Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
okés, ez sztem is így vanvisca el barca írta:ugyan minek menne oda. nincs ott semmi sem...
Ha kihívásra vágyik akkor annak tökéletes. Inter-nél jelenleg nagyon nagy köd van, nagy meló lesz ott összerakni egy EL/BL szintű csapatot.Boixos írta:sztem mazzarri meg sem áll az interig.
Új kihívásokra vágyik Mazzari, ezért távozott önként. Benítez meg érdekes lenne ott, olasz lapok két olasz szakembert hoztak hírbe a nápolyiakkal: Di Matteot, és sokak szerint a legnagyobb esélyes, Mancinit.Gareth Tello írta:Én is ezt gondolom, ilyen szezon után nem hiszem, hogy azt mondták volna neki, hogy viszontlátásra.salas9 írta:Az újságoknak azt nyilatkozta, már régóta gondolkozott a dolgon. Szerintem megbeszélte a vezetőséggel, hogy váltani szeretne. Nem hiszem, hogy csak úgy kirúgták volna.
Most viszont a Napoli elnöke, De Laurentiis, elméletileg Londonba utazott, hogy Benítezzel tárgyaljon.Lesz itt mozgás az edzőpiacon is.
Én is ezt gondolom, ilyen szezon után nem hiszem, hogy azt mondták volna neki, hogy viszontlátásra.salas9 írta:Az újságoknak azt nyilatkozta, már régóta gondolkozott a dolgon. Szerintem megbeszélte a vezetőséggel, hogy váltani szeretne. Nem hiszem, hogy csak úgy kirúgták volna.
Az újságoknak azt nyilatkozta, már régóta gondolkozott a dolgon. Szerintem megbeszélte a vezetőséggel, hogy váltani szeretne. Nem hiszem, hogy csak úgy kirúgták volna.StickyFingaz írta:Más:Mazzarit kirúgták vagy önként ment el?Szerintem a vezetőség kirúgta,hogy le tudják igazolni Mancinit.
Én örülök,hogy a Fio BL nélkül maradt.így nagyobb az esélye annak,hogy Jovetic az Arsenalba köt ki.Barcaman14 írta:Sajnálom a Fiorentinát, üde színfoltja volt idén az olasz bajnokságnak. Mondjuk várható volt, hogy így vagy úgy de a Milan bedarálja a Sienát.
Egyébként tényleg katasztrófa, ami egy két neves csapatnál megy. Az Intertől mondjuk ezzel a kerettel amúgy sem lehetett túl sokat várni, de azért egy 9. hely, 16 vereséggel a tarsolyban.
Inter meg otthon ég az Udinese ellen, félidőben 1-3. Kellemes látni, hogy jól mennek a dolgok náluk.visca el barca írta:a milan hogy hasít az EL felé te jó éghogy tudtak ebből a két milanoi csapatbol ekkorakarikaturát csinálni...
Az Inter 9. és 1-3-ra állnak. Katasztrófa. Hulladék egy gárda, de azért az olasz bajnokságban így végezni, azért nem mondanám erős bajnokságnak. A Milant még nem írnám le, de érdekes a szitu, az biztos.visca el barca írta:a milan hogy hasít az EL felé te jó éghogy tudtak ebből a két milanoi csapatbol ekkorakarikaturát csinálni...
akár még meg is dumálhatták volna, hiszen a legjobb barátok, de sztem inkább az a helyzet, h jelen pillanatban ennyire szr az inter.LG írta:Amúgy az Inter-Lazio csak nekem tűnt hatalmas bundának? Néhány Interes kapura lövés elég érdekesen sikeredett, pl. sikerült egyet üres kapura is fölé lőni, és nekem igencsak úgy tűnt, hogy bizony szándékosan nyúlt alá annyira a játékos. A 11-nél szintén... Tudom, későn irom ezt, de nézzétek csak vissza az összefoglalót.
Elképzelhető,az a tuti,hogy mind1ik bajnoki címük után ez ment,illetve minden meccsük előtt is már egy jó 7-8 éve!sjd írta:Nem akarok hülyeséget mondani, de ez nem valami népszerű olasz sláger átirata interes szövegre?Mezner2 írta: Az egyetlen pozitívum a meccseikben,hogyha otthon játszanak akkor mindig megy előtte a himnuszuk ami viszont rohadt dallamos![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-s87qYUy6MU
Amúgy meg brutális mit művelt az Inter a kerettel az elmúlt 2-3 évben, a kezdőből jó, ha 3-4 ember nevét megismerem, és akkor még képesek ilyen Rocchi kaliberű futballistákat leigazolni?
Nem akarok hülyeséget mondani, de ez nem valami népszerű olasz sláger átirata interes szövegre?Mezner2 írta: Az egyetlen pozitívum a meccseikben,hogyha otthon játszanak akkor mindig megy előtte a himnuszuk ami viszont rohadt dallamos![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-s87qYUy6MU