.13. 15:46:00

Nem érdekel, hogy milyen játékkal és hogyan, de nyerni kell!

Arsenal XI: Szczesny, Jenkinson, Koscielny, Vermaelen, Santos, Rosicky, Song, Coquelin, Benayoun, Gervinho, Van Persie.
Subs: Fabianski, Djourou, Gibbs, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Ramsey, Chamakh.

Erre a mai meccsre be kellett volna szereznem egy ilyet :) :
http://www.officialfootballmerchandise. ... 15316.html

Digi Sport Plus-on a manchesteri meccsek lesznek, Senal meccshez streamek:
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t ... rum=stream
http://www.firstrowsports.eu/
http://www.unsports.me/

Starting XI: De Gea, Jones, Evra (C), Ferdinand, Evans, Valencia, Young, Scholes, Carrick, Giggs, Rooney.
Subs: Amos, Rafael, Nani, Park, Berbatov, Chicharito, Owen.

City: Hart, Zabaleta, Clichy, Lescott, Kompany, Barry, Yaya, Nasri, Silva, Agüero, Tevez.
Subs: Pantilimon, Richards, Kolarov, de Jong, Milner, Dzeko, Balotelli.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
PCsabi
aka Game90

2012.05.10. 22:36:55

Mikaos írta:míg a spanyolban már a 10.fordulóban eldől, hogy csak 2csapatos lesz a bajnokság.
Inkább már a szezon előtt eldől :)

De szerintem is, PL > PD.
Initom írta: Tájékozott vagyok de azért kíváncsi lennék ottani szurkolókra is. ...Ozsi, Game90 milyen igazolások várhatók?
(volt itt egy két törzsgyökeres City drukker is... rájuk is kíváncsi lennék :) és a többiek se kíméljenek minket)
Vártam egy kicsit, hátha ír valaki a lehetséges Arsenal igazolásokról, mert én az utolsó forduló után terveztem, hogy írok a PL idei szezonjáról ill. a Senal-ról egy kisebb összefoglalót, de senki, szóval írok egy kicsit, hogy mi várható nyáron :)

1. aki már tuti: Podolski.
2. M'Vila idáig úgy tűnt, hogy 99%, hogy érkezik, de most 2-3 helyen is írták, hogy egyelőre semmi megállapodás sincs + Wenger is tagad.
3. de ha jön M'Vila, akkor én még 1 igazolást várok, egy támadó felfogású játékost, akikkel szóba hoztak már minket: Dempsey, Sessegnon, S. Kalou, Belhanda, Lewandowski.
4. nagyban dolgoznak azon, hogy RvP, Walcott és Song hosszabbítson, első kettőnek jövőre lejár a szerződése, Song-nak 2014-ig van, szóval ha van Persie és Hamilton nem hosszabbít augusztusig, akkor el lesznek adva. Bár ha meg lesz a 3. hely, akkor szerintem mindketten aláírnak.
5. akik távozhatnak: Almunia, Fabianski, Squillaci, Denilson, Benayoun, Park, Chamakh, Vela, Bendtner, Arshavin.

Best case scenario: Szczesny/új kapus - Sagna*/Jenkinson, Koscielny/Mertesacker/Bartley*, Vermaelen/Djourou, Gibbs/Santos - M'Vila/Arteta/Diaby/Lansbury*, Song/Coquelin/Frimpong, Wilshere/Ramsey - Walcott/Rosicky/Chamberlain, van Persie/*, Podolski/Gervinho.

*: Sagna 4-5-6 hónap off, attól függ, hogy hogyan sikerül a műtétje, Coquelin és Jenkinson bizonyíthat.
*: Bartley Arsenal nevelés, 20 éves, ezt a szezont a Rangers-nél tolta le.
*: Lansbury szintén Arsenal nevelés, 21 éves, idén a WestHam-ben játszott.
*: van Persie mögé nem tudom, hogy ki lenne az ideális, én azon sem lepődnék meg, ha Bendtner-t megtartanánk.

Bár valószínűleg a Bartley/Lansbury/Coquelin/Frimpong négyesből 1-2 kölcsön lesz adva, de én annak örülnék a legjobban, ha Diaby és Ramsey jövőre nem lenne a keret tagja.

És róla még nem is beszéltem, pedig ő is a mi játékosunk, hatalmas tehetség:
http://www.youtube.com/watch?v=bEJsuCE7T5k

Gyorsan 1-2 vélemény, mert a többi csapat szurkoló nem igazán aktívak: ManUnited-nek 1-2 belső középpályás (Gaitan? Kagawa? Modric?) és 1 csatár (Huntelaar? Ő szerintem tökéletes fit lenne Rooney mellé), Chelsea-nek 1 középpályás (Moutinho? Fellaini?) és 1-2 támadó (Hulk? Higuain? Cavani? Lavezzi?) kéne.

Kb. ennyi, de ha van valami kérdésed, akkor nyugodtan, szívesen írok az Arsenal-ról :)

Jövőre ez lesz az idegenbeli mezünk, 2007-2008-ban hasonló volt a 3. számú mezünk ill. Freddy Krueger-nek ugyanilyen felsője van:

Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2012.05.09. 12:25:15

Tocy írta:A világlegjobbja angol bajnokság tabellája érdekes...a nagy indok a spanyolok ellen, hogy a két nagy mindig utcahosszal nyer már a 3. előtt is...akkor meg lehet nézni most a PL-t is...borzasztóan gyenge ez a bajnokság...
Ne tévesszen meg az idei helyzet, ez egy őrült szezon, sok szempontból is. A PL normál esetben erősebb, mint a spanyol bajnokság: az angol 3-4-5-6.helyezett veri a spanyol 3-4-5-6.helyezettet, egyértelműen. Vagy elhisszük, hogy a Bilbao erősebb a MU-nál?!

Másrészt a PL-ben legalább az év közepéig/háromnegyedéig éles verseny van az első 4-5 helyezett között - míg a spanyolban már a 10.fordulóban eldől, hogy csak 2csapatos lesz a bajnokság.
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.09. 11:59:13

A világlegjobbja angol bajnokság tabellája érdekes...a nagy indok a spanyolok ellen, hogy a két nagy mindig utcahosszal nyer már a 3. előtt is...akkor meg lehet nézni most a PL-t is...borzasztóan gyenge ez a bajnokság...
Initom
Entrenador del Barça

2012.05.09. 11:37:40

Sorra buknak a csapatok... 'castle, Arsenal, de a Chelsea és a spurs is :lol:
Felső ház,egy fordulóval a vége előtt:

1. Manchester City 86
2. Manchester United 86
3. Arsenal 67
4. Tottenham Hotspur 66
5. Newcastle 65
6. Chelsea 61

(Még hogy a spanyol a kétcsapatos :roll: )

Utolsó fordulóban a City a QPR-t fogadja aki 2 ponttal megy az utolsó kieső előtt , a Bolton előtt. Tehát nekik kéne 1 pont minimum, így City dolga még nehéz is lehet
:!:
jó,szerintem is megnyerik a bajnokságot,de ki tudja, a PL pont az a bajnokság ahol minden megtörténhet. És amilyen maki csapat a Mu...én nem fogadnék a kisebbik manchesteri csapat bajnoki címére.

Ezzel párhuzamosan a Mu a Sunderland hez utazik, ez kötelező.

Az Arsenal helye ( hála a többi csapat töketlenkedésének) biztos a BL ben, ha csak ki nem kap és a Newcastle 20 gólt rúg egyet sem kapva.

Az ágyúsok a WBA hoz utaznak, nekik már nagyon mindegy, tehát nyerni kéne Van Persiéknek.

A Tottenham a Fulhamet fogadja ha nem nyer, és a Castle idegenbe megveri az Evertont, akkor a szarkák fognak menni selejtezni.
Én ennek a variációnak örülnék.Nagyon a szívemhez nőtt az a csapat.
Krul,Taylor,Coloccini,Tioté,Cabaye,Gutierrez,Ben Arfa,Cissé,Ba, nagyon jó játékosok ezek!

A cselzinek marad az európa liga , a bl döntőbe szépen kapjanak ki és akkor: :lol:

alsóház:
16. Aston Villa 38
17. Queens Park Rangers 37
18. Bolton Wanderers 35
19. Blackburn Rovers 31
20. Wolverhampton 25

a Wolves már kiesett :shock:
Ezen azért meglepődtem, ennél azért az jobb csapat lehetne.

A Blackburn is kieső, onnan gondolom távozik Hiolett, nagyon ügyes játékos,ő vitte a hátán a csapatot,nagyon gyors,jól cselez,és gólerős.
Ajánlom az Arsenál figyelmébe... 20 év feletti!!! nem 12 éves.

Az AV szereplése is meglepő. Atya úr isten. Éveken át több tíz milliót öltek abba a csapatba...erre... :roll:

Ugye a QPR a Citynél vendégeskedik...

A Bolton a Stokehoz utazik...oda nem nyerni járnak még a nagyon sem, úgyhogy több mint valószínű hogy ezek lesznek a kiesők. Valamilyen szinten reális.

És örülök ,hogy sem a Norwich,sem a Swansea nem esik ki!
Ők büszkék lehetnek magukra hatalmas szezont futottak!

A meglepetés csapat egyértelműen a Newcastle, kérdés együtt tudnak e maradni ?

Nagyon úgy tűnik,hogy a City meg végre vesz egy trófeát. :roll:
nem kell lehurrogni,ha megnyerik megérdemlik ...csak..
A MU nál véleményem szerint vérfrissítésre lenne szükség.

Tájékozott vagyok de azért kíváncsi lennék ottani szurkolókra is. ...Ozsi, Game90 milyen igazolások várhatók?
(volt itt egy két törzsgyökeres City drukker is... rájuk is kíváncsi lennék :) és a többiek se kíméljenek minket)
Abi & Tito
szajko
Director del Fútbol

2012.05.08. 22:38:36

mehetett volna a humorba is,de itt is megállja a helyét :D

Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.08. 22:27:51

Ez a Lukaku is nagy igazolás volt, játszott 22 millióért idáig 88 percet a PL-ben :D
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.08. 22:08:00

sjd írta:
hady írta:Véget ért a Chelsea ki....szott szerencséje..... Pool-Che 3:0.. 30. perc..
Mondjuk azért a kezdőjükre is érdemes egy pillantást vetni...
Hoppá... így érthetőbb... :lol:
Cechet egyszerűen csak pihentetik v sérült?
messideco
Presidente del Barça

2012.05.08. 21:55:56

De azért amit Ivanovic és Terry leművel az vicc :lol:

A híres kapitánynak meg volt az elfekvős csele ismét, és gól.

Caroll meg ismét nagyon megy, talán hatott a szer.

Torres kapufa :lol: , jelzem, a Chelsea első kapuralövése volt ismét :?
Kép
"And my heart will leave you never."
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.08. 21:42:52

hady írta:Véget ért a Chelsea ki....szott szerencséje..... Pool-Che 3:0.. 30. perc..
Mondjuk azért a kezdőjükre is érdemes egy pillantást vetni...
hady
Director del Fútbol

2012.05.08. 21:30:29

Véget ért a Chelsea ki....szott szerencséje..... Pool-Che 3:0.. 30. perc..
PCsabi
aka Game90

2012.05.08. 18:01:52

Ebben a mezben fogunk jövőre triplázni :mrgreen: (Természetesen csak viccnek szántam, szóval nem kellenek az Emirates Cup-os megjegyzések.)

Egyébként elsőre furcsa volt az a kék csík, de hamar megszoktam, szép mez lett, mondjuk a Nike-nál nem erőltetik meg magukat :)

M'Vila már 99%, hogy a miénk (állítólag vasárnap jelentik be a leigazolását), 22 millió euróért (klubrekord!), 5-6 alkalommal láttam őt játszani a francia válogatottban, box-to-box playa, én örülök neki. Visca el barca, bocs, hogy megint hozzád fordulok, de te jobban képben vagy a Ligue 1-gyel, ha tudsz róla pár infót, akkor azt leírhatnád, köszöntem :)

Eddig nagyon úgy tűnik, hogy jön Podolski, M'Vila, ha még igazolnánk egy támadót (Dempsey-ről most sokat cikkeznek), megtartanánk Song-ot és van Persie-t, eladnánk a felesleges játékosokat, akkor én leopom magam :D

Vertonghen nyilatkozta, hogy olyan csapathoz akar igazolni, amelyik jövőre indulhat a BL-ben. Hazard nekem nagy kedvencem, nagy fogás lenne a ManCity-nek, Silva, Nasri, Hazard, Agüero...
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.08. 17:03:59

matador
Jugador d'estrella

2012.05.08. 16:50:38

Gondoltam hozok egy kis pletykacsokrot ide, bele az állóvízbe... :roll: :roll:

Arsenal: a goal.com arról ír, hogy közel a megegyezés M'Vilával, aki szvsz nagy vétel lenne nekik Poldi után. Ugyanakkor Verthongen könnyen lehet, hogy végül a Spursben köt ki

Chelsea: Schürrléről beszélnek mostanában, miután ugye Marint már megvették

Manchester United: Kagawa és Gaitan jó eséllyel jön, előbbi 7, utóbbi 25 milla körül érkezhet. Ugyanakkor Hazard azt nyilatkozta, hogy jövőre kékben fog szerepelni, ami minden bizonnyal a Cityt jelenti.

Mindössze pletykák, de ezek közül érdemes csemegézni, mert pár szinte biztos, hogy meg is fog valósulni a közeljövőben.
PCsabi
aka Game90

2012.05.06. 19:44:45

Yaya tanár volt ma, nem csak a 2 gólja miatt. Mondjuk amikor szinte 1 az 1-ben mehetett Krul-ra, azt azért belőhette volna :) Castle-nek meg szurkolok, hogy jövőre alkossanak valamit a nemzetközi porondon is, szimpatikus csapatuk van, Santon, Cabaye, Tioté, Ben Arfa, Ba, Demba Cissé.

ManUnited is nyert, szóval az utolsó forduló dönt, ManCity - QPR, Sland - ManUnited, remélem hazai pályán örülhetnek majd Mancini-ék a bajnoki címnek.

Mi meg egy hatalmas köszönetet mondhatunk a Villának, hogy döntetleneztek a Spurs-szel, így "csak" annyi a dolgunk, hogy az utolsó fordulóban idegenben verjük a WestBrom-ot.

Kép

Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.06. 16:40:43

Ezzel a győzelemmel komoly lépést tett a City a bajnoki cím felé. Ha behúzzák, abban Tourénak óriási szerepe lesz, szvsz hiába sok kiváló csatár, ő a City legnagyobb erőssége.
kamaj
Capitá del Barça

2012.05.06. 16:20:24

Toure még egy gól!!!!! Innen már megvan ez a meccs!!!!
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Dcser
Jugador del Barça

2012.05.06. 16:19:20

Touré Dupla, 2-0!
Cser Dániel
Initom
Entrenador del Barça

2012.05.06. 16:03:09

Gyerünk szarkák!! Sokkal szimpatikusabbak számomra mint a sziti. :)
Abi & Tito
kamaj
Capitá del Barça

2012.05.06. 16:02:06

Góóóóóóóól!!!! Yaya akasztott egyet. Csak így tovább, már csak 20 perc. Go City!!!
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.06. 16:01:54

oops, toure milyen szép golt lott 8)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.06. 15:44:33

City nagyon nyomott az 1.félidő végén,de kibekkeli egyelőre a Newcastle...:)

nem lesz egyszerű, ma itt eldől a bajnoki cím szerintem. Valahogy bírják ki a szarkák!

Bár amilyen vicces szezont tol a M.U., azon se lepődnék meg,ha itt most pontokat bukna a City, erre meg ők is este,vagy utcsó fordulóban :?

GO M.U.!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.05. 20:47:22

sziryboy írta:
messideco írta:Még mindig Wenger mondjon le!

Néztétek az FA-kupa döntőjét?
Caroll nem volt semmi, tud az a pali valamit :shock:
Jó lett volna, ha megadták volna a második szabályos gólját is :?
A hosszabbításban kellett volna, hogy eldőljön. Drogba meg rettentően antipatikus egy személy.
Caroll-nak kell is bizonyítania, hisz nem aprópénzért vette a Pool. Drogba pedig már 2005-ben ellenünk megmutatta, h mekkora shrekkkfej. Reméljük a BL döntőn megint csak az idegeskedés, reklamálás marad a számára, sikerélmény nem.
sziryboy
Jugador del Barça

2012.05.05. 20:38:31

messideco írta:Még mindig Wenger mondjon le!

Jó lett volna, ha megadták volna a második szabályos gólját is :?
A hosszabbításban kellett volna, hogy eldőljön. Drogba meg rettentően antipatikus egy személy.
messideco
Presidente del Barça

2012.05.05. 20:22:01

Még mindig Wenger mondjon le!

Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése