Premier League / The FA Cup
-
- Az Év fórumozója 2013
Nocsak, nocsak...

A pénz folytonosságot, biztonságot jelent.
Az Udinese egyik szezonban volt 4. aztán pedig a kiesés ellen harcoltak. De ilyenre megannyi példa van, lásd Bundesliga(Stuttgart, Wolfsburg).
A MU-t is az amerikaiak felvásárolták. Ott is tettek be pénzt, normális, h ott nem volt annyira szűkség, mert volt egy alap. Nem kell az egész csapatot kicserélni, h sikereket érjenek el. A Citynél ki kellett, 5-6 évvel ezelőtt nem voltak tényezők a PL-ben, most pedig egy bajnokesélyes csapat, amelynek csak megfelelő szakemberre és időre van szűksége.
A Chelseanél is hasonló volt a helyzet, egészen addig amíg nem jött Mourinho, ő megtalálta a számára eredményes keretet, aztán nem voltak akkora költekezések, de amíg kialakult az a csapat(amelyiknek a magja még most is meghatározó a kékeknél) ott is repkedtek a milliók és nagyon sok játékos megfordult.
Normális, h ha kialakul egy csapat, amelyiknek lesz egy olyan edzője, aki képes trófeákat nyerni, akkor nem lesznek ilyen mértékű igazolások, legyen szó Cityről, PSG-ről stb.
szerk:
Ben Arfa gólja finoman szólva sem csúnya.
Az Udinese egyik szezonban volt 4. aztán pedig a kiesés ellen harcoltak. De ilyenre megannyi példa van, lásd Bundesliga(Stuttgart, Wolfsburg).
A MU-t is az amerikaiak felvásárolták. Ott is tettek be pénzt, normális, h ott nem volt annyira szűkség, mert volt egy alap. Nem kell az egész csapatot kicserélni, h sikereket érjenek el. A Citynél ki kellett, 5-6 évvel ezelőtt nem voltak tényezők a PL-ben, most pedig egy bajnokesélyes csapat, amelynek csak megfelelő szakemberre és időre van szűksége.
A Chelseanél is hasonló volt a helyzet, egészen addig amíg nem jött Mourinho, ő megtalálta a számára eredményes keretet, aztán nem voltak akkora költekezések, de amíg kialakult az a csapat(amelyiknek a magja még most is meghatározó a kékeknél) ott is repkedtek a milliók és nagyon sok játékos megfordult.
Normális, h ha kialakul egy csapat, amelyiknek lesz egy olyan edzője, aki képes trófeákat nyerni, akkor nem lesznek ilyen mértékű igazolások, legyen szó Cityről, PSG-ről stb.
szerk:
Ben Arfa gólja finoman szólva sem csúnya.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Llegenda del Barça
Nem ez az első ilyen gólja...jó kis játékos válhat belőle!
-
- Az Év fórumozója 2013
-
- Llegenda del Barça
Hát pont ezaz... ezek a csapatok nem valószínű, h ennyi pénz nélkül most itt tartanának...sjd írta:Udinese egyik szezonról másikra lett 15.-ből 4., a Barcából egy nyár alatt csinált Guardiola világverő csapatot. a PSG azzal a Montpellier-vel küzd a bajnoki címért, amely néhány éve szintén sehol nem volt. Szóval nem igazán látom, hogy mi az a csoda, amit a dollárszázmilliók el tudnak hozni, de egy edzőváltás, egy koncepcióváltás nem.bence-barca írta: City sem egyből lett jó csapat. Tavaly mér elérték a BL helyezést ill. megnyerték az FA kupát, idén meg leesik szintén egy BL helyezés, ami ha azt vesszük nem rossz, ha nem City szurkolók vagyunk. Szóval már ők kezdik elérni az eredményeket.
Ja, és tegyük hozzá PSG évekig sehol sem vt, pár éve kiesés ellen küzdöttek. SZóval ahhoz képest felhozták őket.
Majd ha a City évről-évre tényező lesz a bajnokságban és európai szinten, akkor lehet sikerességről beszélni, de a befektetett összeg tekintetében ez most édeskevés
Most Barcát szerintem felesleges idehozni, mert azért nekünk is egy elég jó anyagi hátterünk van...
Az Udinese me igen, szépen eltudja érni az eredményeit pénz nélkül, ezt nem is vitatom. De most attól még más csapatok is elérik ugyanazt pénzzel. Nyilvá Udinese szimpatikusabb emiatt, de attól még a pénz igenis sokat számít egy klubnál...
Hát igen Citynél majd eldől, h mennyire tudnak ilyen jó helyen maradni, de nem látom okát annak, h most lehanatlanának.
Udinese egyik szezonról másikra lett 15.-ből 4., a Barcából egy nyár alatt csinált Guardiola világverő csapatot. a PSG azzal a Montpellier-vel küzd a bajnoki címért, amely néhány éve szintén sehol nem volt. Szóval nem igazán látom, hogy mi az a csoda, amit a dollárszázmilliók el tudnak hozni, de egy edzőváltás, egy koncepcióváltás nem.bence-barca írta: City sem egyből lett jó csapat. Tavaly mér elérték a BL helyezést ill. megnyerték az FA kupát, idén meg leesik szintén egy BL helyezés, ami ha azt vesszük nem rossz, ha nem City szurkolók vagyunk. Szóval már ők kezdik elérni az eredményeket.
Ja, és tegyük hozzá PSG évekig sehol sem vt, pár éve kiesés ellen küzdöttek. SZóval ahhoz képest felhozták őket.
Majd ha a City évről-évre tényező lesz a bajnokságban és európai szinten, akkor lehet sikerességről beszélni, de a befektetett összeg tekintetében ez most édeskevés
Én pont azt akartam mondani, hogy City sem ért el többet idáig, mint egy Bilbao vagy egy Udinese, ezért aztán felesleges kijelenteni, hogy az egyik fellángolás, a másik viszont a sikeresség felé vezető útra lépettkanty írta: Jó. Te mondd meg, h honnan gondolod, h csak fellángolások. Jövőbe senki sem lát, ez világos.
Itt egy már másik hsz-re reagáltam, miszerint jót tesz a bajnokságoknak és a futballvilágnak is az ilyen csapatok megjelenése, felőlem aztán mindenki oda igazol, ahova akar. De az egyértelmű, hogy bajnokság erejének nem tesz jót, ha a tőke 60-70%a egy-két kézben összpontosul, ez most sejkek nélkül is működik a spanyoloknál. Márpedig hiába jön egy befektető, attól csak egy csapat lesz erősebb, viszont a vagyon még igazságtalanabbul lesz elosztva, magyarul az összes többi gárda gyengülkanty írta: Nem értem, h miért lenne jó, ha az általad említett játékosok azoknál a kluboknál maradtak volna. Ez nem a nemzetek viadala, h melyik a legerősebb liga, minden csapat a saját sikereire hajt, ki így ki úgy.
Van aki pénz kínál, van ahol van egy történelem és az a kecsegtetőbb.
Ez szórol-szóra így van. Csak attól, hogy így van a mechanizmus, még nem feltétlenül jó vagy hasznos. Én abszolút megérteném, ha egy elképzelés mentén próbálnának világszínvonalú csapatot építeni a Cityből, de ezt nem nagyon látom, össze-vissza vásárolnak mindenkit és ennek megfelelően rúgják ki azokat, akik már nem kellenekkanty írta: Fabregásért, Ibrahimovicért, Villáért nem fizetett ki egy rakás pénzt a vezetőség. De. Az normális, h egy a csúcson levő csapatnak a felét minden évben nem cserélik ki. Az is logikus, h ahol sok pénz áldoznak és még nem igazán van meg a csapat magja ott gyakoribb a változás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2012.04.09. 18:31:41-kor.
Jó. Te mondd meg, h honnan gondolod, h csak fellángolások. Jövőbe senki sem lát, ez világos.sjd írta:
Azt mondd meg, hogy a Citynek honnan tudod, hogy sikerei vannak és nem fellángolása(i)? Egyetlen FA-kupát nyertek, ami pont annyira volt törvényszerű, mint h most a Bilbao velünk döntőzik, meg vezették a PL-t egy csomó ideig (Hoffenheim is vezetett nemrég egy fél szezonon keresztül). Szóval azzal védekezel most, hogy csak így lehet sikereket elérni (és nem csak részsikereket), de ez egyelőre nagyon nem jött össze senkinek. City, PSG, Malaga, Anzsi mind csak részsikereket tudott felmutatni, ami a beleölt pénz és játékosállomány tekintetében brutálisan kevés
Arsenal is megmutatta, hogy 0 befektetett pénzzel is fenn lehet tartani egy csapatot, Udinese-nek nincs komoly akadémiája, ők azt csinálják, hogy 18-19 évesen összevásárolják a játékosokat, csapatot építenek belőlük és 4-5 év múlva milliókért értékesítik őket, ebből tartják fenn a klubot. A Malaga meg elérte az ő pozíciójukat egy 100 milliós költekezéssel, hát gratulálok, lehet büszkének lenni rá
Biztos anyagi háttér nélkül valóban nehéz (ld. Valencia), de ettől függetlenül ne hasonlítsuk már össze Sanchez meg Cesc leigazolását azzal, hogy mindenkiért horribilis összegeket tesznek le, aki csak egy értelmeset tud rúgni a labdába
Azzal sem értek egyet, h jót tesz ez a futballvilágnak,
1. mert nem kell, hogy a jelenleginél is feljebb srófolják az árakat a kifogyhatatlan pénztárcájukkal, ezzel viszont a kiscsapatokat gyengítik, akiknek régebben futotta volna egy Neymarra vagy Dzeko-ra
2.mert attól még nem lesz erősebb egy bajnokság, hogy az összes jó játékost egy új csapatba összetoborozzuk, lesz még egy jó csapat és sokkal több gyenge (ez már idén meg is látszott a PL-en). A spanyol bajnokságnak is jobb lett volna, ha a Valenciánál marad Villa és Silva, az Atleticonál Torres és Agüero stb.
szerk.: akinek meg egy kis esze van, az nem azért megy a Barcába vagy a Unitedbe, mert nagyobb múltú csapat, mint a City, hanem mert egy koncepcióval rendelkező csapat, ahol nem fognak fél év után egy másik világsztárt a nyakadra hozni, nem fogják átalakítani a játékrendszert az igazolások miatt
Sikereket igenis pénzzel lehet elérni. Az más dolog, h a pénz önmagában nem elég, sok minden kell egyidejűleg klappoljon. Talán a legfontosabb az idő, az általad említett csapatokat nem rég vásárolták fel vagy nem rég támogatják.
Gondolom abban egyetértünk, h a jelenlegi Citynek több esélye van egy PL győzelemre, mint mondjuk a Bilbaonak-h mennyire időszerű a siker.
Fabregásért, Ibrahimovicért, Villáért nem fizetett ki egy rakás pénzt a vezetőség. De. Az normális, h egy a csúcson levő csapatnak a felét minden évben nem cserélik ki. Az is logikus, h ahol sok pénz áldoznak és még nem igazán van meg a csapat magja ott gyakoribb a változás.
Nem értem, h miért lenne jó, ha az általad említett játékosok azoknál a kluboknál maradtak volna. Ez nem a nemzetek viadala, h melyik a legerősebb liga, minden csapat a saját sikereire hajt, ki így ki úgy.
Van aki pénz kínál, van ahol van egy történelem és az a kecsegtetőbb.
-
- Llegenda del Barça
Először is szerintem még Malaga, PSG, Anzsi várhat, hisz tavaly kezdték el ezt az egészet... Ennek ellenére PSG bajnokesélyes lett, Malaga meg EL helyezésen van. Anzsit nemtom, de szerintem nem értel el sok midnent. Malaga amúgy meg nem irdatlan összegekért igazol, ezt is tegyük hozzá... Cazorla 25m alatt vt és ő vt asszem a legdrágább játékos akit vettek. City sem egyből lett jó csapat. Tavaly mér elérték a BL helyezést ill. megnyerték az FA kupát, idén meg leesik szintén egy BL helyezés, ami ha azt vesszük nem rossz, ha nem City szurkolók vagyunk. Szóval már ők kezdik elérni az eredményeket.sjd írta:
Azt mondd meg, hogy a Citynek honnan tudod, hogy sikerei vannak és nem fellángolása(i)? Egyetlen FA-kupát nyertek, ami pont annyira volt törvényszerű, mint h most a Bilbao velünk döntőzik, meg vezették a PL-t egy csomó ideig (Hoffenheim is vezetett nemrég egy fél szezonon keresztül). Szóval azzal védekezel most, hogy csak így lehet sikereket elérni (és nem csak részsikereket), de ez egyelőre nagyon nem jött össze senkinek. City, PSG, Malaga, Anzsi mind csak részsikereket tudott felmutatni, ami a beleölt pénz és játékosállomány tekintetében brutálisan kevés
1. mert nem kell, hogy a jelenleginél is feljebb srófolják az árakat a kifogyhatatlan pénztárcájukkal, ezzel viszont a kiscsapatokat gyengítik, akiknek régebben futotta volna egy Neymarra vagy Dzeko-ra
Az árak felsrófolásásóval egyetértek bár az túlzás, h egy Neymart v Dzekot megtudtak volna venni kis csapatok.
Azt mondd meg, hogy a Citynek honnan tudod, hogy sikerei vannak és nem fellángolása(i)? Egyetlen FA-kupát nyertek, ami pont annyira volt törvényszerű, mint h most a Bilbao velünk döntőzik, meg vezették a PL-t egy csomó ideig (Hoffenheim is vezetett nemrég egy fél szezonon keresztül). Szóval azzal védekezel most, hogy csak így lehet sikereket elérni (és nem csak részsikereket), de ez egyelőre nagyon nem jött össze senkinek. City, PSG, Malaga, Anzsi mind csak részsikereket tudott felmutatni, ami a beleölt pénz és játékosállomány tekintetében brutálisan kevéskanty írta: De másképp nem lehet sikereket elérni csak pénzzel. A Bilbao. Udinese stb. csapatoknak fellángolásai vannak nem sikerei, ezzel nem akarom kisebbíteni az elért eredményeket.
Azt se feledjük, h a top csapatok sem lennének az elitben, ha nem lenne egy biztos anyagi háttér mögöttük.
Arsenal is megmutatta, hogy 0 befektetett pénzzel is fenn lehet tartani egy csapatot, Udinese-nek nincs komoly akadémiája, ők azt csinálják, hogy 18-19 évesen összevásárolják a játékosokat, csapatot építenek belőlük és 4-5 év múlva milliókért értékesítik őket, ebből tartják fenn a klubot. A Malaga meg elérte az ő pozíciójukat egy 100 milliós költekezéssel, hát gratulálok, lehet büszkének lenni rá
Biztos anyagi háttér nélkül valóban nehéz (ld. Valencia), de ettől függetlenül ne hasonlítsuk már össze Sanchez meg Cesc leigazolását azzal, hogy mindenkiért horribilis összegeket tesznek le, aki csak egy értelmeset tud rúgni a labdába
2.mert attól még nem lesz erősebb egy bajnokság, hogy az összes jó játékost egy új csapatba összetoborozzuk, lesz még egy jó csapat és sokkal több gyenge (ez már idén meg is látszott a PL-en). A spanyol bajnokságnak is jobb lett volna, ha a Valenciánál marad Villa és Silva, az Atleticonál Torres és Agüero stb.
szerk.: akinek meg egy kis esze van, az nem azért megy a Barcába vagy a Unitedbe, mert nagyobb múltú csapat, mint a City, hanem mert egy koncepcióval rendelkező csapat, ahol nem fognak fél év után egy másik világsztárt a nyakadra hozni, nem fogják átalakítani a játékrendszert az igazolások miatt
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem lenne jo ha elszaporodnának az ilyenek? igen, lehet nem lenne jó, mert teljesen kétrészre szakdna a focivilág. kulákok vs. szenvedők.Barcaman14 írta: Megint csak egyet kell értsek sjd-vel!Maga a módszer ami finoman szólva sem szimpatikus. Ugyanúgy a Malaga vagy a PSG esetében is, de jelenleg a legkirívóbb a City. Oké hogy nem tudja hova tenni a pénzét egy két sejk, de egyszerűen túlzásnak érzem. És itt szó sincs irigykedésről, sőt. Egy kicsit nevetségesnek is tartom. Egyszerűnek tűnik mivel tele vannak pénzzel, hozzuk ide a legjobbakat akik mozdíthatóak is és röviden ennyi. Nem lenne jó, ha elszaporodnának az ilyen esetek(sejkek), legalábbis én nem örülnék neki.
Írtad hogy hosszútávon ez az egyetlen esélyük. De pl mi lenne ha nem is az egészet de legalább a felét annak a pénznek amit sztárokra költöttek beleölték volna az utánpótlásba, vagy el se költötték volna. Mert hosszú távon szerintem nagyobb esélyekkel kecsegtet az utánpótlásra támaszkodni.
Nyilván ennyi pénzzel a zsebben nehéz türelmesnek lenni, az ember azonnal mindent akar, de ez nem így megy. Legalábbis remélem hogy ez nem szállít majd sikereket.
sztem meg igenis jót tesz az egésznek. főleg a pl-nek. én nem nagyon foglalkozom azzal a ligával, mert nincs kedvenc csapatom, de ha nem lenne abramovics, meg a citys ficko, kb az egész pl. arról szóln, hogy a man utd 10 vagy 30 nyeri a bajnokságot...
(és mondom mindezt ugy, hogy pl nekem a barca mellett a márszej a szívem másik csücske...)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
Ezt nekünk könnyű mondani, mert ilyen helyzetben vagyunk... de rajtunk kívűl a Blilbao meg az Ajax az akiről ez elmondható... Nálunk is több mint 10 év múlva ért be ez? (tlaán 15?) Mert Cruyff nem 3 éve fektette le ennek az alapjait...Lehet azt mondani, h türelmetlenek de nagyon is érthető! Nem lehet pár év alatt egy jó akadémiát összehozni ill. nem lehet tudni, h mennyire jó akadémiát csinálnak mert majd csak akkor derül ki, ha a nagy csapatba ott lehetnek a fiatalok...Barcaman14 írta:Mert hosszú távon szerintem nagyobb esélyekkel kecsegtet az utánpótlásra támaszkodni.
Nyilván ennyi pénzzel a zsebben nehéz türelmesnek lenni, az ember azonnal mindent akar, de ez nem így megy. Legalábbis remélem hogy ez nem szállít majd sikereket.
Nyilván jó lenne, ha az akadémiába is fektetnének (btw, szerintem abba is megy pénz rendesen...), de abszolút érthető, h inkább megveszik a játékosokat. Ők nem azt szeretnék, h akkor legyenek sikeresek, amikor már nem élnek kis túlzással... most akarják látni a sikereket és szerintem ez teljesen jogos. Kerül amibe kerül...
szerk.: kanty ismét ott a pont!

De másképp nem lehet sikereket elérni csak pénzzel. A Bilbao. Udinese stb. csapatoknak fellángolásai vannak nem sikerei, ezzel nem akarom kisebbíteni az elért eredményeket.sjd írta:Engem nem maga a City undorít, hanem ez a politika, ha az Arsenalnál lenne ez, akkor őket utálnámkanty írta:Nem vagyok City drukker. De ezt soha nem értettem. Miért kell megszólni egy csapatot, azért mert sikeres akar lenni.
Minden csapat nem olyan szerencsés, h nagy múltja legyen vagy, hogy olyan utánpótlással rendelkezzen, amelyik szétveri a világot.
Azt megértem, h nem szimpatikus egy csapat azért mert:
-nem szimpatikusok a játékosok
-nem tetszik, ahogyan játszanak
Egyszerűen rossz nézni, hogy valaki nekiáll fifázni, nem törődik a játékosok karrierével, hanem csak az a lényeg, hogy a legnagyobb nevek nála játsszanak.
A Bilbao, Udinese, Napoli, Arsenal sikeres tudott lenni (a maga szintjén) egy kialakult elv és játék mentén, amit sokkal nehezebb elérni, mint 300 milliót kihúzni a sejk zsebéből. Éppen ezért számomra nem a City bajnoki címe lenne a szégyen, hanem ennek a módszernek a sikerre vitele
Azt se feledjük, h a top csapatok sem lennének az elitben, ha nem lenne egy biztos anyagi háttér mögöttük.
Egyetlen csapat sem nyer trófeákat csak a történelme miatt. A másik a történelem. Mindegy, h a mostani időszakot nézzük vagy az 50 évvel ezelőttit. Akkor is a pénz volt a legfontosabb, egyik nagy múltú csapat sem nyert volna egy-egy szekér kupát, ha az adott időkben a klub anyagilag nem állt volna jobban. Tehát ahhoz, h múltad legyen, ahhoz pénz kell.
Egy olyan csapat, amelyiknek nincs dicső történelme mit tehet? Vagy részsikereket ér el vagy enged egy milliárdos csábításának. Mert a játékosok a legritkább esetben választanak szimpátia alapján. Ők sikereket akarnak elérni, a klubok pedig azt ajánlanak fel amivel rendelkeznek. Lehet, h egy Barca, MU, Milan stb. kevesebb pénz ajánl fel, de ott van mögötte a múlt(csak ismételni tudom magamat, amihez pénz kell), A City pedig több pénzt. A játékos pedig azt mondja, oké MÉG nem akkora csapat, de van benne potenciál, s én részese akarok lenni, amikor történelmet írnak, plusz még eléggé jó fegyver a meggyőzésre a nagyobb fizetés is.
Ezért számomra érthetetlen, amikor olyanokat olvasok, h "hányok, undorodok" az ilyen politikától.
Az utánpótlás neveléssel is divat jönni, főleg ezen a fórumon. Csak a Barcának sem volt ilyen utánpótlása mindig és nem is lesz. Nem kell messze visszapillantsunk csak a 2000-es évek elejére, nem is igazán top játékosokért fizetett a vezetőség hatalmas, szinte értelmetlen összegegeket.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Megint csak egyet kell értsek sjd-vel!kanty írta:Nem vagyok City drukker. De ezt soha nem értettem. Miért kell megszólni egy csapatot, azért mert sikeres akar lenni.
Minden csapat nem olyan szerencsés, h nagy múltja legyen vagy, hogy olyan utánpótlással rendelkezzen, amelyik szétveri a világot.
DE arról ők hol tehetnek, h jött egy befektető és megvette őket. Melyik csapat válaszolná azt adott helyzetben, h köszi, de nem kell a pénz, inkább leszünk tucatcsapat. Elméletben derék dolog ezt így elmondani, de az életben nem így mennek a dolgok.
Oké elég hülyén igazolnak, de hosszútávon ez az egyetlen esélyük az olyan csapatoknak, akik nem top klubok.

Írtad hogy hosszútávon ez az egyetlen esélyük. De pl mi lenne ha nem is az egészet de legalább a felét annak a pénznek amit sztárokra költöttek beleölték volna az utánpótlásba, vagy el se költötték volna. Mert hosszú távon szerintem nagyobb esélyekkel kecsegtet az utánpótlásra támaszkodni.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Engem nem maga a City undorít, hanem ez a politika, ha az Arsenalnál lenne ez, akkor őket utálnámkanty írta:Nem vagyok City drukker. De ezt soha nem értettem. Miért kell megszólni egy csapatot, azért mert sikeres akar lenni.
Egyszerűen rossz nézni, hogy valaki nekiáll fifázni, nem törődik a játékosok karrierével, hanem csak az a lényeg, hogy a legnagyobb nevek nála játsszanak.
A Bilbao, Udinese, Napoli, Arsenal sikeres tudott lenni (a maga szintjén) egy kialakult elv és játék mentén, amit sokkal nehezebb elérni, mint 300 milliót kihúzni a sejk zsebéből. Éppen ezért számomra nem a City bajnoki címe lenne a szégyen, hanem ennek a módszernek a sikerre vitele
-
- Llegenda del Barça
Azért mondom, h ez irigység miatt van...Game90 írta:ManUnited/Arsenal szurkolók ugyanígy vannak a ManCity-vel vagy a Chelsea-vel.bence-barca írta: A PSGnél viszont zavar, hisz franciáknál én OM szurkoló vagyok és rossz látni azt, h a nagy riválishoz jött egy dúsgazdag befektető és versenyben vannak a bajnoki címért most, míg utóbbi években koréntsem ment ilyen jól nekik...

Lattatok?
http://www.hatharom.hu/article/66cf59-a ... video?eb=1
Az ilyenektol kellene vedeni a focit.
Az ilyent Pepe-bol is kineznem. 
http://www.hatharom.hu/article/66cf59-a ... video?eb=1
Az ilyenektol kellene vedeni a focit.

- elbandi
- Capitá del Barça
Ki állította be úgy őket?Senki se mondta hogy szent gyerek Balotelli,de azért amilyen túlzásba tudtok esni az már a szánalom határát súroljaGame90 írta:Csak úgy állítod be a Senal játékosokat, mintha ők tehetnének róla, hogy Balotelli bal lábbal kelt fel és min. 3x nyújtott lábbal próbált "szerelni".
Egyébként örülök is a csapatom győzelmének, küldeném is ezt a képet:

Örülj is mert sok győzelmetek jövőre nem lesz ellenünk

Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...

-
- aka Game90
@miihii, hatalmas ez a kép
Stalkyard hsz-ével egyetértek, hiába a kedvenc bajnokságom a PL és idáig még védtem is, de ebben a szezonban megfigyelhető egy kis visszaesés. Szerintem az utóbbi évek leggyengébb ManUnited-e (de lehet, hogy az a tavalyi volt) valószínűleg behúzza a PL-t, miközben a többiek csak szenvednek, Liverpool például hatalmas csalódás nekem. Bár úgy gyengézem le a mostani MU-t, hogy lehet, hogy az utóbbi 4-5 év legmagasabb pontszámával sikerül behúzniuk a bajnokságot
De látod, Bencének is tetszenek a gif-eim
Egyébként örülök is a csapatom győzelmének, küldeném is ezt a képet
:

Stalkyard hsz-ével egyetértek, hiába a kedvenc bajnokságom a PL és idáig még védtem is, de ebben a szezonban megfigyelhető egy kis visszaesés. Szerintem az utóbbi évek leggyengébb ManUnited-e (de lehet, hogy az a tavalyi volt) valószínűleg behúzza a PL-t, miközben a többiek csak szenvednek, Liverpool például hatalmas csalódás nekem. Bár úgy gyengézem le a mostani MU-t, hogy lehet, hogy az utóbbi 4-5 év legmagasabb pontszámával sikerül behúzniuk a bajnokságot

ManUnited/Arsenal szurkolók ugyanígy vannak a ManCity-vel vagy a Chelsea-vel.bence-barca írta: A PSGnél viszont zavar, hisz franciáknál én OM szurkoló vagyok és rossz látni azt, h a nagy riválishoz jött egy dúsgazdag befektető és versenyben vannak a bajnoki címért most, míg utóbbi években koréntsem ment ilyen jól nekik...
Ezek a beszólogatások alap dolgok, e nélkül be is zárhatna a PL topik. De én legalább néha-néha szoktam dicsérni a ManUnited-etozsimiki írta: Ez kevéske lesz ha ennyit tudsz felhozni ellenem. Ugyanis ha a másik oldalt is megvizsgálod, Csabival (Game) ez már szokássá vált. Ő sem megy a szomszédba ha bármivel is kicsit beinthet a M.U.nak, legyen az egy vicces, ill "vicces":D.D gif, vagy idézet, bármi. Erre rendre kontrázok, ez van. Megkérdezheted Őt is:)
én sem full sértődésből aprítom az Arsenalt, Ő se a M.U.t,szal ebbe a sportszerűséget ne keverd bele. Szmájlik sem véletlenek a megjegyzéseim után.

Csak úgy állítod be a Senal játékosokat, mintha ők tehetnének róla, hogy Balotelli bal lábbal kelt fel és min. 3x nyújtott lábbal próbált "szerelni".elbandi írta:A cinikus stílusodból meg köszi nem kérekGame90 írta:Szegény Balotelli-t mindjárt megsajnálom2. félidőben kicsit visszavett, de kész csoda volt, hogy csak a 90. percben szórták ki.
Örülj a nagy csapatod győzelmének inkább
Egyébként örülök is a csapatom győzelmének, küldeném is ezt a képet

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
Egyetértek!kanty írta:...
Szerintem közel sem baj, h a futballba jönnek ilyen befektetők. Igenis jót tesz neki, h így a kis ill. középcsapatok is feltudják venni a versenyt a nagyokkal. Pl City, Malaga, PSG...
Szerintem ez szimplán sokaknál csak irigység...
Mert ha azt vesszük, Citynél meg Malaganal engem egyáltalán nem zavar ez, mert Angliában nem vagyok egy nagy szurkoló ill. tudom, h egy Malaga nem szoríthatja meg a Barcát. (reményeim szerint...)
A PSGnél viszont zavar, hisz franciáknál én OM szurkoló vagyok és rossz látni azt, h a nagy riválishoz jött egy dúsgazdag befektető és versenyben vannak a bajnoki címért most, míg utóbbi években koréntsem ment ilyen jól nekik...
off: Game90 imádom ezeket a gifeidet!!

- miihii
- KHAL
Game90 írta:
Ramsey, ezt kb. nagyanyám belőtte volna:
http://www.dailymotion.com/video/xpzq9h ... t_creation
Vagy csak nem akarta, hogy az egyik híres ember húsvét hétfőn haljon meg...

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sok dologban igazat adok nektek. Az elvi kérdést nem is vitatom. De én egyedül abból indultam ki, amit a pályán láttam, abból, amit a csapatok letettek az asztalra. És ez alapján kijelenthető, hogy bizony a Premier League elindult lefelé. Néhány éve ez a United közelében sem lett volna a bajnoki címnek, lehet, hogy ez a City sem. De térjünk rá az idei évre: azt láttam, hogy volt egy United, ami régen látott pocsék játékkal rukkolt elő, ennek ellenére mégis hozta az eredményeket, ami egyedül Fergusonnak köszönhető szvsz. És volt egy City, ami ( legalábbis a bajnokság első felében ) tetszetős játékkal, sok góllal nyerte a meccseit. Lehet itt jönni a pénzzel, sejkekkel, de ettől még tény: a City a szezon nagy részében jobban és eredményesebben futballozott a Unitednél, sokszor nem is kicsit. Viszont az edzők közötti különbség is legalább ekkora volt, csak itt a United javára. Ez döntött végül. Ezt a MU-t Sir Alexen kívül kevesen tudták volna bajnoki címig vezetni, ugyanakkor ezzel a Cityvel Mancinin kívül kevesen tudták volna ennyire elcs.eszni ezt a szezont. És akkor még jött a riválisok régen látott pocsék teljesítménye is.
Összességében megérdemelt a United sikere, hiszen a bajnoki címet nem kell megmagyarázni, azonban ha nem egy dilettáns ül Manchaster kék felének a kispadján, véleményem szerint esélyük sem lett volna. Nem a legjobb csapat lett a bajnok.
Ez az én véleményem, semleges szurkolóként, hiszen én egyik angol csapat táborát sem erősítem.
Összességében megérdemelt a United sikere, hiszen a bajnoki címet nem kell megmagyarázni, azonban ha nem egy dilettáns ül Manchaster kék felének a kispadján, véleményem szerint esélyük sem lett volna. Nem a legjobb csapat lett a bajnok.
Ez az én véleményem, semleges szurkolóként, hiszen én egyik angol csapat táborát sem erősítem.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Nem vagyok City drukker. De ezt soha nem értettem. Miért kell megszólni egy csapatot, azért mert sikeres akar lenni.
DE arról ők hol tehetnek, h jött egy befektető és megvette őket. Melyik csapat válaszolná azt adott helyzetben, h köszi, de nem kell a pénz, inkább leszünk tucatcsapat. Elméletben derék dolog ezt így elmondani, de az életben nem így mennek a dolgok.
Oké elég hülyén igazolnak, de hosszútávon ez az egyetlen esélyük az olyan csapatoknak, akik nem top klubok.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ugyanígy gondolom! Idén csak az volt a kérdés hogy City vagy MU, és akkor már inkább a MU, pedig ők sem a kedvenceim. 8 pont előny 6 fordulóval a vége előtt. Ezt már rutinból behúzzák Fergusonék.sjd írta: Az meg sokkal nagyobb szégyen lenne, ha 300 millióból meg lehetne venni a bajnoki címet. Személy szerint én örülök, hogy egy normális igazoláspolitikával, történelemmel és kialakult játékkal rendelkező csapat viszi el a bajnoki címet és nem egy olyan, amelyik csak egymás hegyére-hátára vásárolta a sztárokat
Az Arsenal meg remélem innen már nem csúszik le a Bl-ről.
Egyébként ha ennyit költöttek akkor vagy iszonyat rosszul igazoltak vagy összehoztak egy jó keretet de nem ült megfelelő ember a kispadon, aki nyerni is tud ezzel a kerettel. Az garantált hogy nyáron újabb 10 milliókat fognak elszórni, a kérdés az hogy ismét fölöslegesen?! Remélhetőleg igen!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Az meg sokkal nagyobb szégyen lenne, ha 300 millióból meg lehetne venni a bajnoki címet. Személy szerint én örülök, hogy egy normális igazoláspolitikával, történelemmel és kialakult játékkal rendelkező csapat viszi el a bajnoki címet és nem egy olyan, amelyik csak egymás hegyére-hátára vásárolta a sztárokatStalkyard írta:Anglia és főleg a City szégyene, hogy ez a United bajnok lesz... Egy komolyabb edzővel ez a City már rég behúzta volna a PL-t! Mancini szerintem irepül is a szezon végén.
- elbandi
- Capitá del Barça
A cinikus stílusodból meg köszi nem kérekGame90 írta:Szegény Balotelli-t mindjárt megsajnálom2. félidőben kicsit visszavett, de kész csoda volt, hogy csak a 90. percben szórták ki.

Hattrick:Manchester.City.