Nagyon nem jó az ilyen hír...
Jobbulást Muambának!
Az angol sajtó egyelőre még nem tudja, mi is történt Muambával, azt viszont egyöntetűen állítják, hogy az orvosok Muamba életéért küzdenek.Xanthor írta:Tottenham-Bolton meccsen Fabrice Muamba hirtelen összeesett, újra kellett éleszteni. Nem tudni mi történt, infarktust, vagy epilepsziás rohamot kapott valószínűleg. A meccs félbeszakadt.
Már megint egy ilyen szörnyű esetJobbulást neki!
Bocs, azt hittem 22, akkor korrigálom!ozsimiki írta:Primitive!
Először is a Pl 20 csapatos.
Ez egy ilyen szezon, messze menő következtetéseket nem vonnék le, de akik persze nem szeretik a Pl-t, most meg van az alakalom,h kárörvendjenek.
Nem akarok ebbe a Webb-es ügybe belefolyni...LG írta: Ezen én is gondolkoztam. Lehetne arra fogni, h a MU nem vette komolyan az EL-t, na de a BL-ben is óriásit égtek, talán még a Bilbaonál gyengébb csapatok ellen.
De nem lehet őket elítélni, hisz hiányzik a nemzetközi szinten hiányzik a kulcsember, Howard Webb.
most látom csak, yeemiihii írta:MAN UTD- WBA 2:0
Swansea-Man.City 1:0
Ójessz,végre megfogtuk a kistesót,bár még nagyon messze a vége.Mekkora derbi lesz egymás elleni...
Aki nem látta volna:shutterisland írta:fuller kezet foghat pepével.
Mondjuk ez sem "100%-os lefedettségű",mivel tegyük fel a mi meccsünkön történik,h átjut a gólvonalunkon a laszti,de nem adják meg élőben.Aztán hozzánk kerül a bőr,passzolgatunk két percig,majd betalálunk belőle.Ekkor visszanézik,megadják az elsőt,annulálják a miénket és visszapörgetik az órát?ozsimiki írta: természetesen nem a meccs végén néznék újra, hanem a következő játékmegszakításnál, amiből elég sok van egy meccsen, kb 1 percet se kellene várni. Azalatt meg gondolom nem sokat változtatna a mentalitásukon.
MessiFan91 írta:OFF: ezen már én is elgondolkoztam, de nem lenne jó, mert a játékosok nem tudnák hogy mennyi az állás. És 1-0-nál mégis másképpen játszik egy csapat mint 0-0-nál.18Barca99 írta:
volt valami hír róla nem régen a digisporton, még magyarok is fejlesztenek. aztán, hogy ezzel mi a tervük azt nem tudom, de voltak olyan hírek is, hogy már a vb-re lesz nem? nem tudom, mondjuk tényleg ideje lenne már.. mint pl. a hokiban is milyen jól megoldják..
ha szabálytalan is a gól, megadják, megy tovább a játék és később visszanézik ha nem szabályos akkor elveszik, mért olyan nehéz ez..
OFF: ezen már én is elgondolkoztam, de nem lenne jó, mert a játékosok nem tudnák hogy mennyi az állás. És 1-0-nál mégis másképpen játszik egy csapat mint 0-0-nál.18Barca99 írta:volt valami hír róla nem régen a digisporton, még magyarok is fejlesztenek. aztán, hogy ezzel mi a tervük azt nem tudom, de voltak olyan hírek is, hogy már a vb-re lesz nem? nem tudom, mondjuk tényleg ideje lenne már.. mint pl. a hokiban is milyen jól megoldják..S.Agüero írta:Bogdán még a gólt is kivédte! Nem ítéltek gólt ezért...![]()
A videóbírót ideje lenne bevezetni, hányadik ilyen eset már.![]()
ha szabálytalan is a gól, megadják, megy tovább a játék és később visszanézik ha nem szabályos akkor elveszik, mért olyan nehéz ez..
volt valami hír róla nem régen a digisporton, még magyarok is fejlesztenek. aztán, hogy ezzel mi a tervük azt nem tudom, de voltak olyan hírek is, hogy már a vb-re lesz nem? nem tudom, mondjuk tényleg ideje lenne már.. mint pl. a hokiban is milyen jól megoldják..S.Agüero írta:Bogdán még a gólt is kivédte! Nem ítéltek gólt ezért...![]()
A videóbírót ideje lenne bevezetni, hányadik ilyen eset már.![]()