Nero. írta:http://m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaj ... aign=nsofb
Azoktól akik védik (Bob, ferninho, Rivaldo stb.) kérdezem hogy a tegnapi teljesítményéhez mit szólnak? Szerintem ugyanazt hozta mint az elmúlt màsfél év meccseinek a 70%án, az irdatlan nagy nullát.
Anno a klublegendákat (Casillas, Raul, Salgado) ennél értékelhetőbb teljesítmény után elzavarták minden további nélkül, itt meg a kezdobol se merik kivenni az ürgét, pedig ott a baloson ugyanezt Isco vagy James bőven lehozná.
Én már 2 éve is eladtam volna,ami utólag lehet h hiba lett volna. Most is eladnám. Benzemával együtt. Valamint az edzőtől is megválnék. Ha az Zidane,akkor tőle,de tippre legalább félig Flo papa lesz a ludas. Szintúgy lapát.
A védelem részemről rendben lenne. A kapus kérdés sem a legégetőbb. Persze van jobb,de na..
Kp-ra Kroos,Modric,Isco,Kovacic elég. Egy Verratti-féle arcot még hoznék. Casemiro meg padra,ha elfogadja. James eléggé felesleges. Egy Chelsea,Juventus jó célpont lehetne neki. Elől pedig Ronaldo már képességekben és egoban is kevés az én álmomba,Benzema pedig lusta,mint Garfield.
Koncepció nincs,elképzelés nincs,a keret mély,de nincs használva. Egyértelműen rossz az irány. Mindegy,hogy nyer-e valamit a csapat vagy sem,tavaly is mindegy kellett volna legyen. Ez így rossz. Hiába a képzettebb keret,a sztárok,szív nélkül kiesik a csapat a bl-ből bárki is jön szembe. Juventust szeretnék.