Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyébként már a Chelseatől is irigyeltem kicsit ezt a felállást, Contét kéne hozni Lucho után, ő tökéletesítené..csababarca írta:Mondjuk Matyiő sem egy nagy fejelő, hiába magas, és fejelt már pár gólt. De kaptunk is róla eleget.
Amúgy ebben az új formációban engem sem zavar, Mascheranoval váltogathatják egymást, nekem 8.
Mert Mathieu jobban fejel bármelyiküknél.Teljesen jó gondolat, hogy a levédekezés miatt lamentálunk ezen, de csababarca el kell keserítselek.Bizony van sansz, hogy pont emiatt Mathieu ha felépül addigra és reméljük felépül, bekerül Umtiti-Pqiue mellé. Vagy valamilyen variánsba.
Nem először fordulna elő, hogy vele "magasítunk" nehezebb meccsre.
Ezzel a 3-4-3-al még el is fér tőlem, Maschal felváltva. Főleg ha a 2 szélső is hátra segít.Bob_Marley írta: Teljesen jó gondolat, hogy a levédekezés miatt lamentálunk ezen, de csababarca el kell keserítselek.Bizony van sansz, hogy pont emiatt Mathieu ha felépül addigra és reméljük felépül, bekerül Umtiti-Pqiue mellé. Vagy valamilyen variánsba.
Nem először fordulna elő, hogy vele "magasítunk" nehezebb meccsre.
Ha Ronaldot ellököd elesik és tizenegyes.S.Agüero írta:Pont annyit kell lökni rajtuk, ami elég, hogy ne tudják befejelni...Azt meg nehéz levédekezni ha fejjel magasabbra megy Ronaldo vagy Ramos.
Mikor látunk ilyenért tizenegyest?
ilyenkor lehetne kicsit sunyizni, odatámasztani, nem engedni felugrani...vannak erre szabályos eszközök.Bob_Marley írta: Azt meg nehéz levédekezni ha fejjel magasabbra megy Ronaldo vagy Ramos.
Második gólnál gyakorlatilag ugrania sem kellett, szó szerint senki nem fogta, Toni odarakta a labdát, ő meg a legtermészetesebb módon befejelte, amúgy Beckenbauer óta nem volt szerintem ennyire gólerős kh. Koemant leszámítva, de ő egy vadállat volt.Bob_Marley írta: Azt meg nehéz levédekezni ha fejjel magasabbra megy Ronaldo vagy Ramos.
Ramos játszik jól, a többit hagyjuk.S.Agüero írta: Nehogy azt mondd, hogy jól játszik a Real...
Melyik?S.Agüero írta:Ez a csapat de gyenge, istenem.
meglepne, ha csak egyikkel is találkoznának a szezonban. Max a döntőben fognak bármelyikkel.Nero. írta:Nem baj, majd a Juve, Bayern vagy a PSG jól megrángatja őket ugyis.