Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hoppá elnézéstbence-barca írta:Muamba. Mulumbu a WBA játékosa. Amúgy akart vna ő focizni nagyon, készült is nagyon a visszatérésre , de később jött a hír, h egyáltalán nem léphet már pályára.Initom írta:
Mulumbut pl nem engedték újra focizni.(vagy nem akart nem mondanám 100% ra )
Egy ilyen után kétlem,hogy elkezdi megint a focit.
Muamba. Mulumbu a WBA játékosa. Amúgy akart vna ő focizni nagyon, készült is nagyon a visszatérésre , de később jött a hír, h egyáltalán nem léphet már pályára.Initom írta:
Mulumbut pl nem engedték újra focizni.(vagy nem akart nem mondanám 100% ra )
Egy ilyen után kétlem,hogy elkezdi megint a focit.
Mulumbut pl nem engedték újra focizni.(vagy nem akart nem mondanám 100% ra )davi10 írta:Nem vagyok ez ügyben jártas, ezért kérdezem, hogy ha Adams felépül (adja a Jóisten), akkor lesz még arra esély, hogy tud majd játszani? Mert fb-on kommentekbe láttam, hogy ezután nem játszhatnak, viszont ha emlékezetem nem csal, akkor Sno-nak, akit meg akartunk venni neki is vmi szívgubanca volt.
bozsinov anno az egyik kedvencem volt, brutálisan nagy gólokat tudott rúgni. mit kamilláztam, h a leccséből v a romába, vagy a barcába kerüljön! ehhez képest ment a fioba és el is kallódott, ahogy kell...ab1daL írta:Itáliai médiaértesülés szerint a kiterjedt olasz kapcsolatrendszerrel rendelkező Bp. Honvéd tanulmányozza a régóta Olaszországban légióskodó bolgár labdarúgó, Valerij Bozsinov szerződtetésének lehetőségét.
Az Itasportpress szerdán megszellőztetett exkluzív információja szerint a kispestiek kapcsolatba léptek Bozsinov ügynökével, Jerry Palombával, hogy tárgyalásokat kezdjenek a szabadon igazolható bolgár támadó szerződtetéséről.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb" target="_blank ... ir-2282703
bojinov? nem hinném h idejönne, az öreg bonbonos nem arról híres h nagy lóvékat osztogatna a spílerekmessideco írta:Bozsinov :O
A Fifa 07-ben a legnagyobb tehetségek között voltKíváncsi vagyok az üzletre, az MB1 legjobb csatára lehet...(persze meg kell harcolnia Kabáttal)
A Nagyerdei állítólag áprilisra kész lesz, ha minden jól megy az utolsó(vagy utolsó két meccset) az idei bajnokságból már ott játszhatjukdavi10 írta:Szép!Barcaman14 írta:Két kép az épülő stadionról.
Ezt az építkezést nem nagyon követem, szerintem előrébb állnak, mint a Fradi-stadion. Ugyanakkor kezdték? Illetve ami már régóta foglalkoztat: ugyanakkora lesz (befogadóképesség), vagy ha nem, melyik lesz a nagyobb?
Azt tudom, hogy a Fradi-stadion Augusztus 31-re van kiírva, szóval elkezdeni nem ott fogjuk a szezont, bár azt mondták olyan jól haladnak, hogy még az is elképzelhető, hogy ott ugrunk neki a 14-15ös szezonnak (és a BL selejtezőknek)
Szép!Barcaman14 írta:Két kép az épülő stadionról.
Nem azért kicsi a nézőszám, mert nem megy jól a szekér, hanem mert tiltakoznak a szurkolói kártya ellen. Arról is volt szó, hogy kihagyják a derbyt.Bob_Marley írta:Fradi meg a Debrecen meccs azért picit megtolta az átlagnézőszámot. De valóban elkeserítő, hogy ennyien vannak csak.Újpesten is csak 8-900 néző, az azért érthetetlen, még ha gyengébben (ezt viszont nem bánja senki
) is szerepel a csapatuk.
Nem, én csak megemlítettem, hogy olvastam egy ilyet, nem én találtam kiBarcaman14 írta: Azt akarják, hogy minél kevesebben látogassanak ki a stadionokba, mert így többen ülnének le a tv elé. A közvetítési díjak nagy része meg az MLSZ-hez folyik be. Valami ilyesmit, akart kifejteni davi10, ha jól sejtem(?)