Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt még nem.mvik írta:üdv. sorsolásnál itt még nem lehetnek azonos nemzetűek egymás ellenfelei, vagy igen?
A Monaco idén jóvan veszélyesebb csapat mint a Leicester.randomguy írta:nincs hát, realnak mindegy hogy elsőként egy portot, vagy másodikként egy leicester/monacot kapferninho írta:Kicsit nekem edzőmeccs feelingje van a Real-Dortmund meccsnek, nagyon érződik, hogy olyan hatalmas nagy tét nincs, főleg a Real oldalán.
nincs hát, realnak mindegy hogy elsőként egy portot, vagy másodikként egy leicester/monacot kapferninho írta:Kicsit nekem edzőmeccs feelingje van a Real-Dortmund meccsnek, nagyon érződik, hogy olyan hatalmas nagy tét nincs, főleg a Real oldalán.
hady írta:..csak jól gondoltam, a madrid már csak ilyen...de így mi sem játszunk a Dortmundalhady írta:Másodikként jobban jártunk volna....madrid kifog kapni
Hmmm...mégsem
Ettől jó meccs, nincs biztonsági játék egyik oldalon sem. Benzemának mondjuk már rég volt ilyen jó meccse.ferninho írta:Kicsit nekem edzőmeccs feelingje van a Real-Dortmund meccsnek, nagyon érződik, hogy olyan hatalmas nagy tét nincs, főleg a Real oldalán.
Igen, egyébként nekem is hasonló érzésem van a meccsel kapcsolatban.ferninho írta:Kicsit nekem edzőmeccs feelingje van a Real-Dortmund meccsnek, nagyon érződik, hogy olyan hatalmas nagy tét nincs, főleg a Real oldalán.
Jól döntött, még 2-3 évet legyen ott aztán Weigl-el pakkban elhozzuk.palesz77 írta:Castro helyett egy Dahoud csodakra lenne kepes Dortmundban.. Dembele meg kegyetlen tehetseges, de nagyon nyers meg. Okosan dontott, hogy a Dortmundba ment fejlodni, nem a mi padunkat jott koptatni.
Hmmm...mégsemhady írta:Másodikként jobban jártunk volna....madrid kifog kapni
Hát, nem tudom.. Elég jól nyomják ma is, Bayernt is megcsapták, ráadásul a pressing az egyik fő erősségük, amivel mostanában meggyűlik a bajunk. Szerintem elég nehéz csörte lenne.S.Agüero írta:Én is a Dortmundra voksolnék legszívesebben, szerintem két jó meccs lenne, ahol ki kellene, hogy jöjjön a tudáskülönbség.
Á felesleges ezzel foglalkozni..persze tudjuk jól Perec nyelve hosszú és a bőre alatt is pénz van de láttuk már a Madridot kicsik ellen kiesni, sőt az utóbbi években az underdogok inkább megizzasztották őket mint minket. (ld.: Schalke, Wolfsburg..) Nem lesz idén sem címvédés, nem aggódom amiatt. A bajnokság miatt sokkal inkább...Nero. írta:Tavaly lehulyeztem azokat az embereket akik bundát kiáltottak de ha idén is nehezet kapunk mindjárt az elején a Real pedig könnyűt akkor kezd gyanús lenni.D.i.N.h.O írta:A német csapatokat jó volna elkerülni a legjobb 16 között..Én egy Benfica-nak örülnék a legjobban, bunkerezés nem lenne, a támadó soruk meg annyira nem veszélyes ha a mi legjobb védősorunkal állunk fel.