Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak a Bundes Ligában? Jelenleg a 3. legerősebb bajnokság. Amúgy meg brazil, portugál, francia, holland bajnokságokból érkezőkért, akik ráadásul szvsz sokszor kevesebbet is tettek le az asztalra, mint Kagawa, simán mennek 30-35 millió eurók.kanty írta:
Szerintem 20 millió körül van a reális ára. Egyik legnagyobb tehetségnek tartom és hatalmas jövő áll előtte, de még "csak" Bundesligában bizonyított.
Csak az Arsenálba ne menjen.
Sztem inkább ez lehet közelebb az igazsághoz.
Kevés, de szerződését nem hosszabbította meg így nem nagyon verhetik magasra az árát... Azt nem tudom, h mikor járna le, sztem jövőre...
Szerintem 20 millió körül van a reális ára. Egyik legnagyobb tehetségnek tartom és hatalmas jövő áll előtte, de még "csak" Bundesligában bizonyított.MessiFan írta:Egy ilyen jó játékosért a 20 millió édes kevés, szóval biztosan sok jelentkezője lesz majd. Szerintem bárhol megállná a helyét.Game90 írta: Német beszámolók szerint a Dortmund 20 millió eurót kér Kagawáért.
Kevés, de szerződését nem hosszabbította meg így nem nagyon verhetik magasra az árát... Azt nem tudom, h mikor járna le, sztem jövőre...MessiFan írta:Egy ilyen jó játékosért a 20 millió édes kevés, szóval biztosan sok jelentkezője lesz majd. Szerintem bárhol megállná a helyét.Game90 írta: Német beszámolók szerint a Dortmund 20 millió eurót kér Kagawáért.
Egy ilyen jó játékosért a 20 millió édes kevés, szóval biztosan sok jelentkezője lesz majd. Szerintem bárhol megállná a helyét.Game90 írta: Német beszámolók szerint a Dortmund 20 millió eurót kér Kagawáért.
geridoss írta:„A következő idényben már nem leszünk együtt. Ahogy meghoztam a döntésem, egyből közölni akartam a csapattársaimmal – nyilatkozta a France Footballnak Didier Drogba. – Nehéz volt beismernem, hogy nincs közös jövőm a klubbal. De nem szeretnék a kispadon ülni, miközben a többiek játszanak, és nézni, ahogyan egy új csapat épül. Készen állok a nagy ugrásra az ismeretlenbe, ez egy újabb kaland lesz az életemben."
Forrás: NSO, (France Football), SkySports
Nincs hivatalos megerősítés.
Sztem ez okos döntés tőle, ő is, és a Chelsea is jobban jár így. A Chelsea-nek azt hiszem, majd mindenképp kell találnia egy klasszis csatárt, ha szeretnének vmit jövőre.ab1daL írta:Drogba elhagyja a Chelseat!
„A következő idényben már nem leszünk együtt. Ahogy meghoztam a döntésem, egyből közölni akartam a csapattársaimmal – nyilatkozta a France Footballnak Didier Drogba. – Nehéz volt beismernem, hogy nincs közös jövőm a klubbal. De nem szeretnék a kispadon ülni, miközben a többiek játszanak, és nézni, ahogyan egy új csapat épül. Készen állok a nagy ugrásra az ismeretlenbe, ez egy újabb kaland lesz az életemben."
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ol-2132887
Így van, de hát ő tudja, sok sikert neki az EL-ben.Pedig ő nagyon jó lett volna a Barca-ba/Arsenal-ba:
Jan Vertonghen has told Ajax IF he moves to England, it will only be to join Tottenham.
ÚgyámBob_Marley írta:
De ha már angol topik, akkor ott volt Beckham szabija, amivel kijutottak anno EB vagy VBre.
Vb szerintem 2002?
Igen, pár nagy dráma kapásból az eszembe jut. A 2000-s évek elején az egyik szezonban, mikor a Bundes Ligában a Schalke meccse már befejeződött, ünnepeltek, de az utolsó utáni pillanatokban betalált a Bayern. Vagy amikor a 2004-s EB-n Cassano eldöntötte a meccset az olaszoknak, fut ünnepelni, aztán a cserejátékosok szólnak neki, h a skandinávok kibabráltak velük.Bob_Marley írta:Zseniális, ezért szép minden sport, menny és pokol 1 tized másodperc alattWolfy11 írta:http://www.youtube.com/watch?v=WrpDTnzn ... re=related
Remélem még nem láttátok még. (a 3. be**arás)
United tábor ünnepel(ne)![]()
Élvezet volt végignézni.Wolfy11 írta:http://www.youtube.com/watch?v=WrpDTnzn ... re=related
Zseniális, ezért szép minden sport, menny és pokol 1 tized másodperc alattWolfy11 írta:http://www.youtube.com/watch?v=WrpDTnzn ... re=related
Ennek én is örülök, évek óta szimpatizálok a West Ham-mel, most sincsenek rossz játékosaik, Green, Noble, Nolan, C. Cole... Faubertbence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ja-2132155
Na, ennek örülök nagyon! Tavaly sajnáltam a kalapácsosokat, jövőre remélem nem kell tartani a kiesésüktől!
Trolling In The Deeplluisllach89 írta:Nem igaz, mert Kenny távozásához asszisztált - by trollfootballMessa írta:Ez komoly?Game90 írta:Downing meg vicc, gyakorlatilag nagyanyám a konyhában összehozott egy olyan statot, mint ő 36 meccs alatt, 0 gól, 0 gólpassz![]()
Ez a Liverpool is egyre lejjebb süllyed, szerintem Martinez nem lesz megoldás nekik.
Mi a hiányosság?Kompany mellé egy normális,megbízható védő és a padra olyan játékosok akik színt vihetnek a játékba.Ez kb 2-3 embert jelent.albicelesteX írta:Abba a keretbe mi a hiányosság mondjátok már meg?Mancini nem tudja megcsinálni a BL-t úgysem...Szerintem már így is Európa egyik legerősebb kerete,ne mondjátok,hogy nem így van.Szerintem a most BL döntőt játszó két csapatnál is jobb a keretük...Úgy hogy nem szemellenzőről van szó csupán tényekről amik makacs dolgok vagyis Mancini egy kamu sikeredző.
Láttam jó pár Wigan-meccset (valahogy így jött ki), és szerintem Martinez elég jó edző. Évek óta mindig éppen benntartja a csapatot a PL-ben, ami nem kis teljesítmény - elnézve a keret minőségét.Barcaman14 írta:Mintha szándékosan akarnák egyre lejjebb taszítani a Liverpoolt.ab1daL írta: Liverpool: Martínez lehet a menedzser, megkezdődtek a tárgyalásokElőre elnézést, mert igazából semmit nem tudok Martínezről, és arról sem hogyan irányította a Wigant, de meggyőződésem hogy egy nagyobb kvalitású edző kéne oda, meg pár használható játékos, akiket egy csapattá lehet gyúrni.
Mintha szándékosan akarnák egyre lejjebb taszítani a Liverpoolt.ab1daL írta: Liverpool: Martínez lehet a menedzser, megkezdődtek a tárgyalások
A BBC Sport híradása szerint Roberto Martínez, a Wigan Athletic menedzsere lehet a Liverpool új szakvezetője. Dave Whelan, a Wigan tulajdonosa megerősítette: a Liverpool engedélyt kért és kapott a Laticstől a tárgyalások lefolytatására.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ok-2131645