Bob_Marley írta:De legalább láthatta sok mindenki Fabinhot, habár nem élete meccse volt, de jhv kérdésben felmerülhetne a neve, főleg hogy idén középpályán játszik, de eredetileg szélső védő.
És nem mellesleg Real nevelés a srác.

De bármikor elfogadnám a jobb oldalunkon, védekezésben (188 cm, erős) és támadásban is nagyon technikás, jó playa. Na de fmbűűki!
Én is így vagyok vele, de azt a védelmet fel kéne húzni legalább egy közepes szintre, mert ez azért komolyabb védekezéssel bíró csapatok ellen (rm, atma, juve, bm) nem fog beleférni.
Kp-n meg előre megvannak, de hátul iszonyat gyengék.
Mondjuk ez is igaz. Nálam főleg Stones tartozik a világ vakjai közé, az angolok nyáron még úgy nevezték, hogy "az angol Piqué".

Nem sok sót fog megenni szerintem a gyerek karrierje során, egy újabb 50 millió fontos!!! hulladék lesz szerintem 5 éven belül.
Viszont az látszott, hogy egyáltalán nem volt bal oldal, mondjuk Clichy nem hiányzik sose senkinek, de azért Kolarov hiányzott, pláne ezen a meccsen lett volna hasznos a harcossága.
Ha okosan csinálja Pep akkor Monacoban kivárásra játszik (márpedig ismerjük, hogy arra fog) és kontrából fog verni még ott is 1-2-3 gólt. Van kb. egy hónapjuk, hogy még jobb formába lendüljenek, mert az általad említett csapatok ellen ez a védelem és szervezettség még tényleg kevés lehet.