Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen mindegy mikor jelentkeznek be érte, úgysem fog elmenni, már hosszú évek óta kiemelkedő egyénisége a Napolinak, mindent tud szinte a fociról, intelligens, nagy munkabírású, technikai képességei is kimagaslóak, mégis ott van még, és ott is marad, sokak szerint Nápoly egy nagyon speciális közeg, akit ott befogad a nép, az nem nagyon akar onnan elmenni (jó Cavani, Lavezzi pont rossz példaStickyFingaz írta:Hamsík nagyon nagy formában van az új idényben.Eddig 2 meccsen 4 gól.Most is az Ő duplájával vezet a Napoli a Chievo ellen.Az új szezonban Cavani távozásával rá hárult a vezér szerepe,és eddig jól bírja a nyomást.Kíváncsi vagyok,hogy mikor jelentkezik be érte egy nagyobb klub.A transfermarkt 35 millára taksálja az árát.
Viszont ha minden igaz, akkor a Nápoly is beszáll érte, de ő meg a cselszkijhez menne Jo5é papához.Boixos írta:na, ráment az ASR a samura, most vannak az embereik londonban etoo menedzserénél. állítólag az osvaldoért kapott zsét, plusz lameláért a spurs által beígért 35 misit teszik oda a gyerekért. mondjuk azt nem tudom, h az évi 7 milkós fizu hogyan jönne be a samunak az anzsis húszas után, de ki tudja... mindenesetre gervinho - Capitano - samu csatársort akarnak a brigádnál.
http://www.forzaroma.info/2013/08/20/cl ... nte/253839
Ugyan inkább vagyok csak szimpatizáns, mint vérbeli szurkoló, de még így is sokkolt picit.salas9 írta:A zebra szurkolókat kérdezem, hogy mit szólnak hozzá, hogy Tevez megkapta Del Piero 10-es mezszámát
Pár éve, amikor még nagyon jó volt az Inter, Zanetti akkor is ott volt legjobbak között, pedig akkor sem volt már nagyon fiatal. Egy jó Interbe is helye lenne szvsz, még mindig! Azért van néhány játékos, akik megmutatták, hogy a 40-hez közel is lehet klasszis szinten játszani. Ott volt például Maldini, vagy Giggs a Mu-ban, és lehetséges, hogy Puyol is ilyen lesz nálunk, bár ő nála a sérülések miatt azért kérdéses, de a hozzáállása megvan hozzá.Stalkyard írta:Nem kisebbítve Zanetti érdemeit, de valahol ez a mostani Intert is minősíti.Barcaman14 írta:
És nem csak amolyan "nagy öregként" funkcionál, hanem továbbra is az egyik legnagyobb erőssége az Internek! Le a kalappal!
Nem kisebbítve Zanetti érdemeit, de valahol ez a mostani Intert is minősíti.Barcaman14 írta:
És nem csak amolyan "nagy öregként" funkcionál, hanem továbbra is az egyik legnagyobb erőssége az Internek! Le a kalappal!
És nem csak amolyan "nagy öregként" funkcionál, hanem továbbra is az egyik legnagyobb erőssége az Internek! Le a kalappal!Gareth Tello írta:A 39 éves Javier Zanetti egy évvel meghosszabbította szerződését az Interrel:
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... et-2253107
Hihetetlen ez az ember.![]()
845 meccsnél jár az Interben.
Mondjuk én nem vagyok Inter szurkoló Olaszországból, ha már Serie A, akkor Lazio. De nagyok közül, még Internek szorítok leginkább, ha már valakit választani kell, de közel sem emiatt szeretném őket újra régi formájukban látni, hanem jót tenne egy BL-nek is, ha megint lenne egy erős Inter.Bob_Marley írta:Csatlakozok , én is mint az Interért szorító ha már olasz bajnokság.
Csatlakozok , én is mint az Interért szorító ha már olasz bajnokság.LG írta:Pedig én bíztam benne, hogy Benitez és Torres is Madridban köt ki.lui1698 írta:Én meg remélem Mazzari meggondolja magát az utolsó pillanatban, és kihátrál. Az Inter meg marad a középmezőnyben, ahova való.(egyes egyedül az öreget tudom onnan sajnálni, hogy egy ilyen csapatnak szentelte a karrierjét)
Benítez meg viheti magával Torrest Nápolyba, Cavani helyére...
Egyébként Inter szurkolóként én remélem, hogy bence-barca verziója jön be. Az idei szezonunkban az a pozitívum, hogy olyan mélyre süllyedt a csapat, hogy innen csak felfelé vezet az út.
Pedig én bíztam benne, hogy Benitez és Torres is Madridban köt ki.lui1698 írta:Én meg remélem Mazzari meggondolja magát az utolsó pillanatban, és kihátrál. Az Inter meg marad a középmezőnyben, ahova való.bence-barca írta:Remélem felfuttatja őket megint és nem maradnak középcsapat ilyen Mudingayi szintű játékosokkal...(egyes egyedül az öreget tudom onnan sajnálni, hogy egy ilyen csapatnak szentelte a karrierjét)
Benítez meg viheti magával Torrest Nápolyba, Cavani helyére...
Én meg remélem Mazzari meggondolja magát az utolsó pillanatban, és kihátrál. Az Inter meg marad a középmezőnyben, ahova való.bence-barca írta:Remélem felfuttatja őket megint és nem maradnak középcsapat ilyen Mudingayi szintű játékosokkal...