Hát ezt nem hiszem el... bajusztörp nyilatkozta, hogy a magyar nagyon türelmetlen nép, és nem fogja hagyni, hogy bántsák a játékosait, teljes mellszélességgel kiáll mellettük

Ekkora barmot! Ez a fiatalításos duma csak arra jó, hogy levegye bajusztörp válláról a felelősséget, így ne lehessen csesztetni a szarabbnál szarabb produkciók miatt!
Én azt hittem, legalább kicsit ért a focihoz, de aki azt mondja, hogy Tőzsér többet és jobban ütközik, mint Huszti, az egy vak baromállat! Tőzsér nem is ütközik! Csak azt nem tudom, hogy tud így kezdő lenni az AEK-ben, ráadásul épp védekező szerepkörben?
Korábban azzal is leégett, hogy megmondta, Buzsákyra nem számít, mert irányítója már van, neki szélre kell középpályás. Hát Buzsáky egész szezonban a középpálya szélén játszott a Plymouth-ban! Még csak meg se nézte... Ez milyen alapon lehet szövetségi kapitány?
A szombati cserék meg:
Végre leviszi Vadóczot, na, mondom, jön Buzsáky, hogy kicsit felpezsdítse a támadójátékot, erre (hátrányban!) behozza Szélesit
Aztán ott áll Dzsudzsák, na, mondom, végre leviszi Tőzsért, mert igen halovány, erre Priska, az egy szem csatár megy le, Danika meg marad a pályán
Aki megmagyarázza, hogy mi volt az értelme ennek a 2 cserének, az jutalomban részesül!
Aki eltülteti kistulokit és bajusztörpöt a magyar foci közeléből, az is!