ozsimiki írta:
természetesen nem a meccs végén néznék újra, hanem a következő játékmegszakításnál, amiből elég sok van egy meccsen, kb 1 percet se kellene várni. Azalatt meg gondolom nem sokat változtatna a mentalitásukon.
Mondjuk ez sem "100%-os lefedettségű",mivel tegyük fel a mi meccsünkön történik,h átjut a gólvonalunkon a laszti,de nem adják meg élőben.Aztán hozzánk kerül a bőr,passzolgatunk két percig,majd betalálunk belőle.Ekkor visszanézik,megadják az elsőt,annulálják a miénket és visszapörgetik az órát?

Vagy hozzáadják a hosszabbításhoz ugye,de ekkor meg nem korrekt,h lejátsszák azt az x időt meg még egyszer is...
Vagy továbbmegyek,lerúgnak valakit,kiállítás.Ekkor visszanézik a szitut,megadják a gólt és ennek ellenére kiállítják a srácot egy olyan szituért,ami elvileg meg sem történt utólag?

(Nem kell teljesen komolyan venni a felvetéseket,cs eljátszottam a gondolattal.)
Gondolom ennek a megoldása is azért fejtörést okozhat,annak ellenére,h a példám nem minden meccsen fordulna azért elő.NFL-ben,teniszben lényegesen egyszerűbb,mivel ott tényleg pár mp-en belül megáll a játék,de itt azért korántsem biztos.
Végülis a technika már jóformán rendelkezésre állna,cs a használatát kellene kidolgozni,minimalizált fennakadással.És persze azt,h milyen esetekben alkalmazzák.Mert eleve az ilyen határeset átment e a gólvonalon a labda szitu mellett 11-es gyanús dolgoknál is lehetne,vagy v mittudomén...Meg persze mindenekelőtt eldönteni a bevezetést,amely azért elég megosztó a labdarúgás berkeiben.Bár évről-évre elég sok olyan eset látható (köszönhetően a technikai fejlődésnek,egyre több) ,ami videóért kiált,viszont ott van a másik oldal,amely "igényli" ezeket a drámai szitukat,amik évtizedek múlva is vitatémák és emlékezetesek. (Isten keze,...)
Én már nem is tudom melyikre tenném a voksom.Sokáig abszolút a videó ellen voltam,de pont a mostani rengeteg tévedés miatt kezdek megdőlni ebben...
(Jól szétoffoljuk a topicot

)