Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És még azt akarják, hogy minnél több gyerek menjen ki a meccsekregrecki írta:A magyar stadionok szomorú valósága...
És a legszomorúbb hogy azt a népművészeti cserépedény fújpestet is éltetik.Ezért nem raknám a Szuszába a válogatott meccseket.grecki írta:A magyar stadionok szomorú valósága:
"elqrtad!"
"Ki nem ugrál, büdös román, héj"
"[auto_cenzúra] Románia"
Az ilyenek menjenek el a [auto_cenzúra]!!!!!!
Ezzel bíztatják a csapatukat? Gratulálok...![]()
Leandro már nem olyan mint a Fradiban vagy éppen Brazíliában.A legutóbbi meccsén is (Honvéd-Debrecen) is a mezőny leggyengébje volt.Game90 írta:Kezdetben jó volt ő is, de már beleszürkült a magyar bajnokságbaDeco01 írta:Bodor - Pollák / Takács Z. / Leandro![]()
Remélem nyerünk a Moldova ellen, ne süllyedjünk már az utolsó helyre a csoportban
3 évet kért Várhidi.Raziel írta:tök mind1 milyen a felállás ugyse jutunk már ki az Eb-re.Akkor leszünk világversenyen fociba ha megkapjuk az eb rendezést 2012ben![]()
Kezdetben jó volt ő is, de már beleszürkült a magyar bajnokságbaDeco01 írta:Bodor - Pollák / Takács Z. / Leandro
Ez számomra is egyértelműantiimperialista írta:Ez a kezdő jó, de még jobb lenne, ha Tóth helyett Dárdai, Tőzsér helyett pedig Huszti kezdene.robag írta:...
Ez a kezdő jó, de még jobb lenne, ha Tóth helyett Dárdai, Tőzsér helyett pedig Huszti kezdene.robag írta:...
Bizony, srác, igazad van! Ebből a garnitúrából Fülöp, de én még akkor is Király Gabira szavaznék.Los Banditos írta:Engem csak az irritál hogy Végj a Montenegró ellen végig bizonytalan volt aztán jött Fülöp és kivédett mindent kivéve a tizenegyeseket.
Szóval én Fülöpöt tenném a kezdőbe nem ezt az öregembert.
Szerintem Dzsudzsákra gondolszel fuero írta:Dudás ballábas!!!!!helyére Bori, ha fiatalítani kell
Halmosi már nem nagyon játszik hátvédet, Debrecenben is csak azért játszott, h tudjon játszani ő is meg Dudás is.
Nekem a kiemelt részekkel vannak kisebb nagyobb gondjaimLos Banditos írta:Ezt a kezdőt küldi holnap pályára Várhidi.:
---------------------Végh Zoltán---------------
Csizmadia------Balogh------Juhász---Bodor
-Vadócz--------------Tóth-------------Tőzsér-
--------------------Hajnal-----------------------
----------------Gera---Priskin------------------