NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.27. 18:55:06

http://sportgeza.hu/futball/2013/09/27/" target="_blank ... _allapota/
Veled vagyunk, Adams!
dmar
Barça B

2013.09.27. 16:20:01

Sajnos én úgy gondolom a focival Ő már nem foglalkozhat, de én már annak is örülnék ha felépülne és teljes értékű életet élhetne...
neobarca
Director del Fútbol

2013.09.27. 10:30:14

Sok erőt és kitartást Adams-nek. Borzasztó ilyen híreket olvasni. Mondjuk az Újpest ellen furcsa volt már nekem. Lassú volt és rendre megverték Kabáték. Emléxem az edző le is akarta hozni már a félidő környékén. Lehet már akkor érezte a szervezete, hogy nincs minden rendben. Bár nem vagyok Fradista, nagyon drukkolok, hogy rendbejöjjön és újra erősítse a zöld-fehérek védelmét... :cry: [-o<
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
messideco
Presidente del Barça

2013.09.27. 07:38:25

Csak egy random meccs régről:

MTK: Hajdu - Mónos (Branezac, 46.), Komlósi, Smiljanic, dr. Füzi Á. (Kanta Sz., 78.) - Czvitkovics (Buzsáky 67.), Jezdimirovic, Győri, Illés - Zavadszky, Ferenczi

Dunaferr: Petry - Molnár Z., Salamon, Bagoly, Kiss Gy. - Medic (Nikolov, 54.), Jäkl, Zováth, Rósa H. - Sowunmi (Lengyel, 86.), Tököli

Milyen jó hangulata volt a 2000-es évek elején az MBí-nek, vagy csak nekem tűnik így, mert abban nőttem fel? :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.26. 23:22:10

Ez iszonyat ledöbbentett, nagyon megszerettem Adams-t, jó felépítésű, erőszakos, fáradhatatlan embert ismerhettünk meg, aki rendre remekül hozta le a meccseket. Jobbulást neki,tényleg hihetetlen. Nem teljesen hasonló eset, de pl Jeff Green a Boston Celticsben szintén nagyon súlyos szívbetegségben szenvedett, s nem hogy a játéka, de még az élete is nagyon sokáig veszélyben volt, tavaly visszatért, egész idényt lejátszott, 80-90 meccset, s kirobbanó erőben van, szóval én bizakodok Adams-szel kapcsolatban, nagy veszteség lenne a csapatnak, mint ember, mint sportoló, de természetesen elsődleges legyen stabil az állapota.
Kép
Kép
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.26. 22:28:40

Hát igen, közbe jött a hír, hogyha fel is épül, akkor sem léphet többet pályára, mint profi futballista.

Basszus még csak 22 éves volt, és látszott rajta, hogy szívét-lelkét kitette a pályán, neki nem volt "halott labda". Hihetetlen...
Remélem azért kiderül, hogy ezt mi okozta nála, mert az orvosin átment.
Illetve mihamarabbi felépülést kívánok!
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Initom
Entrenador del Barça

2013.09.26. 20:02:38

bence-barca írta:
Initom írta:
Mulumbut pl nem engedték újra focizni.(vagy nem akart nem mondanám 100% ra )
Egy ilyen után kétlem,hogy elkezdi megint a focit.
Muamba. Mulumbu a WBA játékosa. Amúgy akart vna ő focizni nagyon, készült is nagyon a visszatérésre , de később jött a hír, h egyáltalán nem léphet már pályára.
Hoppá elnézést :) hasonló a nevük,elrontottam #-o
Abi & Tito
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.26. 19:51:53

Initom írta:
Muamba. Mulumbu a WBA játékosa. Amúgy akart vna ő focizni nagyon, készült is nagyon a visszatérésre , de később jött a hír, h egyáltalán nem léphet már pályára.
Initom
Entrenador del Barça

2013.09.26. 19:42:17

davi10 írta:Nem vagyok ez ügyben jártas, ezért kérdezem, hogy ha Adams felépül (adja a Jóisten), akkor lesz még arra esély, hogy tud majd játszani? Mert fb-on kommentekbe láttam, hogy ezután nem játszhatnak, viszont ha emlékezetem nem csal, akkor Sno-nak, akit meg akartunk venni neki is vmi szívgubanca volt.
Abi & Tito
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.26. 17:58:25

Nem vagyok ez ügyben jártas, ezért kérdezem, hogy ha Adams felépül (adja a Jóisten), akkor lesz még arra esély, hogy tud majd játszani? Mert fb-on kommentekbe láttam, hogy ezután nem játszhatnak, viszont ha emlékezetem nem csal, akkor Sno-nak, akit meg akartunk venni neki is vmi szívgubanca volt.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2013.09.26. 16:23:00

remélem, még ma stabilizálni tudják adams állapotát és utána mihamarabb felépül!
az a kemény, h akármilyen orvosi vizsgálatok vannak, mégis megtörténhet az ilyen szitu...
ab1daL írta:Itáliai médiaértesülés szerint a kiterjedt olasz kapcsolatrendszerrel rendelkező Bp. Honvéd tanulmányozza a régóta Olaszországban légióskodó bolgár labdarúgó, Valerij Bozsinov szerződtetésének lehetőségét.

Az Itasportpress szerdán megszellőztetett exkluzív információja szerint a kispestiek kapcsolatba léptek Bozsinov ügynökével, Jerry Palombával, hogy tárgyalásokat kezdjenek a szabadon igazolható bolgár támadó szerződtetéséről.

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb" target="_blank ... ir-2282703
bozsinov anno az egyik kedvencem volt, brutálisan nagy gólokat tudott rúgni. mit kamilláztam, h a leccséből v a romába, vagy a barcába kerüljön! ehhez képest ment a fioba és el is kallódott, ahogy kell...
most meg honvéd... no comment. :roll:
PUYOL-XAVI-INIESTA
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.26. 15:37:23

messideco írta:Bozsinov :O
A Fifa 07-ben a legnagyobb tehetségek között volt :lol: Kíváncsi vagyok az üzletre, az MB1 legjobb csatára lehet...(persze meg kell harcolnia Kabáttal)
bojinov? nem hinném h idejönne, az öreg bonbonos nem arról híres h nagy lóvékat osztogatna a spílerek :lol:

adamsnek meg jobbulást, szörnyű h ilyenek vannak :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.26. 15:33:21

Szerencsétlen Adams, én is hallottam a hírt :S
Nagyon ügyes a srác, és látszik rajta a küzdeni akarás.

Remélem minél hamarabb felépül!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davi10 2013.09.26. 15:41:51-kor.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.26. 15:25:34

http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/ ... 926/c/4953" target="_blank
Basszus, ez azért elég durva. Elvileg még mindig kritikus az állapota...

Ánimo Adams!
messideco
Presidente del Barça

2013.09.25. 18:44:23

Bozsinov :O
A Fifa 07-ben a legnagyobb tehetségek között volt :lol: Kíváncsi vagyok az üzletre, az MB1 legjobb csatára lehet...(persze meg kell harcolnia Kabáttal)
Kép
"And my heart will leave you never."
ab1daL
Director del Fútbol

2013.09.25. 17:46:14

Itáliai médiaértesülés szerint a kiterjedt olasz kapcsolatrendszerrel rendelkező Bp. Honvéd tanulmányozza a régóta Olaszországban légióskodó bolgár labdarúgó, Valerij Bozsinov szerződtetésének lehetőségét.

Az Itasportpress szerdán megszellőztetett exkluzív információja szerint a kispestiek kapcsolatba léptek Bozsinov ügynökével, Jerry Palombával, hogy tárgyalásokat kezdjenek a szabadon igazolható bolgár támadó szerződtetéséről.

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... ir-2282703" target="_blank
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.22. 21:23:40

Na csak hazaértem :D

Ismét hihetetlen élmény volt, de a világ legboldogabb embere lennék, ha nem kapnánk minden fontosabb meccsen az első 10 percben gólt...
Az első félidőt kénytelen voltam a családi szektorban végigszenvedni, borzalmas volt a sok "ülj már le, mert nem látok" és a "de nekem ide szól a jegyem". A második félidőt szerencsére a B közép melletti szektorban tudtam végigszurkolni. Annyira néztük a koreo-t, hogy majdnem le is maradtunk a 2. gólról :D

A végén ahogy hallottam már nem mutatta a TV, hogy a szurkolók negyede/harmada berohant a pályára a játékosokkal ünnepelni, kíváncsi vagyok ehhez mit szól az MLSZ (2 millió forint + 3 zártkapu). Jó volt látni, hogy ennyi embert össze tud hozni egy derby, de hát borzasztó milyen formák voltak ott -.-

A Győri győzelemmel átvettük a 2. helyet a Debrecentől.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.22. 16:31:07

davi10 köszönöm, ezt így nem tudtam.

Na végre kezdődik a derby.
FTC: Jova – Gyömbér, Mateos, Besic, Adams – Józsi, Gerson – Jenner, Böde, Holman – Diallo
Újpest: Balajcza – Ligot, Ngawa, Juanan, Antón – Suljic, Vasziljevics, Balogh B., Simon K. – Kabát, Bavon
Már tegnap érezni lehetett a városban, hogy jön a Fradi-Újpest rangadó, mindenhol erről volt szó, sarki újságos, park, Praktiker, Allee. :D Rengeteg fiatalt, idősebbet erről hallottam beszélni, mi lesz ki kezd, ki nyer, most már szűk 2 óra s kiderül minden. "Otthon" be kellene húzni a meccset, de nem lesz egyszerű, Diallonak örülök, jó formában van, ahogy Böde-Holman is, remélem tudják tartani s betalálnak, az se baj, ha a tavalyihoz hasonló thriller meccsen az utolsó percekben megszerezve a vezetést nyerünk, csak NYERJÜNK. Hajrá Fradi
szerk:
Na Tschibuabua, alias Bavon, amit Jenner mellétett, ő hasonló csak tisztább helyzetben kegyetlenül bevágott, innentől pokoli nehéz lesz....

Na a mi csokink is betette. :D Diallo parádésan tud felemelkedni ezekre a beadásokra. Jól érzi Moniz, hogy cserélni kéne, Adams belül jó, sokkal jobb volt mikor belső védőt játszott, hülye Mateos miatt kellett megkavarni az egészet. :D Pedig tehetséges jó gyerek ez az Adams, így hogy jöhet majd Somalia remélhetőleg összekapja magát. Még sincs csere, azért aggasztó, hogy Gerson-Adams is sárgás.

Itt a negyvenedik percben mi történt, azt senki sem tudja, 4 gólhelyzet, abból Diallo előtt két óriási.

Sok hiba volt az elején, volt lehetősége bőven az Újpestnek, hogy növelje az előnyt, de szerencsére sikerült valamennyire rendezni a sorokat, s az egyenlítés egyértelműen átlendítette a csapatot a holdponton, többször megszerezhettük volna a vezetést, kár hogy kimaradtak. Jó az iram, szép dolgok vannak a pályán, kicsit néha szétszakad a középpálya, vannak hibák, de értékes elemek is bőven. Józsi játéka nekem nagyon tetszik, a csapat egyik legjobbja.

Na az Újpest megint gyorsan lőtt egy gólt, pechjükre azóta térfelet kellett cserélni. :lol: 2-1, sikerült fordítani, hála a jó Istennek.
S Böde is fejelt egyet.

Sikerült nyerni, helyenként jól játszottunk, sok helyzetünk volt, de hátul akadtak gondok bőven, a lényeg a 3 pont, most pedig már vezet a Győr a Debrecen ellen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.09.22. 21:47:39-kor.
Kép
Kép
Kép
petyka55
Jugador del Barça

2013.09.21. 16:45:48

davi10 írta:
Barcaman14 írta:Két kép az épülő stadionról.
Szép!
Ezt az építkezést nem nagyon követem, szerintem előrébb állnak, mint a Fradi-stadion. Ugyanakkor kezdték? Illetve ami már régóta foglalkoztat: ugyanakkora lesz (befogadóképesség), vagy ha nem, melyik lesz a nagyobb?

Azt tudom, hogy a Fradi-stadion Augusztus 31-re van kiírva, szóval elkezdeni nem ott fogjuk a szezont, bár azt mondták olyan jól haladnak, hogy még az is elképzelhető, hogy ott ugrunk neki a 14-15ös szezonnak (és a BL selejtezőknek :D )
A Nagyerdei állítólag áprilisra kész lesz, ha minden jól megy az utolsó(vagy utolsó két meccset) az idei bajnokságból már ott játszhatjuk :D

A debreceni olyan 20ezer férőhelyes, a fradié is itt körül van(23ezer)
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.21. 16:23:32

Barcaman14 írta:Két kép az épülő stadionról.
Szép!
Ezt az építkezést nem nagyon követem, szerintem előrébb állnak, mint a Fradi-stadion. Ugyanakkor kezdték? Illetve ami már régóta foglalkoztat: ugyanakkora lesz (befogadóképesség), vagy ha nem, melyik lesz a nagyobb?

Azt tudom, hogy a Fradi-stadion Augusztus 31-re van kiírva, szóval elkezdeni nem ott fogjuk a szezont, bár azt mondták olyan jól haladnak, hogy még az is elképzelhető, hogy ott ugrunk neki a 14-15ös szezonnak (és a BL selejtezőknek :D )
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.21. 15:40:03

Mint minden évben, idén is megnézem a Fradi-Újpestet. Elvégre ritkán látni magyar pályákon ennyi nézőt és ilyen körítést. Utána pedig jöhet a vidéki rangadó. Minimum 1 pontot el kell hozni Győrből.

Nem gondoltam volna, hogy a vasárnap délutánomat a magyar foci fogja meghatározni, de így lesz. :D

Két kép az épülő stadionról. Meglepően jól haladnak a munkálatok és jövőre már itt tudjuk kezdeni az idényt. Beleértve természetesen a nemzetközi csoportmérkőzéseinket is:D De szép is lenne...

http://www.dvsc.hu/Hrkpek/a/stadion/madartavlat1.jpg" target="_blank

http://www.dvsc.hu/Hrkpek/a/stadion/madartavlat2.jpg" target="_blank
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.21. 13:33:05

Bob_Marley írta:Fradi meg a Debrecen meccs azért picit megtolta az átlagnézőszámot. De valóban elkeserítő, hogy ennyien vannak csak. :? Újpesten is csak 8-900 néző, az azért érthetetlen, még ha gyengébben (ezt viszont nem bánja senki :mrgreen: ) is szerepel a csapatuk.
Nem azért kicsi a nézőszám, mert nem megy jól a szekér, hanem mert tiltakoznak a szurkolói kártya ellen. Arról is volt szó, hogy kihagyják a derbyt.

Ami viszont hihetetlen: Jova Levi és Besic 100-100 ezer forintot adományozott a derby-s koreora :D Jovát ismerjük, de Besicen meglepődtem. Nincs 1 éve, hogy itt van, nem is magyar, hatalmas gesztus!

Azért kicsit félek, tavaly isegy 6-0 után jött az Újpest, aztán az utolsó percben sikerült csak nyerni. Főleg a Diallo-Adams duótól félek, ők még összesen nem játszottak 25 ezer ember előtt, nemhogy egyszerre...
A Mateos - Besic duóval rendben lehet a védelem közepe, Gerson is végzi a dolgát előttük. Józsinak erre a meccsre nem lesz elég az alibi játéka, nagyon kéne egy normális irányító.
Tuijp-öt és Valpoortot pedig meg ne lássam a pályán!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.16. 12:45:42

Fradi meg a Debrecen meccs azért picit megtolta az átlagnézőszámot. De valóban elkeserítő, hogy ennyien vannak csak. :? Újpesten is csak 8-900 néző, az azért érthetetlen, még ha gyengébben (ezt viszont nem bánja senki :mrgreen: ) is szerepel a csapatuk.

Azért szép lassan kezd kialakulni az erősorrend, Kaposvár ilyen játékkal, betonbiztos kiesőnek látszik. Elég szomorú, hogy az utolsó 6 csapatban három nagy múltú pesti csapat van. :? Kispesten azért eléggé betett Lanzafame-Martinez meg Diakité távozása, MTK-nál szintén Zsidai-Nikházi-Hidvégi eligazolása meggyengítette őket.Újpesten a koncepció megvan, de nem nagyon jön ez be eddig. MTK-nak komoly kiesési gondjai lehetnek, Puskás Akadémia azért erősödött, szerintem kettejük között fog eldőlni ki lesz a kieső a Kaposvár mellett. Mezőkövesd azért hozza a bravúr eredményeket, meg Véber Gyuri tüzeli őket rendesen.
Pécs amilyen gyengén kezdett, úgy szállítja most a pontokat, de ők azért lejjebb fognak csúszni, ahogy a Lombard is, Győrt meg azért előrébb várja az ember, s megjegyzem Rudolf azért csak rugdossa a gólokat. :D Paks nagy kérdőjel, Horváth Feri lehet az új Kis Károly. :D Nagyon érzik a kontrafocit, Simon meg török ülésből háttal a kapunak is betalálna jelenleg, de kellemetlen ellenfél nagyon. Videoton-Debrecen s talán a Fradi mehet a bajnoki címért, úgy érzem a Debrecennek meg van az előnye, hogy ott van talán a legnyugodtabb légkör, s egyben vannak jó ideje még ha jönnek is mindig újak, de a stáb meg a mag állandó. Remélem a Fradi tényleg megtudja szorongatni a 2 vidéki csapatot, de sajnos bennünk érzem leginkább, hogy pontot hullajtunk papíron "sima" meccseken. Viszont a dobogó feltétlenül cél, s azt jó lenne teljesíteni is. Azért Somalia meg Leonardo felépülése még dobhat a gárdán, van bőven variációs lehetőség, s az új igazolások közül is, páran remekül teljesítenek. Bizakodok a csapttal szemben, de azért a földön kell járni, Videoton és a Debrecen is érzésem szerint előttünk jár, összeszokottságra mindenképp.

Persze korai még jósolni, de azért tényleg így 7 forduló után, nagyjából kezd kialakulni kik mehetnek a dobogóért, s kik lehetnek a kiesők. Vasárnap Fradi-Újpest, nagyon kéne a győzelem a Debrecen Győrbe megy, s ott mindig nehéz játszani. A derbi mindig kiszámíthatatlan, viszont főleg most csak a győzelem járhat a fejekben. "Otthon" le kell győzni az Újpestet nincs mese, Hajrá Fradi.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.15. 12:30:25

tv-s pénzeket ugyanugy el kell osztani a klubok között akár 3 ft, akár 500 000 000 millio hetente, szóval ez hülyeség.

csányi családbarát perverziója, meg pont arra jó, hogy kiszorítsa azokat a "bűnözőket" akik az elmult kb 5-6 évben életben tartották a magyar focit. minden más csak humbug
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.15. 12:14:41

Barcaman14 írta: Azt akarják, hogy minél kevesebben látogassanak ki a stadionokba, mert így többen ülnének le a tv elé. A közvetítési díjak nagy része meg az MLSZ-hez folyik be. Valami ilyesmit, akart kifejteni davi10, ha jól sejtem(?)
Nem, én csak megemlítettem, hogy olvastam egy ilyet, nem én találtam ki :D
De igen, a lényeg ez, és nem tartom ezt kizártnak.
Kép
Válasz küldése