Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Cseri
Entrenador del Barça

2017.02.23. 06:13:17

Allegri meglátásom szerint egy alul értékelt edző a nemzetközi porondon. Én szívesen látnám LE után a Barca kispadján. Van stílusa a csapatának,olasz csapathoz mérten sok gólt szereznek a védekezésük ahogy azt kell stabil,taktikailag pedig felkészült az ipse.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
recrea
Llegenda del Barça

2017.02.22. 23:34:38

LG írta:Hiába írjátok le 100x, akkor is ő akart elmenni, nem a klubon múlott!
Ezt ahányszor felhozza valaki, már nekem is a töményhez kell nyúlnom. Alves egyáltalán nem hülye, nagyon is tudta, h mikor és hova kell váltani. Bajnokság pipa, olaszban egyénileg is kiemelkedik, és azon se lepődnék meg, ha Juve ott lenne a végén a BL-ben, ahogy amúgy évek óta esélye van rá.

Erősen el kell gondolkodnom, h ki volt ilyen nyerő típusú focista, mint Alves, esküszöm csodálom, h a brazilok nem húzták még a VB-t, annyira jókor van jó helyen mindig a pali.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.22. 22:19:08

Porto kakukk, a Leicester viszont lehet visszamászik. Vardy 750 perc után betalált. :D Első félidőben tízszer ért összesen labdába. :D
Ez a 2:1 nagyon veszélyes eredmény Sevilla szempontból.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.02.22. 22:18:58

TripleH írta:
Bob_Marley írta:Porto-Sevilla kettősért szorítok, remélem legalább az egyik bejön. :D
Porto már csak 10 ember, szerintem Dybala és Higu bedarálják őket.
Innen valszeg eldőlt, bár előzetesen sem adtam nagy esélyt a Portonak. Jelenleg nálam a Juventus a BL legnagyobb favoritja.

Szerk: 2-0. Alves. Allegri a cserékkel belenyúlt a tutiba.

A Sevilla úgy tűnik hozza otthon a kötelezőt. A spanyolok végül összeszedték magukat, sőt, a BL-ben végül is csak mi égtünk be. :roll:

Szerk: Na, a Sevillának még meleg lehet a pite, főleg, hogy idegenben gyengék, szóval szvsz kéne nekik a 2 gólos előny, hogy nyugodtan várják a visszavágót.
Nagy hiba volt elengedni
Hiába írjátok le 100x, akkor is ő akart elmenni, nem a klubon múlott!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2017.02.22. 22:21:52-kor.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.22. 22:18:25

Alves beszáll, 2 perc múlva gólt is lő :lol: =D>

Ejj de hiányzik ez a pali onnan a jobbosról..Nameg a győzni akarása is. Nagy hiba volt elengedni.
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.22. 21:16:50

Bob_Marley írta:Porto-Sevilla kettősért szorítok, remélem legalább az egyik bejön. :D
Porto már csak 10 ember, szerintem Dybala és Higu bedarálják őket.

Alves.. :| :roll:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.22. 21:12:53

Telles, de okos volt. Ezzel ha ügyes megölte a párharcot is a Porto oldaláról....
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.22. 21:08:16

fanbarca írta:
Pont ajánlották, megbízható a banok?
Persze, nem teljes biztonságra való a stream, csak kérdem. Mert kell disable-elni az adblockot. De jól megy.

nekem nem volt még bajom vele, pedig régóta használom.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.22. 21:07:30

Sport365.live

Szerintem az a legjobb még telon is jól fut a magyar HD. Menjen tovabb a Juventus meg a Sevilla hiába szimpatikusabb a másik kettő ha a következő körben a Real kap egy Leicestert biztos kiugrok az ablakon.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.22. 21:06:37

Porto-Sevilla kettősért szorítok, remélem legalább az egyik bejön. :D
Kép
Kép
Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2017.02.22. 21:03:07

csababarca írta:
fanbarca írta:Valaki nem tud HD streamet? Bármelyik meccsről :lol: . Tudom, hogy pretenciós vagyok.

Örülnék, ha a Leicester és Juve menne tovább.

http://banok.myfreeforum.org/UEFA_Bajno ... out20.html" target="_blank
Pont ajánlották, megbízható a banok?
Persze, nem teljes biztonságra való a stream, csak kérdem. Mert kell disable-elni az adblockot. De jól megy.
més que un club
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.22. 20:59:53

fanbarca írta:Valaki nem tud HD streamet? Bármelyik meccsről :lol: . Tudom, hogy pretenciós vagyok.

http://banok.myfreeforum.org/UEFA_Bajno ... out20.html" target="_blank
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
fanbarca
Entrenador del Barça

2017.02.22. 20:54:19

Valaki nem tud HD streamet? Bármelyik meccsről :lol: . Tudom, hogy pretenciós vagyok.

més que un club
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.02.22. 17:14:48

Olvasom itt tőletek, hogy kell kimenni, mert mit kellene tenni, de sajnos az elmúlt évek azt mutatják, hogy nem így lesz. Borítékolom hogy a fiúk felemelt kézzel fognak kimenni és várni fogják az 90. perces kettős sípszót. A másik dolog hogy a PSG meg mindent meg fog tenni. Garantáltam. Meg akarja alázni majd a Barca-t, mert évek óta lenyomtuk és kitömtük Őket. Ők most a Camp Nou-ban akarják leszúrni a sebzett oroszlánt. Mint annak idején a Bayern. Nem lehet csodát tenni ennyi idő alatt. Ne legyen igazam, de az elkövetkezendő bajnoki meccsek megmutatják majd. Az Leganes elleni rémálom játék már jelzi hogy sajnos az várható amit írtam.
Csak is Puyol
Legendinho
Jugador del Barça

2017.02.22. 16:09:34

Nem lehet pihentetni, gála kezdővel kell kimenni, és fel kell szántani a pályát, különben a nézők nagyon csúnyán berágnak.
Lehet, hogy ezen a meccsen elmegy 2 trófea is, de nem engedhetik meg maguknak, hogy elengedik a BL-t, és csak a hétvégi meccsekre koncentrálnak. Én is inkább tartalékosabban és lazábban venném a PSG elleni meccset, de ezt nem engedheti meg magának a klubb. Egyszerűen az nem fér bele, hogy lötyögnek egyet, aztán kapnak még 4-et, hogy majd hétvégén frissebbek legyenek, és több esély legyen a 3 pontra.
Ha nem olyan meccsel búcsúzunk a BL-ből, amire azt lehet mondani, hogy elfogadható, és megpróbáltunk mindent, akkor a szurkolók, és a sajtó is szétszedi a csapatot, amiből csak újabb balhék, nézeteltérések és mélyrepülés várható...
Bartomeu, OUT NOW!
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.22. 15:02:15

crixus írta:Én inkább választanám a 3 pontot, mint egy 3-1 vagy 2-0-ás győzelmet a PSG ellen.
ritkán értünk valamiben egyet, de így 3 év után csak sikerült valamit találni :D BL engem már abszolut nem érdekel, a bajnokságra kell gyúrni mint a hülye, ott még van (egy minimális) esély
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Res
Jugador d'estrella

2017.02.22. 14:57:39

Nos igenis meg kell szakadni a PSG ellen! Nem kell hiú reményeket táplálni, de az a minimum, hogy az első perctől az utolsóig hajtani kell, mint az állat. Kit érdekel, hogy a bajnokságban a 2./3. helyet fogjuk-e megcsípni, mert hogy bajnokok nem leszünk az tuti. Megjegyzem idén meg sem érdemelnénk. Szóval ahogy az öreg paraszt mondta a községi rangadón: "meghanyi' lehet, de megányi' nem!"
crixus
Entrenador del Barça

2017.02.22. 14:10:48

Lehet, hogy ez már másik topic-ba való vita, de én azért írtam és azért is gondolom úgy, hogy nem kellene feltétlenül megszakadni, főleg, mert az esély szinte nulla és a meccsre szinte nem teljes 4 nappal már La Coruna-ban kellene bajnokit nyerni, amit ha kifacsart vagy full B csapattal akarunk megoldani az nem fog menni. Én inkább választanám a 3 pontot, mint egy 3-1 vagy 2-0-ás győzelmet a PSG ellen. Főleg úgy, hogy mostanság egy meccset sem tudunk kapott gól nélkül lehozni, a Párizs ellen meg végképp nem fogjuk tudni ezt megoldani, akkor meg már 6 gól fog kelleni :lol: Inkább az olyan célokra kellene hajtani, amiknek realitása is van. Például ha a 15-ből 13 meccset behúzunk, akkor 90 ponttal a 2. hely biztosan meglesz a tabellán és a Madridtól függően akár az első is. Előbb fogjuk legyűrni a spanyol kis-és középcsapatokat, mint 4-0-ra a PSG-t.
Varatrix
Director del Fútbol

2017.02.22. 13:05:12

MessiNeymarSuarez írta:Az utóbbival én is így érzek.
Sokan a 7-0-s zakóval akarnak a Barcások lelkébe taposni, de nekem az messze nem fáj annyira, mert egy kétségtelenül jóval jobb Bayern ellen estünk ki aki Bl-t is megnyerte, sokkal jobban fájnak az ilyen Inter elleni utolsó perces gólelvevős, tizitmegnemadós kiesések, vagy ott a Chelsea elleni blama is 2012-ben, ahol messze nem a jobb csapat jutott tovább, ezek számomra sokkal fájdalmasabbak.
Vagy a tavalyi Atleti.
Jó de ahhoz hogy elmondhasd hogy nem a jobb jutott tovább ahhoz az kell hogy te legyél a jobb.

Szerintem egy egészséges sportszerető, sport mentalitású ember mindig erre vágyik. És még az is lehet hogy jobban fáj mint szurkoló, vagy pillanatnyilag akár játékosként is nehezebb megemészteni, de én amatőr sportolói karrierem során azt az érzést utáltam a legjobban amikor nem tettünk meg mindent ami a csapattól vagy az egyéntől telik.

Bizonyos szempontból nehezebb megtanulni veszíteni mint győzni. Nem tartom sokra azt az embert vagy csapatot, aki nem tudja ezt méltósággal megtenni.

Többek közt ezt éreztem mindig is nagy különbségnek a Real és Barca között. Amikor veszítenek nincs bennük méltóság. (Bár ez főleg Murinho alatt volt igazán kritikus, azóta valamit javult a helyzet.)
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Feast4
Director del Fútbol

2017.02.22. 12:50:41

Varatrix írta: Az elő negyed óra döntő lesz az én pozitivizmusomat tekintve. Ha ott találunk legalább egyet, akkor végig görcsölöm az egészet. [-o<
Szerintem olyan szempontból lesz csak döntő, hogy kapunk e egyet vagy mi lövünk e egyet.Szerintem klasszikus adok kapok lesz ahol nyilván mi megpróbálunk nyomni ők meg letámadni.Ebben az időszakban egy gól tutira kesz.Ha mi kapjuk vége ha ők a képlet semmit sem változott nekünk kaparni kell tovább nekik meg várni találnak e gólt.Akkor van miről beszélni ha az első fel órában bent van a kettő és ez megfogja őket és inkább beállnak védekezni meg kontrázni nem letámadnak.

Ehhez mondjuk kéne egy rohadt gyors gól meg egy kiállítás. :D

De ha a realitás talaján akarunk maradni nekünk nyomni kell mint a barom, nekik meg csak várni, hogy valaki elszaladjon.A védekezésben nagyon bennük van a hiba.Meg aztán hetek teljesítménye alapján erre nem hiszem hogy egyaltalan a nyomásgyakorlásra képes lesz a csapat 90 percen keresztül.Szóval összességében meglepő lenne ha valahogy beütnénk 4-et ráadásul úgy hogy egyet se kapunk.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.22. 11:35:34

jó persze, én sem azt várom, hogy küldjük ki a mezeket, aztán lötyögjünk egy jót, de ha ilyen 2 percen múlik a továbbjutás, vagy valami meg nem adott, egyébként tök szabályos gólon, akkor biztos agyvérzést kapok. ezt akarom elkerülni. a psgnek amúgy ha van egy kis esze akkor brutál módon megnyomja az első 15 percet (mi akkor még aludni szoktunk), eltesznek egy gólt és akkor vége is.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.22. 11:16:01

visca el barca írta:
Varatrix írta:Az elő negyed óra döntő lesz az én pozitivizmusomat tekintve. Ha ott találunk legalább egyet, akkor végig görcsölöm az egészet. [-o<
állítom az lenne a legrosszabb ha nyernénk 3-0-ra vagy mondjuk a szünetben mennénk 2-0 + kiállítás kombóval. valahogy sokkal könnyebben emészteném meg, ha két sima vereséggel esnénk ki, mint úgy, hogy csak egy kicsi kellett volna a továbbjutáshoz. tudom, hülye vagyok, de így érzem.
Az utóbbival én is így érzek.
Sokan a 7-0-s zakóval akarnak a Barcások lelkébe taposni, de nekem az messze nem fáj annyira, mert egy kétségtelenül jóval jobb Bayern ellen estünk ki aki Bl-t is megnyerte, sokkal jobban fájnak az ilyen Inter elleni utolsó perces gólelvevős, tizitmegnemadós kiesések, vagy ott a Chelsea elleni blama is 2012-ben, ahol messze nem a jobb csapat jutott tovább, ezek számomra sokkal fájdalmasabbak.
Vagy a tavalyi Atleti.

Viszont elvárom a fiúktól hogy a visszavágón mindent beleadjanak, aztán lesz ami lesz.
Liverpool visszajött 0-3-ról 1 félidő alatt, Leicester Pl-t nyert, vannak csodák a fociban, de nagyon meg kell dolgozni érte.
Én sem várok továbbjutást, de reménykedni kell, persze ha úgy folytatják a hetekben mint a Leganes ellen, akkor kár is kiállni a visszavágóra.

Ennek ellenére nem lehetetlen ha nagyon jól játszanak a srácok, és a PSg se lesz olyan jó meccsben mint az odavágón, rúgtunk már Citynek is 4 gólt, a PSG-nek 2015-ben 1 félidő alatt 2 gólt, stb.
2 félidőn kell 2 gólt rúgni, és nem bekapni, aztán hosszabbításban már bármi meglehet, bár akkor valószínűleg mi lennénk lélektani fölényben.

Nyilván erre az esély 0.1% körüli, de amíg ott a visszavágó és lejátszható, addig így kell kimenniük a srácoknak.
Kash
Entrenador del Barça

2017.02.22. 11:12:53

visca el barca írta:
Varatrix írta:Az elő negyed óra döntő lesz az én pozitivizmusomat tekintve. Ha ott találunk legalább egyet, akkor végig görcsölöm az egészet. [-o<
állítom az lenne a legrosszabb ha nyernénk 3-0-ra vagy mondjuk a szünetben mennénk 2-0 + kiállítás kombóval. valahogy sokkal könnyebben emészteném meg, ha két sima vereséggel esnénk ki, mint úgy, hogy csak egy kicsi kellett volna a továbbjutáshoz. tudom, hülye vagyok, de így érzem.
És akkor megint lehet jönni szídni a csapatot meg az edzőt, hogy mivolt ez a szégyenteljes mutatvány már megint.
Valahogy úgy kellene hozzáállni, mint a Bayern a tavaly előtti visszavágón, sok esélyük nem volt a továbbjutásra, sőt szinte nulla mint nekünk most, mégis behúzták tisztességgel...Mondjuk az más kérdés, hogy mi is hagytuk magunkat egy picit már csak Pep miatt is. Jólenne egy hármast odapakolni nekik, valami elképesztő játékkal párosítva...Azonban erre az esély ugyanúgy szinte nulla.
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.02.22. 11:06:22

Hát én nem tudnám megemészteni ha otthon is kikapnánk. Nem szeretnék még egy 7-0-át, elég volt egy is. Ha meg kell dögleni az egy pontért, vagy a szűk győzelemért, akkor sincs más elfogadható eredmény egy ilyen odavágó után.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.22. 10:29:35

Kép
Válasz küldése