Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Annyit az edző védelmében, hogy ezt a keretet nem ő állította össze, hanem örökölte. Sérültek is voltak, neki abból kellett főznie, ami van.csababarca írta: ↑2023.10.30. 10:00:12Nagyon komoly, hogy Ten Hag komoly pofával fel tud engedni egy Maguire-Evans duót a pályára.
Ez a mu iszonyat gyenge, az edzővel is komoly problémák vannak, meglepne ha sikerülni a top4-be verekedniük magukat.
Nem rád értettem. Csak sokan most kárörvendenek a tavaszi jó futása után. De főleg CR-fanok és a madridisták, akik nem tudják neki megbocsátani CR kipaterolását, pedig az szvsz kellett.Cseri írta: ↑2023.10.29. 19:13:38Eszembe sincs köpködni! Elnézést,ha úgy tűnt. Sajnálom a MU-t,kíváncsi vagyok,hogy akik szerint a Barca válságban van,mit mondanak MU-ra,vagy a Chelsea-re? Egész más lehetőséggekkel rendelkeznek, aztán évek óta nyalóka.LG írta: ↑2023.10.29. 19:04:43
Hát, az, hogy ezt sok sebből vérző bandát bevitte tavaly a BL-be, az közel volt a varázslathoz. De a csodák ugye nem tartanak örökké, idén kijön a realitás. Szezon elején írtam is, hogy szerintem a MU lehet az idei szezon nagy vesztese. A riválisok erősödtek, ők viszont nem, és tavaly is úgy értek oda, hogy erőn felül teljesítettek.
Én nem köpködném az edzőt. Lehet, hogy nem mágus, de ezzel a MU-val nem is lehet csodát tenni. Évekig rosszul, de legalább jó drágán igazoltak. Megteltek túlértékelt, középszerű játékosokkal, olyan, aki valóban PL top szint, alig van.![]()
Eszembe sincs köpködni! Elnézést,ha úgy tűnt. Sajnálom a MU-t,kíváncsi vagyok,hogy akik szerint a Barca válságban van,mit mondanak MU-ra,vagy a Chelsea-re? Egész más lehetőséggekkel rendelkeznek, aztán évek óta nyalóka.LG írta: ↑2023.10.29. 19:04:43
Hát, az, hogy ezt sok sebből vérző bandát bevitte tavaly a BL-be, az közel volt a varázslathoz. De a csodák ugye nem tartanak örökké, idén kijön a realitás. Szezon elején írtam is, hogy szerintem a MU lehet az idei szezon nagy vesztese. A riválisok erősödtek, ők viszont nem, és tavaly is úgy értek oda, hogy erőn felül teljesítettek.
Én nem köpködném az edzőt. Lehet, hogy nem mágus, de ezzel a MU-val nem is lehet csodát tenni. Évekig rosszul, de legalább jó drágán igazoltak. Megteltek túlértékelt, középszerű játékosokkal, olyan, aki valóban PL top szint, alig van.![]()
Köszi! Kíváncsi voltam a meccsre,mert úgy hallottam, Ten Haag nagy mágus. De Bruyne nélkül is óriási volt Pepék főlénye, hirtelen abban sem voltam biztos,hogy az Old Traffordon van a meccs.
Ja, a CFC játékban, a MU eredményekben jövöget fel, ideiglenesen az is jó, azért biztos lesznek ennél jobbak. Jelenleg én is oda rakom őket, ahol vannak, csak azért lehet rajtuk szerintem érezni, hogy ennyi jó játékossal bármikor klikkelhetnek. Övék a világ egyik legjobb támadóközéppályása, balszélsője, védekező középpályása is többek közt. Elképzelhetetlennek tartom, hogy ez maradjon a játék képe. 1 pontra vannak így szenvedve is az 5. Newcastle-től. Viszont lehet, hogy utólag örülök, hogy nem ten Hag jött, Xavi még úgy sem tűnik nála gyengébbnek, hogy ő még sokkal inkább tanuló fázisban van, kevesebb tapasztalattal.LG írta: ↑2023.10.21. 22:09:23A Chelsea-re mondanám, hogy tényleg éledeznek, és náluk a nagy jövés-menés miatt védhető is a gyenge szezonkezdet. A MU-nak viszont még a győzelmei közül is nem egy volt kínkeservesen kiszenvedett, egyáltalán nem top csapat benyomását keltik. Jelenleg a PL-ben legalább 8 csapatot érzek erősebbnek náluk: a jelenlegi top 7-et, plusz a Chelseat.
A Chelsea-re mondanám, hogy tényleg éledeznek, és náluk a nagy jövés-menés miatt védhető is a gyenge szezonkezdet. A MU-nak viszont még a győzelmei közül is nem egy volt kínkeservesen kiszenvedett, egyáltalán nem top csapat benyomását keltik. Jelenleg a PL-ben legalább 8 csapatot érzek erősebbnek náluk: a jelenlegi top 7-et, plusz a Chelseat.bence0330 írta: ↑2023.10.21. 21:48:19Viszont összességében szerintem jobbak voltak a kékek, szerencse ide vagy oda. Azért kezdik magukat összekapni. Mégiscsak sok új embert kell beépíteni.
A Tottenham viszont megint élre kerülhet a forduló végén. Idén lehet, hogy érdekesebb lesz az egész versenyfutás, egyelőre nagy a tumultus, és azért a CFC és a MU is éledezik (bár most megint szenvednek az utolsók ellen), akár csatlakozhatnak is az élbolyhoz majd később.
Sajnos ilyen a mai futball. Én sem nézek már csak Barca-meccset, ha labdarúgásról van szó, meg évente a BL-döntőket és kétévente a nagy tornákat, hogy szörnyűlködjek egyet.
Dehogy volt ez csúcsfoci, a PL meccsek 95%-a jobb ennél.
Jó trágya meccs volt,reál gólal a végén,ha ez a csúcs foci,inkább nézem a 90 -es évek meccseit a yt-on...