Európa-bajnokságok & Világbajnokságok
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez az iksz nekünk nem rossz,meg egy csoport ahol a harmadik lehet csak két pontos lesz.
Angol-Dania
Itt a skandinávoknak kéne nagyon pont,szerintem ez tüzes kis meccs lehet.
Este spanyol-olaszon egy békés ikszet várok. Olaszok amúgy se szokták szetszaggatni az istrangot a csoport körökben, spanyolok meg egy iksszel kvázi csoportelsok lehetnek.
Angol-Dania
Itt a skandinávoknak kéne nagyon pont,szerintem ez tüzes kis meccs lehet.
Este spanyol-olaszon egy békés ikszet várok. Olaszok amúgy se szokták szetszaggatni az istrangot a csoport körökben, spanyolok meg egy iksszel kvázi csoportelsok lehetnek.

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Hát, a szlovén csapat nem semmi. Így gyakorlatilag gondolom biztos továbbjutók, ha így marad. Összvissz két névvel, akik nemzetközi szinten ismertek, a többiek még félig-meddig sem.
Na, mire leírtam, el is szállt a dolog, így meg Angliával az utolsó körben majdnem biztos kiesők.
Lesz azért ma két nagy meccs, 4 nagy névvel, jók lehetnek, bár a Dánok és az Angolok sajna a jelenlegi edzők alatt nem látványos, mint inkább hatékony focit tolnak. A latin rangadó nagy lehet este.
Na, mire leírtam, el is szállt a dolog, így meg Angliával az utolsó körben majdnem biztos kiesők.
Lesz azért ma két nagy meccs, 4 nagy névvel, jók lehetnek, bár a Dánok és az Angolok sajna a jelenlegi edzők alatt nem látványos, mint inkább hatékony focit tolnak. A latin rangadó nagy lehet este.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mert úgy kalkuláltam,hogy utolsó forduló után ha úgy alakulnak a dolgok 3 db 3 pontos csapat lehetne. És akkor speciális esetben lehetünk másodikok és nem kell nézni a többi csoportot. De ez ugye már nem lehet. Így tényleg először is a skótokat le kell győzni,utána pedig rimankodni,hogy a többi csoport megfelelően alakuljon számunkra.Rivaldo11 írta: ↑2024.06.20. 05:50:06Áruld már el, miért lett volna jó nekünk a skót győzelem? Azon túl, hogy az esetben elég nekik ellenünk az iksz, nekünk nagyon meg kellett volna verni őket.Bob_Marley írta: ↑2024.06.19. 21:53:51Skótok jól kezdtek,aztán jött egy Shaquiri szokásos nagy tornas bombagol és rögtön meg is változott a meccs. 1-1 sajnos igazából mindkét csapatnak akár meg is felelhet...de remélem valahogy a szoknyasok bedudalnak meg egy gólt.
A Svájci győzelem lett volna jó, mi meg lerendezzük a skótokkal a 3.helyet. Kb most ezzel a döntetlennel ugyanez a helyzet.
Ami igazán kicseszett volna velünk, az éppen a skót győzelem.
Így "csak" nyerni kell, és reménykedni hogy lesz legalább 2 csoport, ahol a 3.helyezetteknek max 2 pontja lesz.

Szerintem a németek elleni játék már adhat okot egy kis optimizmusra. Ha azt tudjuk hozni a banális hibákat leszámítva, győzhetünk.
Ami még kicsit fájó, hogy Willy Orbán, aki a Budes Ligában és BL-ben is bizonyított, eddig a leggyengébb láncszemünk hátul.

Látva őket, mentek volna a 6 pontért, a biztos tutiért.
Amúgy egyáltalán nem egy nagy durranás brigád, de meglepődnék, ha 3 pontunk lesz.
Mondjuk sok az öngól ezen a tornán, szóval besegíthetnek nekünk.
Igaz, skót győzelemmel ők már x-re is játszattak volna az utolsó meccsen. Ez az 1 pont annyit segít rajtuk, hogy ha ők győznek, 4 pont valószínűleg elég a továbbjutásra, ha mi győzünk, nekünk a többi csoport alakulásán is izgulni kell. De legyen így, valahogy kiszurkoljuk.Rivaldo11 írta: ↑2024.06.20. 05:50:06Áruld már el, miért lett volna jó nekünk a skót győzelem? Azon túl, hogy az esetben elég nekik ellenünk az iksz, nekünk nagyon meg kellett volna verni őket.Bob_Marley írta: ↑2024.06.19. 21:53:51Skótok jól kezdtek,aztán jött egy Shaquiri szokásos nagy tornas bombagol és rögtön meg is változott a meccs. 1-1 sajnos igazából mindkét csapatnak akár meg is felelhet...de remélem valahogy a szoknyasok bedudalnak meg egy gólt.
A Svájci győzelem lett volna jó, mi meg lerendezzük a skótokkal a 3.helyet. Kb most ezzel a döntetlennel ugyanez a helyzet.
Így "csak" nyerni kell, és reménykedni hogy lesz legalább 2 csoport, ahol a 3.helyezetteknek max 2 pontja lesz.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Áruld már el, miért lett volna jó nekünk a skót győzelem? Azon túl, hogy az esetben elég nekik ellenünk az iksz, nekünk nagyon meg kellett volna verni őket.Bob_Marley írta: ↑2024.06.19. 21:53:51Skótok jól kezdtek,aztán jött egy Shaquiri szokásos nagy tornas bombagol és rögtön meg is változott a meccs. 1-1 sajnos igazából mindkét csapatnak akár meg is felelhet...de remélem valahogy a szoknyasok bedudalnak meg egy gólt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Alap tézis, hogy ez a német csapat sok-sok klasszissal jobb mint a magyar 11. De, ha ezzel a lendülettel, elszántsággal lépünk pályára svájc ellen, az egy teljesen más meccs lehetett volna, és a jelenlegi helyzet is. Mindent össze vetve ugyan azt gondolom mint az utóbbi fél-1 éve, nem rossz ez a csapat, de hogy tényező legyen, kellene legalább 3 klasszis aki európa elitjébe edződik.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Visszaneztem az Orban vs Gundogan esetet, vedo siman belep a tamado ele, sima fault(meg Gundogan is megallt egy pillanatra). Senkibe ne legyen ketseg, ha Gundogan esik igy el a palya barmelyik pontjan, azt lefujtak volna.
Kozben xeltek a svajciak a skotokkal, azt hiszem utolso korben kinez egy bekes X a nemet svajci meccsen.
Kozben xeltek a svajciak a skotokkal, azt hiszem utolso korben kinez egy bekes X a nemet svajci meccsen.
akkor vért fognak inni a meccsünk előtt, mert esélyük lehet a 2. helyre
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Skótok jól kezdtek,aztán jött egy Shaquiri szokásos nagy tornas bombagol és rögtön meg is változott a meccs. 1-1 sajnos igazából mindkét csapatnak akár meg is felelhet...de remélem valahogy a szoknyasok bedudalnak meg egy gólt.

Ez azért már férfiassabb küzdelem volt, mint az első meccsen, de erőkülönbség és a hibák eldöntötték. De a teljesítményünk javult az első meccshez képest. Ott ment el nekünk a hajó, főleg az első félidőben.
Musiala ma is nagyon ment. Ha ő tényleg a Barcába szeretne jönni, akkor Laportáéknak azon kell dolgoznia, hogy ez összejöhessen.
Musiala ma is nagyon ment. Ha ő tényleg a Barcába szeretne jönni, akkor Laportáéknak azon kell dolgoznia, hogy ez összejöhessen.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Megint a második gól már sok volt,el is szállt a csapat és ezzel a kőkemény matematika lép színre,de 1-5 golarany nagyon nem bíztató. Éreztem ebben többet,de végül feloroltek minket. Este szurkolni kell egy skót győzelemért,hogy megbolyduljon a csoport.

-
- Barça B
Remélem lesz ilyen helyzet (Gündo) a következő szezonban a csapatnak és akkor mehet majd a nyivákolás. Hajrá!
Kleinheisler Lacika 3 perc alatt eldönti a németeknek a meccset
Kivétel nélkül mindenhol látni. Bármilyen ligában, bárhol a világon. Ez egy teljesen érthetetlen jelenség annak ismeretében, hogy serdülő 28W-ben is tanítják, mondják, sulykolják, hogy "sípszótól sípszóig"....

"...foglalkozás körében elkövetett rossz szokás...."
Nem volt szabálytalan Gündogan. Orban legalább annyira neki akart menni, mint fordítva, sőt, Orban talán még inkább. Az meg nem Gündogan hibája, hogy Orban a gyengébb.
Amit én nem értek, hogy a focisták miért emelgetik a kezüket. Ha kínos helyzetbe kerülnek, például a védő beragad, és így nem les, állandóan a kezüket emelgetik. A bírót ez nem befolyásolta most sem. Vagy szabálytalannak ítéli, vagy nem, nem azon múlott a döntése, hogy hányan emelgetik fel a kezüket. Focizni kéne, ők meg nekiállnak integetni, ahelyett, hogy a játékkal, a labdával foglalkoztak volna. Nagyon gyakran látom ezt focimeccseken, hogy ha egy védelemnek rosszul áll a szénája, nekiállnak a kezüket emelgetni, ahelyett, hogy mentenék a szitut.
Amit én nem értek, hogy a focisták miért emelgetik a kezüket. Ha kínos helyzetbe kerülnek, például a védő beragad, és így nem les, állandóan a kezüket emelgetik. A bírót ez nem befolyásolta most sem. Vagy szabálytalannak ítéli, vagy nem, nem azon múlott a döntése, hogy hányan emelgetik fel a kezüket. Focizni kéne, ők meg nekiállnak integetni, ahelyett, hogy a játékkal, a labdával foglalkoztak volna. Nagyon gyakran látom ezt focimeccseken, hogy ha egy védelemnek rosszul áll a szénája, nekiállnak a kezüket emelgetni, ahelyett, hogy mentenék a szitut.
-
- Barça C
Szerintem se volt szabálytalan Gündogan
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem HajdúBé megnyilvánulásai kifejezetten zavarnak
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem HajdúBé megnyilvánulásai kifejezetten zavarnak
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
De hogy mi nyomunk és megyünk, eredménytől függetlenül az nagyon becsülendő.

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Nem volt a legtisztább Gündogantól, le lehetett volna fújni, de a VAR-nak ehhez szerintem már köze nem lehetett, semmiképp sem egyértelmű tévedés.
Amúgy jók vagyunk, kellett is, javulás nélkül nagy gáz lehetett volna.
Amúgy jók vagyunk, kellett is, javulás nélkül nagy gáz lehetett volna.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
ezt nekünk visszafújták volna
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem fület farkat behúzva kezdés,így tovább. Nem kell félni