Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én kb 4 embert ismerek a norvégok kezdőjébőlRaziel írta:Azért ez nem gyenge kezdő 11,a Pedersen az Morten-Gamst?![]()
Hát, az u21-esek képesek lettek volna gólokkal elpicsázni a lett fiatalokat, ha játszott volna... egy pár minőségi fiatalunk... dehát így...ozsimiki írta:Csak nem megint x re tettél![]()
![]()
![]()
![]()
Ne Addj Isten győzelemre
antiimperialista írta:Ehun-e:
"A magyar válogatott Bogdán Ádám - Kiss Zoltán, Kovács Gábor, Guzmics Richárd, Fodor Marcell - Szakály Péter, Korcsmár Zsolt, Nyári Tibor, Laczkó Zsolt - Hrepka Ádám, Feczesin Róbert összeállításban kezd majd a Szusza Ferenc Stadionban 16. 30-kor kezdődő mérkőzésen."
Forrás: mlsz.hu
Ezt kérdezem én is... És lehet, hogy Rivaldo mellett fog játszani jövőre...akár a BL-ben.antiimperialista írta:Csak azt nem tudom, hogy tud így kezdő lenni az AEK-ben, ráadásul épp védekező szerepkörben?
Ezek a cserék tényleg érthetetlenekantiimperialista írta:A szombati cserék meg
A klubcsapatban nem mernek annyira felvágni. Ott tudják, hogyha lazulnak, akkor röpülnek. A válogatottban meg egyik játékosnak nagyobb az arca mint a másiké, hisz ők MO elitje...grecki írta:Azt mondjátok meg nekem, hogy a Tőzsér, hogy a popsiba fér be az AEK-ba?
Egy jó átadása nem volt... És ez így van mindig, a klubcsapatban viszonylag jó teljesítményre képesek, a válogatottban, meg egymást múlják alul...
Ezért hagytam ott a focit és mentem el amerikai focizni.lionelmessi19 írta:
Én beletörődtem. Gondolom sokan mások is.