szép volt Roberto

Úgynézki nem csak a kijövetelei rémesek.noname írta:Amúgy ez a Roberto gyerek az OSasunánál vmi hihetetlen rosszul jön ki.Szinte minden fix helyzetnél helyzetet csinált a Realnak.
Köszi a választ.lui1698 írta:nem játszik
nem játszikRajmó írta:Nem tudom nézni a meccset, ezért kérdezném hogy Vadócz hogy szerepel a meccsen?
Félreértesz. Nem azt mondom, hogy csak védekezik/védekezett az Osasuna, csak kiemeltem hogy még jól is védekezik.noname írta:Első 20 percben nem védekezett az Osasuna.Teljesen megérdemelt volt a vezetés.Azóta visszaálltak és a Real nem is jutott kapuközelbe, max fix helyzetből.
Első 20 percben nem védekezett az Osasuna.Teljesen megérdemelt volt a vezetés.Azóta visszaálltak és a Real nem is jutott kapuközelbe, max fix helyzetből.Danka00792 írta:Jól védekezik az Osasuna. Nem is értem, hogyha tudnak igy játszani, akkor miért az utolsók. Dehát ez igy szokott lenni, nagycsapatok ellen életük meccsét játszák, velük egyszintüek ellen meg bénáznak.depth írta:0-1
Real - Osasuna
Jól védekezik az Osasuna. Nem is értem, hogyha tudnak igy játszani, akkor miért az utolsók. Dehát ez igy szokott lenni, nagycsapatok ellen életük meccsét játszák, velük egyszintüek ellen meg bénáznak.depth írta:0-1
Real - Osasuna
csak addig nézik amíg nem játszották le mindkét meccset egymás ellen, szntem amíg csak egyet nyomtak le,addig célszerűbb a gk-et nézni.dr. Mezey írta:Köszi! Jó nagy ökörség. Ha már így van akkor is csak addig kellene a gk-t nézni amíg nem játszottak egymással de mindegy, idén a szempontunkból remélhetően nem lesz jelentősége.
A világon egyedülálló módon a spanyol bajnokságnak van olyan beteg rendszere, hogy év közben a gólkülönbség, év végén pedig a két egymás elleni mérkőzés összesített eredménye számít.dr. Mezey írta:Meg tudja vki mondani hogy miért van a Reál a Sevilla előtt ha ugyanannyi a pontjuk és a Sev. megverte a Reált? Már nem az egymás elleni számít?
Én már kb 5-6 meccs óta lesem, hogy mikor X-elnek le végre.recrea írta:Nézegetem a táblázatot, érdekes, h a Gijon még nem játszott idén döntetlent