Erőnlétileg nem áll a legjobban, kicsit elhízott.Sanama írta:Tevez hogyhogy a tartalékokkal játszik?
C.
Erőnlétileg nem áll a legjobban, kicsit elhízott.Sanama írta:Tevez hogyhogy a tartalékokkal játszik?
Én meg pont azt, hogy Marin igen!Initom írta: pont azt írom hogy szerintem egyik sem nagy kunszt.
4-3-3-ban/4-5-1-ben bal oldalra, Gervinho-nál csak jobb lehet.kurdt írta: szerk.: amúgy minek akarja Podolskit az Arsenal? Szélsőnek? Csatárnak?
Ettől tartok én is, hogy idáig csak a Köln-ben bizonyított. Csak nehogy úgy járjunk vele, mint Reyes-szel, ő is nagyon be volt harangozva, aztán csúnyán megbukott. De én bízok Podolski-ban, 13 millióért szinte ajándék. Annak pedig nagyon örülök, hogy már márciusban szinte le van fixálva az ügy. Már csak a selejteket kéne kirakni + igazolni egy AM-et.kamaj írta:Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel, de szerintem ez nem túl jó fogás az Arsenalnak. Bayernbe se tudott nagyot játszani (huzamosabb ideig), se a válogatottba, egyedül a Köln az Ő otthona. De persze ez csak az én véleményem, de nem hiszem, hogy ez az igazolás kellene az Arsenalnak a jelentős erősítéshez.
pont azt írom hogy szerintem egyik sem nagy kunszt.kurdt írta:Pont fordítva látom. Szerintem Farfán az abszolút nothing special futballista, ellenben Marin kimondottan alulértékelt. Ha Jogi nem lenne szerelmes Podolskiba, akkor simán neki kéne játszania a válogatottban bal szélen (hisz Podolski alapvetően ugye nem is szélső)...Initom írta:messideco!
Farfánt még csak csak megértem. De hogy Marin-ba miért vagy ennyire beleesve azt nem értem.
Tipikusan töltelék játékos. Nem menne többre ott mint egy Arshavin.
(szerintem Farfán se de mind1)
Ráadásul Marinnak a jelenlegi Arsenal tökéletes lenne arra, hogy bebizonyítsa, hogy megbírkózik a Werdernél magasabb szinttel is. Szerintem igen, 23 éves, előtte a jövő; remélem vált valami rendes csapathoz a nyáron...
szerk.: amúgy minek akarja Podolskit az Arsenal? Szélsőnek? Csatárnak?
Pont fordítva látom. Szerintem Farfán az abszolút nothing special futballista, ellenben Marin kimondottan alulértékelt. Ha Jogi nem lenne szerelmes Podolskiba, akkor simán neki kéne játszania a válogatottban bal szélen (hisz Podolski alapvetően ugye nem is szélső)...Initom írta:messideco!
Farfánt még csak csak megértem. De hogy Marin-ba miért vagy ennyire beleesve azt nem értem.
Tipikusan töltelék játékos. Nem menne többre ott mint egy Arshavin.
(szerintem Farfán se de mind1)
Tény, hogy az Arsenal támadása piszkosul megerősödne, de a hulla gyönge védelem és középpálya megmaradna. 1-2 irányító és 2 normális hátvéd még elférne oda.messideco írta:A podolskis hír egész feldobta a napomat, amit a hasmenésem elszúrt.
A kép neve pedig lehetne: Pózolj az ellenfél mezében meztelen csapattárssal a háttérben.
Még jöjjön Marin és Farfán, és jó lesz
Khm... ezen a képen szerintem a pulcsi lenne a lényeg, de örülök, hogy a háttérben megbúvó meztelen férfit is észrevetted.MQuC írta:Ez miféle kép? Pózolj meztelen csapattárssal?
Ezek közül max. Higuain-nak örülnék. De te szerintem szerelmes vagy ebbe a Marin - Farfán duóbamessideco írta:Kóser lenne Podolski.Meg Marin, Farfán, Higuain, Emmanuelson, Hernanes
![]()
+1!Sanama írta:A tulajdonosoknak meg szerintem full jó az Arsenalnál...
Átigazolásokból csak a lóvé jön, meccseken teltház, bl megy egy darabig, ennyi.
Szóval (szerintem) ameddig eredmény nélkül is jön a lóvé az Arsenalhoz, addig a tulajok(vagy nemtudom) egy szót nem fognak szólni Wengerre.
De nézhetjük onnan is, hogy ez lehet meg van neki mondva,hogy így kell csinálni.
Mindenesetre sok olyan klubot nem tudok,ahol eredmény nélkül évekig csak a pénz folyt be. Mert azért őszinték lehetünk,Arsenallal ez a helyzet.
Mint írtam egy kicsivel lejjebb, fogalmam sincs az Arsenal költségvetéséről és ha azt íród nekem, hogy nem engedhetett meg magának többet, akkor kénytelen vagyok elhinni.Mikaos írta:Pont erről beszéltem, és megint összekevered a klub és Wenger érdekeit. Egy edzőnek mikor volt őszinte érdeke, hogy pluszban legyen egy klub mérlege (amelynek ő semmilyen szinten nem tulajdonosa)?
Te ezt feltételezed valamiért...csak nem értem, hogy miért?![]()
Egy edző kap X pénzt, amiből gazdálkodhat nyáron. Wenger-nek évről-évre pluszos mérleget kellett csinálnia - nem maga miatt, hanem a klub miatt!!!