Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025

20 perc után mehetne zuhanyozniZolee23 írta:Ping Pong-ot beküldhetnék, frenetikus az ember.

ezt nem hiszem elsoadroli írta:Na mivan Ramsey1-1

Én itt nézem:soadroli írta:Kár hogy a magyar Digisport nem megy
Azzal szoktamFirefox írta:http://tv.stream.com.ru/index6.php (mozillán nyisd meg)soadroli írta:Kár hogy a magyar Digisport nem megy

http://tv.stream.com.ru/index6.php (mozillán nyisd meg)soadroli írta:Kár hogy a magyar Digisport nem megy

Nem tudom, hogy minek kell a ManUnited-es témába belekeverni az Arsenal-t...ozsimiki írta:ez akkor olyan lehet szerintetek,mint amikor nagycsapat vs kiscsapat, példának felhoznám a Barca-Arsenal párharcokat az elmúlt évekbőlGame90 írta: Majdnem minden csapat teli gatyával játszik ellenük, minden labda eléjük pattan, megpattanó lövések, ellenfél játékosai hatalmas helyzeteket hibáznak, az öngólokról már nem is beszélve.az idézett rész igaz azokra a párharcokra is
a lényeg,hogy az Arsenal tré,de legalább önerőből nem az ellenfél segítségével, mint ugye a M.U. így jó...
nah fight off

ez akkor olyan lehet szerintetek,mint amikor nagycsapat vs kiscsapat, példának felhoznám a Barca-Arsenal párharcokat az elmúlt évekbőlGame90 írta: Majdnem minden csapat teli gatyával játszik ellenük, minden labda eléjük pattan, megpattanó lövések, ellenfél játékosai hatalmas helyzeteket hibáznak, az öngólokról már nem is beszélve.

Állítólag a 3. és 4. gólban benne volt.Barcaman14 írta:Legalább Bogdán egyikről sem tehet vagy benne van a gólokban?!shutterisland írta:kivették a féket (torres) 30 perc alatt 4-et rúgott idegenben a chelsea.![]()
amúgy szegény bogdán...érzés lehet.Egyébként Jaaskalainen sérült vagy eltiltott?
Haters gonna hate.ozsimiki írta:Tudtam,h ahogy jön egy ilyen,már úgy van beállítva a M.U. mint ha mindig ezért nyerne, holott az idény eddigi nagy részében gálázott. Na mind1. sárga ellendrukkerek:D
Legalább Bogdán egyikről sem tehet vagy benne van a gólokban?!shutterisland írta:kivették a féket (torres) 30 perc alatt 4-et rúgott idegenben a chelsea.![]()
amúgy szegény bogdán...érzés lehet.

Ellopott egy fánkot, és hát az angolok az ilyet nagyon komolyan vesziklui1698 írta: Jah, és jut eszembe De Gea-val mi van? Ilyen hamar sikerült neki elrúgni a pöttyöst az öregnél, vagy csak sérült?

mondjuk evvel elég sokat találkoztam ismerősi körökben, vagy fórumokon, hogy makkoltuk a szuperkupát.Az ellenfél kihagyott ziccereit szintén nem mondanám feltétlenül máknak, egyszerűen jobb és nem szerencsésebb az a csapat, amely értékesíti a helyzeteit. Ennyi erővel mi is bemákoltuk a szuperkupát, amikor 2 kapuralövésből rúgtunk 2 gólt az első meccsen.