davi10 köszönöm, ezt így nem tudtam.
Na végre kezdődik a derby.
FTC: Jova – Gyömbér, Mateos, Besic, Adams – Józsi, Gerson – Jenner, Böde, Holman – Diallo
Újpest: Balajcza – Ligot, Ngawa, Juanan, Antón – Suljic, Vasziljevics, Balogh B., Simon K. – Kabát, Bavon
Már tegnap érezni lehetett a városban, hogy jön a Fradi-Újpest rangadó, mindenhol erről volt szó, sarki újságos, park, Praktiker, Allee.

Rengeteg fiatalt, idősebbet erről hallottam beszélni, mi lesz ki kezd, ki nyer, most már szűk 2 óra s kiderül minden. "Otthon" be kellene húzni a meccset, de nem lesz egyszerű, Diallonak örülök, jó formában van, ahogy Böde-Holman is, remélem tudják tartani s betalálnak, az se baj, ha a tavalyihoz hasonló thriller meccsen az utolsó percekben megszerezve a vezetést nyerünk, csak NYERJÜNK. Hajrá Fradi
szerk:
Na Tschibuabua, alias Bavon, amit Jenner mellétett, ő hasonló csak tisztább helyzetben kegyetlenül bevágott, innentől pokoli nehéz lesz....
Na a mi csokink is betette.

Diallo parádésan tud felemelkedni ezekre a beadásokra. Jól érzi Moniz, hogy cserélni kéne, Adams belül jó, sokkal jobb volt mikor belső védőt játszott, hülye Mateos miatt kellett megkavarni az egészet.

Pedig tehetséges jó gyerek ez az Adams, így hogy jöhet majd Somalia remélhetőleg összekapja magát. Még sincs csere, azért aggasztó, hogy Gerson-Adams is sárgás.
Itt a negyvenedik percben mi történt, azt senki sem tudja, 4 gólhelyzet, abból Diallo előtt két óriási.
Sok hiba volt az elején, volt lehetősége bőven az Újpestnek, hogy növelje az előnyt, de szerencsére sikerült valamennyire rendezni a sorokat, s az egyenlítés egyértelműen átlendítette a csapatot a holdponton, többször megszerezhettük volna a vezetést, kár hogy kimaradtak. Jó az iram, szép dolgok vannak a pályán, kicsit néha szétszakad a középpálya, vannak hibák, de értékes elemek is bőven. Józsi játéka nekem nagyon tetszik, a csapat egyik legjobbja.
Na az Újpest megint gyorsan lőtt egy gólt, pechjükre azóta térfelet kellett cserélni.

2-1, sikerült fordítani, hála a jó Istennek.
S Böde is fejelt egyet.
Sikerült nyerni, helyenként jól játszottunk, sok helyzetünk volt, de hátul akadtak gondok bőven, a lényeg a 3 pont, most pedig már vezet a Győr a Debrecen ellen.