gekkodan írta:Sajnálom egyébként a Madridot, mert idén nagyon égni fognak... Sajnos mire a zsebükbe nyúlnak és elkergetik a cipészt, már nagyon sokat fognak veszíteni. És ahogy itt mondta a kolléga, a Villareallal fognak harcolni, ha minden így folytatódik.
Én egy fikarcnyit sem szánom őket...Persze naon örülnék,ha egy hundert procentes realt ütnénk sokkal,de ez van ezt kell szeretni.Én csipázom is!

Ettől függetlenül persze nem kívánok sérülést egyik playának sem és mielőbbi gyógyulást...
Az elmúlt években jellemző volt a csapatunkra,h a Vöröskereszt is támogathatott volna minket,annyi volt a maródi playánk,feszt.És jellemző,h valszeg az cs a mi emlékezetünkben maradt meg,h így is értünk el nagy sikereket (pedig erősen befolyásolhatta volna a szereplésünket) és az azutáni "nehéz időkben" is beleszólt a vergődésünkbe (persze nem ezzel akarom magyarázni,de az összetevők közt van).Így most én is a feledés homályába veszejtem,h a riválisnak hány épkézláb embere van.Főleg,h MOST nem a Madrid jelenti a fő veszélyt (persze,befolyásoló tényező a sérüléshullám,de mi sem sírtunk emiatt.Beláttuk,h nem ezen múlt...),hanem a Villa,Valencia,Sewilla.Szvsz.
Én remélem,h minél tovább tudja elfoglalni a Cipész a kispadjukat.Ha ennyit tud kihozni a csapatból,maradjon örökre!!
Bízom benne,h mi tudjuk állandósítani ezt a formát a szezonban és akkor nyugodtak lehetünk.Ez esetben a többiek meg cs vitézkedjenek a 2-4 helyekig
És akkor hajrá

Villarreal,Sewilla,Valencia,ATMA