Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kiváló labdaszerző, ez a legfontosabb. Jó százalékban hozza a párharcokat, nagyon fontos ember.palesz77 írta:És kb ennyi az ember..Bob_Marley írta:Bakayoko, aki nekem nagy kedvencem ebből a csapatból, iszonyat erős.
Jogos persze, főleg hogy most ő ront ziccert.palesz77 írta:Nekem Agüero jobban "tetszik", 5 perce kb 2-3 másodpercbe telt, mire leesett neki, hogy helyezkedni kéne, most is lőtt egy mezőnygólt első érintésből. Nagyon gyenge szerintem, annak ellenére is, hogy sokat van játékban. Sok hasznuk nincs belőle..csababarca írta:sterling atyaég, kérj cserét ember.
Nekem Agüero jobban "tetszik", 5 perce kb 2-3 másodpercbe telt, mire leesett neki, hogy helyezkedni kéne, most is lőtt egy mezőnygólt első érintésből. Nagyon gyenge szerintem, annak ellenére is, hogy sokat van játékban. Sok hasznuk nincs belőle..csababarca írta:sterling atyaég, kérj cserét ember.
Micsoda labda volt Bruyne-től...csababarca írta:sterling atyaég, kérj cserét ember.
Utóbbi.Nero. írta:Bravo serult vagy ennyire bebukott?
És kb ennyi az ember..Bob_Marley írta:Bakayoko, aki nekem nagy kedvencem ebből a csapatból, iszonyat erős.
Mindkét kapusok eléggé gyengén véd, nincs könnyű helyzetben Pep. Egy ideje Caballero az első számú. Bravonak nem jött be az országváltás, ékes példája annak, hogy más környezetbe mennyire nehéz is lehet beilleszkedni.Nero. írta:Guardiolanak orokke halas leszek azert amit velunk csinalt, de azert az is biztos hogy nem erre fizet neki a City evi 20 millio eurot. A bajnoksag biztos nem lesz meg, es most a BLben a 16 kozott is a Monaco uti oket, hat...
Bravo serult vagy ennyire bebukott?
Támadókról beszéltem, nem csatárokról.TripleH írta:Oké, sikerült felsorolnod szélsőket és 1 darab centert.S.Agüero írta: Például Gabriel Jesus, Coman, Dembélé.
De nekem ez a Bernando Silva is jobban tetszik a támadók közül.
Oké, sikerült felsorolnod szélsőket és 1 darab centert.S.Agüero írta: Például Gabriel Jesus, Coman, Dembélé.
De nekem ez a Bernando Silva is jobban tetszik a támadók közül.
MatsMessi írta:Higuain. Bajnoksag statokban veri is Aguerot. Ennyit ernek a statisztikak. Agueronak nem tudom mikor volt jo teljesitmenye utoljara egy olyan meccsen, ami tenyleg szamitott volnamarkionni írta:Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?
Rúgott most két gólt, nem ájulok el tőle, persze ez nem rossz, nem azt mondom.markionni írta:Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?
Borzalmas kommentátor.Rivaldo11 írta:Kisknézy bedobásnál reklamált lest, ha jól hallottam?
?????????? Agüero, mint felhasználó.MatsMessi írta:Higuain. Bajnoksag statokban veri is Aguerot. Ennyit ernek a statisztikak. Agueronak nem tudom mikor volt jo teljesitmenye utoljara egy olyan meccsen, ami tenyleg szamitott volnamarkionni írta:Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?
Higuain. Bajnoksag statokban veri is Aguerot. Ennyit ernek a statisztikak. Agueronak nem tudom mikor volt jo teljesitmenye utoljara egy olyan meccsen, ami tenyleg szamitott volnamarkionni írta:Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?