Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van esély a győzelemre,de én mégis egy döntetlent várokGame90 írta:NSO-n bizakodóbbak az emberek![]()
Milyen eredményt ér el a magyar válogatott Görögországban?
Nyer 38 % (1153)
Döntetlent ér el 23 % (690)
Vereséget szenved 40 % (1218)
Sztem azért Gerának ott kell lennie.Rivaldo11 írta:Nézd, én fiatal szó alatt a 18-kb 24 éves korú játékosokat értem, és méginkább azt, hogy ne nyúljunk már vissza az egyszer már megégett játékosokhoz, kezdjünk tényleg tiszta lappal! Vadócz, Priskin, Tőzsér, Juhász R. valóban fiatalok, de van náluk még fiatalabb generáció, őket is be kellene dobni a mélyvízbe.
Persze kellenek rutinosabb emberek is a csapatba, ahogyan azt már írtam, ugyanakkor pusztán a fiatalság sem minden. Csizmadia pl. hiába 21 éves, ha egyszer [auto_cenzúra]...
Jaja, tényleg volt valami ilyen interview-ja.Slither írta:1. Nincs olyan fiatal kapus aki állandó játékban van.Game90 írta:Csak azt nem értem, hogy a kapusposzton miért nincs fiatalítás
2. A kapus poszt más tészta.
3. Várhidi erről mondott vmit, de nem emlékszem már rá.![]()
1. Nincs olyan fiatal kapus aki állandó játékban van.Game90 írta:Csak azt nem értem, hogy a kapusposzton miért nincs fiatalítás
Kik nem fiatalok?? A híresebbeknek vágom a nvét, de jó pár ember van a kezdőben, akinek a koráról fogalmam sincs...Rivaldo11 írta:Kezdetben bíztam abban, hogy valóban fiatalitás, és egy új korszak kezdődik, vállalva az esetleges vereségeket is. Filkor, Farkas B., Németh K., Koman, és a többi tehetséges fiatal játékos alkotja majd-2-3 rutinosabb emberrel kiegészülve- a csapatot.
De ez a csapat még csak nem is fiatal... Azért-mi mást tehetnék-reménykedem, mint mindig.
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Game90 írta:Így állunk fel a görögök ellen:
Végh Zoltán - Csizmadia Csaba, Balogh Béla, Juhász Roland, Bodor Boldizsár - Vadócz Krisztián, Tóth Balázs, Tőzsér Dániel - Hajnal Tamás - Gera Zoltán, Priskin Tamás.
Védelem, mint mindig nagyon gyenge, a kp-n is eltudnék képzelni más embereket. 20:30-kor kezdődik a meccs. Tipp: 2-0.
Nem "anyázott" itt senki. Csak tudod, a válogatottbeli szereplés (elvileg) egy megtiszteltetés. Kér belőle vagy sem, mindenki sportoló eldönti - pl Sándor Tamás is lemondta.Los Banditos írta:Egyébként nem kell mindjárt leanyázni Husztit
Egyetértek, jó lenne tudni az igazi okot...Los Banditos írta:Egyébként nem kell mindjárt leanyázni Husztit. Nem lehet tudni, hogy valójában mi áll az ügy mögött. Nehezemre esik hinni Várhidi-papának.![]()
Hát ez nagyon igaz! De Petya meg akarja mutatni,hogy Ő a góré,amiben igaza is van,csak....Game90 írta:Csak ha a legjobb formában van, akkor nem a padon kéne ülniedoki írta:Husztit me is értem ,meg nem is.Ő a legjobb formában lévő focistánk,de azért leülhetne a cserepadra.