Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, ezeket hagyjuk már, Moratának meg szabályos gólt nem adtak meg, ahogy CR-nek sem. Komolyan mondom pár ember pont olyan mint a spanyol bírók..hady írta:Tizi és a szöglet sem volt jogos....de legalább x
Villareal ellen meg bejött, most nem. Ilyen ez.Bob_Marley írta: Viszont ezzel a kp-val nem tudom mire mennek, mert ez megint az volt, hogy előre, de hosszútávon ez nem igazán működik.
Bennük van tartás, hajtanak, mennek előre, mint a gép, azért szépen meg voltak a helyzeteik most is. Ezt régen láttam tőlünk. Biztos, hogy a taktika is hibás ebben.Nyiri81 írta:Lehet. De Látva a két utolsó meccsüket, nagyon komoly gondok vannak ott is. Nem fordíthatnak meg minden meccset. Főleg komolyabb csapat ellen.Vakmacska írta:NA, ennyivel jobb a Real nálunk: ők 3-1-nél is képesek hajtani, és akár megnyerni a meccset.
mi már 2-0 után totál szétzuhanunk. Minket még egy 4-0-ás vezetésnél is képes totál szétzilálni, megzavarni egy gól.
a Real szerintem meg tudná fordítani a PSG ellen is akár.
Lehet. De Látva a két utolsó meccsüket, nagyon komoly gondok vannak ott is. Nem fordíthatnak meg minden meccset. Főleg komolyabb csapat ellen.Vakmacska írta:NA, ennyivel jobb a Real nálunk: ők 3-1-nél is képesek hajtani, és akár megnyerni a meccset.
mi már 2-0 után totál szétzuhanunk. Minket még egy 4-0-ás vezetésnél is képes totál szétzilálni, megzavarni egy gól.
a Real szerintem meg tudná fordítani a PSG ellen is akár.
Azért na.Nero. írta:Egészen elképesztő hova leépült, bár én mindig is túlértékeltnek tartottam.Messias2 írta:Aranylabdát neki![]()