Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó ezt nem bántásból írtam, én sem vok egy helyesírás guru, sőt, ezen ne veszekedjünk, arr jó lenne a **** ManchesterRaziel írta:"Mit nézzek ezen a válogatottan" <-- ez milyen ragozás?
Ezt már rég kijavitottam![]()
Ez azért tényleg durva, én nem azért nem nézem m nem érdekel, egyszerűen felesleges, úgyis kikapunk, akkor meg minek, ha a kapott gólokra vagy kiváncsi gyugodtan nézheted a meccseket, úgysem fenyeget az a veszély, hogy betalálunk, a meccsenkénti 2-3 kapott gól meg úgyis benne van a "játékunkban"Raziel írta:de viszont ha kapnak gólt azt szivesen megnézem
Na látod ez az, ha néha becsúszik egy x, netán győzelem, mert sikerült találni, még egy Máltánál is gyengébb, sőt még nálunk is gyengébb ellenfelet (ami azért elég nagy szó!), na akkor jön mindenki, hogy majd akkor most itt a lehetőség inne felfele ível majd minden, ez is alapvető probléma ezzel az egésszel, ebbe nagyon beletaláltál.Game90 írta: De ha valami óriási csoda folytán jó eredményt érnénk el, akkor mindenki magyar válogatott szurkoló lenne
Nem azt írtam,h nézdd,és ,h imádd őket,de Te ezt írtad:Raziel írta: Mit nézzek ezen a válogatotton? én tudom mit irtam...[auto_cenzúra] az egész magyar foci ugy ahogy van.Mindenkinek lehet saját véleménye nekem ez...Sosem lesz jobb hiába igérgetik.
Ez igy igaz ahogy leirtad,pontosan igyvan.el fuero írta:Én nem láttam a meccset, mert voltam kint U21-es meccsen.
De már akkor éreztem h semmi jó nem sülhet ki az egészből amikor Petya kijelentette h csak "tanulni" megyünk Norvégiába.
Ilyen hozzáállással nem csoda h kaptunk egy négyest. Lehet h a klubcsapataikba jól tolják (Tőzsér, Hajnal...), de itt Magyarországon már nincs presztízse annak h valaki válogatott. Nem érzik át a súlyát, inkább nem teszik oda magukat ne h lesérüljenek, mert akkor kiszorulnak a klubcsapatuk kezdőjéből.
Game90 írta:Na-na, csak nehogy te istenítsd őket előszörRaziel írta:Én tuti nem,nekem elég volt ebből a csapatból.![]()
![]()
De magyar bajnokikat nézel, nem?
Na-na, csak nehogy te istenítsd őket előszörRaziel írta:Én tuti nem,nekem elég volt ebből a csapatból.
Én tuti nem,nekem elég volt ebből a csapatból.Game90 írta:Hiába rossz a magyar válogatott, én azért megnézem őket. Kikapunk, akkor kikapunk. De ha valami óriási csoda folytán jó eredményt érnénk el, akkor mindenki magyar válogatott szurkoló lenneRaziel írta:Mit nézzek ezen a válogatottan? én tudom mit irtam...[auto_cenzúra] az egész amgyar foci ugy ahogy van.
Hiába rossz a magyar válogatott, én azért megnézem őket. Kikapunk, akkor kikapunk. De ha valami óriási csoda folytán jó eredményt érnénk el, akkor mindenki magyar válogatott szurkoló lenneRaziel írta:Mit nézzek ezen a válogatottan? én tudom mit irtam...[auto_cenzúra] az egész amgyar foci ugy ahogy van.
Mit nézzek ezen a válogatotton? én tudom mit irtam...[auto_cenzúra] az egész magyar foci ugy ahogy van.Mindenkinek lehet saját véleménye nekem ez...Sosem lesz jobb hiába igérgetik.ozsimiki írta:Hát azért nagyon jófej vagy....Raziel írta:,de viszont ha kapnak gólt azt szivesen megnézemMegértem Drigot,és a többieket,de azért ez dúrva amit írtál! Kicsit gondolkoddj el...ha megy
Hát azért nagyon jófej vagy....Raziel írta:,de viszont ha kapnak gólt azt szivesen megnézem
Egyetértünk!Vito írta:mert abban azért egyetérthetünk, hogy Lotharral sokkal másabb volt minden. lehet, hogy szakmailag nem sokat tett hozzá (bár kérdem én, hpgy egy 1 hetes összetartáson mi a fenét lehet megtanítani...), de a stáb profi volt, az eredmények azért jobban jöttek.
bajusztörp tényleg szánalmas, mint ahogy a fociban "tevékenykedő" vezetők túlnyomó része is... Ettől függetlenül mindig érdekelni fog a válogatott, ez van... Nem szeretek szenvedni, nem azért nézem. Az, hogy a vége már jó ideje szinte csak szenvedés, hát, szükséges rossz.sasi1 írta:...
Nem. Itt senki nem hülyézte azt aki nézte a meccset. Csak annyit írtunk, hogy nem értem........ talán szeret szenvedni. Abban teljesen egyet értek veled, hogy a Barátok Közt az egy még nagyobb szemét..... minősíthetetlen.antiimperialista írta: Attól még, hogy te egy olyan generáció tagjaként nőttél fel, akiket (mivel a honi gyenge) csak a külföldi foci érdekel, attól még figyelembe vehetnéd, hogy vannak olyanok, akiknek saját hazájuk válogatottja fontos.
Az is értelmes, aki hülyézi azt, aki nézi válogatott meccseit. Miért, mit nézzek? Az örményeket? Máltát? Verjem ki a brazilokra meg az argentinokra? Nézem én a focinagyhatalmak válogatottjait is, de mivel magyar vagyok, igazán csak a magyar válogatott érdekel.
A válogatottról meg csak annyit, hogy erre már én sem tudok mit írni. Reménytelen... Ettől függetlenül ugyanúgy szurkolni fogok a következő meccsen is. Nyugodtan röhögjetek ki...
Ott a pont. BK, vazze...Shandor írta:Mivel ez a mi válogatottunk, nem a spanyol, portugál, cseh stb, ezért igenis nézem. Mert magyar vagyok.
Barca meccset is ugyanúgy néztem, mielőtt pl anno Antics átvette az irányítást, pedig egy Barcától az semmi volt, amit akkor nyújtottak. Most nem várok sokat a magyaroktól, egy-két szép jelenet (ami meg is volt), nekem elég. Itt a fejekben van a legnagyobb probléma, amiről nem a játékosok tehetnek, hanem akik felnevelték őket.
OFF: Én sokkal kevésbé értem, miért nézik az emberek a barátok köztet.. Sok értéket nem hordoz.
Szerintem ez [auto_cenzúra] nem vicces. Attól még, hogy te egy olyan generáció tagjaként nőttél fel, akiket (mivel a honi gyenge) csak a külföldi foci érdekel, attól még figyelembe vehetnéd, hogy vannak olyanok, akiknek saját hazájuk válogatottja fontos.Drigo írta:Öcsém jön be tegnap mondja, 3-1 a norvégoknak és még félidő sincs, mondom ne viccelj már, miért nem hiszed el h 3-at katunk, mondom de azt igen, de hogy rúgjúnk akár egyet is, az lehetetlen
Mivel ez a mi válogatottunk, nem a spanyol, portugál, cseh stb, ezért igenis nézem. Mert magyar vagyok.sasi1 írta:....... én meg azt nem értem, hogy még vannak emberek, akik magyar válogatott meccset néznek.....