Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem nem. Meg lehet figyelni Agüero gólját. A védő le akarta rúgni, hogy tizenegyesre mentsen. Nem adták ezt oda. A Bolton meccsnek még nem volt vége akkor.zsoltman írta:Véleményem:QPR bentmaradásra állt a 90.percben miután a Bolton a 3. kieső
miután 2-2 játszott a Stoke otthonában! A QPR menedzsere Mark Huges volt a City trénere Mancini előtt egész egyszerűen odaadták a 3 pontot a Citynek mert már bentmaradtak!!!!
92. percig 1-2 volt az állás, nem úgy tűnt, hogy ezt odaadták...zsoltman írta:Véleményem:QPR bentmaradásra állt a 90.percben miután a Bolton a 3. kieső
miután 2-2 játszott a Stoke otthonában! A QPR menedzsere Mark Huges volt a City trénere Mancini előtt egész egyszerűen odaadták a 3 pontot a Citynek mert már bentmaradtak!!!!
Én szóltam.kanty írta: Drukkereket elnézve hatalmas buli lesz meccs után, ha behúzza a City.
Classic jinx.visca el barca írta: ezek ha reggelig játszanak se lőnek 2 gólt..
Ez természetes, de ha már választani kell, hogy MU vagy MC, akkor inkább az utóbbi, nektek nem tudok szurkolni.ozsimiki írta: Azért remélem Csabi még az Arsenal BL szereplésének jobban örülsz

Nem lett igazadvisca el barca írta:a mancity meccse olyan mintha barca-cselzit néznék.
ezek ha reggelig játszanak se lőnek 2 gólt..

...most meg már vezet a QPRGame90 írta: Közben QPR kezezés a 16-oson belül, de nincs büntető...