Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hazard azt mondta,hogy manchester kék felébe költözikab1daL írta:Több alapember is távozik a Chelsea-től
Bosingwa, Kalou, Essien és Malouda is távozhat a Chelsea-től, a helyükre Hazard, Hulk vagy Doumbia érkezhet.
Nem hiszem el,hogy ezt az embert még felengedik a pályárabence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... rt-2133485
Szó volt róla, h mennyi meccsre tiltják el... 12 lett!
Gondolom azért,mert nem ismered az előéletét...Kash írta:Hárt ja, a 6három is lehozta(http://www.hatharom.hu/article/8e08b9-a ... az-fa?eb=1)bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... rt-2133485
Láttam a videót az "elmebetegről", és azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem idegesit a megmozdulása.
Hárt ja, a 6három is lehozta(http://www.hatharom.hu/article/8e08b9-a ... az-fa?eb=1)bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... rt-2133485
Mármint összességében? Vagy csak PLes vidik közül?Game90 írta:
Szerintem a legjobb videókat ez a srác készíti ->>>
English Premier League Review 2011/2012:
http://www.youtube.com/watch?v=Cz_ak-JiOGw
Hivatalos döntés szerintem még nincs, de 8-12 meccses (több helyen is ennyit olvastam) eltiltásra tuti, hogy számíthat, mert visszaeső.miihii írta:Csak én maradtam le róla vagy még nem született döntés Barton ügyében?
Ugye a City elleni meccsen volt megint afférja az idényzárón és kíváncsi vagyok halmozottan visszaesőként hány meccset kap.
Talán lesz vagy 5 is...
Róla el is feledkeztem, akkor inkább úgy mondom, hogy az egyik legjobb videókat ő készíti összességébenozsimiki írta: Mármint összességében? Vagy csak PLes vidik közül?
Mert a Barcás vidiket készítő Lebo Akatio se semmi...
Annyi a reális ára. Pont ez a gond.kanty írta:Szerintem 20 millió körül van a reális ára. Egyik legnagyobb tehetségnek tartom és hatalmas jövő áll előtte, de még "csak" Bundesligában bizonyított.MessiFan írta:Egy ilyen jó játékosért a 20 millió édes kevés, szóval biztosan sok jelentkezője lesz majd. Szerintem bárhol megállná a helyét.Game90 írta: Német beszámolók szerint a Dortmund 20 millió eurót kér Kagawáért.
Csak az Arsenálba ne menjen.
Igen, jövőre jár le és már ki is jelentette, hogy nem fog hosszabbítani. 15 millióért ajándék lenne bármelyik csapatnak.bence-barca írta: Kevés, de szerződését nem hosszabbította meg így nem nagyon verhetik magasra az árát... Azt nem tudom, h mikor járna le, sztem jövőre...
Én csak azt írtam, hogy egy erősebb spanyol/angol/olasz csapatban eltudom őt képzelni, nem az Arsenal-ra gondoltam, hanem pl. Spurs/AMadrid/Juve.messideco írta:Kis Arsenal:
Kellene egy hátvéd,de úgy néz ki Vertonghen ugrik. Az EB-n ki lehetne szúrni egy jó horvát/cseh/ukrán stb. noname játékost, ehhez Wengerék értenek.
Középpályára talán érkezik MVila, de lehetne válogatni, nekem Strootman lenne a legszimpatikusabb.
Podolski ott van ugye, ahogyan Csaba írta Giroud elférne még a csapatba.
Elvileg minden posztra meg lenne két ember, de ismerjük az Arsenalt...
Még csak 19 éves, szóval ezzel még várnék. De én már ebben a szezonban is kölcsönadtam volna a PL-be/hagytam volna az Anderlecht-ben még fejlődni. Ha van egy kis eszük, akkor jövőre kölcsön is adják majd.LG írta: Lukakut is agyon sztárolták, de úgy néz ki ő is marad egy be ne vált tehetség.
Miért Di Matteo előtt talán ontotta a gólokat? A Chelsea-nek szüksége lesz nyáron egy, de inkább kettő klasszis csatárra, ha jövőre akarnak vmit.visca el barca írta:sturridge nem fulladt ki, hanem dimatteo nem játszatta. azért van különbség.messideco írta:Lesz ott buli ha Torres és Sturridge is távozik...
Sturridge nem tudja a szintet tartani, ki is fulladt év végére. Lukaku meg fiatal.
Fognak záporozni a nagy nevek idén a Chelseanél, a ruszki most belenyúl a pénztárcájába alaposan...
sturridge nem fulladt ki, hanem dimatteo nem játszatta. azért van különbség.messideco írta:Lesz ott buli ha Torres és Sturridge is távozik...
Sturridge nem tudja a szintet tartani, ki is fulladt év végére. Lukaku meg fiatal.
Fognak záporozni a nagy nevek idén a Chelseanél, a ruszki most belenyúl a pénztárcájába alaposan...
Ezzel a "Torres üggyel" a Chelsea nem hiszem hogy nagyon jól járna. Ha eladnák, miután 50 millióért megvették, jó ha a felét megkapnák érte vagy még annyit sem. Persze Abramovicsnak ez meg sem kottyanna, de azért mégiscsak hatalmasat buknának vele. De az is igaz hogy rizikós abban bízni, hogy jövőre magára talál. De van egy olyan érzésem hogy ez fog történni, 1-2 sikerélmény összejönne neki az EB-n, mindjárt egy másik Torrest látnánk szerintem. Az önbizalom ami elveszett Torresből, nem a tudás.LG írta:Még így sincs kizárva, h jövőre magára talál, de túl valószínűnek nem tartom. Sztem ő is, és a Chelsea is jól járna a váltással.
A 2. és a 3. bekezdéssel egyet értek. Amivel nem, az az amit Torres-ről írtál. Nem egy rossz szezon van mögötte, hanem legalább 3. Tavaly talán még gyengébb volt a Chelsea-ben, mint idén, de már az utolsó Pool-os szezonja, és a 2010-s VB-je is gyatra volt.Barcaman14 írta:Drogba döntése szerintem is érthető. Most már megnyert mindent a Chelsea-vel, nem is fiatal, új impulzusokra van szüksége neki és a csapatnak is. Az meg elég valószínű, hogy a pénz fogja motiválni és ez alapján fog válogatni az ajánlatokból.
Egyébként új csatárt nem kéne keresniük, ha megadnák a bizalmat Torresnek. Kétségtelen egy ilyen szezon után ez elég nehéz, de továbbra is világklasszis befejező csatár, aki egy pocsék idényen van túl, nulla önbizalommal. Szerintem ha az újjáépülő Chelseaben ő lenne az egyik alappillér, aki eddig Drogba volt, bizonyítana és megszolgálná az árát. Mindegy, csak ne kallódjon el teljesen, én mindig is csíptem. Ha az EB-n jól teljesít, visszatérhet az elitbe.
A MU szerintem jól járna a japánnal. Nem akárhol bizonyított, a Bundesliga igenis Európa egyik legerősebb bajnokságává nőtte ki magát. A MU-ban pedig Ferguson keze alatt tovább csiszolódva, sok örömet szerezhet a vöröseknek. Hatalmas potenciál rejlik benne, és amúgy is hiányzik onnan egy ilyen típusú játékos.
Az meg hatalmas érvágás és igazságtalanság a Tottenhammel szemben, hogy kiharcolták a BL indulást, erre egy meccs miatt lényegében semmibe nézik a munkájukat.
Dortmund, és Leverkusen. Összevetve mégis tovább jutottak, mint a MU, MC Angliából.lui1698 írta:
Dortmund, Leverkusen.... hmmm micsoda bl szezont produkáltak.
Nem a gyereket akarom én bántani (egy meccsen nem láttam, nincs is hozzá jogom), csak azért ez a 3. legerősebb nekem erős volt picit.
És az olasz csapatok mégis miben teljesítettek túl? Napoli, Inter nyolcaddöntős bukta ugyanúgy mint a Leverkusen-nek, a Milan meg a negyeddöntőig bírta. Tény, hogy a Dortmund a legkönnyebb csoprtban bénázott, de a Bayern ezzel szemben döntőt játszott. Ez - akárhogy is nézem - minimum egál kategória.lui1698 írta:És ezt bizonyítják is a csapatok akik Európában képviselik őket.LG írta:Csak a Bundes Ligában? Jelenleg a 3. legerősebb bajnokság.
Dortmund, Leverkusen.... hmmm micsoda bl szezont produkáltak.
Nem a gyereket akarom én bántani (egy meccsen nem láttam, nincs is hozzá jogom), csak azért ez a 3. legerősebb nekem erős volt picit.
És ezt bizonyítják is a csapatok akik Európában képviselik őket.LG írta:Csak a Bundes Ligában? Jelenleg a 3. legerősebb bajnokság.