Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont azóta több lehetőségünk is volt...bár nem hú de nagyok,de mezőnyben nem nőnek fölénkLos Banditos írta:Tényleg 15 000 ember vant kint vagy csak rosszul írják?
Egyébként mostmár jóval veszélyesebb Montenegró,beálltunk bekkelni.![]()
Sztem isgrecki írta:többek között szerintem Dárdai Palinak is simán ott lenne a helye.
Tényleg nem vagyok képben a keret jó részét illetően. DE!LG írta:Ebből a fiatalitásbol lex gyerekek akkora buktaFigyeljéteke meg
Én erre csak azt tudom mondani, hogy Máltától ezek a kölkök is ki tudnak kapni, de ők legalább hajtanak, vagy legalábbis megpróbálnak. Nekik még megvan az esélyük, hogy labdarúgókká váljanak. Én osztom Várhidi véleményét, CSAK, azért ne maradjon ki egy olyan focista sem - aki egyébként teljesítménye, tudása alapján beférne - mert elmúlt 22 éves. Na, az túlzás lenne. Ugyanúgy ahogyan Gerának, többek között szerintem Dárdai Palinak is simán ott lenne a helye.LG írta:Ebből a fiatalitásbol lex gyerekek akkora buktaFigyeljéteke meg
Szabicsnak volt egy jó fél éve,amikor pl M.U. nak is gólt lőtt,akkor nagyon jól tolta! De ennyi! Sérülés is közrejátszott,de nincs formában,mondom ezt a 3gólja ellenére...1meccsre meg nem hívja be azért,mert most 3at vágott,többi meccsen meg csak helyet foglalná elGame90 írta:Szabics sem a legöregebb játékos, 26 éves.
Tudjátok kit hiányolok a keretből? Sanyit![]()
Örülök, hogy más is így látjaLos Banditos írta:A védelem egy nagy nulla...De ennek ellenére muszáj nyerni kell holnap.
Ha nem követem, ugy nem nehéz..grecki írta:Jujj...lionelmessi19 írta:B+![]()
Róluk még életemben nem halottamMOnnyuk ugy h nem nézek magyar focit, nem nehéz, de azért ált. ismerem a válogatott tagjait
Sokkal többet én sem tudok,pedig figyelem vmennyir honi focinkat is...lionelmessi19 írta:Igazán csak a spanyol és az angol bajnokságot követem figyelemmel, meg nézem a többi öf-ját.Game90 írta:Pedig Bodor, Tóth Balázs, Vadócz és Hajnal nem is a magyar első osztályban szerepel.
De róluk sem hallottam még soha. Tényleg.
Raziel írta:Bodor jó játékos nagyon,Hajnal pedig a német első osztályban játszik a Kaiserslautern-ben.Game90 írta:Pedig Bodor, Tóth Balázs, Vadócz és Hajnal nem is a magyar első osztályban szerepel.
Igazán csak a spanyol és az angol bajnokságot követem figyelemmel, meg nézem a többi öf-ját.Game90 írta:Pedig Bodor, Tóth Balázs, Vadócz és Hajnal nem is a magyar első osztályban szerepel.