Bátor vagy, hogy még mindig mersz rájuk fogadnibalinteer írta:Ilyen egy szemét,gyenge csapatot,mint ez az Arsenal sem láttam még. Remélem Wenger észbekap és feláll vagy elkezd normális játékosokat venni,mert ez nem állapot,hogy rajtuk megy el mindig a tippmixem.
Ramseyből egy átlagos középpályás lett,Song előrejátékban használhatatlan.

Ramsey mikor volt több, mint egy átlagos játékos? Song így a szezon végén nem az igazi, de végignyomta az összes meccset, arról nem ő tehet, hogy nincsen normális helyettese, elfáradt. Amúgy minden elfogultság nélkül, a PL egyik legjobb középpályása.
Lehetett volna 4-0 is, de Szczesny és a védelem tett róla, hogy kapjunk 3 gólt. Néhány helyzetünknél meg idegbajt kaptam, hogy ilyen töketlen játékosaink vannak Ramsey-vel és Gervinho-val az élen.Mikaos írta:Ugyan már! Az eredmény lehetett volna 8-3 is akár. Van ilyen, hogy nem pattan be a labda - tudjuk mi is ezt jól.
Egyébként meg egy remek meccs volt: őrült tempó, igazi PL-hangulat.
Az tetszett az Arsenal-ban, hogy hihetetlen módon hajtottak és akartak, futottak és támadtak, amit például nagyon hiányoltam pár meccsen az idei Barca-ból.
Az meg kész csoda, és főleg Wenger zsenialitása, hogy ezzel a kényszerű olcsó kerettel az Arsenal nemhogy a bajnoki tabella első felében, hanem konkrétan a BL-helyért harcol. Le a kalappal.
Ezt a hihetetlen hajtást és akarást meg csak a 2. félidő elejétől/közepétől láttam úgy 30-35 percen keresztül, az 1. félidő gyakorlatilag kínszenvedés volt. De ez az egész meccs összefoglalta az egész idényt, gyenge védelem, szerencsétlen játékosok, helyzetkihasználás 0, bírók, Ramsey, sérülések stb. Vége lehetne már ennek a szezonnak. De a 3. vagy a 4. helyre (Chelsea ne nyerjen BL-t) jó lenne odaérni, mert ha nem, akkor még van Persie is megy.
Tényleg szép ez a 3./4./5. hely, de Wenger taktikáján és azon, hogy milyen játékosokat erőltet, néha fogom a fejem.