ktm írta: ↑2024.06.26. 02:27:49
Holnap necces lesz, szerintem a tet nelkuli meccset jatszo, velhetoen szetrotalt portugalokban is benne van a zako. A masik meccs meg egy az egybe olasz-horvat, barmi lehet.
Amikor látszott, hogy valószínűleg másokon is fog múlni sorsunk, már akkor éreztem, hogy angolokon elmehet. A csoportelsőség megvan nekik, de játék alapján még a franciáknál is jobban alulteljesítenek. Szerintem az első igazán komoly csapat ellen elvéreznem, de masszívabb középcsapat is elkaphatja őket.
Most nehéz a helyzetünk. Ahogy írod, a portugáloknak már nincs szüksége pontra. Abban bízom, hogy akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, bizonyítani akarnak, az talán elég lehet.
A másik meccsen egy kicsivel erősebbnek érzem most a törököket, szóval azért ott is reménykedem, hogy min. x-re jók lesznek.
A másik csoportban pedig ha van eszük a románoknak és szlovákoknak, játszanak egy x-et, és akkor mindkettő továbbmegy.
Ha a mi válogatottunk kihúzott volna Anglia ellen egy ilyen döntetlent, akkor az illetékesek eufóriában lennének. Most fanyalgunk az angolok játékán és lehetelennek tartjuk, hogy egy kis csapat elérhet ilyen eredményt.
Tényleg nem a legjobb ez a lebonyolítás, a szurkolókból, a kommentátorokból sem a legjobbat hozza ki.
?
Igen, örülnénk, ha mi x-elnénk az angolokkal, ahogy a szlovénoktól is nagyon szép eredmény. Nem is velük van baj, hanem az angolokkal, akiknek a modern érában még nem volt ilyen erős kerete, és ennyi labdaügyes embere. Bellingham, Kane, Foden

tavasszal még mindháromnak volt reális esélye az Aranylabdára. A BL miatt aztán ketten kiszálltak, és Belli esélyei is csökkentek, mert a csapatából voltak nála jobbak a döntő meccseken. De így is Kane gólkirály, Foden PL MVP lett. Ehhez képest szinte nézhetetlen, amit előad a válogatott. Ha egy kis csapat játszik így másodvonalas játékosokkal, azt mondom, okés, nincs bennük több, de angolok top 2-ben vannak keretre Európában.