Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igaz, de Angliáról van szó.noname írta: Erősen túlzásba viszik ezt az egészet. Az is vicces h Surez a rasszista, miközben ő se fehér bőrű. Meg kell állítani a rasszizmust, de ha 2 nem azonos bőrszínű játékos összevitázik, az nem feltétlen az.
Főleg, ha elkezdené ontani a gólokat, kellemetlen lenne.szajko írta:ezt én is olvastam. azért elég durva.barca99 írta:Ebben az a durva, hogy ha gólt lő, másnapra meghal egy ismert ember.
Bin Laden, Steve Jobs, Kadafi, most meg Whitney Houston.
Elég morbid.![]()
ezt én is olvastam. azért elég durva.barca99 írta:Ebben az a durva, hogy ha gólt lő, másnapra meghal egy ismert ember.
Bin Laden, Steve Jobs, Kadafi, most meg Whitney Houston.
Elég morbid.
Ebben az a durva, hogy ha gólt lő, másnapra meghal egy ismert ember.Game90 írta:Ramsey gól
Mivel nem sikerült meghosszabbítani a kölcsönszerződését, így utolsó meccse Milánóban, a BL nyolcaddöntő! Tehát február 16.-án visszatér New York-ba!shawn írta:Meddig lesz még? (h nézzek Arsenal meccset)
Elméletileg február 14-én megy vissza.shawn írta:Meddig lesz még? (h nézzek Arsenal meccset)lui1698 írta:Thierry Fuckin' Henry!
Elképesztő az ember. Elmegy Amerikába, szakállt növeszt, levezet, mellette merő unalomból visszaruccan Európába és meccseket nyer az Ágyúsoknak.
kalapemelős
Pontosan én se tudom, gondolom amíg elkezdődik az alapozás az MLS-ben.shawn írta:Meddig lesz még? (h nézzek Arsenal meccset)
Meddig lesz még? (h nézzek Arsenal meccset)lui1698 írta:Thierry Fuckin' Henry!
Elképesztő az ember. Elmegy Amerikába, szakállt növeszt, levezet, mellette merő unalomból visszaruccan Európába és meccseket nyer az Ágyúsoknak.
kalapemelős
Vicces, hogy a legnagyobb makker csapat győzelme után írodlluisllach89 írta:Ez volt a kedvenc jelenetem, ne viccelj. Mondjuk az urunál mákosabb ember megint kevés van, mai góljánál is mi volt, ekkorát hibázni Rio..szajko írta:http://www.dailymotion.com/video/xojnvz ... from=embed
evra kicsit kötsög volt,de jól tette szerintem...
Kár hogy nem lett gól abból a támadásból mikor Scholes átlépte a labdát és az úgy került Rooney elé.
Ez volt a kedvenc jelenetem, ne viccelj. Mondjuk az urunál mákosabb ember megint kevés van, mai góljánál is mi volt, ekkorát hibázni Rio..szajko írta:http://www.dailymotion.com/video/xojnvz ... from=embed
evra kicsit kötsög volt,de jól tette szerintem...