Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
PCsabi
aka Game90

2012.05.05. 18:12:32

Sagna szárkapocscsont törés, ugyanaz a lába, ami ősszel is eltört a Spurs ellen, remek. Wilshere után ő sem megy az EB-re.
balinteer írta:Ilyen egy szemét,gyenge csapatot,mint ez az Arsenal sem láttam még. Remélem Wenger észbekap és feláll vagy elkezd normális játékosokat venni,mert ez nem állapot,hogy rajtuk megy el mindig a tippmixem.

Ramseyből egy átlagos középpályás lett,Song előrejátékban használhatatlan.
Bátor vagy, hogy még mindig mersz rájuk fogadni :)

Ramsey mikor volt több, mint egy átlagos játékos? Song így a szezon végén nem az igazi, de végignyomta az összes meccset, arról nem ő tehet, hogy nincsen normális helyettese, elfáradt. Amúgy minden elfogultság nélkül, a PL egyik legjobb középpályása.
Mikaos írta:Ugyan már! Az eredmény lehetett volna 8-3 is akár. Van ilyen, hogy nem pattan be a labda - tudjuk mi is ezt jól.
Egyébként meg egy remek meccs volt: őrült tempó, igazi PL-hangulat.

Az tetszett az Arsenal-ban, hogy hihetetlen módon hajtottak és akartak, futottak és támadtak, amit például nagyon hiányoltam pár meccsen az idei Barca-ból.

Az meg kész csoda, és főleg Wenger zsenialitása, hogy ezzel a kényszerű olcsó kerettel az Arsenal nemhogy a bajnoki tabella első felében, hanem konkrétan a BL-helyért harcol. Le a kalappal.
Lehetett volna 4-0 is, de Szczesny és a védelem tett róla, hogy kapjunk 3 gólt. Néhány helyzetünknél meg idegbajt kaptam, hogy ilyen töketlen játékosaink vannak Ramsey-vel és Gervinho-val az élen.

Ezt a hihetetlen hajtást és akarást meg csak a 2. félidő elejétől/közepétől láttam úgy 30-35 percen keresztül, az 1. félidő gyakorlatilag kínszenvedés volt. De ez az egész meccs összefoglalta az egész idényt, gyenge védelem, szerencsétlen játékosok, helyzetkihasználás 0, bírók, Ramsey, sérülések stb. Vége lehetne már ennek a szezonnak. De a 3. vagy a 4. helyre (Chelsea ne nyerjen BL-t) jó lenne odaérni, mert ha nem, akkor még van Persie is megy.

Tényleg szép ez a 3./4./5. hely, de Wenger taktikáján és azon, hogy milyen játékosokat erőltet, néha fogom a fejem.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Mikaos
Director del Fútbol

2012.05.05. 17:24:34

LG írta:
Mikaos írta:Ugyan már! Az eredmény lehetett volna 8-3 is akár. Van ilyen, hogy nem pattan be a labda - tudjuk mi is ezt jól.
Igen, van ilyen. Csak az Arsenalnál sokkal több mint bármelyik másik csapatnál. Ha az ez ilyen meccs lett volna ebben a szezonban, egy szót se szolnék, de már évek óta az ilyen pechesnek tűnő bukták jellemzik a csapatot, és ezért azt mondom, ez már nem lehet véletlen/szerencse kérdése, ahogy a sok sérülés sem. Ezeken Wenger és orvosi stáb évek óta nem tud változtatni. :roll:
Egyetértek, igen.
Például a pénz tudna változtatni. Tudott volna változtatni évekre visszamenőleg.

Majd talán most - ha az Arsenal is költhet 100milliókat a nyáron.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.05. 17:09:43

Igen, van ilyen. Csak az Arsenalnál sokkal több mint bármelyik másik csapatnál. Ha az ez ilyen meccs lett volna ebben a szezonban, egy szót se szolnék, de már évek óta az ilyen pechesnek tűnő bukták jellemzik a csapatot, és ezért azt mondom, ez már nem lehet véletlen/szerencse kérdése, ahogy a sok sérülés sem. Ezeken Wenger és orvosi stáb évek óta nem tud változtatni. :roll:
Mikaos
Director del Fútbol

2012.05.05. 17:05:10

Ugyan már! Az eredmény lehetett volna 8-3 is akár. Van ilyen, hogy nem pattan be a labda - tudjuk mi is ezt jól.

Az tetszett az Arsenal-ban, hogy hihetetlen módon hajtottak és akartak, futottak és támadtak, amit például nagyon hiányoltam pár meccsen az idei Barca-ból.

Az meg kész csoda, és főleg Wenger zsenialitása, hogy ezzel a kényszerű olcsó kerettel az Arsenal nemhogy a bajnoki tabella első felében, hanem konkrétan a BL-helyért harcol. Le a kalappal.

Amúgy igen, most már félig-meddig csak a szerencsében lehet bízni, illetve abban, hogy a Chelsea elbukja a BL-t.
Nem hiszem, hogy mind a Tottenham, mind a Newcastle hozni fogja a maradék 2 meccsét (főleg utóbbinál kérdéses a City miatt).
balinteer
Capitá del Barça

2012.05.05. 16:42:46

Ilyen egy szemét,gyenge csapatot,mint ez az Arsenal sem láttam még. Remélem Wenger észbekap és feláll vagy elkezd normális játékosokat venni,mert ez nem állapot,hogy rajtuk megy el mindig a tippmixem.

Szegény Van Persie-t sajnálom ebből a csapatból,ilyen gyenge játékosokkat nem lehet semmit sem elérni. Őszintén remélem,hogy nyáron klubbot vált és elér valamit,mert egy nagyszerű játékos.

Továbbá az is kabaré,amit az orvosi stáb művel,ennyire sérülékeny csapatot nem láttam még. Wilshere nagyon hiányzik nekik,Ramseyből egy átlagos középpályás lett,Song előrejátékban használhatatlan.

Legközelebb ha Arsenal meccset akarok nézni,lopjátok el a TV-met,ez egy kínszenvedés volt,ráadásul elvett 2 órát az életemből.
PCsabi
aka Game90

2012.05.05. 16:18:32

Arsenal - Norwich 3-3, KA-BA-RÉ!

Fizikai fájdalmat okozott ez a meccs, rengeteg gólhelyzetet elszerencsétlenkedtünk, Szczesny mindhárom gólban benne volt, Norwich kapusnak volt 3-4 hatalmas védése, bíró meg azt sem tudta, hogy milyen rendezvényen van.

Arteta nélkül nem nyertünk még bajnokit az idén. 8 meccs, 0 győzelem, 4 döntetlen, 4 vereség, rúgott gól: 9, kapott gól 19.

Az Emiratesben idén egyetlen alkalommal sem kaptunk 11-est PL meccsen.

Még ezért sem:
http://watchhighlightsonline.blogspot.c ... ersie.html

Most már annak kell szurkolnunk, hogy a Spurs és a Castle ne húzza be mindkét meccsét.

Meccsről bővebben:

http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg

Kép

Kép

Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.03. 17:25:36

Newcastle \:D/ Papiss Demba Cissé tegnap mekkora gólt lőtt :shock: :
http://www.youtube.com/watch?v=ysuQdnA2X_Y

12 meccs 13 gól, kicsit nagy formában van, 10 millióért vette a Castle, mi meg 4-5-ért Park-ot, Wenger knows.

Castle-nek nagyon szurkolok, hogy meglegyen a 4. hely és ha már ennyi év után odaérnek a BL-selejtezős helyre, akkor a Chelsea ne nyerje meg a BL-t.

Senal sem szerencsétlenkedhet tovább (utóbbi 3 meccs 2 D, 1 L), kell a 3. hely, de ha nem tudjuk megverni a Norwich - WestBrom kettőst (akiknek már teljesen mindegy), akkor... :roll:

Vertonghen meg az Arsenal-ba vagy a Spurs-be igazolhat nyáron 7 millióért, én nagyon örülnék neki (Podolski, Vertonghen, M'Vila és tökéletes lenne az átigazolási szezonunk), Vermaelen twitteren :D :
"I told Jan not to join Tottenham as we hate Spurs. I said if he joined them we'd no longer be friends."

Muamba =D> :
http://www.youtube.com/watch?v=3P1GgLQzuRQ
Meg is könnyezte a visszatérést.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.03. 12:29:23

ozsimiki írta:
LG írta:Ma hajrá Chelsea, és Bolton! Tudom sokan azt szeretnék, ha a kékek jövőre nem indulhatnának a BL-ben, de sztem az ő hiányuk nem tenne jót a sorozat szinvonalának, főleg nem ha Newcastle, Spurs szintű bohóccsapatok mennének helyette.

Szerk: erről ennyit, és ezek után nem is érdemlik meg, azért egy ilyen fontos meccsen hazai pályán meg kellett volna verni a szarkákat.
Nah tegyük helyre a dolgokat:

Newcastle a PL-t érintve kevésbé volt bohóccsapat mint a Chelsea, főleg a lehetőségeiket figyelembe véve. Bl-ben meg szerintem van Europában legalább 8 csapat, ha nem több, aki képes lett volna arra amire a Chelsea: védekezni foggal körömmel,bízni szerencsében, sikeresen, majd belőni kontrából 3 ziccert. Erre szerintem -ahol a fő kérdés a szerencse, meg az ellenfél helyzetkihasználási mutatói- képes lenne még a N.U.-Spurs páros is.

Cissé meg zseniális, innentől meg hajrá Bayern, rondítsák a focijukkal az EL-t a Londoniak.

http://www.hatharom.hu/article/8bfe89-c ... video?eb=1
Elméletileg lehet, h van még legalább 8 csapat, köztük a Newcastle, és Spurs is, de gyakorlatban szinte biztos, h nekik mégsem jött volna össze. :wink: Nyilván benne volt a mi rossz borzasztó rossz helyzetkihasználásunkban, h a CHELSEA-vel játszottunk, a nagy BL riválissal, szóval én nem fognám csak a szerencsére.

Valóban nagyon gyenge a Chelsea az idei bajnokságban, de azért hozzá tenném, h az edzőváltás óta azért nem olyan rosszak, ha egész szezonban igy játszottak volna, akkor nem lenne kérdéses, h a jövőre a BL-ben indulnának. A Newcastle v. a Tottenham pedig amint össze kerül egy top csapattal a BL-ben, hatalmas verést fognak kapni, ahogy pl. a Spurs megkapta tavaly is a Realtól.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.03. 00:10:49

LG írta:Ma hajrá Chelsea, és Bolton! Tudom sokan azt szeretnék, ha a kékek jövőre nem indulhatnának a BL-ben, de sztem az ő hiányuk nem tenne jót a sorozat szinvonalának, főleg nem ha Newcastle, Spurs szintű bohóccsapatok mennének helyette.

Szerk: erről ennyit, és ezek után nem is érdemlik meg, azért egy ilyen fontos meccsen hazai pályán meg kellett volna verni a szarkákat.
Nah tegyük helyre a dolgokat:

Newcastle a PL-t érintve kevésbé volt bohóccsapat mint a Chelsea, főleg a lehetőségeiket figyelembe véve. Bl-ben meg szerintem van Europában legalább 8 csapat, ha nem több, aki képes lett volna arra amire a Chelsea: védekezni foggal körömmel,bízni szerencsében, sikeresen, majd belőni kontrából 3 ziccert. Erre szerintem -ahol a fő kérdés a szerencse, meg az ellenfél helyzetkihasználási mutatói- képes lenne még a N.U.-Spurs páros is.

Cissé meg zseniális, innentől meg hajrá Bayern, rondítsák a focijukkal az EL-t a Londoniak.

http://www.hatharom.hu/article/8bfe89-c ... video?eb=1
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.02. 21:02:14

Ma hajrá Chelsea, és Bolton! Tudom sokan azt szeretnék, ha a kékek jövőre nem indulhatnának a BL-ben, de sztem az ő hiányuk nem tenne jót a sorozat szinvonalának, főleg nem ha Newcastle, Spurs szintű bohóccsapatok mennének helyette.

Wolfy11
Jugador del Barça

2012.05.02. 20:09:15

Game90 írta: Balotelli-n mindig sírok, I want to go home :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=pnIWNg7vhfg
csak én értem azt hogy , I'm Marbollo Telli :D?
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.01. 19:05:50

Nasri sem gyenge, mondják neki, h én vagyok Samir Nasri. :lol:
Mariot hagyjátok, jófej srác. :P :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.05.01. 17:58:16

Mi van ennek az embernek az agya helyén? :lol:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Kardi
Capitá del Barça

2012.05.01. 17:37:44

salas9 írta:Roy Hodgson lett az angol válogatott kapitánya :!:
Akkor Gerának is búcsút inthetünk azt hiszem... :roll:
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.01. 17:15:52

Game90 írta:
Park nem hoz szerencsét :D :
Ji Sung Park, Manchester United's "big game" player, has the following results in his last 11 starts: LLWLLLWLLLL.
Amúgy csak én gondolkodom évek óta azon, h mit keres egy MU szintű csapatban? Szimpatikus, lelkes srác, de ez szint neki szvsz magas.
salas9
Entrenador del Barça

2012.05.01. 16:55:29

Roy Hodgson lett az angol válogatott kapitánya :!:
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.01. 16:49:43

Lehetett tudni, hogy a ManUnited csak egy döntetlenért megy az Etihad-ba, de ilyen gyenge játékot rég láttam tőlük, egyáltalán volt kapuralövésük? United-nél egy nagy problémát látok, hogy a középpálya közepén gyengék (Anderson, Fletcher, Cleverley sérült, Giggs, Scholes öreg, egész szezont azért nem tudnak már végigtolni, Carrick-et meg mindig overrated-nek tartottam). Én SAF helyében igazolnék egy DM-et (Tioté? Lass?) és egy CM/AM-et (Kagawa?).

Megérdemelte a City, remélem innentől már behúzzák a bajnokságot, bár nem lesz könnyű nekik idegenben nyerni a Castle ellen. Best case scenario: ManCity bajnok, Senal 3., Newcastle 4., Chelsea nem nyeri meg a BL-t.

Yaya hatalmasat játszott, neki nagyon fekszik a PL, itt box-to-box játékos, Vieira-klón.

Park nem hoz szerencsét :D :
Ji Sung Park, Manchester United's "big game" player, has the following results in his last 11 starts: LLWLLLWLLLL.

Balotelli-n mindig sírok, I want to go home :lol: :

Ja, Hodgson az angol szöv. kapitány.
miihii
KHAL

2012.04.30. 23:25:46

kanty írta:Megérdemelt a City győzelme, remélem, h innen már behúzzák.

MUsoktól kérdezem:
Vidic-el mi van, miért nem kezd? Chicharito? Berbatov? Welbeck mióta van előttük a sorban?
:wink:
Vidic decemberben térdsérülést szenvedett, emiatt kidőlt a szezonra.

Welbeck játéka pedig nagyon tetszik SAF-nak,ezért inkább benne gondolkodik,mint a másik két srácban. Főleg Berba szénája nem áll jól,még 1000 percet sem játszott idén,20 meccsen. Chicharito majdnem 2000-et ,35 csörtén. Welbeck pedig 2400-at 38 fellépésen.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.30. 23:10:52

Megérdemelt a City győzelme, remélem, h innen már behúzzák.

MUsoktól kérdezem:
Vidic-el mi van, miért nem kezd? Chicharito? Berbatov? Welbeck mióta van előttük a sorban?
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2012.04.30. 23:02:58

Na innentől lesz érdemes MU-meccset nézni, két meccs alatt kell 8 gólt hozniuk a City-n, valószínűleg nem az 1-0kra fognak utazni :D

A Newcastle-től most nagyon kéne a két győzelem (elsősorban mert nagyon szurkolok a Chelsea EL szerepléséért), a Wigan-zakó előtt jó formában voltak, kérdés bírják-e még?
kamaj
Capitá del Barça

2012.04.30. 23:01:15

Teljesen megérdemelte a City a végén a győzelmet, nem is nagyon emlékszek United helyzetre, viszont a gólon kívül is volt pár meleg helyzet a MU kapuja előtt. Nagyon remélem, hogy innen már behúzzák a bajnokságot, tettek érte, és a szerencse is olykor velük volt. Mancini húzásai igen defenzívek voltak, de most ezt meg is tudom érteni, reagált SAF húzásaira. Lehet középszerű edző, de a City-t szépen összerakta. Lehet, hogy sokaknak úgy tűnik, hogy ezt a bajnokságot össze és egyben megvásárolta a City, de ezt a csapatot össze is kellett rakni, nemcsak leesett ez.
(Ezt az 5 percest hosszabítást meg valaki magyarázza már meg, mert sem sérülés, sem piros nem volt, és szabadrúgás sem nagyon volt)

volt egy 1perces reklamálás, + egy ennél is több SAF VS Mancini affér, ez már kb 3, többit kaparja össze,akinek két anyja van :) Ozsi
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
miihii
KHAL

2012.04.30. 22:58:21

LG írta:
miihii írta:
Azért olyan nagyon lefocizva talán nincsenek,bár mivel vissza vannak állva,a City irányít.A több gólos vezetés sem nagyon volt a pakliban,mert olyan rohadt sok és nagyon nagy helyzete nem volt a kékeknek sem. Agu égbe szálló lövése volt még kirívóbb,a 30 perc körül. Ezen kívül pattogott a bőr a 16-oson belül,de annyit a másik oldalon is ;)
De azért az sok mindent elmond a meccsről, h 1-0 után is inkább a City irányít. Bár jól is teszik, butaság lenne vissaálni, inkább egy második góllal le kéne zárniuk a meccset.
Oké,mondtam is,h láthatóan a City irányít,pláne mivel a MU cs őrizgette a 0:0-t. De ez még nem lefocizás,meg gólokkal vezethetnének szitu ;) Főleg annak tükrében,h a 70. perc körül volt egy lövési stat kiírva: 3:1 a Citynek ;) Uh a félidei értékelésed elég túlzó volt sztem...

Közben vége a dalnak,bukta megint. És még megérdemelt is maximálisan,mert ilyen teszetosza játékkal nem lehet idegenben pont(ok)ért menni.Gyatrák voltak a vörösek,a kékek meg nyomták amennyire tudták.Végülis elég lett az egy lőtt gól is,ennyi minimum volt köztük.

Csúnyára fordult a bajnokság vége,lehet,h a megnyugtatónak tűnő 8 pont túlzottan meg is nyugtatta a srácokat.De ennyire!? Pillanatok alatt leadni ekkora előnyt,nem a MU-ra vall.

Még van két kör,de elég harmatos a csapat ahhoz,h különösebben reménykedni lehessen már... Bár ugye a City is fázott meg váratlan helyzetben nem is egyszer,még van erre két esélyük :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.04.30. 22:57:40

Kemeny volt egy kep meccs kozben :D
The neighbours are getting louder , Alex! :D:D:D
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.04.30. 22:56:22

Megérdemelten nyert a City sajnos. Grt nekik,és az itteni szimpatizánsaiknak is.

SAF ezt benézte, elég védekezős csapatot küldött pályára. De Gea meg szokásosan impotens volt amikor nem kellett volna,h az legyen. Alapból kezdenie kellett volna a Young/Valencia/Wellbeck 3as közül kettőnek.

Ehelyett 82.percig várnia kellett,hogy pályán legyenek.

Ritka nagy összeomlás ez egy M.U. kaliberű csapattól, most meg még óriási lélektani hátrány is, nem sokat tennék a vörösök bajnoki címére :?

Newcastle-ben bízok még, talán.

GO M.U.!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.30. 22:56:15

kamaj írta:5 perc hosszabbítás miért? :shock: :shock: :roll:
Ne ezen múljon már...
De tényleg, miért??? :shock: Semmi nem indokolta.

Szerk: Teljesen megérdemelt City győzelem, de ha innen elbukják a bajnokságot, vessenek magukra.
Válasz küldése