Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt ahányszor felhozza valaki, már nekem is a töményhez kell nyúlnom. Alves egyáltalán nem hülye, nagyon is tudta, h mikor és hova kell váltani. Bajnokság pipa, olaszban egyénileg is kiemelkedik, és azon se lepődnék meg, ha Juve ott lenne a végén a BL-ben, ahogy amúgy évek óta esélye van rá.LG írta:Hiába írjátok le 100x, akkor is ő akart elmenni, nem a klubon múlott!
Innen valszeg eldőlt, bár előzetesen sem adtam nagy esélyt a Portonak. Jelenleg nálam a Juventus a BL legnagyobb favoritja.TripleH írta:Porto már csak 10 ember, szerintem Dybala és Higu bedarálják őket.Bob_Marley írta:Porto-Sevilla kettősért szorítok, remélem legalább az egyik bejön.
Hiába írjátok le 100x, akkor is ő akart elmenni, nem a klubon múlott!Nagy hiba volt elengedni
Porto már csak 10 ember, szerintem Dybala és Higu bedarálják őket.Bob_Marley írta:Porto-Sevilla kettősért szorítok, remélem legalább az egyik bejön.
fanbarca írta:
Pont ajánlották, megbízható a banok?
Persze, nem teljes biztonságra való a stream, csak kérdem. Mert kell disable-elni az adblockot. De jól megy.
Pont ajánlották, megbízható a banok?csababarca írta:fanbarca írta:Valaki nem tud HD streamet? Bármelyik meccsről. Tudom, hogy pretenciós vagyok.
Örülnék, ha a Leicester és Juve menne tovább.
http://banok.myfreeforum.org/UEFA_Bajno ... out20.html" target="_blank
fanbarca írta:Valaki nem tud HD streamet? Bármelyik meccsről. Tudom, hogy pretenciós vagyok.
Örülnék, ha a Leicester és Juve menne tovább.
ritkán értünk valamiben egyet, de így 3 év után csak sikerült valamit találnicrixus írta:Én inkább választanám a 3 pontot, mint egy 3-1 vagy 2-0-ás győzelmet a PSG ellen.
Jó de ahhoz hogy elmondhasd hogy nem a jobb jutott tovább ahhoz az kell hogy te legyél a jobb.MessiNeymarSuarez írta:Az utóbbival én is így érzek.
Sokan a 7-0-s zakóval akarnak a Barcások lelkébe taposni, de nekem az messze nem fáj annyira, mert egy kétségtelenül jóval jobb Bayern ellen estünk ki aki Bl-t is megnyerte, sokkal jobban fájnak az ilyen Inter elleni utolsó perces gólelvevős, tizitmegnemadós kiesések, vagy ott a Chelsea elleni blama is 2012-ben, ahol messze nem a jobb csapat jutott tovább, ezek számomra sokkal fájdalmasabbak.
Vagy a tavalyi Atleti.
Szerintem olyan szempontból lesz csak döntő, hogy kapunk e egyet vagy mi lövünk e egyet.Szerintem klasszikus adok kapok lesz ahol nyilván mi megpróbálunk nyomni ők meg letámadni.Ebben az időszakban egy gól tutira kesz.Ha mi kapjuk vége ha ők a képlet semmit sem változott nekünk kaparni kell tovább nekik meg várni találnak e gólt.Akkor van miről beszélni ha az első fel órában bent van a kettő és ez megfogja őket és inkább beállnak védekezni meg kontrázni nem letámadnak.Varatrix írta: Az elő negyed óra döntő lesz az én pozitivizmusomat tekintve. Ha ott találunk legalább egyet, akkor végig görcsölöm az egészet.
Az utóbbival én is így érzek.visca el barca írta:állítom az lenne a legrosszabb ha nyernénk 3-0-ra vagy mondjuk a szünetben mennénk 2-0 + kiállítás kombóval. valahogy sokkal könnyebben emészteném meg, ha két sima vereséggel esnénk ki, mint úgy, hogy csak egy kicsi kellett volna a továbbjutáshoz. tudom, hülye vagyok, de így érzem.Varatrix írta:Az elő negyed óra döntő lesz az én pozitivizmusomat tekintve. Ha ott találunk legalább egyet, akkor végig görcsölöm az egészet.
És akkor megint lehet jönni szídni a csapatot meg az edzőt, hogy mivolt ez a szégyenteljes mutatvány már megint.visca el barca írta:állítom az lenne a legrosszabb ha nyernénk 3-0-ra vagy mondjuk a szünetben mennénk 2-0 + kiállítás kombóval. valahogy sokkal könnyebben emészteném meg, ha két sima vereséggel esnénk ki, mint úgy, hogy csak egy kicsi kellett volna a továbbjutáshoz. tudom, hülye vagyok, de így érzem.Varatrix írta:Az elő negyed óra döntő lesz az én pozitivizmusomat tekintve. Ha ott találunk legalább egyet, akkor végig görcsölöm az egészet.
állítom az lenne a legrosszabb ha nyernénk 3-0-ra vagy mondjuk a szünetben mennénk 2-0 + kiállítás kombóval. valahogy sokkal könnyebben emészteném meg, ha két sima vereséggel esnénk ki, mint úgy, hogy csak egy kicsi kellett volna a továbbjutáshoz. tudom, hülye vagyok, de így érzem.Varatrix írta:Az elő negyed óra döntő lesz az én pozitivizmusomat tekintve. Ha ott találunk legalább egyet, akkor végig görcsölöm az egészet.