Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.07. 16:09:17

Ami kényes,arra nem bírsz reagálni?

Várom válaszod erre: "de viszont ha kapnak gólt azt szivesen megnézem" :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Drigo
Eurobarca Staff

2007.06.07. 16:09:17

Raziel írta:"Mit nézzek ezen a válogatottan" <-- ez milyen ragozás?

Ezt már rég kijavitottam :roll:
Jó ezt nem bántásból írtam, én sem vok egy helyesírás guru, sőt, ezen ne veszekedjünk, arr jó lenne a **** Manchester :lol: :lol: :lol:

Bocsi.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.07. 16:06:44

De ha megverünk vmi irtó gyenge csapatot akkor jön szurkolás csak,de az eddig tart még nem jön egy nagy csapat,kicsikkel ikszelünk,nagyoktól természetesen kikapunk.

"Mit nézzek ezen a válogatottan" <-- ez milyen ragozás?

Ezt már rég kijavitottam :roll:
Drigo
Eurobarca Staff

2007.06.07. 16:03:25

Raziel írta:de viszont ha kapnak gólt azt szivesen megnézem
Ez azért tényleg durva, én nem azért nem nézem m nem érdekel, egyszerűen felesleges, úgyis kikapunk, akkor meg minek, ha a kapott gólokra vagy kiváncsi gyugodtan nézheted a meccseket, úgysem fenyeget az a veszély, hogy betalálunk, a meccsenkénti 2-3 kapott gól meg úgyis benne van a "játékunkban"

"Mit nézzek ezen a válogatottan" <-- ez milyen ragozás?A kapott góloknál általában van 1-2 magyar is, de van úgy, hogy valaki egyedül le*** az egész csapatot.Vagy megnézed mindig a Real a Chelsea vagy az Arsenal kapott góljait is?

Game90 írta: De ha valami óriási csoda folytán jó eredményt érnénk el, akkor mindenki magyar válogatott szurkoló lenne
Na látod ez az, ha néha becsúszik egy x, netán győzelem, mert sikerült találni, még egy Máltánál is gyengébb, sőt még nálunk is gyengébb ellenfelet (ami azért elég nagy szó!), na akkor jön mindenki, hogy majd akkor most itt a lehetőség inne felfele ível majd minden, ez is alapvető probléma ezzel az egésszel, ebbe nagyon beletaláltál.

De hát a kivétel eősíti a szabályt, jelen esetben én vagyok a kivétel
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.07. 15:58:27

Raziel írta: Mit nézzek ezen a válogatotton? én tudom mit irtam...[auto_cenzúra] az egész magyar foci ugy ahogy van.Mindenkinek lehet saját véleménye nekem ez...Sosem lesz jobb hiába igérgetik.
Nem azt írtam,h nézdd,és ,h imádd őket,de Te ezt írtad:

"de viszont ha kapnak gólt azt szivesen megnézem" :arrow: ,szóval mintha örülnél,h kapunk gólt,gólókat,és arra várnál :? Azért az,h nem nézed őket,és e között Óriási különbség van :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2007.06.07. 16:04:03-kor.
Kép
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.07. 15:52:30

el fuero írta:Én nem láttam a meccset, mert voltam kint U21-es meccsen.
De már akkor éreztem h semmi jó nem sülhet ki az egészből amikor Petya kijelentette h csak "tanulni" megyünk Norvégiába.
Ilyen hozzáállással nem csoda h kaptunk egy négyest. Lehet h a klubcsapataikba jól tolják (Tőzsér, Hajnal...), de itt Magyarországon már nincs presztízse annak h valaki válogatott. Nem érzik át a súlyát, inkább nem teszik oda magukat ne h lesérüljenek, mert akkor kiszorulnak a klubcsapatuk kezdőjéből.
Ez igy igaz ahogy leirtad,pontosan igyvan.
el fuero
Entrenador del Barça

2007.06.07. 15:39:04

Én nem láttam a meccset, mert voltam kint U21-es meccsen.
De már akkor éreztem h semmi jó nem sülhet ki az egészből amikor Petya kijelentette h csak "tanulni" megyünk Norvégiába.
Ilyen hozzáállással nem csoda h kaptunk egy négyest. Lehet h a klubcsapataikba jól tolják (Tőzsér, Hajnal...), de itt Magyarországon már nincs presztízse annak h valaki válogatott. Nem érzik át a súlyát, inkább nem teszik oda magukat ne h lesérüljenek, mert akkor kiszorulnak a klubcsapatuk kezdőjéből.
Forza Lazio!
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.07. 15:29:59

Game90 írta:
Raziel írta:Én tuti nem,nekem elég volt ebből a csapatból.
Na-na, csak nehogy te istenítsd őket először :wink: :roll:

De magyar bajnokikat nézel, nem?

Nem,egyáltalán,és ez igy igaz.Néha kimegyek DVTK meccsekre,de ennyi.Nagyon gyenge a szinvonal.
PCsabi
aka Game90

2007.06.07. 15:27:00

Raziel írta:Én tuti nem,nekem elég volt ebből a csapatból.
Na-na, csak nehogy te istenítsd őket először :wink: :roll:

De magyar bajnokikat nézel, nem?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.07. 15:25:03

Game90 írta:
Raziel írta:Mit nézzek ezen a válogatottan? én tudom mit irtam...[auto_cenzúra] az egész amgyar foci ugy ahogy van.
Hiába rossz a magyar válogatott, én azért megnézem őket. Kikapunk, akkor kikapunk. De ha valami óriási csoda folytán jó eredményt érnénk el, akkor mindenki magyar válogatott szurkoló lenne :roll:
Én tuti nem,nekem elég volt ebből a csapatból.
barca99
Llegenda del Barça

2007.06.07. 15:12:26

Oké, kaptunk egy nyégyest. Én sem tartom jónak Várhidi Péter tevékenységét. De azért nem voltunk annyira rosszak, amíg nem követte el Végh azt a bakit. Utána jött a szétesés. Na ezen is kéne változtatni.

Én pl. már fel sem háborodok, mert nem hittem el, hogy győzünk. Az elején meg legalább volt bennük vmi kis küzdés.
PCsabi
aka Game90

2007.06.07. 15:11:27

Raziel írta:Mit nézzek ezen a válogatottan? én tudom mit irtam...[auto_cenzúra] az egész amgyar foci ugy ahogy van.
Hiába rossz a magyar válogatott, én azért megnézem őket. Kikapunk, akkor kikapunk. De ha valami óriási csoda folytán jó eredményt érnénk el, akkor mindenki magyar válogatott szurkoló lenne :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.07. 15:10:58

Szánalmas, szánalmas és szánalmas...Tegnap 1-0nál kapcsoltam oda a meccshez, aztán rögtön kaptunk két gólt. Aztán felálltam, legyintettem egyet, és kimentem. Komolyan mondom, nem is mi lettünk volna, ha nem kapunk megint ilyen gólokat. Elegem van az egészből, de mostmár abszolút nem érdekel. Ezek a focistának nevezett barbibabák szót sem érdemelnek...
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.07. 15:08:55

ozsimiki írta:
Raziel írta:,de viszont ha kapnak gólt azt szivesen megnézem
Hát azért nagyon jófej vagy.... :? Megértem Drigot,és a többieket,de azért ez dúrva amit írtál! Kicsit gondolkoddj el...ha megy :wink:
Mit nézzek ezen a válogatotton? én tudom mit irtam...[auto_cenzúra] az egész magyar foci ugy ahogy van.Mindenkinek lehet saját véleménye nekem ez...Sosem lesz jobb hiába igérgetik.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.07. 15:03:24

Raziel írta:,de viszont ha kapnak gólt azt szivesen megnézem
Hát azért nagyon jófej vagy.... :? Megértem Drigot,és a többieket,de azért ez dúrva amit írtál! Kicsit gondolkoddj el...ha megy :wink:
Kép
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.07. 15:00:15

Valaki be tudná nekem linkelni a gólokat a tegnapi meccsről? Mert én természetesen nem néztem,nem vagyok rá kiváncsi hogy szerencsétlenkednek,de viszont ha kapnak gólt azt szivesen megnézem
Drigo
Eurobarca Staff

2007.06.07. 14:17:07

Egyrészt, nem hülyéztem le senkit, másrészt a BK-ról is megvan a véleményem, az mint a válogatott meccs--> inkább adásszünet.

Magyar vagyok én is, ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS? Nem mondhatom el a véleményem, anélkül hogy valaki, aki álomvilágban él és tényleg azt hiszi, hogy egy embrene múlik itt bármi, vagy akár még ki is juthatunk a VB-re, vagy az EB-re le ne ugatna?Mit zavar az téged, hogy mi a véleményem ezekről, ha majd úgy mennek ki a pályára, hogy meccs végére megdöglenek és kúszva jönnek le a pályáról, még ha 10-0-ra ki is kaptak, akkor majd érdekelni fog, mert attól, hogy valaki k.rva béna még lehet küzdeni, kit érdekelne az eredmény szerinted, ha ezek egyszer az életben csúsznának és küzdenének?

Kérdem én ki lenne alkalmas szövetségi kapitánynak?

Le kéne gyalulni mindent lefejezni mindenkit és a nulláról elkezdeni mindent az újszülötekkel foglalkozni és idehozni szakembereket, és abba ölni a pénzt nem a mostani helyzetbe, mert az is visz annyit, csak valamelyiknek még értelme is van.

Ezek a trógerek annyit sem érnek, hogy most emiatt veszekedjünk. Te szereted őket és bízol bennük, én meg realista vagyok, és nem hiszek el minden maszlagot, hogy majd most...

JOEY20

Mindig van lejebb, ezt megtanultam 18 évem alatt, hiába hiszed, hogy ennél lejebb már nincs, mindig lesz, és ezt nem csak erre értem.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.07. 14:05:16

Vito írta:mert abban azért egyetérthetünk, hogy Lotharral sokkal másabb volt minden. lehet, hogy szakmailag nem sokat tett hozzá (bár kérdem én, hpgy egy 1 hetes összetartáson mi a fenét lehet megtanítani... :roll: ), de a stáb profi volt, az eredmények azért jobban jöttek.
Egyetértünk!
Huszti nem volt, mert... Szerintem ismered a történetet.
Halmosi sérült, ahogy Bodnár is. Ezzel a három emberrel előrébb lehettünk volna, de az az igazság, hogy nem ezen múlt. Játszhattunk volna bármilyen összeállításban, ezzel a szerencsétlen bajusztörppel a kispadon nem értünk volna el sokkal jobb eredményt. Oda egy Matthäus-féle fanatikus kell, aki mellett úgy érzik a fiúk, hogy lehet keresnivalójuk. Ez a mocsok puccsos kistuloki meg a bandája elhitette Magyarországgal (tisztelet a kivételnek), hogy Loddár csak nyúlt, és nélküle jobb lesz majd. Hát láthatjuk, mennyivel jobb lett...
JOEY20
Jugador del Barça

2007.06.07. 13:20:52

Ezzel én is egyetértek!Akkor legalább partiban voltunk a svédekkel akiket és erősebbnek tartok mint ezt a norvég cssapatot.Csak 0-1 kaptunk ki azt is Ibrahimovic a 90 perc körül lőtte.Szal én nem tom hová tartunk de ennél lejjebb már sokkal nem lehet
Forca BARCA
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.07. 12:01:11

én egyrészt örök bizakodó, másrészt mindig megmagyarázó ember voltam a magyar válogatottal kapcsolatban.
de innentől kezdve a szídáson kívül tőlem nem fognak mást kapni.

egyszerűen érthetetlen és megmagyarázhatatlan jópár vezetőnk és játékosunk viselkedése és hozzáállása.

először is Gera, Priskin és Hajnal kivételével az összes játékosunk védekező felfogásban 'játszik', láthattuk mennyire hatékonyan... azzal együtt, hogy a védekező játékosaink lehetőségeinek korlátaival tisztában vagyunk.
ilyen szálfa termetű norvégok között miért ne lehetne gyorslábú, technikás szélsőkkel próbálkozni. persze érthető az is, hogy a fiatalokat nem akarja rögtön a mélyvízbe dobni, de akkor is vannak náluk jobb kvalitású zsugások.
Huszti, Halmosi ...etc.

másodsorban érthetetlen, hogy miért van az, hogy ezek kétszer nem tudnak egymás után passzolni. ehhez csak alapismeretek kellenek.
de mondhatnám Végh hatalmas bakiját az első gól előtt. ilyen könnyű, potya gólt nem hiszem, hogy bárki másnak tudnának rúgni. ehhez szintén csak annyi kell, hogy a futball nevű játék ALAPVETŐ ismereteivel tudatában legyenek a fiaink.
Carew! mégis mi a pennát vártak tőle??? biztos sokan látták (Várhidi is) a Lyonban, akár a Madrid ellen is, ott ugyanezt csinálta, nem igaz, hogy nem lehet erre felkészülni. úgy fordult le a védőnkről (akiket azért legtöbbször faképnél hagyott ez a 120 kilós debla), mintha ott sem lettek volna.
ne vegyétek nagyképűségnek, de amit ezek tegnap a védelemben műveltek, arra Vito bátyátok is képes lenne. minimum. (ez persze nem komoly. vagy igen)

az szintén megérne egy misét, hogy az állítólag jól teljesítő, külföldi zsugásaink miért nyújtanak ilyen nulla szintet. azt az ollózást, amit Gera csinált, azt Európában nagyon kevesen tudják, ez tény. Hajnalnak is volt 1-2 szép megmozdulása, de ott van Juhász, Tőzsér, Huszti(?) is.

szóval tényleg ott vagyunk, Ciprus, Málta szintjén. én is amondó vagyok, hogy a beleölt súlyos lóvéknak fel kell mutatni egy stoptáblát és valami külföldi managment-tel újra építkezni az alapoktól. mert abban azért egyetérthetünk, hogy Lotharral sokkal másabb volt minden. lehet, hogy szakmailag nem sokat tett hozzá (bár kérdem én, hpgy egy 1 hetes összetartáson mi a fenét lehet megtanítani... :roll: ), de a stáb profi volt, az eredmények azért jobban jöttek.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.07. 11:42:27

sasi1 írta:...
bajusztörp tényleg szánalmas, mint ahogy a fociban "tevékenykedő" vezetők túlnyomó része is... Ettől függetlenül mindig érdekelni fog a válogatott, ez van... Nem szeretek szenvedni, nem azért nézem. Az, hogy a vége már jó ideje szinte csak szenvedés, hát, szükséges rossz.
sasi1
Entrenador del Barça

2007.06.07. 11:23:03

antiimperialista írta: Attól még, hogy te egy olyan generáció tagjaként nőttél fel, akiket (mivel a honi gyenge) csak a külföldi foci érdekel, attól még figyelembe vehetnéd, hogy vannak olyanok, akiknek saját hazájuk válogatottja fontos.
Az is értelmes, aki hülyézi azt, aki nézi válogatott meccseit. Miért, mit nézzek? Az örményeket? Máltát? Verjem ki a brazilokra meg az argentinokra? Nézem én a focinagyhatalmak válogatottjait is, de mivel magyar vagyok, igazán csak a magyar válogatott érdekel.

A válogatottról meg csak annyit, hogy erre már én sem tudok mit írni. Reménytelen... Ettől függetlenül ugyanúgy szurkolni fogok a következő meccsen is. Nyugodtan röhögjetek ki...
Nem. Itt senki nem hülyézte azt aki nézte a meccset. Csak annyit írtunk, hogy nem értem........ talán szeret szenvedni. Abban teljesen egyet értek veled, hogy a Barátok Közt az egy még nagyobb szemét..... minősíthetetlen.
Nézd..... nekem 9-10 évvel ezelőtt bérletem volt az Üllői Útra....
Minden megtakarított pénzem arra ment el, hogy a csapatot lássam.
Aztán egyszer fehérváron egy (számunkra szurkolóknak) csalódást keltő döntetlen a gázszerFC ellen , utána lementem a játékoskijáróhoz, és.... verszáccsi ing, aranynyaklánc, cigi :!: , nevetgélés........
KIJÓZANODTAM (pedig akkor még nagyon fiatal voltam).
Ezek az emberek nem érdemlik meg, hogy nézzük őket.
1 forintot nem érdemelnek meg, és amiket Várhidi Péter nyilatkozik....
Nevetséges, és szánalmas, persze nem kell csodálkozni: kéz kezet mos.
most már lassan 20 éve nem beszélhetünk magyar lebdarúgásrol, és még mindíg ugyan azok az emberek keringenek ott fent.... Persze nekik megéri, csak nem nagyon tudom elképzelni ezt más országokban (nyugatra)
és én is magyar vagyok, de nem HÜLYE.
Én azért nézek focit, hogy szórakozzak, és nem, hogy szenvedjek.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.07. 10:55:11

Shandor írta:Mivel ez a mi válogatottunk, nem a spanyol, portugál, cseh stb, ezért igenis nézem. Mert magyar vagyok.
Barca meccset is ugyanúgy néztem, mielőtt pl anno Antics átvette az irányítást, pedig egy Barcától az semmi volt, amit akkor nyújtottak. Most nem várok sokat a magyaroktól, egy-két szép jelenet (ami meg is volt), nekem elég. Itt a fejekben van a legnagyobb probléma, amiről nem a játékosok tehetnek, hanem akik felnevelték őket.

OFF: Én sokkal kevésbé értem, miért nézik az emberek a barátok köztet.. Sok értéket nem hordoz.
Ott a pont. BK, vazze...
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.07. 10:53:45

Drigo írta:Öcsém jön be tegnap mondja, 3-1 a norvégoknak és még félidő sincs, mondom ne viccelj már, miért nem hiszed el h 3-at katunk, mondom de azt igen, de hogy rúgjúnk akár egyet is, az lehetetlen :lol:
Szerintem ez [auto_cenzúra] nem vicces. Attól még, hogy te egy olyan generáció tagjaként nőttél fel, akiket (mivel a honi gyenge) csak a külföldi foci érdekel, attól még figyelembe vehetnéd, hogy vannak olyanok, akiknek saját hazájuk válogatottja fontos.
Az is értelmes, aki hülyézi azt, aki nézi válogatott meccseit. Miért, mit nézzek? Az örményeket? Máltát? Verjem ki a brazilokra meg az argentinokra? Nézem én a focinagyhatalmak válogatottjait is, de mivel magyar vagyok, igazán csak a magyar válogatott érdekel.

A válogatottról meg csak annyit, hogy erre már én sem tudok mit írni. Reménytelen... Ettől függetlenül ugyanúgy szurkolni fogok a következő meccsen is. Nyugodtan röhögjetek ki...
Shandor
Jugador d'estrella

2007.06.07. 10:32:13

sasi1 írta:....... én meg azt nem értem, hogy még vannak emberek, akik magyar válogatott meccset néznek.....
Mivel ez a mi válogatottunk, nem a spanyol, portugál, cseh stb, ezért igenis nézem. Mert magyar vagyok.
Barca meccset is ugyanúgy néztem, mielőtt pl anno Antics átvette az irányítást, pedig egy Barcától az semmi volt, amit akkor nyújtottak. Most nem várok sokat a magyaroktól, egy-két szép jelenet (ami meg is volt), nekem elég. Itt a fejekben van a legnagyobb probléma, amiről nem a játékosok tehetnek, hanem akik felnevelték őket.

OFF: Én sokkal kevésbé értem, miért nézik az emberek a barátok köztet.. Sok értéket nem hordoz.
Válasz küldése