Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Biztos pörögnek majd, talán még szorossá is teszik, de ilyen szinten kell a gyilkos tüske, hogy be is tudják fejezni. Itt mondjuk lehet mondani a szurkolókat, de rutinosabb annál a Madrid, hogy ez elég legyen.S.Agüero írta:16:00-kor már tízezer szurkoló kint volt a Napoli stadionjában.![]()
Ha ők lövik az elsők, lehet sanszuk, másik párharc már lefutott.
A PL-nek tényleg mélyponton van, bár most már szvsz megindulnak ismét felfele. De hogy az olasz bajnokság erősebb lenne? Egyedül a Juventus tudott felmutatni komoly eredményt az európai kupasorozatokban az utóbbi években. Az angolok meg azért a BL-ben, EL-ben is ott voltak az erős középmezőnyben többen is.Nero. írta:Miért nem azok? Kit érdekel az EL? Egy Manchester United ide süllyedt hogy az UEFA kupa fontos?MQuCsabi írta:Az EL is gyenge meg a PL is? Hogy van ez?A PLnél meg erősebb az olasz, spanyol meg a német bajnokság is már jóideje.
Nero. írta:Miért nem azok? Kit érdekel az EL? Egy Manchester United ide süllyedt hogy az UEFA kupa fontos?MQuCsabi írta:Az EL is gyenge meg a PL is? Hogy van ez?A PLnél meg erősebb az olasz, spanyol meg a német bajnokság is már jóideje.
Miért nem azok? Kit érdekel az EL? Egy Manchester United ide süllyedt hogy az UEFA kupa fontos?MQuCsabi írta:Az EL is gyenge meg a PL is? Hogy van ez?
IgenMQuCsabi írta:Az EL is gyenge meg a PL is?
Várjuk ki a végét azért. A gyenge angol bajnokságban még mindig csak hatodikak, ez elfoglalhatatlan ahhoz képest hogy az utóbbi 3-4 évben közel fél milliárd eurót sikerült el tapsolni.Bob_Marley írta:Bilbao nagyon kemény.....
Manchester meg a leghosszabb veretlenséget őrzi EU-ban jelenleg, ha jól rémlik.Valóban esélyesek, mondtam én, hogy jövőre úgy lesz BL helyük, hogy az EL-ben harcolják ki.
Szerintem Mourhino ezért is pörgött rá.Valami eredmény kéne már az MUnak és ez a legkönnyebben elérhető és BL helyett ér.BarcafanTomee írta:Elnézve az EL mezőnyét, meg a mostani kiesőket a Man UTD kezd toronymagas esélyessé válni. A Roma meg a Tottenham lehet még komoly akadály nekik. Habár az olaszok nem tudom mennyire veszik komolyan. A két angol csapatnak plusz motiváció lehet az EL megnyerésével a BL indulás, mert nekik koránt sem biztos a BL hely a bajnokságban.
Viszont, ő Conte örökségét vitte tovább, ezzel nem kissebitve az érdemeit. Ráadásul 4-2-3-1et játsszat, ami nekünk szerintem nem feküdne (de teljesen nem vetem el). Meg azt is megemlítem, hogy bár nem vagyok oda a Juventusért, de az ő védelmük, mérföldekkel a mienk előtt van. Azért Chiellini, Bonucci, Barzagli, Alves, Sandro, Lichsteiner, Rugani mind mind kiváló védő. Míg nálunk azért jóval csekélyebb a minőségi védők létszáma. Emellett ott a kpán ott egy Pjanic, Marchisio akik tudnak és mernek is ütközni, nem pedig csak a passz sávokat lezárni. Ráadásul iranyitóban Dybala hihetetlen mennyi gólt szerez, ha azt nézzük, hogy Higu a befejező csatár. Szóval ezeket nézve, azért érezhető, hogy a védekezésük is miért ilyen jó, nem mellesleg a 800 éves Buffon még mindig olyan szintet hoz, amiről a feltörekvő kapusok csak álmodnak.Cseri írta:Allegri meglátásom szerint egy alul értékelt edző a nemzetközi porondon. Én szívesen látnám LE után a Barca kispadján. Van stílusa a csapatának,olasz csapathoz mérten sok gólt szereznek a védekezésük ahogy azt kell stabil,taktikailag pedig felkészült az ipse.