Messias2 írta:Annyira várja mindenki, hogy ma pontokat vesztenek, általában ilyenkor szokták simán elintézni az adott csapatot. Ráadásul CR hiánya számukra pozitív fejlemény.
Egyébként így van tényleg, szerintem is behúzzák ma...én hét közepén azt hittem lesimázzák, aztán tessék. Most meg várnánk az újabb ponthullást, de lehet ma dacból nyernek. Azért azt nem várhatjuk el,hogy mostmár mindenki elkapja őket, nem életszerű.
Rivaldo11, én pont abban láttam az erősségüket, amit leírtál. Hogy gyengén játszva is hozták a meccseket, most már akadozik ez is, de elmúlt két meccsen úgy szereztek 4 pontot, hogy minusz 2vel álltak mindkétszer...szóval ez azért az erősségüket is mutatja. És ha hozzáveszem, hogy volt jópár meccsük, ahonnan vert helyzetből felálltak, akkor érthető amit írok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."